Mrtvolný tah
5x5 90 kg
1x120 kg
1x130 kg
1x140 kg super těžké
-start každých 2:00, nadhmat
-asi nejhorší mrtvoly co jsem kdy cvičil
1/4 shyby nadhmat na široko
5x10 kg
5x20 kg
5x30 kg
5x20 kg
5x10 kg
Kliky na bradlech
10/10/10/10/10
-start každých 2:00
Push press
4x4 50 kg
-start každých 2:00
Břicho
Strečink
Mrtvola uplně v prdeli. Už rozcvičovací serie těžký a hrozně divnej pocit. Uplně jsem nějak zapomněl jak se do toho poskládat. Divně to tahalo. Potřeboval jsem vyjet trochu nahoru, abych zjistil jak jsem na tom silově-strašně, skoro jsem to neodlepil a bolí mě z toho záda mam video, tak se ho pokusim nahrát. Zatim budu šolíchat váhy jen do 100 kg, rozbiju prasátko a zkusim zajet za Tkadlčíkem.
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
140
jak na to koukám, tak asi zadek moc vyletěl nahoru, ramena málo před osou, nějak všechno uplně na hovno asi začnu drtit kladky, tohle je moc nebezpečný a namáhavý
Takovej typickej holčičí deadlift (a nemyslím váhu, ale provedení). Jinak někdy ti natočím jak vypadá moje klasika, abys viděl, jak se dá zkurvit technika
Zkus si k tomu víc dřepnout, zadek tlačit dolů a tahej to víc po sobě, tady je zrovna blbej úhel tak to neni moc dobře vidět, ale přijde mi, že to taháš hodně před sebou, tahej to víc na sebe, prakticky aby byla osa po celou dobu v kontaktu s tělem a ramena tlačit dozadu, ne před činku.
cmeni to seš ty? co kecáš dyť to je to docela dobre, však?
diamond... to bych taky rád viděl, při tvojí vejšce (pokud se mi to teda nezdá, tak seš protáhlej jako žirafa)
Balbi: jo myslim, že problem bude v te čince daleko od těla, protože ted mi došlo, že jsem vždycky cvičil v teplákách, abych neměl odřený nohy a ted jsem cvičil v kratasech a nohy naprosto nedotčený
Mravenec: dobré to neni, bolej mě z toho záda a jen tak tak jsem to odlepil
mimochodem hlava mi nebere jak jsem mohl někdy zvednout 5x170, přemejšlim, jestli se mi to náhodou jen nezdálo :D
jo takle to neni špatně přeci..dyť jedeš hamstringy
jesi jedeš mrtvolu tak se na to vys*r takle to bolí pak a kurvíš se jako já
to dřepuj jako jiří orság nebo david lupáč :D to jsou takový ukázkový páni...
necvič to jako michal širůčka
..hele takle tahal asi kazdej..vsak si jel jedno opáčko :) kdybys takle jezdil pořád, tak to bude jenom bolet
Sranda ze to spominas, ja to mam podobne, po pauze nic a ked sa to vybeha tak hohoblujem chlpy na nohach. Inak fajn kredo mas, tiez zastavam nazor ze do hrobu sa treba trochu setrit. To sa neda naplanovat jak vyplata koniec koncov. Co ked sa dozijes 120..nemozes sa odpalit v 40ke
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
To sa neda naplanovat jak vyplata koniec koncov. Co ked sa dozijes 120..nemozes sa odpalit v 40ke
přesně
Jinak kompletně jsem překopal i jídelníček. Přešel jsem na low carb gluten free primal paleo, aby byl můj revoluční Nefunkční softcore trenink plnohodnotný.
+ještě jsem si přidal trochu omáčky a vytřel to jedním knedlíčkem
"Jinak kompletně jsem překopal i jídelníček. Přešel jsem na low carb gluten free primal paleo , aby byl můj revoluční Nefunkční softcore trenink plnohodnotný."
"Jinak kompletně jsem překopal i jídelníček. Přešel jsem na low carb gluten free primal paleo , aby byl můj revoluční Nefunkční softcore trenink plnohodnotný."
Jak nejsi vegan, tak tě neuznávám
Nezapomeň na utilitárního vegana. Co jí jenom to co zemřelo přirozenou smrtí nebo spadlo samo ze stromu :o)))
Jinak to C-meni. Líbí se mi tvoje krédo. Je fajn se činkama nezrasit a zvětšit šanci být relativně funkční i ve vyšším věku...
_________________ Zaplatil si už svý dluhy Jacku?
Ano pane, šek jde poštou
www.monstrazmlhy.cz
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru