Drep:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x5x110kg
1x3x140kg
1x3x160kg
1x1x170kg
1x1x175kg
1x1x180kg
1x1x185kg video
5x1x160kg veľmi pomalé a technické
5x6x110kg dlhé stopky
Legpress:
5x15x240kg
Lýtka:
6x8x150kg
Hodnotenie tréningu: Nooo, tak včerajšia swing párty sa malinko zvrhla a hlavne sme došli domov okolo tretej ráno, takže bolo jasné, že dnešný tréning nebude úplne tradičný...
Navyše sa zmenilo počasie (ochladilo sa a je vlhko), takže kolená som mal ohybné ako titan. Rozcvičoval som to hodne dlho, ale nepovolili a pobolievali v podstate až po legpress. Prekvapivo po chlaste a "spánku" sila aj bola, len hrozne rýchlo odchádzala. Napokon som sa ale pre Ryvaru-a dokopal k natočeniu potvrdenej 185ky, ale vopred hovorím, že technika žiaden zázrak. Nohy olovené, sily málo a minulý týždeň teda bol ten drep oveľa krajší a s rezervou. Ale čo sa dá robiť, nedá sa flákať a ponocovať bez následkov na ďalší deň.
Po 185ke som robil už len jednotky so 160kou, snažil som sa o poctivú techniku, pomalá negatívka, ale aj pomaly hore a sťažoval som si to ako to len šlo, keďže som vedel, že viac opakovaní nepôjdem.
Na záver nejaké ľahšie šestky so stopkami dole, aby som mal pocit, že som dnes cvičil aj nohy.
A legpress, kde sa už kolená rozhýbali a mohol som pritvrdiť.
A lýtka.
Ľahký hrudník som vynechal z jasných dôvodov - chcel som proste už ísť spať
Inak tento týždeň ešte dôjdem normálne, ten ďalší už bude deloadový, nech sa do tej Prahy dostanem pripravený na nejaké seriózne cvičenie A po Prahe týždeň pauza a wellnessy a sauny a ďalšie blbosti, potom si rozmyslím, ako pôjdem ďalej.
Dnes sa nič zaujímavé v posilke nedialo - alebo možno hej, len som mal slúchadlá a nevnímal nič okolo seba a navyše som sa ani dlho nezdržal.
A spomínané video:
Aspoň zlatík Nabuko ma povzbudil
Pretty much my feeling yesterday:
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
já jsem ti věřil jak jsi to dal předtím... i sem ti to tam psal ale je fajn, že jsi to natočil gratuluju, brzo tam bude těch 200 síly máš spousta nemohl bych dřepovat v tomhle stojanu... určitě bych při tý chůzy spátky zakopl
nemohl bych dřepovat v tomhle stojanu... určitě bych při tý chůzy spátky zakopl
jj, tohle mě trklo už minule...vůbec se na to nemůžu dívat, asi si udělam výlet na Slovensko a vemu sebou karboflex, protože se bojim, že takhle uvidíme carabase brzy v nějaké fail compilation
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
Ale prdlajs, má to práve výhodu, že si klepnem päty o spodok rámu, tým pádom mám nohy na rovnakej úrovni a nemusím toľko ladiť postoj
Okrem toho rád buildujem napätie pre divákov, lebo obyčajné drepy sa rýchlo opozerajú. Takto ste plní očakávania, či už konečne nastal ten deň, kedy sebou jebnem dozadu a zabijem Nabuka alebo Sorayu, keď mi obetavo pomáhajú pri rekordoch
nehovoriac už o tom, že prechádzka s činkou je veľmi výhodná aj ako kardio a cvik na core
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Ja som v podobnom stojane svojho času drepovával, strašne ma ten výstupok iritoval, ale nielen on, aj tie rámy po bokoch vysoké, takže som zvykával zacúvať až zaň a potom pekne pár krokov vpred po pokuse do stojanu hehe
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Ľahký benchpress s Nabukom :
5x8x67,5kg
1x2,5x100kg z hecu
Hodnotenie tréningu: No už začínam byť seriózne uťahaný Budúci týždeň predPrahový deload, už teraz sa teším jak decko pred Vianocami.
Z víkendu ešte vždy rozsekané tricáky, také niečo si nepamätám - už to trvá pridlho, ale čo sa dá robiť - negatívne to ovplyvnilo tlaky. Keď som videl, že z toho dnes žiadne zázraky nevykrešem, rozhodol som sa ísť skôr do objemu s menšími váhami.
Aspoň padla tá posraná 130ka, aj keď to nebol zrovna sexi lift
Po milióntej sérii benchpressu samozrejme kozy na hadry, takže doplnkové cviky len detské váhy, ale napriek tomu po každej ďalšej sérii som mal dojem, že mi prepumpovaný hrudník exploduje. Už bolo jedno, čo by som urobil, každé mávnutie rukou ma menilo na Pamelu s pérom a bradatým ksichtom.
Tricepsy boli totálne na sračku a tak som ich necvičil zvlášť, stačil bicák. Potom som si dal ešte ľahký hrudník s Nabukom Musím priznať, že to bol absolútne debilný nápad Šlo čisto o hrdosť, že som to dal minule, tak som si to zopakoval aj teraz
A na záver ako čerešnička samozrejme poďme skúsiť stovku Prvé dve opakovania relatívne fajn, do tretieho som tiež vletel super a potom mi činka skoro amputovala hlavu Keby mi to Nabu neodtiahol od ksichtu, doteraz cez polámané zuby ožužlávam tyčku a chrčím o pomoc, dusiac sa vlastnou krvou
Nemusím hovoriť, že kozy tuhnú a sú totálne na maderu. Zajtra si nezvládnem v práci ani pomiešať kafe.
Teším sa na pauzu po Prahe.
A spomínal som, že sa teším na pauzu po Prahe?
ten objem a skladbu tréningu treba ozaj seriózne prehodnotiť, je len otázkou času, kedy sa ako naturál nepekne odpáliš
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Pěkný, moc pěkný. Za sebe musím říct, že mám radost, že ses do toho tak opřel, tvůj blog je pro mně velká motivace. A vlastně i rád slyším, že toho máš dost :), aspoň nejsem sám.
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
ten objem a skladbu tréningu treba ozaj seriózne prehodnotiť, je len otázkou času, kedy sa ako naturál nepekne odpáliš
Máš pravdu.
Čas na sypku!
Neboj, to len po Prahu, potom vydumem niečo iné, už teraz premýšľam, či nabehnúť na nejakú silovku, fullbody, alebo nejaký minimalistický systém o dvoch troch cvikoch s väčším počtom sérií a menej opakovaniach.
Magumi: To si nemal priznať! Idem sfúknuť sviečky, čo som dnes zapálil na tvojom oltáriku
A spomínal som, že sa teším na pauzu po Prahe?
my též, my též...
a propos... čí to byl nápad?
A vies, ze netusim? Viem, ze som riesil svojho casu s Diamondom, ze by som mozno skocil do Prahy, ale bolo to take neurcite. A potom neviem kto z dvojice vlk&magumi vyhlasil, ze v Decembri pridem, no a tak som nemal inu moznost
A vies, ze netusim? Viem, ze som riesil svojho casu s Diamondom, ze by som mozno skocil do Prahy, ale bolo to take neurcite. A potom neviem kto z dvojice vlk& magumi vyhlasil, ze v Decembri pridem, ...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru