|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Michal96
|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 7:11 pm Předmět: Tribulus x actinox |
|
|
Takový hloupý dotaz. Co by jste ze zkušenosti radši preferovali? Tribulus, který má nějakou historii a nebo (podle mě reklamní věc) actinox?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 7:16 pm Předmět: |
|
|
Nepreferoval bych z těchto dvou přípravků ani jeden. Pokud to číslo 96 nějak souvisí s datem narození, tak na tribulus zapomeň. Jsou lepší produkty v poměru výkon/cena.
(tribulusu jsem jedl denně hrsti...a už bych to znova nedělal).
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal96
|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 7:22 pm Předmět: |
|
|
Můžu vědět proč myslíš? Jo 96 je datum narození.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 7:36 pm Předmět: |
|
|
Podívej, aniž bych se Tě chtěl nějak dotknout - tak Tvůj dotaz reprezentuje pohled generace značné části teenagerů na doplňky výživy. Myslí si, že jim pomohou zlepšit jejich výkon, postavu apod., což ale nemusí být nutně pravda. Problém je v malé znalosti těchto produktů spočívající prakticky výhradně v přečtení propagačního letáku výrobce. Tribulus má reálně efekt u mužů po třicítce...lépe snad po čtyřicítce, kde může příznivě působit na libido, což je asi jediný efekt co ten produkt má. Stejně tak jako L-carnitin nepálí tuk, HMB nefunguje, ethyl ester creatinu je předražený a pofidérně funkční v běžném dávkování, tak ani Tribulus není produkt, za který bych chtěl utrácet své peníze.
Z toho co píšeš vlastně ani přesně nevíš co od tohoto produktu očekávat, tj. tam je jediné správné rozhodnutí-nekupovat nic z toho.
Nic proti-ale tak to je. Kromě průvanu v peněžence Ti konzumace většiny suplementů nepřinese nic dobrého.
Osobně bych koupil proteinový prášek (preferuji hydro) a creatin monohydrát. V dietě aminokyseliny. Pokud jsi vrcholový sportovec (což asi nejsi), můžeš uvažovat i o dalších produktech, kde je ale poměr výkon/cena dost špatný (inosin, smilax, yohimbin apod.)
Plno lidí tak nějak ignoruje to slovo doplněk ve slově doplněk výživy:o)
99,9% lidí nemá v pořádku svoji stravu a trénink, tj. není třeba se vůbec zabývat suplementy....i když to je nepopulární sdělení. Člověk je líný tvor a pořád hledá způsoby jak se nenadřít a mít výsledky a nejsnazší cesta k tomu je leták s vyretušovaným nadopovaným kulturistou tvářícím se, že za jeho přírůstky může např. HMB.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 7:41 pm Předmět: |
|
|
selektivní nitro peptid....u toho jsem přestal číst popis actinoxu - to je bullshit. Toto říct někde na zkoušce, tak jsem v síni hanby:o))))
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal96
|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 7:47 pm Předmět: |
|
|
Neboj. Mě se nic z toho nedotklo. Mám o tom zjištěné, určitě ne z letáku :-D jídlo vyřešené si myslím že celkem mám, trénují tvrdě. Chci od toho maximum. Trénovat tvrdeji, lépe, více procítěně. Nebojím se dřiny to fakt ne. Já ji vítám, zvu ji na oběd, spím s ni :-D chci jen vytěžit víc než dokážu sám o sobě. Je to produkt volné dostupný, nečekám zázraky neboj ;-) jen se ptám na zkušenosti. Jelikož já je s temihle produkty nemám. ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 8:02 pm Předmět: |
|
|
Já s tribulusem taky. Bral jsem bulharský asi pětinásobek doporučené dávky. Na nárůst svalů to vliv nemělo.
Dost kamarádů má dobrou zkušenost s leucinem a glutaminem. To je taková relativně finančně dostupná sranda. Kdybych chtěl experimentovat.
Leucin jsem nezkoušel, ale 50 g glutaminu denně mělo hezký vliv na regeneraci a imunitu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 8:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jana Stockelova

|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 9:22 pm Předmět: Michal96 |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 10:04 pm Předmět: |
|
|
ja mel z tribulusu jenom jebaky jestli to znaci ze funguje to netusim
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 10:43 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Podívej, aniž bych se Tě chtěl nějak dotknout - tak Tvůj dotaz reprezentuje pohled generace značné části teenagerů na doplňky výživy. Myslí si, že jim pomohou zlepšit jejich výkon, postavu apod., což ale nemusí být nutně pravda. Problém je v malé znalosti těchto produktů spočívající prakticky výhradně v přečtení propagačního letáku výrobce. Tribulus má reálně efekt u mužů po třicítce...lépe snad po čtyřicítce, kde může příznivě působit na libido, což je asi jediný efekt co ten produkt má. Stejně tak jako L-carnitin nepálí tuk, HMB nefunguje , ethyl ester creatinu je předražený a pofidérně funkční v běžném dávkování, tak ani Tribulus není produkt, za který bych chtěl utrácet své peníze.
Z toho co píšeš vlastně ani přesně nevíš co od tohoto produktu očekávat, tj. tam je jediné správné rozhodnutí-nekupovat nic z toho.
Nic proti-ale tak to je. Kromě průvanu v peněžence Ti konzumace většiny suplementů nepřinese nic dobrého.
Osobně bych koupil proteinový prášek (preferuji hydro) a creatin monohydrát. V dietě aminokyseliny. Pokud jsi vrcholový sportovec (což asi nejsi), můžeš uvažovat i o dalších produktech, kde je ale poměr výkon/cena dost špatný (inosin, smilax, yohimbin apod.)
Plno lidí tak nějak ignoruje to slovo doplněk ve slově doplněk výživy:o)
99,9% lidí nemá v pořádku svoji stravu a trénink, tj. není třeba se vůbec zabývat suplementy....i když to je nepopulární sdělení. Člověk je líný tvor a pořád hledá způsoby jak se nenadřít a mít výsledky a nejsnazší cesta k tomu je leták s vyretušovaným nadopovaným kulturistou tvářícím se, že za jeho přírůstky může např. HMB. |
Hezky napsáno, nicméně s vytučněnou částí nemůžu úplně souhlasit. :) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 11:09 pm Předmět: |
|
|
No, tak HMB je jeden z mála suplementů, které na mě fungují a rád se k němu jednou za čas vracím..takže s tím hmb nesouhlasím.
|
|
| nahoru |
|
 |
dodo1985
|
Zaslal: so říjen 17, 2015 6:39 am Předmět: |
|
|
Na mě tribulus celkem funguje, ale jsem ročník 1966. Pro dvacetiletého kluka je nejspíše na nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michal96
|
Zaslal: so říjen 17, 2015 9:10 am Předmět: |
|
|
Ale kluci tribul není žádný zázrak. Zase bych to neviděl tak špatně, třeba mi to něco dá. I kdyby jen placebo. Přece i to funguje :-D diky za reakce kluci :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Actinox ® | ExtrifitNitro peptidy! Zcela nová látka pro žilnatost a napumpování po celý den! 749 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|