|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po listopad 30, 2015 7:41 am Předmět: |
|
|
Já to odvolávám. V čase vánočním chybí čas cestovatelský. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: po listopad 30, 2015 9:03 pm Předmět: |
|
|
daymoon: škoda, snáď to výjde inokedy. A hádam tam nakoniec nebudem sám
Deload tréning č.1
Drepy:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x5x100kg
5x5x120kg všetko poctivé stopky
Čelné drepy:
5x3x120kg stopky, ale odvykol som, uff
Tlaky s JČ na rovnej:
1x8x20kg
1x8x32,5kg
1x8x35kg
5x6x40kg
Military press:
5x5x60kg všetko stopky a prvé opakovanie vždy s premiestnením
Hodnotenie tréningu: Tak som začal s opatrnými deloadmi. Tento typ tréningu ma moc neberie, pripadám si divne, ale aby som sa trochu pošetril pred Prahou, je to nutné  Len dúfam, že som to nepodsekol až moc, nech nevypadnem úplne zo sily. Uvidíme, nechám sa prekvapiť, ale mrzelo by ma, keby som potom nepodal poriadny výkon a bol za chudáka.
Drepy veľmi ľahké, tak som tam dal aspoň stopky. Tak sťažkli.
Čelné drepy totál vypinák - veľmi som si odvykol, momentálnu maximálku odhadujem na upotených 140 kilo a to sa ešte možno preceňujem  Smutný prepad, na druhú stranu, vôbec som sa im nevenoval, tak čo by som chcel, že  Po pauze sa k nim zas trochu vrátim, mrzí ma každý cvik, ktorý mi nejde.
Som neborák.
Nohy tým pádom poriešené, šup šup na cicky. Tie som tiež len pošimral, aby som sa šetril na Diamanta (to ešte len bude trapas, neviem, prečo so mnou chce ísť práve bench  ).
No a záver tlaky nad hlavu. Tie chvíľu šli a chvíľu nie, ale celkovo som ich pekne cítil.
Inak som čistý debil, lebo som vletel do šatne a dovidenia, kraťasy sa v taške nekonali. Takže som si kúpil hypertemnémegasvalnaté kraťasy MONSTA na recepcii, aby som vôbec mohol trénovať. Veľkosť L, obrovské jak sfúknutý balón a stáli ma dvacku  Skoro ma jeblo, ale nakoniec sa v nich aspoň dobre hýbe  Najdrahší-vstup-do-gymu-EVER!
Inak fitko plné legín od výmyslu sveta, všetky možné tvary, výšky, veľkosti, objemy a farby. Takúto ženskú prevahu som tam ešte nezažil a od príjemného pokoukání sa to zmenilo na estrogénovú zónu, kde sa to hemžilo výpadmi, roznožovaním, predkláňaním a strečingom, až som pod tým tlakom pocítil neutíchajúcu túžbu oholiť si nohy a zohnať nové pekné tangáče. Prekonal som to a škrabajúc si vajcia som si šiel dať sprchu.
A na záver trochu narcizmu a Wolverinsko-chlpatá smutnoforma:
Pózovanie sa nekoná, svaly sa nekonajú, estetika sa nekoná, ja sa vlastne divím, že to sem dávam
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po listopad 30, 2015 9:09 pm Předmět: |
|
|
No nakonec to spíš vypadá, že ty jdeš s Darkkillerem na strongman disciplíny - já si nechci kurvit můj rozjetej plán, takže jediná pro mě schůdná varianta je si odjet pondělní trénink a pokud chceš vědět, jak bude vypadat ten v neděli, tak se koukni na můj trénink v pondělí před týdnem, akorát všude přidej na základní cviky +10kg a na doplňkové + 2.5-5kg  Takže jestli chceš, tak si to můžeš dát s většíma váhama se mnou a pak si dát s Darkkillerem ty disciplíny
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: út prosinec 01, 2015 1:51 am Předmět: |
|
|
Diamond už couvá  . Já jako taky už nechtěl před soutěží trénovat nějak těžce, ale Carabas není v Praze (čti civilizaci) každej den.
Btw kolik síly ti přidaj ty vlasy na obličeji ?  Aby si tě na hranicích nespletli s albánskym uprchlíkem...
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út prosinec 01, 2015 8:49 am Předmět: |
|
|
Diamond: Ako dobre, ze ja nemam ziadny plan, ktory by som narusil  OK, beztak som na bench lempl a do Prahy si idem zvysovat sebavedomie, nie si ho pochovavat
Killer: Ksichtovlasy su +10 na silu z vole Allahovej  Keby si zarastal ako chlap, vies, aka to je otrava to davat dole, takze to sekam vzdy raz za mesiac, ked uz sa ma boji vlastny pes. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út prosinec 01, 2015 9:58 am Předmět: |
|
|
fotkama nás nezastrašíš... Magumi má více přes hrudník a já zase přes pas :) že někteří odpadávají se radovat taky nemusíš... starý páky určitě dorazej ;) no a trénink už Magumi taky vymyslel - první kolo dřepy-tlaky-tahy up-to-max, druhé kolo up-to-death ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út prosinec 01, 2015 10:06 pm Předmět: |
|
|
Deload tréning č.2
Benchpress:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
5x6x100kg stopky, pekne kontrolované
Protismerné kladky:
1x10x20kg
5x8x30kg podržané, po dlhom čase
Veslovanie - kladka:
5x10x85kg
Biceps - scottovka s EZ:
3x10xcca30kg
Hodnotenie tréningu: Ďalší otravný nudný minimalistický slabý biedny a shitný deloadový tréning. Pripadám si ako po autonehode alebo čo  Rozumný štýl tréningov nie je pre mňa  Chýba mi anarchia pod ťažkým železom, vŕzganie namáhaných svalov a praskanie kĺbov, chvenie kostí a trhanie kože pri neúmernej námahe. Dnes ani nemám čo veľmi hodnotiť, je viditeľné, že všetko idem pod svoje bežné váhy a fakt sa moc nenadriem - no ale má to svoj účel, tak to vydržím.
Dnes inak vcelku mizerná strava, v práci sťahovanie a nestíhal som veľmi jesť, tak som to podlieval proťákom, aby som nebol úplne v prdeli a neumrel na celkové telesné vysilenie niekde po ceste na WC alebo k tlačiarni  Dožieram to v tejto chvíli, z mojej večere by sa najedla priemerná africká dedinka. Keby vedeli, čo je paprika alebo mäso. A popcorn, ktorým zajedám normálne jedlo.
Ale aspoň sa po dlhom čase ukázala Legínová Ombré, takže potešila nostalgicky  Žiaľ nechýbala ani pani Užvanená, ktorej štebotanie ma provokovalo celú rozcvičku. Mlela a mlela, ako keby od toho závisel jej život, ak by sa zorganizovali majstrovstvá sveta v žvanení, mohla by žvaniť za Slovensko.
Jo Nabuko zabojoval a hoci nesplnil celé 8x3, dal do toho všetko a podrepoval koľko šlo, hoci mal na chrbte činku len 5kg pod posledným maxkom.
A dostal som zadarmo proteinovú tyčinku, aby som sa netrápil kúpou Monsta šortiek!
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2015 12:06 pm Předmět: |
|
|
V sobotu dorazím, chci vidět naživo místní celebrity (a decarabase)
V pátek mě ale bude opět cca 5 hodin píchat a čmárat po mě jeden Bulhar, tak si nejsem jistej, jestli budu schopnej kvalitní cvičby
Mám nutkání dorazit až pim pam na jídlo, ale zase nechci přijít o motivaci v podobě nevšedních výkonů.. _________________ Buď najdu cestu, nebo si udělám vlastní!
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2015 12:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2015 12:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2015 5:13 pm Předmět: |
|
|
decarabas: Nechaj sa opichat aj ty nejakym Bulharom a potom machruj _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
Naposledy upravil AHOLA dne čt prosinec 03, 2015 7:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2015 5:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2015 10:51 pm Předmět: |
|
|
Ahola, Ryvaru: A ja že čo som ešte v Bulharsku neskúsil
Deload tréning č.3
Príťahy v predklone:
1x10x50kg
5x8x90kg
Drepy:
1x10x50kg
5x6x100kg dlhé stopky dole
Zhyby:
5x6xCarabas
Military press:
up to 90, už som nevydržal nič nedvihnúť
Hodnotenie tréningu: Naposledy som sa takto nudil na Vianočnej omši pred 6timi rokmi, keď som šiel z nočnej a stretol som ex, ako ide do kostola. Šiel som s ňou a obzeral som si kostol, sochy, kňaza, staré babky a potom došl objekty pozorovania a tak som len otupene sedel, čumel pred seba a hovoril si "kde to, doprdele, som?". Veľmi podobné je to aj tento týždeň v gyme - niečo podvíham, ale necítim nijakú radosť, nie je v tom žiadna výzva, strašná nuda  A divím sa, čo tam vlastne robím a načo tam chodím.
Nie som proste psychologicky nastavený dvíhať malé váhy veľakrát  Už aby som bol v tej Prahe a trochu si ponamáhal telo.
Nech cvičím akokoľvek málo, Teplí bratia vždy cvičia ešte menej  Ja neviem, ako to dokážu, ale prišli neskôr, než ja a než som docvičil tieto blbôstky, už sa aj pakovali preč  Des bes.
Za niečo stáli len military, najprv som šaškoval len tak so 40 kilami, ale postupne sme sa s Malým Vadikom aka Veľkou kokotinou tak vyhecovali, že som prihadzoval po 10 kilách a na záver tam fukol 90 kilo. Malý Vadik aka Veľká kokotina nedotlačil 70kg a tak bol trochu smutný, ale to sa poddá  Časom.
A potom som vo svojom konečne opravenom autíčku skočil do Mekáča a to bol veľký highlight, lebo som sa fajne nažral
A teraz sa idem baliť.
Detaily stretnutí:
Sobota
Stretnutie: Zastávka metra Strašnická
Čas: cca 11:45
Inštrukcie: vyjdeš po schodech z metra, vpravo ven a zastávka naproti přes koleje je ta správná.
Nedeľa
Stretnutie: To ešte dohodneme s Darkkillerom
Čas: okolo 15:00
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so prosinec 05, 2015 9:47 pm Předmět: |
|
|
Stovežatý tréning s Magumim, Vlkom, Pajasom, Olejnasom a Nabukom
Nesľubujem, že si všetko pamätám správne, lebo toho boli kvantá
Drepy:
pár sérií s Pajasom asi po... 60 kilo?  to je fuk, začneme od 120 kilo
1x3x120kg
1x3x130kg
1x1x140kg
1x1x150kg
1x1x160kg
1x1x170kg
1x1x180kg
1x1x185kg
1x1x190kg PR!
1x0x195kg došli baterky
1x5x150kg
Military press:
1x10x20kg
1x3x60kg
1x1x70kg
1x1x80kg
1x1x85kg
1x1x87,5kg
2x0x90kg a nasrať
Benchpress: - debilná os, pretáčala sa v rukách, takže ma to limitovalo. Lavička na druhú stranu šupová
1x6x90kg
1x5x100kg
1x3x110kg
1x1x120kg
1x1x125kg
1x0x130 a nasrať
Deadlift:
1x3x60kg
1x3x100kg
1x1x140kg
1x1x160kg
1x1x180kg
1x1x200kg
1x1x210kg
1x0x225kg ale keď to nešlo, neskúšal som, nech sa pošetrím na zajtraaaaa
Drepy:
pár sérií so stovkou a 90kou, nejaké čelné tiež
A do toho nejaký loglift sem tam
Hodnotenie tréningu: Veľká paráda. Chalani sú absolútni sympaťáci, Vlk nás vyzdvihol na zastávke a dopravil do Arény. Tam ma prekvapil Magumi, ktorý je podstatne väčší ako na videách, ramená má cez celý Karlák  Pajas je taká hužva, chodiaci uzol svalov a drepoval fakt brutálne.
Apropos drepy - postupne som sa dostal až na 190 kilo ako som plánoval, pokus so 195kou ma priklincoval k zemi, bohužiaľ. Vlk má silu za troch, drepoval fakt solídne, s Magumim perfektní parťáci, tá zohranosť je veľmi motivujúca a presne vedeli, ako s tým druhým jednať. Pajas je zabijak, jeho drepy boli robotické a vždy keď som myslel, že už končí, ešte pridal. Magumi je kapitola sama osebe, ten človek je krížený s bagrom - drep, ťah, bench, všetko jedno, rval to tam ako stroj.
No a Nabu si vylepšil osobák o 5 kíl na každom cviku.
Celý čas tam bol aj Olejnas, ten chlap má rozmer Eifelovky, celkom slušné monštrum a určite som si ho takto nepredstavoval
Nebudem sa rozpisovať, bolo toho hrozne veľa, ale Aréna je pekný plac, všetci tam makali veľmi tvrdo, samotný priestor je motivujúci. Všetci chalani sa povzbudzovali navzájom, vážne ma to motivovalo a potešilo a som rád, že som došiel spolu s Nabukom. Magumi nás potom vzal na 400g hovädzí steak a prešiel s nami trochu mesto, čo bolo milé a dodatočne díky.
Zajtra teda v Eagle s Diiamondom a Darkkillerom, verím, že mi odpustia, keby som bol moc zničený po dnešku - urobím maximum, aby som im stačil! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|