Áno, mal som to presne, stávalo sa mi to vždy po sériích, ked som chcel ísť na max opáčka, odvtedy sa toho chcem vyvarovať a bojím ako čert kríža, vždy som potom mesiac nemohol cvičiť, išiel som na tréning pár zhybov a opäť strašná bolesť, že koniec a tak to bolo pri všetkom, dúfam, že to nebudeš mať podobne.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
No... fuck Ale dobre vediet, ze to je viacmenej normal. Mne sa to uz parkrat stalo, ale nikdy to nebol taky rachot v tej hlave. Uvidim ako dnes, zatial sa citim fajn.
Spekoun: No k orgazmu to malo daleko, to je fakt
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Když o tom tak přemýšlím, tak jsem měl něco podobného taky den po té challenge Mě se to stalo taky druhý den, ale při shybech se zátěží a připisoval jsem příčinu krční páteři, protože jsem si předtím na mma tréninku hnul při nepovedeném takedownu s krkem. Druhý den už to ale bylo v pohodě a mohl jsem i těžké dřepy a přemístění. Ono to ale fakt může být z těch cca pěti minut, kdy má člověk na trapézech celou dobu tu činku Pokud nepoužívá pussy pad (sladěný pokud možno s rukavicemi a kabelkou)
_________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
Lebka stale natlakovana a hrozi vybuchom. Asi par dni pauza,nech mi neprdne volajaka cievka. Nic sa neda robit,je to proste v prdeli ale 20 minut na rotopede som si dal!
Balista ma zmrzacil
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
je to tak, proste nadmerný tlak, pri cvičení a duplom základných cvikoch treba jednoducho správne dýchať, ak sa ide na opáčka, ale aj tak nadmerný počet môže spôsobiť niečo podobné, osobne to už nechcem zažiť...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Daj si klud kym to neprestanes citit. Kazdy z nas sa uz urcite aspon raz rozbil na treningu tak, ze musel aspon tyzden pauzovat... Alebo aj dva mesiace (slachovnica z prveho pokusu o snatch test s 24kg kettlebellom)
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Dnes som do toho išel s veľkými obavami. Napriek tomu tam určitá nádej bola - podľa toho, čo som popozeral na nete k bolestiam hlavy pri/po tréningu som vedel, že proste nesmiem ísť do vysokého počtu opakovaní a zvýšiť si tep. Z toho dôvodu tréning vyzeral tak, ako vidieť vyššie. Priznám sa, nebolo mi jedno, ked som šiel drep od 140 vyššie Ale akonáhle som zmákol drepy, vedel som, že som za vodou.
Drepy som potlačil do 165kilo, čo teda vôbec nebolo márne na mňa A rezervy stále boli, takže fajn.
Benchpress som zas začínal trošku opatrnejšie, keďže bolesť väčšinou vyráža z krčnej chrbtice, pri mostovaní to cítim. Ale môj predošlý postup sa osvedčil zasa - pekne po jednom opakovaní, skrátiť čas pod napätím.
A mŕtvy ťah
To už som šiel plus mínus bez rešpektu a o váhach som si povedal - pôjdem, koľko telo pustí.
Telo pustilo až až
Keď som pochopil, že z jedného opakovania mi automaticky nezačne treštiť hlava, oprel som sa do toho. Pri 180ke som si povedal, že "hmmmmm..." a začal pomýšľať na 200 a viac...
Pri 200ke som zistil, že tam je podozrivá rezerva a tak som sa teda rozhodol pre maximálku... A dobre som urobil. Nebudem tvrdiť, že to nebolo vydreté, alebo že by bola rezerva, ale bezpečne a uznateľne bez cukania a škubania som to dostal hore a podržal, zareval si a šlo sa domov.
Nakoniec fajný tréning, myslím, že som našiel spôsob, ako trénovať aj s tou natlakovanou hlavou - málo opakovaní, dlhé pauzy, relax medzi sériami. Akurát, že to nie je štandardný tréning, aký sa dá jazdiť furt... No, uvidíme, čo ďalej, zatiaľ je to aspoň krok vpred.
hehe pekne, a takto po úvodnom zbláznení sa sa aj postupne uvedomíš
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru