Tak nějak jsem tajně doufal v benč 8x3 s 90, ale to nějak neklaplo Ale zase na druhou stranu, když jsem naposled zkoušel 90, tak jsem dal jen jedno opakování a moje maximum je 95 V prosinci se budou čísla přepisovat!!
vlezu ti sem..
zdarec.. jak jezdíš dráhu benče?
šikmou - pod kozy jako lifteři
svislou - kulturisticky na prsa
..mostuješ trošku?
já to mam stejný, at jedu šikmo nebo svisle tu drahu tak stejne vytlacim to samý... :D at s nohama nebo bez nich
V pohodě..
Ano, lehce mostuju a zatahuju ramena směrem dolů (tuším, že se tomu říká pákování ramen, ale nejsem žádnej benčař, takže nevím), ale jinak zadek samozřejmě na lavičce a celá chodidla na zemi. Činkou se dotknu na hrudníku zhruba na úrovni bradavek Jinak jezdím trochu užší úchop a lokty mám cca 60° od těla... vyhovuje to tak mým ramenům. Svisle jezdit nemůžu, to by mi ramena nepoděkovaly
Pár měsíců jsem nebenčoval a teď jedu asi čtyři týdny, tak se do toho zatím dostávám. Někdy v prosinci plánuju test maximálek, tak hodím video..
Zdar,
jezdím vzpěračský úchop a když jedu takhle jen tři opakování, tak mi nedělá problém držet osu normálně "objatou" celou rukou (prsty + dlaň), jestli mi rozumíš...
Video už jsem viděl.. je to spíš takový kulturistický úchop.. Já bych rád rozjel časem vzpírání, tak se snažím zlepšovat mobilitu na všem, na čem se dá.. ale taky mi docela dlouho trvalo, než jsem mohl osu držet celou rukou, ze začátku to byly jen konečky prstů a časem se to zlepšovalo, ale byl to dost záhul pro lokty, takže to chce opravdu opatrně..
Dřep: zadní, atg, stopka 6sec, raketa nahoru
1x90,110,120,130kg
Dřep: zadní, atg, stopky 10x110kg nějak se mi začlo chtít zvracet, docela mi to ubralo kyslík
Benč na úzko:
5x80kg stopky
4x80kg už bez stopek, stále jsem nerozdýchal ty dřepy
3x5x60kg stopky
Shyby: různě
6x5
Břiceps: na hrazdě
3x10
Na to, že pozved necvičím, tak to docela šlo. Dřepy... regulérní PRko pro deset opakování.. ty stopky dole to jaksi dodělaly.. dlouho jsem nežil, že by se mi po odcvičení chtěl Příště rozhodně benč před dřepama, dnes bylo obsazeno, tak to nešlo.. Jinak mírný důvod dnešního neúspěchu je také ten, že včera jsem měl poslední jídlo asi v poledne a pak mi bylo tak zle, že jsem to musel jít zasap.. večer pak ale masáž od kámošky bodla..
Dřep: zadní, atg, se stopkou, dynamicky nahoru
10x5x100kg
Mám nějaký do*ebaný lokty, takže teď pojedu nějaký čas jen dřepy...
A nyní k veselejším zprávám.. Včera jsem byl na "brutal kruháči" Ani tak mi nešlo o ten kruháč, jako o ty prostory, co týpek zařídil... ale včera tam nebyl. Tak jsem tam naklusal dnes s prosbou, jestli by neměl navíc 3x3 metry prostoru. Na to, že jsme se viděli poprvé, tak byl dost vstřícnej a hláška "až se sem budeš stehovat, tak zavolej" mě docela rozbila Takže mám zařízený fajný prostory pro cvičení a začnu dělat na stojanu na dřepy a bench... v průběhu listopadu zase snad budu cvičit se svým vybavením! Tady je hrubej nástřel, jak by to mělo vypadat.. zítra to asi rozpracuju..
Není to tak dlouho, co jsem měl problémy, se dotknout země s nataženýma nohama.. Snažím se každý den tomu něco dát, ale ne vždy to vyjde Budu se muset snažit víc.. cíl je loket na palec, viz poslední fotka
Moc pěkná ohebnost. Jaké cviky děláš? hlavně na hamstringy by mě to zajímalo, tam se dost trápim
dřív jsem používal násilnější metody, které dost bolely ale nějaký výsledek byl, ted spíš zkouším takové jemnější ale že by se to nějak zlepšovalo se říct moc nedá...
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru