Tipy na rychlý oběd

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tipy na rychlý oběd  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Tipy na rychlý oběd
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
daraness

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Jaký složitý počítání, to jsou výmluvy ty jo...

No já nejsem v objemu a nejedu od oka jako většina lidí tady na foru. Ty hodíš maso na pánev a k tomu uvaříš rejži a máš oběd. Já jsem ale byl dlouho na dietě a chci si udržet váhu, proto si vše počítam přesně. Když si vezmeš že musim to maso pořádně okrájet od tuků, zvážit a navážit rejži a tak dál, a ještě to pak uvařit, tak to zabere dost času a je to otravný.

Já nejradši jim stejný jídla každej den, udělam si jídelníček a podle toho jedu. Když kupuju balený jídla a maximálně si sám udělam toast z balený šunky, tak se všechno podle tabulek počítá skvěle, neni s tim žádná práce a ani příprava. Rozbalim to a sežeru a jsem happy

Naposledy upravil daraness dne po říjen 19, 2015 7:44 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daraness napsal:
Maerlyn0 napsal:

No já nejsem v objemu a nejedu od oka jako většina lidí tady na foru. Ty hodíš maso na pánev a k tomu uvaříš rejži a máš oběd. Já jsem ale byl dlouho na dietě a chci si udržet váhu, proto si vše počítam přesně. Když si vezmeš že musim to maso pořádně okrájet od tuků, zvážit a navážit rejži a tak dál, a ještě to pak uvařit, tak to zabere dost času a je to otravný.

Já nejradši jim stejný jídla každej den, udělam si jídelníček a podle toho jedu. Když kupuju balený jídla a maximálně si sám udělam toast z balený šunky, tak se všechno podle tabulek počítá skvěle, neni s tim žádná práce a ani příprava. Rozbalim to a sežeru a jsem happy

Když jíš stejná jídla - o důvod víc mít krabičky. dokonce to můžeš i zamrazit a týden nevařit.
Jsou to prostě jen výmluvy a to co předvádíš je komedie.
Seazer

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
daraness napsal:
Maerlyn0 napsal:

Když jíš stejná jídla - o důvod víc mít krabičky. dokonce to můžeš i zamrazit a týden nevařit.
Jsou to prostě jen výmluvy a to co předvádíš je komedie.

Bombay

PříspěvekZaslal: po říjen 19, 2015 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Srovnej si v hlavě, na co se vlastně ptáš a co chceš slyšet.

1) nejdřív říkáš, že nechceš vařit
2) pak ale že chceš něco teplého
3) jsi po dietě a chceš kvalitní jídlo, proč teda plánuješ nějaké usrané hotovky plné Eček?
4) jídel je dle tebe všude plno, ale tady zdržuješ tím, at ti lidi poradí. Takže těch jídel všude plno asi moc nebude
5) když ti kluci poradí, tak je tam jednou moc sachrů, pak zas málo

S tímhle stylem požadavků by mě ku*va zajímalo, jak vypadala ta tvoje dieta? Měl jsi vůbec čas se vysrat, vyspat, nebo jsi jen vážil, počítal a tabulkoval? A sakra by mě zajímalo, kolik jsi zhubnul a co jsi žral?
daraness

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2015 5:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už se tady začínaj moc rozjíždět hate a to nemam rád. Navážet se do mě hned nemusíte. Ano vím, že hotová jídla maji Ečka, proč by mě to ale mělo nějak trápit? To je dnes všude a nikoho to nezabilo ani neudělalo obeznim člověkem. A ano, právě kvuli tomu že jsem po dietě jsem chtěl nějaký kvalitnější jídlo, který nemá zase tolik sachrů, tak kolem 40-50g max. Hotová jídla jsou rychlá na přípravu a z etikety se dobře počítal kcal a makra, asi takhle.

Díky všem co něco poradili
Spazik

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2015 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dělal si takový blbosti jako vážení jídla, okrajování tuku z masa a pak to zabiješ tím, že nejlepší volba je podle tebe nějaká hnusná hotovka ze supermarketu?

Poradím ti jednoduchou věc, poslouchej svoje tělo a dívej se každý den do zrcadla - když budeš mít pocit, že nabíráš, uber sachry, když naopak, přidej sachry, to není žádná "rocket science" pokud se nechystáš na Mr. Olympia
Např. pytlík špaget má většinou 500g, půlka z toho je 250g, 1/4 125g, není na tom snad nic složitýho.. A jestli na to dáš 80g tuňáka/sýra nebo 120g nehraje v tomhle případě žádnou roli.

Naposledy upravil Spazik dne út říjen 20, 2015 9:26 am, celkově upraveno 1 krát
Pokedex

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2015 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Srovnej si v hlavě, na co se vlastně ptáš a co chceš slyšet.

1) nejdřív říkáš, že nechceš vařit
2) pak ale že chceš něco teplého
3) jsi po dietě a chceš kvalitní jídlo, proč teda plánuješ nějaké usrané hotovky plné Eček?
4) jídel je dle tebe všude plno, ale tady zdržuješ tím, at ti lidi poradí. Takže těch jídel všude plno asi moc nebude
5) když ti kluci poradí, tak je tam jednou moc sachrů, pak zas málo

S tímhle stylem požadavků by mě ku*va zajímalo, jak vypadala ta tvoje dieta? Měl jsi vůbec čas se vysrat, vyspat, nebo jsi jen vážil, počítal a tabulkoval? A sakra by mě zajímalo, kolik jsi zhubnul a co jsi žral?

Ámen , další člověk co chce slyšet to co on chce
Study

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2015 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trošku mi to tady připomíná toho borce před nedávnem, co jezdil kamionem a chtěl začít posilovat, aby sbalil nějakou slečnu

https://www.instagram.com/studynkapetr/
daraness

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2015 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Dělal si takový blbosti jako vážení jídla, okrajování tuku z masa a pak to zabiješ tím, že nejlepší volba je podle tebe nějaká hnusná hotovka ze supermarketu?

Poradím ti jednoduchou věc, poslouchej svoje tělo a dívej se každý den do zrcadla - když budeš mít pocit, že nabíráš, uber sachry, když naopak, přidej sachry, to není žádná "rocket science" pokud se nechystáš na Mr. Olympia
Např. pytlík špaget má většinou 500g, půlka z toho je 250g, 1/4 125g, není na tom snad nic složitýho.. A jestli na to dáš 80g tuňáka/sýra nebo 120g nehraje v tomhle případě žádnou roli.

Právě že já jsem moc jídlo vážit nemusel, kupoval jsem vždycky balený šunky, cereální toast, tvarohy, hrachy a fazole v konzervě, tunaky v konzervě, nízkotučný sýry a podobně. To se pak počítá všechno skvěle. Jenom lepší věci, žádnej junk. Akorát teď se mi zastesklo po pořádnym teplym obědě, proto bych rád nějakou slušnější hotovku a ne pořád jenom to stejný dokola.

Jinak jsem shazoval celkem v pohodě. Mám 65kg z 85kg za asi 8 měsíců, no je to dlouhá doba, ze začátku to šlo fakt lehce jen jsem trochu ubíral kalorie a vůbec neřešil co jím. Postupně jsem začal řešit makra no a došel jsem k tomu, že jsem nejedl moc tuku, celkem málo sachrů a hodně bílkovin. Tak bych to chtěl trochu nahodit nahoru, aby si metabolismus a tělo odpočinulo a já si udržel váhu. Dál už shazovat fakt nepotřebuju, jenom to udržet.

Jinak cvičim max 2x týdně full-body krátkej trénink, nic extra. Mimo to většinu dne prosedim, chůze tak 30-60min. Měl jsem asi poslední dva měsíce sachry kolem 100g denně, tak zvýšit na 130-150g sachrů za den by moje tělo mělo zvládnout v pohodě ne? Jenom si chci ohlídat, abych nezačal zase nabírat váhu zpátky.

Díky za rady
Petey

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2015 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty mas 65kg? to mas tak 140cm na vysku, nie?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2015 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ze 100 na 130 g sacharidů denně? Ještě to tu posleduji a myslím, že dříve nebo později zjistíme, že si z nás děláš srandu.

Na prstech jedné ruky bych za ty roky napočítal lidí co měli tak debilní dotaz a mysleli to vážně. Teď jen do jaké skupiny patříš ty?:o)
daraness

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2015 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
ty mas 65kg? to mas tak 140cm na vysku, nie?

Měřim 175cm. Ano, 65kg neni moc na moji výšku, ale já jsem rád že jsem shodil. Neměl jsem to ale dotahovat tak daleko, měl jsem se na to vybodnout kolem 70kg. Zahnal jsem to celkem daleko a řekl bych, že jsem si dost zpomalil metabolismus. Teď budu muset udělat reverse diet, abych mohl jíst víc a nenabral to zpátky. Přidávám po 100kcal týdně, teď jsem na 1400kcal za den (a cca 160g+ bílkovin). Chtěl bych to navýšit o kolik to pujde a jíst víc sacharidů a tuků, protože jim tolik bílkovin, že mam někdy problém to strávit. Prostě si to pořád hlídat, ale bejt schopnej jíst trochu "normálně".

Btw, kolik by mohla bejt moje maintenance? O kolik se mohl muj metabolismus zpomalit když jsem cca 2 měsíce byl na 1200kcal za den? Předtim to bylo víc kalorií, postupně jsem to snižoval, byl jsem dlouho v deficitu.

Prosím nechte si hate a nepište blbosti. Chápu že vám to nedá a musíte si občas rejpnout. Mě by ale zajímal spíš normální názor a rada. A nepište, že mam anorexii a podobně, to je uplně nesmysl. Akorát jsem byl prostě dlouho na dietě a ke konci jsem to prostě trochu přehnal, tak se teď musim dát trochu do kupy.

Díky za rady
daraness

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2015 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Ze 100 na 130 g sacharidů denně? Ještě to tu posleduji a myslím, že dříve nebo později zjistíme, že si z nás děláš srandu.

Na prstech jedné ruky bych za ty roky napočítal lidí co měli tak debilní dotaz a mysleli to vážně. Teď jen do jaké skupiny patříš ty?:o)

Ne, myslim to vážně a to jako fakt. Přečti si muj poslední příspěvek.

Tohle forum sleduju celkem dlouho, léta zpátky jsem taky posiloval několik let. Pak jsem měl ale úraz kolene a vybodl se na to. Je mi jasný, že většina těch větších borců tu jí denně 300-500g sachrů uplně v pohodě, zvedaj těžký váhy, jo taky jsem takhle cvičil léta zpátky. Co jsem ale před lety přestal, šlo to se mnou z kopce. Teď jsem po dietě, proto se snažim na to jít pomalu.
Tom3

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2015 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1400 kcal denne? to mam na jedno jidlo
zacni si delat jidlo sam, bez toho se proste nikam nepohnes.. navic si prece (strasne vytizenej :D) student, takze by te melo zajimat, ze ty sracky co si kupujes (mimochodem jo, jsou to sracky, ikdyz si myslis ze vybiras kvalitne) das treba 2-3x tolik penez nez za suroviny, ze kterych si to udelas sam.. a minimalne tohle za zamysleni stoji

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tipy na rychlý oběd Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: