Deadlift - sehr lieber Übermensch

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 31, 32, 33  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Deadlift - sehr lieber Übermensch  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Deadlift - sehr lieber Übermensch
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so listopad 07, 2015 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OK,
až navážím 110 kg, hodím sem foto a výsledek z inbody.
Bude to nejdřív někdy koncem roku.

7.11.2015
volno - dnes tůra s 4 letou dcerkou ze Štrbského plesa na Popradské pleso. 9 km a myslím, že jí to dnes stačilo. Musím potrénovat trpělivost:o)

Jídelníček:

Snídaně: 100 g ovesné kaše, ovocný čaj

Svačina: 2 dl vody, protein. tyčka

Oběd: kotlíkový guláš, krajíc chleba a plzeň

večeře: 1 kg koleno, 2 piva

Jestli nebudu mít v pondělí pod 117 kg při této "dietě", tak budu muset asi ubrat trochu z koryta. Začnu víc chodit na pásu v simulaci prudkého kopce.

Štrbské pleso:

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne listopad 08, 2015 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes návrat do Ostravy.
Ještě jsme s dcerkou zvládli od chaty pod Soliskom do Furkutské doliny a po modré na druhou stranu dolů ke Štrbskému Plesu. cca 10 km. Z dcerky snad bude dobrý chodec:o) ...a já se příští rok chystám alespoň na týden, dva do Tater a pořádně pochodit bez dětí.

Pohled do "hobitína"....Furkutská dolina

Jinak jídelák:

Snídaně: 2 krajíce chleba s cottage, čaj
svačina: protein. tyčka, voda
oběd: protein. tyčka, voda
večeře: 500 g maso, krajíc chleba
v Ostravě: večeře 2 - láhev vína, archivní sýr, olivy

Zítra vážení - mám trochu obavy, zda to nebude nad 118 kg. Přeci jen žeru a s redukční dietou to nemá mnoho společného. Od pondělí to trochu utáhnu.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po listopad 09, 2015 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24. den / 16. trénink / 116,2 kg (-5,9 kg)
Moje dieta ála 1 kg koleno na večeři a 2 Plzně nese svoje ovoce:o)
Ale vážně - zatím to je pro mě pozitivní impulz v tom, že nemusím moc škrtit stravu na úkor cuků a tuků. Raději lehce přidám na aerobce. Za 11 dnů bych rád stlačil hmotnost pod 115 kg, tak snad se mi to podaří.

Trénink

rotátory - 2 supersérie různých cviků s 3 kg jednoručkou
benchpress hlavou dolů 50x10, 64x10, 80x10, 84x10 (rezerva mnoho mnoho kilogramů, ale strach z pádu činky tu prostě je - jinak radost ohromná. snad po třech letech první benchpress s volnou činkou. Bolest ramene= 0)
kliky na bradlech s fixovanými kotníky 120x6, 150x6, 187,5x6 (maximum stroje) 150x6, 120x15 (tady jsem nějak zapomněl, že vlastně nemůžu moc tlačit na hmotnosti a omylem to zvedl celé...i tak rezerva byla)
benchpress na hammeru 5x5-9 cihelx8 (tady to není nic moc, asi tento cvik vypustím)
triceps seated dips na stroji 10 cihel x 8, 12 cihel x 8, 12 cihel x 8, 12 cihel x 8, 12 cihel x 8
tricepsové stahování nezávislých kladek 5x12
Stahování lana na kladce 3x12

přítahy jednoruček k bradě 3x20x6
upažování v sedě + W tlaky + předpažování podhmatem na kladce 3x 6+6+6
upažování v předklonu na stroji 3x8

Chůze na pásu: 45 min, 6 km/hod. incline od 2 do 5 % (třetina maxima). Spáleno něco přes 500 Kcall

Jídelníček:

trénink nalačno
po tréninku: 3 odměrky hydra do 3 dl mléka
svačina: cottage
Oběd: 250 g vepřového s okourkou a papřičkama
svačina: 300 g hovězí burger - pouze maso, zelenina
večeře: 2 odměrky hydro do 3 dl mléka

...pak koncert Janáčkovy filharmonie Ostrava

Večeře 2: láhev vina, 150 g sýr z Biofarmy (Rožnov)

Jak to vypadalo o víkendu beznadějně (guláše, kolena, piva apod.), tak to nakonec nedopadlo tak hrozně a plán snad splním. Neměřím se, ale na opasku mám o tři dírky méně, takže z břicha snad něco dolů šlo. Za dva týdny půjdu asi na inbody, i když chodit tam co měsíc, když tomu nedávám co by to chtělo je možná zbytečně vyhozené kilo, ale co už. Druhá dcera si včera upustila IP6 na displej a nový bude za devítku ( za půlku bez záruky), takže to kilo se v těch ostatních výdajích nějak snese:o (

Naposledy upravil Deadlift dne po listopad 09, 2015 3:44 pm, celkově upraveno 1 krát
Hulkie

PříspěvekZaslal: po listopad 09, 2015 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po listopad 09, 2015 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Displej, digitizér, sklo- prostě vše. 9000 Kč je to v istyle s originál zárukou apple. Jinde je to za cca půlku s tím, že jsem četl, že lidi dost trnou jak dopadne výsledek. Každopádně dcera si našla brigádu a půlku si splatí sama-protože nějaký pseudo výchovný efekt to mít musí (je pozdě). Já už to neřeším. Minulý týden se mi polámalo auto v SR (cca třicítka), někde mi v bance lítají desetitisíce a nikdo je neumí dohledat (na kontě A už nejsou a na kontě B ještě nejsou a prý je to normální, že to týden dva bude trvat-bomba)...teď ten telefon. No prostě, když se něco sere...

Jinak - díky za odkaz. Stejně ale myslím, že půjde do apple storu. Její displej je dražší než můj celý telefon.
Cmeni

PříspěvekZaslal: po listopad 09, 2015 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

za začátku jsem si řikal, že nevim co je horší, jestli dát čtyřleté dceři iphone 6 nebo jí nutit chodit na brigádu a pak mi došlo, že jich máš asi víc

jinak stravovací režim si myslim, že je moc dobrej...minimálně dlouhodobě udržitelnej :D
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po listopad 09, 2015 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čtyřletá dcera nemá iphone. Má jako jakékoliv jiné dítě v mém okolí tablet (ipad mini). Na něm programy jako - rozpoznej tvar, seřaď podle velikosti, najdi barvu, pexeso, abecedu, hry pro předškoláky a pár kravin typu candy crush a pohádky ze seznamu a nějaké písničky pro děti. Na dlouhé cestě skoro jediná možnost jak se nezbláznit a zabavit dítě (i když teď vydržíme dost dlouho se slovním fotbalem a sčítáním čísel). Jestli si s ním hraje dvě hodiny týdně tak je to moc. Spíš na dovolené při delších přejezdech.

No a já nemám jediný produkt applu - přijde mi to prozatím jako vyhazování peněz (telefon za 21 litrů si prostě neodůvodním). Macbook by byla asi jiná, ale zatím nepotřebuji vyměnit HW.
vlk#

PříspěvekZaslal: po listopad 09, 2015 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Ještě jsme s dcerkou zvládli od chaty pod Soliskom do Furkutské doliny a po modré na druhou stranu dolů ke Štrbskému Plesu. cca 10 km. Z dcerky snad bude dobrý chodec:o) ...a já se příští rok chystám alespoň na týden, dva do Tater a pořádně pochodit bez dětí.

tam jsme byli před dvěma týdnama - podzimní prázdniny - ale jak to chápu, tak po žluté jste dolů do Furkotské doliny nešli - to by mělo být od 1. 11. uzavřené. jinak taky rád chodím po Tatrách... ale s rodinou toho člověk moc nepochodí ;)
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po listopad 09, 2015 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš pravdu, bylo to zavřené. Šli jsme jen kousek a nedošli ani k potoku. Pak zase zpět a po modré pod sjezdovkou (prakticky) zprava kolem Štrbského Plesa. Malá ještě moc neujde...tak kolem 10 km, takže trasy jsme měli: Štrbské Pleso - Popradské pleso a k vláčku, Skalnaté Pleso - Hrebienok a k kousek dolů na rozcestník, kde se sbíhají značky a po modré do Tatranské Lomnice (cca 12 km) a tak, tj. nic náročného, ale byl jsem moc rád, že tam jsem.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po listopad 09, 2015 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen taková noticka, aby to mělo nějaký řád, rád bych si tu napsal postupné cíle - za předpokladu, že rameno a záda vydrží.

do 20.11. / do 20.12 / do konce ledna / do konce února

hmotnost: 115 kg / 110 kg / 105 kg / 100 kg

mrtvý tah 150x3 / 170x3 / 190x3 / 210x3 (220x1) ...pokud záda a natržený vzpřimovač vydrží.

dřep na multipressu na paralel 120x5 / 140x5 / 160x5 / 180x5 (200x1)...tam by to mělo být vše OK (pokud rameno dovolí, půjdu na volnou činku, nyní ji neudržím na zádech pravou rukou - nemám ten rozsah pohybu, na multipressu ty ruce prakticky nejsou potřeba)

decline benchpress 90x10 / 110x5 / 130x5 / 145x3 (pokud bude rameno držet)

Myslím si, že tohle jsou reálné cíle, pokud budu cvičit tak jak zatím cvičím. S tou redukcí hmotnosti to bude k té stovce na hraně. To už je na mě dost nízko. Reálně to vidím ke 105 kg a šlus. Odvine se to od procenta těl. tuku a svaloviny. Tohle nedokážu odhadnout. silové výkony by měly být dosažitelné docela reálně, není to nic nad moje PB a bude mě to jako člověka zaměřeného na dosahování definovaných cílů aspoň motivovat to úplně neflákat.

Jinak se dívám, že se s ramenem trápím od r. 2012 - no radost.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út listopad 10, 2015 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

25. den /17. trénink / hmotnost: 116,1 kg ( -6,0 kg )...včera vážený nalačno, dnes po proteinu a vodě.

Trénink:

mrtvý tah nadhmatem 60x3, 100x3, 130x3m 150x3 (rezerva tu je hezká)
hammer ze shora 4x10
hammer zespoda 4x10
shyby na hrazdě s nadlehčením 4x8
přítahy spodní kladky na nezávislých kladkách 4x10
bicepsový zdvih s jednoručkami ve stoji 10x6, 15x6, 20x6, 25x6
bicepsový zdvih na scot. lavici s EZ 30x12, 35x12, 35x12, 40x12
bicepsový zdvih na stroji s oporou loktů v sedě 4x12
stroj spodní břicho 3x10 up to maximum stroje
stroj horní břicho 60x10, 60x10, maximum stroje x8
zkracovačky 3x10
(s 1 s pauzou nahoře)

Aerobka - chůze na pásu 45 min. 6 km/hod., 612 Kcall, sklon 6 % (40 % z maxima)

Pohoda. Je fajn přidávat na zátěži bez nějaké dřiny a na padesátce cukrů denně. Je jasné, že to dlouho takto fungovat nemůže, ale zatím je to radost. Jde to samo (aby ne, z nuly:o)))))

Jídelníček:

Snídaně: 2 odměrky hydro do 3 dl plnotuk. mléka
Po tréninku: 200 g tučného vepřového, 4 cherry rajčátka, 2 kyselé okurky a trocha dijonské hořčice, 50 g gouda
oběd: 300 g hovězí burger (jen maso) , 200 g zelené fazolky
svačina: cottage
večeře: 3 odměrky hydro do 3 dl mléka
večeře 2: láhev vína, 150 g archivní čedar, olivy

zítra nohy a aerobka. Pozítří bych rád zkusil zařadit jednodenní půst. Chybí mi sundat 1,1 kg za 10 dnů - to by mělo klapnout.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st listopad 11, 2015 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26. den / 18. trénink / hmotnost:?

Trénink:

zanožování vleže 3x10
dřepy na multpressu 50x5, 80x5, 110x5, 122,5x5 , 50x5
legpress 100x10, 140x10, 190x10, 220x10 , 140x10, 100x10
přednožování 65x10, 85x10, 105x10, 115x10 , 75x10
zanožování v sedě 5x10
výpony v sedě 5x10
výpony ve stoji 5x10

chůze na pásu 30 min. 6 km/hod.

Nejvíce mě tento týden bolela ramena při dřepech. Ještě to musím nějak doladit, takhle by to nešlo.

Jinak spokojenost a docela v pohodě.

Jídelníček:
snídaně: 2 odměrky hydro do 3 dl méka
V průběhu tréninku: 20 g BCAA
Po tréninku: nutrend deluxe tyčka
Oběd: 200 g hovězí burger ( jen maso) s fazolkama
svačina: 4 vejce na iberiském špeku
večeře: cca 150 g kus jáhelníku se švestkami, 2 dl mléka
Večeře 2: 150 g sýr, víno, olivy

Zítra volno a půst. Z pohybu se pokusím ráno hecnout a vybehnout na 20 min., ale nevím - moc tomu nevěřím:o))

Za pár dní to bude měsíc co cvičím. Jsem sám zvědavý na hmotnost a rozměry. Na nabírání svalů ten jídelák moc není...na redukci je zbytečně štědrý, ale na to moje šmrdlání je to asi OK.

Ze suplementace mám nyní:
Hydro traditional
Triade (měl jsem snad 5x za měsíc)
B-kmplex forte,
vit. B6
centrum multivitamín
biotin

Z léčiv mi už zůstává jen ketokonazol, triamciolon a málo koncetrovaný hydrokortizol - takže to už je pokrok. Pokud se mi podaří být bez těchto otravných léčiv, budu spokojený. Jeden by nevěřil jak velký je to rozdíl cvičit s kortizolem nebo bez. Výsledky by byly možná lepší...moje psychické rozpoložení ale určitě.

Zítra tedy pokud o hladovku. Ještě to promyslím, zda nedám aspoň zeleninové šťávy nebo to pojmu úplně bez živin, jen na vodě / čaji.

Naposledy upravil Deadlift dne st listopad 11, 2015 4:48 pm, celkově upraveno 1 krát
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt listopad 12, 2015 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27. den / 19. trénink / hmotnost: 115,7 kg ( -6,4 kg )

Pokud se mi podaří stlačit do přístího pátku hmotnost pod 115 kg, budu spokojen.

Dnes dle návodu páně to je on pouze na vodě a musím říct, že dnes to sice už vydržím (bez jídla jsem nyní přes 24 hod.), ale opakovat to asi nebudu. Nevadí mi hlad, ale cestou z fitka mě chytly tak silné křeče do žaludku, že jsem myslel, že asi omdlím. No, docela masakr. Tělo asi nechápe, že prostě nic nebude:o)

Dnes jídelníček: voda - cca 5 l.

Trénink:

Chůze na pásu 45 min. v= 5km/hod. a sklon 8%....docela masakr na mě.
chůze na pásu 15 min. v=6,1 km/hod, sklon 0 %
cooldown 3 min. rychlost postupně z 5,5 na 4 km/hod.
Tepovka byla prvních 45 min. kolem 140 a pak klesala ke 125.

Nebaví mě to chození - děsně dlouho to trvá. Dnes jsem zjistil, že se do pásu dá z boku strčit usb klíč a přes sluchátka se dívat na filmy, tj. pro mě dobré info:o)

Zítra hrudník, tricepsy, ramena a doufám i nějaké to deko dole.
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt listopad 12, 2015 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Při hladovce ale nemůžeš cvičit, to dá přece rozum:) jinak se tělo na hlad poměrně rychle adaptuje, ale v případě, že mu dáš za uši, tak si prostě říká o živiny...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt listopad 12, 2015 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To má to tělo blbý - chůzi přežít musí:o)

Nemůže mi to narušit plnění mého měsíčního plánu:))

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Deadlift - sehr lieber Übermensch Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 31, 32, 33  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: