Zdar,
tréning B (1)
- rozcvičovacie sérky nebudem písať
zadné drepy + zhyby (tempo 401)
65 x 10 + ja x 7 (10)
65 x 10 + ja x 7
65 x 10 + ja x 5
65 x 10 + ja x 5
+ trestná séria ešte na techniku
65 x 3 + ja x 3
po druhej sérii som opäť myslel, že ma vyvezie sanitka heh, potom sa to dáko upravilo a rozbehol som sa, no fakt mega záťaž na mňa tie negatívka, musím vydržať, snaha preučiť sa techniku, zhyby bez šance dávať 10 opáčiek podobnou technikou, ale verím, že to z tréningu na tréning pôjde o nejaké to opáčko naviac.
benč + zakopávanie unilaterálne
65 x 12 + 7,5 x 8 reps každou
mali byť aj hyperextenzie unilaterálne, ale dvaja tréneri tam cyklovali zverencov, tak ešte naviac 7,5 x 8 reps každou zakopávanie, fakt držané 401 tempo pri každou, totálne kŕče do hamov
split squaty
ja x 4 série x 3 reps v každej každou
učenie sa
dead
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Akým spôsobom meníš techniku, že je to zrazu také ťažké?
drepy musím odučiť od nuly but wink,plus ma zabíjajú počty opakovaní v spojení s pomalými negatívkami, držať chrbát jak treba, podobne mrťák, všetko plynule, bez explozívnych, trhaných, šklbavých pohybov, všetko napnuté, spevnené, fixované a také, jak treba hehe
+ idem krátne prestávky, medzi cvikom cca 30s., medzi akoby kolo 1min., to je pre mňa mrodor
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Holt, asi jo, človek sa stále učí a musím vybudovať novú bázu.
"Conor Bless"
Zdar,
tréning A (2)
niečo na mňa lezie, fok it, musím to vycvičiť!
mŕtvy ťah + military press
75 x 10 + 43 x 10
75 x 10 + 43 x 10
75 x 10 + 43 x 8 (2)
75 x10 + 43 x 7 (3)
dnes držané pauzy a všetko SKORO presne, ale v tretej sérii pressov opäť zlyhanie ku koncu, položené do stojanov a po chvíli dokončené, váhy už podseknuté, odtiaľto budem pridávať po pár kilách, dôraz na negatívka a techniku, čo vám budem hovoriť - peklo!
trojset
split squaty + príťahy v predklone s ezkou s fat gripmi + lrepgress
3 x
+ nejaké split squaty naviac
+ nejaké to visenie po 30s.
"Conor Bless"
čau, zeptam se tě, v čem je jiná takle technika kterou jedeš oproti té, co si cvičil dříve?
*u mrtvého
plynulá, žiadne šklbanie odspodu, všetko stiahnuté a zopnuté, ako má byť, chrbát ako má byť, ťahá sa po stehnách, nie po holeniach atd., úprimne, mám tak odpálené aj predlaktie a všetko, že s ami nechce písať
"Conor Bless"
takže využíváš takovou tu techniku, že nejprve tlačíš zadek dozadu a až se dostaneš s činku do urovne těsně pod koleny tak to jen zatahneš záda do roviny a je to?
..já taham po holeních a mam radši uz kalhoty, protože tam mam už nekolik mesicu strup, kterej se vzdy rozedre dokola
tu techniku, co mozna jedes, jezdi tento typek: čas 5:20
je to ono?
protože on sice po nich projede, ale nedře to po nich
..jako technika tkadlčíka, který to jede tak, že to dřepuje od spoda... - to delam a je to nahovno, taham malo, víc bych dal už rovnou na rumuny..
dost mě to vrtá hlavou to tvé provedení prostě... jak to delas, že holeně ne, stehna jo..
dotykat sa holeni mozes to je ok ale tak tahat ze ich mas zodrate je blbost, akurat si zbytocne stazujes lift a budes mat dojebane holene. Ale akonahle sa dostanes nad kolena tak vtedy treba taha po stehnach (mat vahu co najblizsie tazisku = mensia paka = mensie zatazenie na chrbat).
Turakam ide normalnu mrtvolu akurat sa snazi mat ramena pekne stiahnute vzadu a lopatky pri sebe, cize nie system ze nejak mi to udrzi ale kontrolovat nielen spodok chrbta ale aj vrch.
zadné drepy + zhyby
68 x 10 + ja x 10
68 x 10 + ja x 8 (2)
68 x 10 + ja x 6 (2) + 2 dopomoc
68 x 10 + ja x 5 (2) + 3 horná kladka
úplne v prdeli, hlavne zo zhybov, potešujúce je, že butt wink sa darí eliminovať, ale umieram, bez preháňania, pauzy ma zabíjajú, zhyby vyšťavia do mrte
benč + hyperextenzie + zakopávanie unilaterálne
3 kolá, benč 68 x 12 reps v každej, hyperky po 6 v sérii a zak. po 8 každou v sérii
pri prvej sérii hyperextenzií pomaly kolaps, skoro som sa seriózne rozplakal, najväčší problém je fakt moja hlava + opakovania + pauzy + temnpo každého opáčka, toto kombo je pre mňa peklom, v ďalšom kole som sa trošku oklepal a dobojoval, hyperextenzie mali byť unilaterálne tiež, ale hahaha, to bez šance
skúška vesla
tempo ako dôchodca pred porážkou a toma 300 metroch totálne zobrala na šabľu, že som sa len zvalil a čakal, kým ma niekto z milosti utratí
+ delt deck
3 série po 10 reps v každej
"Conor Bless"
koukám na ten krosfiťácký program a seš fakt tvrdá palice, že ses do toho pustil... a že Tě tohle musí posunout, je jasná věc. desítkové série jsou zabiják pro většinu normálních lifterů, i když... pamatujeme Tvých 10x10 ;) a ještě to jezdit v kombech... do vánoc dostatek tréninků, tak budu sledovat a jsem zvědavý, jaký to přinese progres.
koukám na ten krosfiťácký program a seš fakt tvrdá palice, že ses do toho pustil... a že Tě tohle musí posunout, je jasná věc. desítkové série jsou zabiják pro většinu normálních lifterů, i když... pamatujeme Tvých 10x10 ;) a ještě to jezdit v kombech... do vánoc dostatek tréninků, tak budu sledovat a jsem zvědavý, jaký to přinese progres.
Ono to nie je krosfit hehe, aj keď pri tých minútových pauzách si sem-tam tak pripadám, si zober, že všade je snaha o kontrolované negatívne opakovania, áno 10x10 na benči ale s ľubovoľnými pauzami, pokým to nezačneš stopovať, tak si človek ozaj neuvedomí, koľko mu taká pauza vlastne trvá...
"Conor Bless"
Ono to nie je krosfit hehe, aj keď pri tých minútových pauzách si sem-tam tak pripadám, si zober, že všade je snaha o kontrolované negatívne opakovania, áno 10x10 na benči ale s ľubovoľnými pauzami, pokým to nezačneš stopovať, tak si človek ozaj neuvedomí, koľko mu taká pauza vlastne trvá...
ale ten styl tréninku to připomíná ;) a pauzy - resp. začátky sérií - výborná věc, či spíše klíčová k těm ostatním (váha + opakování + série). taky mám vyzkoušeno a teď hřeším, že ve fitku nemáme pořádné hodiny - od příštího cyklu někde přilepím mobil a pojedeme ;) teprve s pevným začátkem sérií dostaneš kompletní šachovou partii, kterou si každý může "přehrát" :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru