|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jnerez
|
Zaslal: út listopad 24, 2015 5:39 pm Předmět: |
|
|
V centru Brna je nové fitko, dnes jsemho vyzkoušel. Jmenuje se City gym a na fb najdete fotogalerii a informace o něm.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út listopad 24, 2015 5:44 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | V centru Brna je nové fitko, dnes jsemho vyzkoušel. Jmenuje se City gym a na fb najdete fotogalerii a informace o něm. |
asi pred 3 lety jsem videl , jak tam stehujou stroje , ale hadam , ze to nevybavovali tak dlouho
Podle fotek vybaveni od Grunsport (classic) ? Jak na tebe to fitko pusobi prostorove, vybavenim atd? To bude asi takova ta posilovna pro mene narocne cvicence ne? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út listopad 24, 2015 5:49 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | jnerez napsal: | | V centru Brna je nové fitko, dnes jsemho vyzkoušel. Jmenuje se City gym a na fb najdete fotogalerii a informace o něm. |
asi pred 3 lety jsem videl , jak tam stehujou stroje , ale hadam , ze to nevybavovali tak dlouho
Podle fotek vybaveni od Grunsport (classic) ? Jak na tebe to fitko pusobi prostorove, vybavenim atd? To bude asi takova ta posilovna pro mene narocne cvicence ne? |
Jjo pro méně náročné, ale vlastně drep, bench a tah tam s trochou dobře vůle dáš. Prostoru hodně, ještě by se tam spousta strojů nebo činem vešla, spíš činem, strojů tam je dost. Lokalita fakt výborná. Je tam pro ženy i jedna samostatná místnost. Ale do dovybavit by to chtělo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út listopad 24, 2015 6:06 pm Předmět: |
|
|
jj lokalita vyborna
to jsem zvedavej, jakou ma sanci se takovy novy fitko uchytit, ale vzhledem k tomu , ze mam pocit, ze do posiloven chodi cimdal vic lidi, tak by nebylo spatny ty klasicky brnensky trochu "vycistit" _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út listopad 24, 2015 6:13 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | jj lokalita vyborna
to jsem zvedavej, jakou ma sanci se takovy novy fitko uchytit, ale vzhledem k tomu , ze mam pocit, ze do posiloven chodi cimdal vic lidi, tak by nebylo spatny ty klasicky brnensky trochu "vycistit" |
Uvidíme, snad se chytnou. Za mě přítomnosti tam teda cvičili jen dva lidí, ale je fakt, že to bylo kolem 12. Po práci abych nemusel nikam večer cestovat, to bude sem tam stačit tu nacvičit.
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: so leden 16, 2016 2:43 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | Jde někdo dneska do City gymu? |
Ja uvazuju, ze bych tam nekdy zacal chodit, takze dnes teda ne, ale kdyz se tady trochu rozpovidas, jaky to tam je (pokud mozno nejak objektivne), tak bys mi docela pomohl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 16, 2016 4:43 pm Předmět: |
|
|
je tam normalni multipress? *a02*Ja se jen pripravuju na to, az ten nas v Mismasi bude totalne odvarenej, tak si budu muset chodit nekam cvicit ramena a Blue Gymu bych se rad vyhnul _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: so leden 16, 2016 5:36 pm Předmět: |
|
|
Ttedy: nu zajdi se mrknout a uvidíš sám :DD Spíš se ptej, podle mě se tam dá super odcvičit.
Draper: je tam
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: po leden 18, 2016 3:41 pm Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | | Ttedy: nu zajdi se mrknout a uvidíš sám :DD Spíš se ptej, podle mě se tam dá super odcvičit. |
Hlavne by me asi zajimalo, jak tam odcvicis tu velkou trojku (opakuju: odcvicis ), protoze jak's psal, ze bench, drep, tah s trochou dobre vule, tak to zni vselijak. Ale verim, ze by si dnes uz nikdo nedovolil udelat komercni fitko tak, aby tam tyhle cviky byly nemozny.
Dal by me zajimalo, jestli tam maj fasistickej pristup ohledne vlastniho piti a zbytek uz je pak celkem nepodstatnej, takze muzes akorat pripsat, jestli tam neni nejak moc neprijemna obsluha nebo co tam hrajou za hudbu (hadam, ze typicky posilovnovy sracky :D, ale rad se necham prekvapit).
Na lidi se ptat nebudu, rikals, ze tam nikdo moc nechodi, coz je idealni. Jeste me napada: Kdyby to tam bylo vsechno uplne skvely, tak to nepis semka , ale posli mi to do pm, kdyz uz's mi tam psal, at se tam ty lidi hned nezacnou hrnout . Nebo muzes jeste udelat uhybnej manevr a semka napsat, jak je to tam na hovno a do pm mi poslat, jaky je to tam ve skutecnosti.
Jinak vim, ze bych se o te posilce leccos dozvedel na fb, ale nevedu tyhle site, tak sorrac, jestli se blbe ptam.
|
|
| nahoru |
|
 |
SnakeSoft
|
Zaslal: po leden 18, 2016 5:21 pm Předmět: |
|
|
Nevím, jestli tu někdo už referoval, ale slušná posilovna je A-Fit v Židenicích. Ceny celkem příznivé. Benč, dřep, MT se dá v klidu odcvičit a strojů je tam taky dost. Občas tam chodím. _________________ Mít 6 pack při 50 kg je stejné jako když má tlustá holka velký kozy ... nepočítá se to
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po leden 18, 2016 5:39 pm Předmět: |
|
|
| SnakeSoft napsal: | | Nevím, jestli tu někdo už referoval, ale slušná posilovna je A-Fit v Židenicích. Ceny celkem příznivé. Benč, dřep, MT se dá v klidu odcvičit a strojů je tam taky dost. Občas tam chodím. |
Byl jsem tam pred 5 lety, nevim , jestli se neco od te doby zmenilo, ale tenkrat jsem byl z navstevy teto posilovny dost znechucenej a to hlavne kvuli neprijemnemu majiteli, ktery si cvicil svuj trenink a vubec se nevenoval zakaznikum, takze jsem asi 15 minut cekal, nez se uraci prijit k baru dat mi klic. Behem treninku jsem chtel jontak, samozrejme jsem na nej dalsic 20 minut cekal nez mi ho znechucene naleje a v neposledni rade mne minimalne 2x upozornoval na to, ze si po sobe musim uklizet kotouce, aniz bych vubec na danem stanovisti docvicil. HOdne me tenkrat znechutil trenink _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: po leden 18, 2016 5:41 pm Předmět: |
|
|
Ten majitel prodal A-FIT před zhruba 2 roky, takže v tomhle ohledu by to mělo být lepší.
Z toho co vidím na FB City Gym, je tam jedna silová klec, lavice na benč určitě taky a podlaha s kobercem, což není zrovna ideální na mrtvolu. Ale vodu pro klienty nabízejí zadarmo.
|
|
| nahoru |
|
 |
SnakeSoft
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út leden 19, 2016 9:40 am Předmět: |
|
|
Ttedy:sem trošku prehanel, velkou trojku tam odcvicis úplně v pohodě. Jednorucky v rozmezí 2,5 kg, dámská zona, drepovaci klec, sikmej a volném bench, multipress.... Vše tam je. Prostředí nový a čistý. Obsluha velmi příjemná.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|