Tribulus x actinox

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tribulus x actinox  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Tribulus x actinox
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Michal96

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2015 7:11 pm    Předmět: Tribulus x actinox Odpovědět s citátem

Takový hloupý dotaz. Co by jste ze zkušenosti radši preferovali? Tribulus, který má nějakou historii a nebo (podle mě reklamní věc) actinox?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2015 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nepreferoval bych z těchto dvou přípravků ani jeden. Pokud to číslo 96 nějak souvisí s datem narození, tak na tribulus zapomeň. Jsou lepší produkty v poměru výkon/cena.

(tribulusu jsem jedl denně hrsti...a už bych to znova nedělal).
Michal96

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2015 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžu vědět proč myslíš? Jo 96 je datum narození.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2015 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podívej, aniž bych se Tě chtěl nějak dotknout - tak Tvůj dotaz reprezentuje pohled generace značné části teenagerů na doplňky výživy. Myslí si, že jim pomohou zlepšit jejich výkon, postavu apod., což ale nemusí být nutně pravda. Problém je v malé znalosti těchto produktů spočívající prakticky výhradně v přečtení propagačního letáku výrobce. Tribulus má reálně efekt u mužů po třicítce...lépe snad po čtyřicítce, kde může příznivě působit na libido, což je asi jediný efekt co ten produkt má. Stejně tak jako L-carnitin nepálí tuk, HMB nefunguje, ethyl ester creatinu je předražený a pofidérně funkční v běžném dávkování, tak ani Tribulus není produkt, za který bych chtěl utrácet své peníze.

Z toho co píšeš vlastně ani přesně nevíš co od tohoto produktu očekávat, tj. tam je jediné správné rozhodnutí-nekupovat nic z toho.

Nic proti-ale tak to je. Kromě průvanu v peněžence Ti konzumace většiny suplementů nepřinese nic dobrého.

Osobně bych koupil proteinový prášek (preferuji hydro) a creatin monohydrát. V dietě aminokyseliny. Pokud jsi vrcholový sportovec (což asi nejsi), můžeš uvažovat i o dalších produktech, kde je ale poměr výkon/cena dost špatný (inosin, smilax, yohimbin apod.)

Plno lidí tak nějak ignoruje to slovo doplněk ve slově doplněk výživy:o)

99,9% lidí nemá v pořádku svoji stravu a trénink, tj. není třeba se vůbec zabývat suplementy....i když to je nepopulární sdělení. Člověk je líný tvor a pořád hledá způsoby jak se nenadřít a mít výsledky a nejsnazší cesta k tomu je leták s vyretušovaným nadopovaným kulturistou tvářícím se, že za jeho přírůstky může např. HMB.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2015 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

selektivní nitro peptid....u toho jsem přestal číst popis actinoxu - to je bullshit. Toto říct někde na zkoušce, tak jsem v síni hanby:o))))
Michal96

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2015 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neboj. Mě se nic z toho nedotklo. Mám o tom zjištěné, určitě ne z letáku :-D jídlo vyřešené si myslím že celkem mám, trénují tvrdě. Chci od toho maximum. Trénovat tvrdeji, lépe, více procítěně. Nebojím se dřiny to fakt ne. Já ji vítám, zvu ji na oběd, spím s ni :-D chci jen vytěžit víc než dokážu sám o sobě. Je to produkt volné dostupný, nečekám zázraky neboj ;-) jen se ptám na zkušenosti. Jelikož já je s temihle produkty nemám. ;-)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2015 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já s tribulusem taky. Bral jsem bulharský asi pětinásobek doporučené dávky. Na nárůst svalů to vliv nemělo.

Dost kamarádů má dobrou zkušenost s leucinem a glutaminem. To je taková relativně finančně dostupná sranda. Kdybych chtěl experimentovat.

Leucin jsem nezkoušel, ale 50 g glutaminu denně mělo hezký vliv na regeneraci a imunitu.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2015 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neblázni, je ti 19,  ser na  tribulus.
Jana Stockelova

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2015 9:22 pm    Předmět: Michal96 Odpovědět s citátem

Ani jedno !!
coder

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2015 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mel z tribulusu jenom jebaky jestli to znaci ze funguje to netusim
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2015 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Podívej, aniž bych se Tě chtěl nějak dotknout - tak Tvůj dotaz reprezentuje pohled generace značné části teenagerů na doplňky výživy. Myslí si, že jim pomohou zlepšit jejich výkon, postavu apod., což ale nemusí být nutně pravda. Problém je v malé znalosti těchto produktů spočívající prakticky výhradně v přečtení propagačního letáku výrobce. Tribulus má reálně efekt u mužů po třicítce...lépe snad po čtyřicítce, kde může příznivě působit na libido, což je asi jediný efekt co ten produkt má. Stejně tak jako L-carnitin nepálí tuk, HMB nefunguje , ethyl ester creatinu je předražený a pofidérně funkční v běžném dávkování, tak ani Tribulus není produkt, za který bych chtěl utrácet své peníze.

Z toho co píšeš vlastně ani přesně nevíš co od tohoto produktu očekávat, tj. tam je jediné správné rozhodnutí-nekupovat nic z toho.

Nic proti-ale tak to je. Kromě průvanu v peněžence Ti konzumace většiny suplementů nepřinese nic dobrého.

Osobně bych koupil proteinový prášek (preferuji hydro) a creatin monohydrát. V dietě aminokyseliny. Pokud jsi vrcholový sportovec (což asi nejsi), můžeš uvažovat i o dalších produktech, kde je ale poměr výkon/cena dost špatný (inosin, smilax, yohimbin apod.)

Plno lidí tak nějak ignoruje to slovo doplněk ve slově doplněk výživy:o)

99,9% lidí nemá v pořádku svoji stravu a trénink, tj. není třeba se vůbec zabývat suplementy....i když to je nepopulární sdělení. Člověk je líný tvor a pořád hledá způsoby jak se nenadřít a mít výsledky a nejsnazší cesta k tomu je leták s vyretušovaným nadopovaným kulturistou tvářícím se, že za jeho přírůstky může např. HMB.

Hezky napsáno, nicméně s vytučněnou částí nemůžu úplně souhlasit. :)
Chadzi

PříspěvekZaslal: pá říjen 16, 2015 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, tak HMB je jeden z mála suplementů, které na mě fungují a rád se k němu jednou za čas vracím..takže s tím hmb nesouhlasím.
dodo1985

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2015 6:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na mě tribulus celkem funguje, ale jsem ročník 1966. Pro dvacetiletého kluka je nejspíše na nic.
Michal96

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2015 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale kluci tribul není žádný zázrak. Zase bych to neviděl tak špatně, třeba mi to něco dá. I kdyby jen placebo. Přece i to funguje :-D diky za reakce kluci :-)
Study

PříspěvekZaslal: so říjen 17, 2015 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Radši si ty prachy schovej a někdy za pár let za to můžeš mít sypku (když ještě pošetříš samozřejmě)

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Actinox ® | Extrifit
Nitro peptidy! Zcela nová látka pro žilnatost a napumpování po celý den!
749 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tribulus x actinox Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: