|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
Zaslal: čt listopad 12, 2015 10:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: čt listopad 12, 2015 11:29 am Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: |
víc mě serou ty zkurvený lidi, co se k pokladním chovaj jako k hovnu... nato sem alergickej jako svině |
Hlavně ty lidi žijou někde v roce 1970, ta pokladní na kase ví starou bačkoru co má kolik stát a co je kdy v akci Tyhle věci mají řešit s vedoucí prodejny nebo někde na reklamačním oddělení (když tam je jako v Tescu).
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt listopad 12, 2015 2:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt listopad 12, 2015 2:58 pm Předmět: |
|
|
8 rokov za toto? ina palka _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt listopad 12, 2015 5:48 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Mravenec1 napsal: |
víc mě serou ty zkurvený lidi, co se k pokladním chovaj jako k hovnu... nato sem alergickej jako svině |
Hlavně ty lidi žijou někde v roce 1970, ta pokladní na kase ví starou bačkoru co má kolik stát a co je kdy v akci Tyhle věci mají řešit s vedoucí prodejny nebo někde na reklamačním oddělení (když tam je jako v Tescu). |
Presne tak. Každému idiotovi čo má jebnuté reči proti pokladníkovi by som po skúsenosti s tou prácou rozbil kasu o hlavu. U mňa je to vždy jedna z posledných možností brigády.
Ešte teraz ma chytá amok keď si spomeniem, aké lúzy majú tendencie voziť sa po tebe. Každý chce všetko rýchlo ale to, že všetky prípadné manká z nepozornosti platíš zo svojho, to už nikoho nezaujíma.
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: čt listopad 12, 2015 6:00 pm Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | | Spazik napsal: | | Mravenec1 napsal: |
Hlavně ty lidi žijou někde v roce 1970, ta pokladní na kase ví starou bačkoru co má kolik stát a co je kdy v akci Tyhle věci mají řešit s vedoucí prodejny nebo někde na reklamačním oddělení (když tam je jako v Tescu). |
Presne tak. Každému idiotovi čo má jebnuté reči proti pokladníkovi by som po skúsenosti s tou prácou rozbil kasu o hlavu. U mňa je to vždy jedna z posledných možností brigády.
Ešte teraz ma chytá amok keď si spomeniem, aké lúzy majú tendencie voziť sa po tebe. Každý chce všetko rýchlo ale to, že všetky prípadné manká z nepozornosti platíš zo svojho, to už nikoho nezaujíma. |
Proč mne měla zajímat výše manka z nepozornosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt listopad 12, 2015 6:01 pm Předmět: |
|
|
On je to docela slušný barometr toho co je člověk zač. Čím větší máčo, tím nadřazenější chování...
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt listopad 12, 2015 6:08 pm Předmět: |
|
|
Hulkie: souhlasím.
K těm pokladním - já bych to dělat nechtěl a snažím se mít pochopení, ale když je na pokladně napsáno, děkujeme že předkládáte tašky k nahlédnutí a pak mě tam nějakej brigádník jebe, že mu neukážu tašku v které mám peněženku a mobil (10x10 cm), tak mu logicky tvrdím, že mi nemusí děkovat a já mu tašku nedám k nahlédnutí. Pokud mě viděli něco krást, ať mi to dokážou, pokud ne, ať mi políbí....víte co. Chci si rychle nakoupit a vypadnout. Proto chodím dopoledne (ne zas moc brzy, abych nenarazil na procesí důchodců), abych se vyhnul lidem co jedou z práce rovnou do obchodu.
Každopádně každá práce na pokladně, přepážce apod. - to bych byl zralý na provaz...tak po týdnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt listopad 12, 2015 9:55 pm Předmět: |
|
|
Moj pos...ny notebook. Uz vyse 6 hodin instaluje Update (comu sa
normalne nedalo vyhnut), nemozem to prerusit, nemozem
nic robit  Do certa s Win8 aj tymto notasom _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt listopad 12, 2015 10:04 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Moj pos...ny notebook. Uz vyse 6 hodin instaluje Update (comu sa
normalne nedalo vyhnut), nemozem to prerusit, nemozem
nic robit Do certa s Win8 aj tymto notasom |
Neinstaluje - mně se stalo to samé - je to prostě vymrdlé a musí se to natvrdo vypnout a znovu zapnout.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt listopad 12, 2015 10:25 pm Předmět: |
|
|
Ani to nepomaha, odskusane niekolko krat.
Nasiel som aj tip, ze treba vybrat bateriu a dat spat,
ale to bez vercajgu nedam. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt listopad 12, 2015 10:35 pm Předmět: |
|
|
No to je dalsia vec, ze na win8 sa nikdy uspesne neinstaluje,
potom sa to odinstaluvava spat.
Ale teraz he to fakt uz snad 8 hodin zaseknutej nekonciacej
instalacie updatov, nenozem sa pripravovat na zajtra, sim v prdeli.
A to som uz notas posielal od juna 2 krat na reklamaciu do Nemecka
(kupovane cez Amazon) kvoli hardwarovym aj softwarovym zavadam, zo vsetkych odstranili az jednu, hajzli
Bez notebooku sa studuje zle, nechcem byt zas 2 mesiace bez neho,
ale takyto mi je na nic. Idealne ak by sa mi podarilo vyhadat vratenie
penazi, kupil by som novy. Toto je katastrofa. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: čt listopad 12, 2015 10:46 pm Předmět: |
|
|
No je to nepříjemná věc. Když jsem ho kupoval, tak jsem potřeboval abych na něm minimálně 8-10 hodin denně pracoval. No a samozřejmě přišel jsem do kanceláře a ntb se 3 hodiny neúspěšně updatoval :D je to nahovno OS a přitom W7 byl dobrý ... Celkově mám odpor k W8 i W10 a už mě mnohokrát vytočily.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt listopad 12, 2015 11:04 pm Předmět: |
|
|
Presne tak, bral by som XP, alebo Win 7. Tieto nove chobotiny
su ako reklama na Linux...
Spoluziak mi odporucal is do Macu, nikdy ma to nelakalo,
ale zacinam uvazovat aj o tom... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|