|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Blackoff

|
Zaslal: so říjen 24, 2015 10:51 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mravenec1

|
Zaslal: so říjen 24, 2015 10:54 am Předmět: |
|
|
tak svým způsobem to je z části pravda.. (ted se toho muze chytnout kazdej a da mi milion argumentů, ze to tak neni)
cvičící lidi v posilovnách jedi maso víc než běžná populace, která necvičí ubec (zase: ...ne kazdej)
maso ve velkem množství není pro tělo zdravé prostě, stejně jako cigarety..
nesmysl hledat studie otom jesi škoděj cigara nebo maso atd... někdo kouří celej život jak fabrika a nemá nic... nekdo jedl 2kg masa denně a nemá nic...
ale dle me "může" tohleto přispět k rakovině klidně.
ale novinky fungujou tak, že si někdo uprdnul a oni napíšou že se posral
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
Zaslal: so říjen 24, 2015 11:02 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jo-jo

|
Zaslal: so říjen 24, 2015 11:38 am Předmět: |
|
|
| Royi napsal: | http://www.novinky.cz/domaci/384394-cervene-maso-nebo-cigarety-riziko-rakoviny-je-temer-stejne.html
Jsem zvědavý na co přijdou příště :D Jinak co vaše názory na to? Už vyhazujete doma hovězí? |
Takéto články a výskumy majú hodnotu použitého toaletného papiera. Ten chytrák čo to písal naozaj verí tomu že keď ľudia prestanú žrať mäso,nebudú fajčiť... vyhnú sa rakovine?. Veď v dnešnej dobe je možnosť ochorenia na rakovinu tak 50/50. Už len toho svinstva čo je v ovzduší,vode nám skôr či neskôr môže spôsobiť že sa staneme nešťastnými majiteľmi zákerných ochorení. O chémii a rôznych rastových prípravkoch čo sa používajú v poľnohospodárstve a tým pádom aj dnes v toľko proklamovaných "biopotravinách",ovocí a zelenine... sa snáď ani netreba rozpisovať.
Viem že to zaváňa konšpiračnými teóriami,ale podľa mňa tých zdravých potravín je už ako šafranu.
No a na okraj, kulturistika (hlavne tá vrcholová) ako zdravý životný štýl?,o tom si asi väčšina z Vás urobí vlastný názor
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
Zaslal: so říjen 24, 2015 2:07 pm Předmět: |
|
|
půst znamená, že nepřijmeš za určitý časový úsek nic, krom čisté vody. tzn. žádná šťáva, žádný čaj, žádná zelenina, žádný UGO. jen voda.
doporučuji knihu "Půst - cesta k dokonalosti" od Martina Jelínka, což je 100 stránková brožurka a dále "Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy" od Normana W. Walkera. po dostatečném informování se, a po vlastním odzkoušení jsem si vyvodil, že nic zdravějšího, než čerstvá zeleninová nebo ovocná šťáva nemůže existovat. za skoro každým zdravotním problémem je špatná strava...
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
Zaslal: so říjen 24, 2015 2:51 pm Předmět: |
|
|
Proč bych při půstu nemohl čaj?
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
Zaslal: so říjen 24, 2015 3:22 pm Předmět: |
|
|
| sovajs napsal: | | Proč bych při půstu nemohl čaj? |
proto, že žaludek stále zpracovává příjimané živiny. v čaji jsou rozpuštěné látky. i proto, by se během půstu měla přijímat voda s nejmenším podílem rozpuštěných látek. více si o tom přečti v knize, o které se zmiňují v minulém příspěvku. já si to nevymyslel, a ani ti k tomu víc neřeknu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: so říjen 24, 2015 4:48 pm Předmět: |
|
|
| Blackoff napsal: | | Royi napsal: | http://www.novinky.cz/domaci/384394-cervene-maso-nebo-cigarety-riziko-rakoviny-je-temer-stejne.html
Jsem zvědavý na co přijdou příště :D Jinak co vaše názory na to? Už vyhazujete doma hovězí? |
Ten nadpis je poněkud zavádějící, když pak napíšou, že se jedná uzené výrobky s hromadou soli a konzervantů... Docela by mě zajímalo, jestli i to srnčí, které zrovna připravuju a je daleko červenější, než hovězí, je taky zdravotně závadné |
ale oni tam píšou i o vepřovém, hovězím, jehněčím mase...
takže to zavádějící není.
co mi nejde do hlavy, proč země s nejnižším, resp. s jedním z nejnižších výskytů rakoviny tlustého střeva je Argentina, kde se sní nejvíc hovězího na člověka na světě...
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: so říjen 24, 2015 4:58 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Blackoff napsal: | | Royi napsal: | http://www.novinky.cz/domaci/384394-cervene-maso-nebo-cigarety-riziko-rakoviny-je-temer-stejne.html
Ten nadpis je poněkud zavádějící, když pak napíšou, že se jedná uzené výrobky s hromadou soli a konzervantů... Docela by mě zajímalo, jestli i to srnčí, které zrovna připravuju a je daleko červenější, než hovězí, je taky zdravotně závadné |
co mi nejde do hlavy, proč země s nejnižším, resp. s jedním z nejnižších výskytů rakoviny tlustého střeva je Argentina, kde se sní nejvíc hovězího na člověka na světě... |
Účelem takových sračkoidních textů na základě pokroucených rádobyvýzkumů je:
a) zvýšit sledovanost periodika
b) spustit hysteriii a zvýšit sledovanost periodika
c) použít zavádějící titulek a zvýšit sledovanost periodika
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: so říjen 24, 2015 5:44 pm Předmět: |
|
|
| flink napsal: | | Hulkie napsal: | | Blackoff napsal: | | Royi napsal: | http://www.novinky.cz/domaci/384394-cervene-maso-nebo-cigarety-riziko-rakoviny-je-temer-stejne.html
co mi nejde do hlavy, proč země s nejnižším, resp. s jedním z nejnižších výskytů rakoviny tlustého střeva je Argentina, kde se sní nejvíc hovězího na člověka na světě... |
c) použít zavádějící titulek a zvýšit sledovanost periodika |
písmenka WHO už jsi někdy viděl?
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
Zaslal: so říjen 24, 2015 6:50 pm Předmět: |
|
|
je rozdíl konzumovat steak s podílem masa 100% a kabanos s podílem masa 10%. když argentinec spořádá 50 kilo masných výrobků za rok, z toho 50 kilo čistého masa, a čech spořádá 50 kilo masných výrobků za rok, z toho čistého masa 5-10 kilo a zbytek totální odpad, je to rozdíl...
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: so říjen 24, 2015 7:59 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | flink napsal: | | Hulkie napsal: | | Blackoff napsal: | | Royi napsal: | http://www.novinky.cz/domaci/384394-cervene-maso-nebo-cigarety-riziko-rakoviny-je-temer-stejne.html
c) použít zavádějící titulek a zvýšit sledovanost periodika |
písmenka WHO už jsi někdy viděl? |
Pouč mne, prosím...
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so říjen 24, 2015 8:45 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: |
A fakt se ho tam skutečně tolik sežere, resp. je tak běžnou součástí stravy průměrné populace...běžných lidí? Je jasné, že Argentina je z hlediska produkce i exportu hovězího TOP zemí, ale nevím, jak moc je její produkce dostupná pro běžnou populaci.
A aby bylo jasno, neprudím, ptám se, protože jsem tam nikdy nebyl. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Royi

|
Zaslal: so říjen 24, 2015 9:14 pm Předmět: |
|
|
ygg: _________________ "Train smart. Eat right. Sleep 10 hours day" - Jay Cutler
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so říjen 24, 2015 9:48 pm Předmět: |
|
|
Díky .... takže je to tam fakt tak levný? Protože jinak mi A jako zrovna země blahobytu nepřijde.
Jinak zajímavá tabulka, třeba rozdíl mezi Švajcem a EU je celkem zajímavý, stejně jako to, že v Rusku, o Kazachstánu ani nemluvě, je ta spotřeba na hlavu vyšší než v EU. I to první místo HK je pro mne nečekané. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|