Zaslal: čt září 24, 2015 5:23 pm Předmět: kombinace kruhových tréninků a posilování
Ahoj,
chci se zeptat na Vaše názory, co si myslíte o kombinaci kruhových tréninků a posilování? Rad bych jel v týdnu 3 dny posilávní s těžšími vahami a 3 dny kruhové tréninky, kdy se cvičí s menší váhou nebo vlastním tělem zaměřené hlavně na kardio.
Díky za Vaše názory
Podle mě super, určitě je dobrý střídat silový tréninky s kardiem. Jen 6 tréniniků týdně je docela dost, kardio/cvičení s vlastní vahou bych rozhodně nebral jen jako regenerační aktivitu a jeden den volna mi přijde málo. Ale je to individuální, zjistíš sám, co ti vyhovuje a třeba budeš v pohodě
CO od toho očekávám?
díky kruhovým tréninkům plus běhání jsem shodil na váze (tuky) a dostal dobrou fyzickou kondici. Samozřejmě s tuky i nějaká hmota šla dolů.
Takže bych teď rád zkusil nabrat více svalové hmoty, ale zároveň si chci udržet dobré kardio a nenabírat tuky zpět.
Máte zkušenosti s nějakými dobrými proteiny?
S tím odpočinkem to vyzkouším, možná by stačilo 5 dní cvičení a 2 dny odpočinku...pravda
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru