|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt listopad 19, 2015 9:34 pm Předmět: |
|
|
Ako to máš vlastne rozplánované, ak sa môžem opýtať? Vidím že si podstatne znížil záťaže, cvičíš viac precítene etc., plánuješ toto len dočasne? Pýtam sa preto, že ja mám v pláne na určitú dobu niečo podobné, nehnať sa toľko za váhami a skôr s rozumom. Pilovať poriadne techniku lebo len s dobrou technikou sa dajú dvíhať poriadne bomby a v neposlednom rade, aj zdravie máš len jedno...ale predsalen človeka to ťahá, keď si dával mrtvoly s váhami cez 200 a teraz s 80-90
Plánuješ sa opäť vrátiť po určitej dobe k predošlému štýlu tréningu v zmysle vysokých záťaží a nízkeho počtu opakovaní?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: čt listopad 19, 2015 10:13 pm Předmět: |
|
|
Tréning bude teraz cyklovaný na programy, pomáha a zostavuje mi to maciak, ktorý má fakt skúseností na rozdávanie a jeho výkony hovoria sami za seba, ešte tri tréningy musím nejako prežiť a potom nasleduje 7-5-3ka, ale uvidí sa, čo povie (zostaví), ako tie pocity z tých na mňa vysokých počtov opakovaní v kombinácii s negatívkami, čo teraz zažívam, to je absolútne peklo pre mňa hehe, ale veľa vecí som sa preučil, čo sa týka techniky, tak uvidíme, aký to bude mať prenos potom do váh. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá listopad 20, 2015 9:58 am Předmět: |
|
|
To si neviem ani predstavit, ked uvazime, co za baliky si dvihal predtym. To musi byt cisto sadisticky nastavene, ked zrazu ta taketo vahy nicia  Natoc niekedy nieco pre predstavu.
Tesim sa na dalsie cykly, co to prinesie. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá listopad 20, 2015 8:09 pm Předmět: |
|
|
Čo je ťažké pre mňa, nemusí byť ťažké pre teba, neviem, ale ver, že keď sa max sústredíš na techniku a ideš poomalé negatívka na štyri doby a toto 10x, potom frišká minútová pauza a dajme tomu pressy a to isté a opäť minúta a mrťák, minúta a pressy atď, tak je to pre mňa, ktorý má kardio tragické a musel urobiť množstvo zmien v technike, dosť náročné. Ešte ťažšie je kombo s drepmi, kde som sa asi najviac preúčal techniku, lebo som všetko rval dynamicky ce butt wink. ale ako vravím, za každú radu a osvojenú skúsenosť som rád a síce teraz možno fňukám, no verím, že keď konečne dupnem aj na stravu, tak v ďalších cykloch to bude zaujímavé. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: pá listopad 20, 2015 9:49 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Tréning bude teraz cyklovaný na programy, pomáha a zostavuje mi to maciak, ktorý má fakt skúseností na rozdávanie a jeho výkony hovoria sami za seba, ešte tri tréningy musím nejako prežiť a potom nasleduje 7-5-3ka, ale uvidí sa, čo povie (zostaví), ako tie pocity z tých na mňa vysokých počtov opakovaní v kombinácii s negatívkami, čo teraz zažívam, to je absolútne peklo pre mňa hehe, ale veľa vecí som sa preučil, čo sa týka techniky, tak uvidíme, aký to bude mať prenos potom do váh. |
Hej, tiež sa snažím konzultovať veci s Maciakom aspoň online, teraz sa budem aj pravidelne natáčať na tréningu a posielať videá do svojho logu lebo nemám v okolí nikoho schopného, kto by mi nejak seriózne dlhodobo radil v týchto veciach.
V podstate ma k tomuto kroku donútilo to, že dlhodobo stagnujem v drepe aj benči a najmä účasť na Československom pohári v mrtvom ťahu koncom októbra v Trnave (konkrétne fakt, že podľa videa z tejto súťaže je moja technika vyslovene hrozná a uvedomil som si, že to tak ďalej nejde ak chcem svoju výkonnosť zvyšovať aj v dlhodobom horizonte).
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so listopad 21, 2015 8:56 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
zadné drepy + zhyby
80 x 10 + ja x 10
80 x 10 + ja x 10
taaak prežil som, triezvo som nakoniec na zhyby váhu nepridal, ale dal nejakým zázrakom sám dve série po 10, instantná pumpa celého vršku
benč + hyperky + zakopávanie uni.
