kombinace kruhových tréninků a posilování

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - kombinace kruhových tréninků a posilování  Úvodní stránka -> Trénink -> kombinace kruhových tréninků a posilování
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
michal.t

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 5:23 pm    Předmět: kombinace kruhových tréninků a posilování Odpovědět s citátem

Ahoj,
chci se zeptat na Vaše názory, co si myslíte o kombinaci kruhových tréninků a posilování? Rad bych jel v týdnu 3 dny posilávní s těžšími vahami a 3 dny kruhové tréninky, kdy se cvičí s menší váhou nebo vlastním tělem zaměřené hlavně na kardio.
Díky za Vaše názory
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pokedex

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co od toho čekáš ?
Fangorn

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě super, určitě je dobrý střídat silový tréninky s kardiem. Jen 6 tréniniků týdně je docela dost, kardio/cvičení s vlastní vahou bych rozhodně nebral jen jako regenerační aktivitu a jeden den volna mi přijde málo. Ale je to individuální, zjistíš sám, co ti vyhovuje a třeba budeš v pohodě
michal.t

PříspěvekZaslal: čt září 24, 2015 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CO od toho očekávám?
díky kruhovým tréninkům plus běhání jsem shodil na váze (tuky) a dostal dobrou fyzickou kondici. Samozřejmě s tuky i nějaká hmota šla dolů.
Takže bych teď rád zkusil nabrat více svalové hmoty, ale zároveň si chci udržet dobré kardio a nenabírat tuky zpět.
Máte zkušenosti s nějakými dobrými proteiny?
S tím odpočinkem to vyzkouším, možná by stačilo 5 dní cvičení a 2 dny odpočinku...pravda

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - kombinace kruhových tréninků a posilování
Rychle na stránku:

Přejdi na: