|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlkisekk
|
Zaslal: út říjen 27, 2015 9:42 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | 185-6 +-.. ale to vubec nehraje roli nejvic nahovno je, ze na tuhle vysku potrebujes takovych 110kg aby to nejak vypadalo.. jestli si jeste vyssi tak to te kamarade lituju |
Boris ma na podobnou vysku myslim 94 v objemu a vypada to docela dobre. Neni kilo jako kilo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út říjen 27, 2015 9:44 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | 185-6 +-.. ale to vubec nehraje roli nejvic nahovno je, ze na tuhle vysku potrebujes takovych 110kg aby to nejak vypadalo.. jestli si jeste vyssi tak to te kamarade lituju |
O cenťáček/dva Pamatuju si, jak mi kámoš v mých 14ti, 15ti letech říkal, jak bych potřeboval alespoň nějakých 100kilo hmoty na svojí vejšku, aby to vypadalo dobře. Nakonec by to muselo bejt asi fakt těch 110kg no, což si myslím, že u mě už asi nepůjde pokud nebudu chtít mít vanu.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út říjen 27, 2015 9:47 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Tom3 napsal: | 185-6 +-.. ale to vubec nehraje roli nejvic nahovno je, ze na tuhle vysku potrebujes takovych 110kg aby to nejak vypadalo.. jestli si jeste vyssi tak to te kamarade lituju |
Boris ma na podobnou vysku myslim 94 v objemu a vypada to docela dobre. Neni kilo jako kilo |
Není výška jako výška . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út říjen 27, 2015 9:50 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | vlkisekk napsal: | | boris ma na podobnou vysku myslim 94 v objemu a vypada to docela dobre. Neni kilo jako kilo |
To je jasny no.
Hele diamante, slo by to i bez pupku.. |
Na bratra?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út říjen 27, 2015 9:53 pm Předmět: |
|
|
-ranca _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út říjen 27, 2015 9:54 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | -ranca |
Jsem to tušil, že to je ranec, ale nebyl jsem si jistej
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: út říjen 27, 2015 10:20 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Cmeni napsal: | jaký to tam je?
přemýšlím, že tam někdy zajdu, Jonáš vypadá na dobrýho týpka |
Hele je tam místnost s tatami, poměrně malá a hodně malá místnost, kde je hrazda, bench, dvě klece, místo na tah a místo s JČ. Hned u recepce je všechno strongman vybavení. Trošku by to připomínalo nějakou oldschool bouchárnu.
Jako zpestření tréninku proč ne, ale jinak nic pro mě |
Nezáleží jak to je velké,ale kdo tam učí a jaké má zkušenosti.Je jasné,že když se tam 1x proběhneš s kufry že Ti to nic nedá :)
Já se tam jednou určitě podívat pojedu...
PS:old school bouchárny jsou nejlepší,tak jako 4ky hospody
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st říjen 28, 2015 8:05 pm Předmět: |
|
|
28.10 - volno
Noha už je o dost lepší - snad za dva dny už by se na to pomalu dalo začít našlapovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne listopad 01, 2015 2:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne listopad 01, 2015 3:15 pm Předmět: |
|
|
Na teba sme tak zvedaví  Ženskú v plavkách, bleskem! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne listopad 01, 2015 3:35 pm Předmět: |
|
|
vsak ju fotil na druhe fotce, nevidis? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: ne listopad 01, 2015 5:35 pm Předmět: |
|
|
závidim!!
kde to je? nemůžu to najít..
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne listopad 01, 2015 7:25 pm Předmět: |
|
|
Titanic Palace, ale nejezděte tam pokud chcete ušetřit *a02
1.11 - Posilovna (Titanic Palace Hurghada)
Bench
5x5x100kg
Tlaky s JČ incline
3x12x25kg
Shyby paralelním úchopem
4x7
Přítahy JČ v předklonu
4x14x25kg
Upažování s JČ v sedě
4x10x7.5kg
Zadní delty v sedě s JČ
4x10x7.5kg
Biceps s JČ v sedě
4x10x10kg
Jednoručky se mi v té posilce zdály o hodně těžší, než kolik na nich bylo napsáno. No a nebo jsem prostě sračka
Moje aktuální (ne)forma při mým (ne)cvičení
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|