3 kolá (12 + 6 + 8)
benč som šuchol 80 po tri sérky po 12 a jak sa už viem celkom dobre setupnúť, tak to ide jak ništ (napadá ma jedna kacírska myšlienka...:))
čakal som ešte na snúbenku a žmurkali na mňa tam tie ketlebelly, tak reku, že ich opáčim
striktný tlak s ketlebellom jednoruč
12ka x 1každou
16ka x 1 každou
20ka x 1 každou
24ka x 1 každou
28ka x 1 každou
32ka x 1 každou (2x), ale žiadna sranda hehe
16ka x 5 každou
delt deck
3 x 10
príjemný tréning, maciak avizoval, že zajtra ráno nás ide pozrieť aj riper, tak asi pôjdem len tak mrknúť, ponakladať im váhy a pod. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po listopad 23, 2015 8:50 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: |
čakal som ešte na snúbenku a žmurkali na mňa tam tie ketlebelly, tak reku, že ich opáčim
striktný tlak s ketlebellom jednoruč
12ka x 1každou
16ka x 1 každou
20ka x 1 každou
24ka x 1 každou
28ka x 1 každou
32ka x 1 každou (2x), ale žiadna sranda hehe
16ka x 5 každou
|
Pekne! Vnimal si aj nejaky rozdiel medzi klasickym MP a MP s bulinou? _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po listopad 23, 2015 8:07 pm Předmět: |
|
|
Tak držal som to v rukách prvýkrát hehe, jasné, že vnímal, nezvyk, ale dobre to sadlo do ruky, no tie 32ky už pekne ťažké, čo by som jednoručky myslím si, že dával jak ništ, ale zas som to do váh už dlhšie netlačil. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út listopad 24, 2015 10:01 am Předmět: |
|
|
Buliny su na pressy paradne a to vychylene tazisko dobre posobi na klby, ale je to trochu tazsie. A ked ja dam na obe ruky 3x32kg, ty musis pressnut aspon 40-tku. ;) _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út listopad 24, 2015 9:10 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
dnes posledný tréning mrťáku...prežil som...ešte teraz ledva dvíham ruky a nedokážem stisnúť ruku v päsť. Ale oproti prvému tréningu, kde som seriózne skoro umrel, dnes značný pokrok. Každé opakovanie poctivé negatívko, telo napnuté, ramená zatiahnuté, hrudník vyponutý (teda snaha o aspoň:)), ťahy plynulé, žiadne šklbania, speed lifty a podobné výmysly, čo som dakedy prasil. Dobrý pocit z techniky, uvidíme, aký bude cary over do 7-5-3ky, na ktorú sa riadne teším! Ešte k pressom, prvá séria ok, druhá už ruky vytuhli, tretia peklo, štvrtá strategicky zhodená a fakt dorazenie negatívkami, ruky ledva dvíham. Ramená a celý vršok mám inak hustý ako nikdy asi, a to ani necvičím žiadne kultícke vypalováky a pod. Nechcem vedieť, čo mám pod tým tukom muhehehehe
p.s.: rozdýchavam to celé aj s doplnkami doteraz
mŕtvy ťah + military press
95 x 10 + 52,5 x 10
95 x 10 + 52,5 x 6 (4)
95 x 10 + 50 x 5 (5)
95 x 10 + 40 x 7 (3)
číslo v zátvorke počas celého cyklu znamenalo, že som činku položil do stojanu, vytriasol ruky a plynule išiel ďalej, teda snažil sa.
split squaty + príťahy v predklone s fatgripmi + legpress
3 kolá (6 + 12 + 12)
morda, nemám čo dodať, lialo zo mňa
Nabudúce posledné kolo drepungu, úprimne, bojím sa už teraz. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út listopad 24, 2015 10:06 pm Předmět: |
|
|
Jsem zvědavý, co z toho dostaneš. Čekám od tebe velké věci. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt listopad 26, 2015 9:49 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
tak dnes posledný drepung cyklu...
zadné drepy + zhyby
85 x 10 + ja + 5kg x 10
85 x 10 + ja x 10
85 x 10 + ja x 6 (4)
85 x 10 + ja x 5 (5)
Fuu, drepy ťažké, proste sústredenie sa na techniku, negatívka a všetko a potom ešte to kombo so zhybmi, fakt mám dosť, nejakým zázrakom som asi prvýkrát nemal guču v krku a prežil som to...nejako, prvá série zhybov potešila, že šla aj s pridanou váhou bez zádrhelov a s negatívkami etc.
benč + hyperky + zakopávanie uni.
3 kolá (60 x 12 + 6x + 8x každou)
fakt poctivo vydrtené negatívka n štyri doby aj benč, ktorý som zhodil a maximálne sa sústredil na prevedenie
+ pridal som jednu sériu benču naviac a jednu sériu zakopávania naviac
Zhodnotenie cyklu:
pozitíva:
- donútil som hlavu prekonávať bariéry
- donútil som sa opustiť komfortnú zónu
- komplexné prepracovanie techniky cvičenia
- tipujem, že aj kardio sa pohlo
- relatívny oddych od ťažkých váh, aj keď mi to tak vôbec neprišlo
- absolvovanie celého cyklu a nevzdanie to po počiatočnom trápení
- subjektívne zvýšenie svalovej hustoty (ak je také možné), udržanie hmoty
negatíva:
- večný zápas s dychom a nemožnosť tak skutočne dať zo seba všetko na daných liftoch, stále napínanie a guča v krku
- neprirodzené drepovanie bez dynamiky, ktoré mi nesedí na kolená (nikdy som podobné pocity nemal - tu je ešte veľa práce...), neviem, čo to správí, keď prídu váhy
- negatíviek a cvičenia na štyri doby mám akurát tak pokrk, chcem plynulé opakovanie, kde cítim záber a prenos sily
- chápem nutnosť plynulého pohybu a záberu opakovaní, no chýba mi istá dynamika, do ktorej som sa v pozitívnej fáze liftov nevedel dostať a akoby podvedome som aj tu šiel opakovania pooomaly
- čo sa však musí zmeniť je, že cvičenie je pre mňa aj časom, ktorý trávime spolu so snúbenkov, takže nie je pre mňa len o strojovo presnom dvíhaní, ale aj o relaxe, tento aspekt absentoval a chýba nám to, ledva som žil, nemal som akúkoľvek náladu sa nejak ešte pristaviť, prehodiť pár milých slov, po tréningoch som bol aj doma dosť mimo
Zajtra pokonzultujem s maciakom pri jedle, čo a ako ďalej, patrí mu však hlavne veľká VĎAKA , že sa ma nezištne ujal a možno niečo zo mňa vykreše hehe
Záväzok:
Od pondelka začať makať na strave, vyhodiť balast a pritlačiť na potrebných nutrientoch v pravidelných dávkach. Zbytočný tuk na seba vláčiť nepotrebujem. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt listopad 26, 2015 9:55 pm Předmět: |
|
|
Pecka, pekný sumár a držím palce ďalej!
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Danka_angel
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|