Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1065, 1066, 1067 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st září 16, 2015 6:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tome to je pech, ale ještě žiješ ne.

2 coder: chápu, že necítíš jistou podstatu bojových umění ... když jsi jen blbý evropan, tak nepochopíš myšlení třeba Japonců.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: st září 16, 2015 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty jo, husty, chudak kluk, ted kdyz to videl, tak uz na zadnou motorku asi nikdy nenasedne )
Tom.K.

PříspěvekZaslal: st září 16, 2015 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky. Žádná zlomenina zaplat pán bůh není a orgány nakonec taky ok. Plival jsem krev, ale to se nakonec ukázalo jen nějaká trhlinka pod jazykem, nejspíš jsem se nějak kous. Průšvih je, že jsem si vyhodil pravou kyčel a levou mám taky zhuntovanou a k tomu natržený nějaký úpony v levým třísle a celkově jsem dost potlučenej. Ale ty kyčle to je teda zážitek.

Jinak malej z toho měl prý pak opravdu pěknej šok.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt září 17, 2015 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vedro...to je na chcípnutí. Ve fitku jsem rád, že se vůbec pohybuji:o)
arkan

PříspěvekZaslal: čt září 17, 2015 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pojem „evropská solidarita“:

Solidarita s Evropou znamená „plaťte na Řecko a další problémové země a mlčte“. „Evropská solidarita“ v migrační krizi znamená, že se všichni členové spolku mají bez reptání podřídit rozhodnutím, která za ně učinili nejsilnější aktéři EU. Solidarita je dnes v Evropě krycí jméno pro poslušnost.

Kritika středoevropských zemí:

V kritice odlišných názorů visegrádských zemí se ozývá ona tradiční arogance západních vůči středo- a východoevropským státům. Jen tak se může stát, že Itálie, která po léta programově porušuje dublinskou dohodu, kritizuje Maďarsko za to, že se ji se svými velmi omezenými možnostmi snaží plnit.

Německý obrat a zavření hranic

Migrační krize jenom opět ukazuje, že EU jako celek umí sice vytvářet instituce, ale nefunguje v krizových situacích. Nárazníková země, jako je Maďarsko, si musí s vlnou utečenců poradit sama – a za to z Bruselu slyší převážně kritiku ohledně způsobu, jakým to dělá. A pak Německo vysadí Dublin, a když si neví rady, tak prostě vysadí Schengen.

https://twitter.com/RobejsekPetr?ref_src=twsrc%5Etfw
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: pá září 18, 2015 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pavouk napsal:

do islámské ČR?

K nám nikdo naštěstí neprchá, pokud sis nevšiml
jo-jo

PříspěvekZaslal: pá září 18, 2015 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2009 - Zachráňme banky
2011 - zachráňme Grécko
2013 - Zachráňme Ukrainu
2014-15 - Zachráňme Grécko 2x
2015 - Zachráňme Imigrantov

2020 - Zachráň sa kto môžeš!!!

Naposledy upravil jo-jo dne pá září 18, 2015 1:52 pm, celkově upraveno 1 krát
jo-jo

PříspěvekZaslal: pá září 18, 2015 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...
Grimley

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska mi vyfluslo auto.... jedu a najednou rana, rachot a drncot a kour zpodkapoty, vypnul jsem motor, zajel do odstavnyho pruhu, chvili nechal dokourit a otevrel kapotu.... po cely motorovy casti rozstrikanej olej, za autem pruh spalenyho oleje na trout a pod autem mala kaluz zbylyho oleje.... odtahl jsem to s brachou na nejblizsi parkoviste a budu resit co s autem dal.... blby je, ze prachy na novy budu mit k dispozici nejdriv za mesic ....
wondra

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ti vybuchlo turbo ne?:D co mas za auto?
Grimley

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mel jsem... Ford Focus Conbi Mk1 :) rok 2004 ....
Study

PříspěvekZaslal: so září 26, 2015 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrozně mě s*re, že když cvičím doma na dvoře, tak se mi hrozně motá hlava. Už při rozcvičce na trh s 2x40 se mi motá hlava, že si musím dat 2 minuty pauzu.

Nevíte, čím by to mohlo být? Nízký tlak mít asi nebudu, už jen proto, že hrozně solím, ale i tak si ho dnes radši ještě změřím. Mám to takhle už asi 2 měsíce. Absolutně nevím čím to, když třeba cvičím v brně v tělocvičně, tak tam to je uplne v pohode, hlava se mi nemota.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
sovajs

PříspěvekZaslal: so září 26, 2015 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Hrozně mě s*re, že když cvičím doma na dvoře, tak se mi hrozně motá hlava. Už při rozcvičce na trh s 2x40 se mi motá hlava, že si musím dat 2 minuty pauzu.

Nevíte, čím by to mohlo být? Nízký tlak mít asi nebudu, už jen proto, že hrozně solím, ale i tak si ho dnes radši ještě změřím. Mám to takhle už asi 2 měsíce. Absolutně nevím čím to, když třeba cvičím v brně v tělocvičně, tak tam to je uplne v pohode, hlava se mi nemota.

To bude z čerstvého vzduchu
Study

PříspěvekZaslal: so září 26, 2015 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nezlehčujte vážnost situace Mě to strašně štve a omezuje v tréninku.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
cipinek

PříspěvekZaslal: ne září 27, 2015 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

stává se vám, že se občas poserete i v dospělém věku? prostě se to už nějak nedá dostat se včas na záchod a sračka mi někdy i dost brutálně olízne trenky, nebo tam fakt spadne i větší kus...
mám někdy problém s vyhodnocením konzistence exkrementu, jestli to ještě zadržím nebo už ne..., zdá se, že s tím teď prohrávám...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1065, 1066, 1067 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: