Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Olejnas

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2015 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud muzu poprosit, tak nechodit v sobotu v case obeda, at si muzu v klidu odcvicit svuj bench s bicepsem :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2015 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Pokud muzu poprosit, tak nechodit v sobotu v case obeda, at si muzu v klidu odcvicit svuj bench s bicepsem :)

Nezmysel, idem do Areny preto, ze je tam automaticky leg day Leg day pre vsetkych!

A aby som sa pochvalil: cez vikend som si dobre zastrielal na Mikulovskej strelnici, na 50 metrov som z muskety zlozil figuru (zmensenu) musketiera, co je slusny vykon, pocitam, ze cloveka by som sejmul tak na 70metrov, keby sa z nejakeho dovodu nehybal, neutekal, neutocil na mna a idealne spal postojacky a nechal ma mierit nanho pol minuty Ale srdcovka najvacsia na svete - z derringeru, akym bol zavrazdeny Lincoln som sa naucil strielat tak, ze zo 6 metrov slo vsetko do cierneho, co nie je take lahke, ako by sa mohlo zdat, ked uvazime, ako megablizko musel stat vrah, aby si bol isty, ze stareho dobreho Abrahama da dole

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
decarabas

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2015 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nohy ťažko / Hrudník ľahko

Drepy:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x3x90kg
1x3x110kg
1x3x140kg
1x5x160kg PR!
1x2x170kg PR!
1x1x175kg
1x1x177,5kg PR!

Drepy s dosadom na box:
3x2x180kg

Čelné drepy:
1x4x120kg
1x1x130kg
1x1x145kg PR!
1x1x150kg PR!

1x5x130kg

Predkopávanie:
5x10x110kg asi, no proste všetky tehličky

Zakopávanie:
5x10x50kg

Kliky na bradlách:
5x10xCarabas

Hodnotenie tréningu: Čo by som k tomu napísal... Aha, už viem:

Už cez okno ako som prichádzal som videl vrabčáka, ako pumpuje biceps v tričku bez rukávov To mi okamžite spravilo dobrú náladu, sám neviem prečo Po príchode dovnútra sa mi zdalo, ako keby všetci vrabčáci priviedli ešte mladších bratov - takých drobcov som tam jakživ nevidel, všetci v tielkach, jeden pozeral na druhého a citujem: "Stačili by mi také ruky ako máš ty!" Naštastie mali asi dosť skoro večierku a celé tie húfy sa vytratili do šatne, pobrali si aktovky a uhlomery a vyrazili domov. Zvlášť pobavili dvaja, rozoberajúci fakt, že im končí objemovka a je čas začať rysovať

Dnes bolo pestro - objavil sa aj Sebedeštruktor, Baleťák v maske Bane-a robil kliky a šli mu lepšie než predtým (potom skákal na švihadle takým tým boxerským fancy spôsobom, takže pokiaľ boxuje, asi ho radšej prestanem volať Baleťák) a nova Legínová brunetka Takže bolo sa na čom pobaviť aj čo obdivovať, skrátka nádherná pohodová atmosféra, taká potrebná pre drepy, nehovoriac už o osobákoch, že
Po minulej trojke so 160 kilovou činkou som bol nabudený na zvýšenie počtu opakovaní s touto váhou. Do fitka som vyslovene šiel s tým, že aspoň 4 opakovania so 160 musia byť (a keby nie, obetujem 4 vrabčákov na oltári z lentiliek Drepovému bohu). Popravde tých 5 bolo stále s rezervou, hĺbka fajnotková, žiadny predklon, sám som sa čudoval.

No a keď to už šlo...

177,5 kg nová maximálka - kompromis, aby som si spravil chuť, než skúsim 180kg. Hĺbka pekná, vytrápenie síce bolo, ale stále s rezervou a bez zastavenia. Myslím, že 180 čoskoro padne ako nič - ale neskúšal som, po predošlých pokusoch som bol už riadne vyžmýkaný. A dobre som urobil - dal som 180 na dosedy a mal som pocit, akoby mi na chrbát sadol hroch. Posraných 2,5 kila som cítil ako 20 a bolo mi jasné, že s tým by som dnes už nedrepol nič Tak aspoň dosedy teda - to som robil prvýkrát, ale dobré.

Čelné drepy boli v pláne len také ľahšie... Dal som 120 a vravím si, ide to. Dal som 130 a vravím si, ide to. Kamoš sa ma pýta: "Koľko máš vlastne osobák na čelné?" A ja že: "140. Ale idem si po nový!" Tak som naložil postupne až na 150 a dal som to - síce činka už tancovala hodne, ale stále rezerva. Myslím, že odpočinutý by som tých 160 drepol.

Zvyšok tréningu už len také šašky, ale už teraz cítim, že moje nohy zajtra budú zároveň želé aj betón Ah, ako milujem legday... Je to drina a makačka, ale nedá sa inak, pretože:

Naposledy upravil decarabas dne út říjen 06, 2015 6:06 am, celkově upraveno 1 krát
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2015 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já s mým chorým kolenem se odhodlám na trochu vyšší počet op. se s 110 a on si tam klidně nahází 160
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po říjen 05, 2015 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tyvole, to už je hodně hezký, kor ty čelní !
seeya

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2015 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

na tvoje proporcie teda kurva dobry vykon. Pouzivas aj bandaze alebo opasok alebo take tie sracky?
decarabas

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2015 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

@Seeya: bandaze ako wraps nie. Mam len take lacne navliekacie z exisportu, nech mam kolena v teple plus je to samozrejme aj psychicka zalezitost.

Opasok pouzivam na najtazsie serie, cize pri drepe je to od 160 kilo vyssie (160 este drepnem bez opasku), pri mrtvole od 180 vyssie (180 este potiahnem bez). Ale zalezi aj na tom, ci prave nemam po mrtvolach rozbity chrbat, vtedy sa moze stat, ze dam opasok aj pri nizsej vahe, ale nie je to pravidlom. Inak ziadne dalsie pomocky, trhacky, haky, bandaze ci nedajboze dresy.

Vaha dnes rano ukazala 88.5kg, cize trosku ubytok vahy nastal po Mikulove, ale sila ostala, resp sla hore

Magumi

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2015 9:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A sakra, co mi si tady v té Praze s tebou počnem? Moc pěkný výkon.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2015 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

po té dovolené jsi nabral neuvěřitelný drajv... že tam máš rezervu na 180, to beru, v maximálce jsi byl vždycky borec, ale že jsi zadřepnul těch 5x 160... to jsi mě teda naštval to letos nebudou žádné vánoce ani žádné dárky, ale makat budu, abych to tam alespoň příští rok dal čelňáky totéž... takoví jsou "nejlepší", co si je dají jen tak rekreačně a zadřepnou tam váhu, kterou mám v plánu až na příští pětiletku - gratulace, jen tak dále, makej a stavěj mety, které bude stát za to pokořit
decarabas

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2015 11:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Prekvapilo ma to tiez, ze to slo, ja moc na vysoke pocty opakovani nie som. Skor sa zapriet a urobit jedno tazke opakovanie, som rad, ze telo ma pusta aj do takychto experimentov - zatial
Ale hlava uz neboli, mozem zas prejst aspon na 3-5 opakovani v serii, s cim som mal zatial vzdy najlepsi posun.

Moocha

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2015 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Šílený ty dřepy 4-plate squat již brzy
decarabas

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2015 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Šílený ty dřepy 4-plate squat již brzy

No dovoľ, keď používam 5ky a 2,5ky, už teraz mám na každej strane po 7 kotúčov

Hrudník ťažko / Chrbát ľahko / Rukypumpa

Benchpress:
1x10x60kg
1x6x80kg
1x5x100kg
6x3x110kg
6x3x100kg

Incline tlaky v MP:
5x3x80kg

Decline tlaky - voľná váha:
5x3x100kg

Incline rozpažovanie s JČ:
5x6x15kg

Incline tlaky s JČ:
5x6x15kg

Zhyby na kruhoch:
5x6xCarabas

Franc. tlak s kotúčom:
5x10x25kg

Biceps v stoji s kotúčom:
5x10x25kg

Sťahovanie lana:
5x8x40kg

Biceps - kladka:
5x8x40kg

Hodnotenie tréningu: Som rád, že niektoré veci sa nemenia a moje tlaky stoja stále zahovno
Môj progres je evidentne úzko profilovaný smerom k mŕtvemu ťahu a drepom. Čokoľvek, čo by sa mohlo aspoň vzdialene podobať na tlakový cvik je mojím telom radikálne zamietnuté, odsunuté a beznádejne zabudnuté.
No, tak či tak, benchpressu sa človek proste nevyhne, hneď ako vstúpi do gymu, tlakovacia lavica naňho laškovne žmurká a flirtuje, pozýva ho a apeluje na jeho mužské ego. A pretože nie som z kameňa (okrem nôh po včerajšku ), podľahol som!
Poňal som to akože "silovo" a dal plnoveľa sérií po málo opakovaní. Budúci týždeň skúsim pridať niečo málo na váhach a uvidíme. Ale musel by sa stať zázrak, aby som sa v tom zlepšil, alebo aby ma to aspoň bavilo.
Inak som ale vládal, incline a decline tlaky nevynímajúc. Bolo to až podozrivé, s akým prehľadom to tam padalo - hoci uznávam, nie je to žiadna šialená váha, ani astronomické čísla v rámci opakovaní.
Po celom tréningu hrudníka boli zhyby celkom drina, ale tiež som to tam nasekal a mám podozrenie, že reálne to bolo 6 sérií, ale keď cvičím, nemyslím, takže si nie som istý Tak radšej zapíšem menej, nech sa motivujem do budúcna.
Bicepsy a tricepsy len poškádlené, ale pekná pumpa, raz za čas nemôže uškodiť. Aspoň som si pripadal, že som zapadol: hrudník a bicáky, to je mainstream Nemôžem byť zakaždým za fitkového hipstera a ísť proti prúdu drepmi a podobnými recesiami

Sebedeštruktor a niekoľkí jeho verní sektári sa ukázali aj dnes, ale bolo ich oveľa menej (asi 19 a pol). Ostatní asi sledovali Disney channel, alebo mali zaracha kvôli odfláknutým domácim úlohám, alebo proste zistili, že cvičenie ich nebaví a bicepsy po dvoch intenzívnych tréningoch nerastú.
Slečna trénerka zas zapojila svoj povestný prevratný systém predvyčerpania. Bicepsu. Pred cvičením chrbta Netuším, ako k tomu došla, ale jej nová obeť vyzerala nadšená z pohybu, tak jej to nebudem kaziť, že Neberieme predsa šťastnému dieťaťu lízatko len preto, že mu neskôr vypadajú zuby.
Kvôli supermanskému tričku som si musel vypočuť nejaké narážky o tom, že som stratil svoj červený plášť a podobné kecy, takže som sa milo usmial a nahlas povedal "prekážal by mi pri benchi" a v hlave povedal "wellfuckyoufuckyouall".

Novej blonďavej "legínke" udeľujem 5 bodov a dúfam, že sa objaví častejšie a zaraďujem ju na popredné miesta môjho súkromného mentálneho onanorebríčka.

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2015 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud máš sparinga, tak můžeš zkusit na benchi nadmaximální váhy - třeba by tě to bavilo
Balista

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2015 6:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
@Balista: 5 minutovy peck deck challenge?

Včera jsem to zkusil a budeš mít snadné mě překonat.. Dal jsem jedno opakování, než mě peck-deck přestal bavit a šel jsem zvedat činky jako normální chlapi a některé normální ženy Ale u toho jednoho opáčka jsem příjemně procítil, jak se při něm zapojují vaječníky!

Jinak kdyby sis chtěl zase zkurvit (v překladu pro Slováci: odjebať) na pár dní trénink a napumpovat hlavu, tak na té dřepovací challenge je aktuálně k překonání 70 opáček

DiamonD123 napsal:
Pokud máš sparinga, tak můžeš zkusit na benchi nadmaximální váhy - třeba by tě to bavilo

Zkus to, i když sparinga mít nebudeš, nebuď srab

Třeba v Aréně má Kulich stojany s lavicí na bench, kde si můžeš po stranách nastavit zarážky a jet z nich "dotlaky" s vyššími vahami Ve většině komerčních posiloven nic takového není. Ale i tam bys to měl zkusit bez sparinga Naložit třeba 150% maximálky pro jedno opáčko, pustit to dolů A CHCÍPNOUT POD TÍM, abys mě nedemotivoval těmi předními dřepy!!!
decarabas

PříspěvekZaslal: st říjen 07, 2015 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Balista napsal:
decarabas napsal:
@Balista: 5 minutovy peck deck challenge?

Včera jsem to zkusil a budeš mít snadné mě překonat.. Dal jsem jedno opakování, než mě peck-deck přestal bavit a šel jsem zvedat činky jako normální chlapi a některé normální ženy Ale u toho jednoho opáčka jsem příjemně procítil, jak se při něm zapojují vaječníky!

Jinak kdyby sis chtěl zase zkurvit (v překladu pro Slováci: odjebať) na pár dní trénink a napumpovat hlavu, tak na té dřepovací challenge je aktuálně k překonání 70 opáček

DiamonD123 napsal:

Zkus to, i když sparinga mít nebudeš, nebuď srab

Třeba v Aréně má Kulich stojany s lavicí na bench, kde si můžeš po stranách nastavit zarážky a jet z nich "dotlaky" s vyššími vahami Ve většině komerčních posiloven nic takového není. Ale i tam bys to měl zkusit bez sparinga Naložit třeba 150% maximálky pro jedno opáčko, pustit to dolů A CHCÍPNOUT POD TÍM, abys mě nedemotivoval těmi předními dřepy!!!

Môj sparing je momentálne rozlietaný, pretože miesto budovania ohromujúcej, extrémne sexy muskulatúry naháňa po ihrisku loptu pri hre, nazvanej fut... foot... neviem, nejaká debilina, pri ktorej sa všetci stále hádajú s rozhodcom, váľajú sa po zemi a radujú sa zo zákerne získaných výhod. Taká cigánska južanská hra. Takže bohužiaľ nemôžem skúšať takéto progresívne neortodoxné metódy - navyše ako sa poznám, ja by som to ešte náhodou vytlačil a to by zas bolo sĺz, že by to zahanbilo aj poslednú pražskú povodeň
Tú tvoju balistickú drepovaciu challenge už nepôjdem. Nie, že by som hravo a s prehľadom nerozdrvil 70 alebo 90 opakovaní, s úsmevom a nadhľadom, šarmom sebe vlastným, flirtujúc s novou legínkou, majiteľkou na recepcii a údržbárom, čo dáva dokopy roznožovací stroj. Nie je to ani preto, Že by mi vadila bolesť hlavy alebo čohokoľvek iného. Naopak. Bolesť je skvelá, lebo mi pomáha prekonávať samého seba (to neplatí u zubárky), milujem bolesť a keby som mohol, bolím sa celý vkuse. Nie, nie. Nepôjdem to preto, že mám v piči
Navyše som už tučné 89kilové prasa, to sa radšej budem sústrediť na čelné drepy a budem nimi roznášať radosť, motiváciu, smiech a šťastie!

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 85, 86, 87 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: