MOBILITA cca 15 minut + Silový trh od pasu, tlak za hlavou cca 15 minut
Dřep:
3x 65 kg
3x 105 kg
3x 125 kg, nevypadá to dobře s dynamikou
1x 135 kg
1x 145 kg
1x 155 kg, dnes budu rád za dvojky
1x 165 kg, hodně pomalu nahoru, slabší než minule
4x 155 kg, 1. pracovní, tak ne, pětky dnes nedám, ale aspoň tak
4x 155 kg
4x 155 kg, 3. pracovní, lepší setup
5x 155 kg (PB max reps) , vydřel jsem tu jednu navíc, abych dnes aspoň něco zapsal
4x 155 kg, 5. pracovní, poslední dvě těžké a pomalé
chvíli jsem si orazil a zjistil, že si cítím lépe než po zahřátí, jakoby všechny suplementy z ranního šejku konečně dorazily kam mají 3x 160 kg (PB 3RM) letošní cíl splněn, spokojenost
ještě při zahřívání jsme se s Magumim shodli, že dnes to nebude nic veselého a nechce se nám do toho, v příštím cyklu to bude potřeba lépe finišovat - komfortněji, s lepší technikou i dynamikou. ale zlepšení proti minulému cyklu jsme dosáhli a to výrazného, takže spokojenost. Magumi dokonce dokázal vydřít i těch 5x5.
Military press:
8x 65 kg, co to dá...
5x 65 kg, rozumně
6x 65 kg, co to dá...
Přítahy VČ k pasu v předklonu:
10x 95 kg
10x 95 kg
10x 95 kg
Váhovka: 96.2 kg
Už se těším na změnu u dřepů, potřebuji se nutně dostat do lepší dynamiky i techniky, prostě do komfortní zóny, aby mě to zase více bavilo
Nabuko napsal:
To uz je slusna vaha na tom Mrtvom Tahu, ked ju polozis na zem roztrasie sa cela posilka
Ale inak parada oba videa na to s akou vahou. Uz sa tesim kedy si to pozriem nazivo
slušná ještě není, ale více teď nezvednu :) a posilka zřejmě nemá moc dobré podlahy, i když cvičíme na odpružené platformě ;) taky se těším na společný trénink... aspoň to bude zábava po té dřině ;)
decarabas napsal:
Nahodou hlbka podla mna celkom fajn. Mrtvoly uz vidiet, ze otazeli, ale videl som daaaleko horsie (najma vcera ).
na hloubku se soustředím zase v dalším cyklu, teď už to moc nejde :D a na mrtvoly už jsme byli dost kaput, což sice neomlouvá, ale špatně se to hlídá.
ripperr napsal:
Predne drepy uplne super a taktiez aj mrtvola .
díky, ale když koukám na Tvoje videa, tak vidím, jak velké rezervy máme - doufám, že na soutěži dobře zapíšeš ;)
MOBILITA cca 15 minut + Silový trh od pasu, tlak za hlavou cca 15 minut
Magumi mi dnes úplně kápnul do noty, když nechtěl těžký trénink... původně jsem chtěl shazovanou pyramidu a cestou dolů zkoušet max reps osobáčky, ale pak jsem si řekl, že trojky nahoru budou pohodovější a méně náročnější :)
Čelní dřepy:
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
3x 110 kg
3x 120 kg
3x 125 kg
3x 130 kg
3x 135 kg (PB max reps) už bez rezervy, tak jsem byl zvědavý, co ještě vytvořím...
3x 140 kg (PB 3RM) no belt challenge
1x 145 kg (PB) mělo to tam jít... a šlo to tam ;)
1x 150 kg (PB) no belt challenge říkám Magumimu... stůj za mnou a zvedni mě, činku zahazovat nebudu
2x 140 kg, druhé mě už hodně ohlo... Magumi pokračoval ve spanilé jízdě
1x 140 kg, pěkně se stopkou dole... a Magumi to dorazil luxusním osobáčkem ;)
vypadá to vypadá... že se nám ten objem přece jenom zúročil, protože to zlepšení od posledního cyklu je znatelné ;)
tlaky jsem vypustil... Magumi si dal osobáček s kilíčkem, ale být to na začátku tréninku a s rozehřátím, tak to šlo i líp.
Mrtvý tah:
3x 100 kg
1x 140 kg
1x 160 kg, nadhmat a docela dobře
5x 180 kg, 1. pracovní, střídavě, těžká série bez rezervy, radostné vyhlídky...
5x 180 kg, lepší začátek, zpočátku snad i nějaká dynamika... pak jsem vypnul a nevím, jestli byla 4 nebo 5 opáček, fakt nevím
5x 180 kg, 3. pracovní, poslední už bylo dopočtu a dost těžce vytrápené
tohle jsem dnes ještě musel dát... tuším z loňska mám 6/5/5x 180, takže jsem nic nepřekonával, ale už mi to připadá jako takový "dospělý" objem. Magumi zatáhl sérii s 210 neskutečným způsobem... na první nádech tři opáčka s pokládáním :)
Váhovka: 96.4 kg
Vydařený páteční trénink... Magumi tam nasázel osobáčků... já se včera motivoval při vzpírání - mistrovství světa v Houstonu, holky 63 a 69 kg, dnes se těším na holky 75 a muže 105 (22:00 a 0:30) a v sobotu by měli být muži 105+ (22:00) a holky 75+ (0:30). V úterý uvidíme co a jak se nám bude chtít a pak asi budeme až do soboty odpočívat, abychom v sobotu aspoň chvíli vydrželi ;)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
kecko... když jsi dal posledně 150, tak jsi psal, že je to s rezervou a že to ani moc necvičíš :D my se na to nadřeli jak koňové...
seeya napsal:
velmi motivujuce, zvlast preto ze viem ze tie cisla neprisli len tak z neba ale je za tym rozumne naplanovany cyklus a kus roboty. Kongratz!
správný postřeh... jestli byl zrovna tenhle cyklus rozumně naplánovaný těžko říct, ale něco nám to přidalo... a to se počítá ;)
Magumi napsal:
Vlk má hlavně můj obdiv za to, že ty čelňáky dal bez opasku, je fakt třída. Kdyby si ho vzal, určitě tam nasází o patnáct kilo víc.
to bych neřekl, když nejsem zvyklý, ale plánuji to příští rok zkusit... ovšem aby bylo zřejmé, proč jsem si to ještě nevyzkoušel s Tvým - nedám ho vůbec kolem pasu, natož abych se zkusil dostat na první dírku
Turakam napsal:
Zverinec.
kdepak... zverinec byly ty Tvoje desítková komba s pomalými negativkami. už se těším, až najedeš na 7/5/3, ten systém má - jak jsem sledoval u Danky - velmi slušný potenciál ;)
Presne tak ako pise seeya, seriozny a velmi pekne rozpracovany treningovy program . Systematicke zlepsenie a clovek moze len po gratulovať, len tak dalej. Super vykon
Lehčí trénink, test maximálek, odpočinek před mikulášskou sobotou :)
Na NAŠÍ platformě postupně zkoušeli borci, kolik desetikilových kotoučů se vejde na osu... Magumiho to trochu rozladilo, že jsme museli na konstrukci k zrcadlu, ale mně to ani nevadilo... zrcadlo přidává +10 na sílu :D a taky jsem si mohl kontrolovat hloubku.
Dřep:
5x 60 kg... mno, tak dostat se na konstrukci ani náhodou, hloubka, jakou mi mé klouby dovolí
3x 80 kg
3x 100 kg
1x 120 kg
1x 130 kg
1x 140 kg
1x 150 kg
2x 160 kg hmm... chtěl jsem trojku, ale nešlo to... asi že nejsem zahřátý :)
1x 165 kg, zabrzdil jsem, přeci jenom maximálka, Magumi 170 bez pásku - stejně ho nepotřebuje ;)
1x 170 kg (PB) ale jo, čistý zdvih bez větší rezervy či dynamiky, ale uspokojující
3x 160 kg + 4. fail - osa šla kontrolovaně přes hlavu na konstrukci a já do ATG :D
15x 120 kg (PB max reps) kardio... po patnácti už jsem byl unavenej, musel bych zmírnit tempo, aby šlo víc
malý, malý, malý objem... nestačilo, ale Magumi, že je to příprava na sobotu - připravil se tedy řádně, viz zápis v jeho logu ;)
Military press:
5x 60 kg
5x 60 kg
8x 60 kg
Přítahy VČ k pasu nadhmat:
10x 100 kg
10x 100 kg
4x 120 kg, jenom zkouška, co to váží
Váhovka: 96.5 kg
Sfoukli jsme to o půl hodiny rychleji než obvykle, ale asi stačilo. Páteční trénink vynecháme - já také z ryze objektivních důvodů, ve čtvrtek mám vánoční večírek a vstávat v pátek ráno v šest asi nebude reálné :)
Kdo se bude v sobotu nudit, tak doražte do Areny, mají tam od 12:00 a jako vzácný host ze Slovenska dorazí mistr Carabas :)
ripperr napsal:
Presne tak ako pise seeya, seriozny a velmi pekne rozpracovany treningovy program . Systematicke zlepsenie a clovek moze len po gratulovať, len tak dalej. Super vykon
díky, však i Tvoje výkony - byť z podobné váhovky, ale jiného vesmíru ;) - jsou velmi motivující!
MS ve vzpírání HOUSTON 2015 - u tohoto jsem v přímém přenosu skoro nedýchal...
IWF obvykle nesdílí videa, když se atleti zraní, ale tenhle výkon si to zaslouží :) Severokorejka Rim Jong-sim si při svém třetím pokusu v trhu zranila levou nohu a zdálo se, že v soutěži končí. Přesto zvládla ještě dva úspěšné nadhozy - prakticky pravou zadní - a vybojovala tak další dvě stříbrné medaile. V oficiálním přenosu toho bylo vidět více včetně standing ovation publika.
Na NAŠÍ platformě postupně zkoušeli borci, kolik desetikilových kotoučů se vejde na osu... Magumiho to trochu rozladilo, že jsme museli na konstrukci k zrcadlu, ale mně to ani nevadilo... zrcadlo přidává +10 na sílu :D a taky jsem si mohl kontrolovat hloubku.
Bez zrcadla bych nedrepnul ani prazdnou osu :)
Jinak gratulace, tech 15x120 se mi libi nejvic :)
a tez gratuluji Magumimu, 5x180 paradni vykon a doufam, ze nebude dlouho trvat a tohle si zopakuje ale s cinkou v predu :D
jste ted moji dva nejvetsi motivatori
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Však to byl deload, po všech těch objemech předtím.
taky jsem to chtěl napsat... žádný stres před tréninkem... ani jsem se nestih zahřát na lepší výkony ;)
Draper napsal:
Bez zrcadla bych nedrepnul ani prazdnou osu :)
Jinak gratulace, tech 15x120 se mi libi nejvic :)
a tez gratuluji Magumimu, 5x180 paradni vykon a doufam, ze nebude dlouho trvat a tohle si zopakuje ale s cinkou v predu :D
jste ted moji dva nejvetsi motivatori
díky... no mně to zrcadlo taky pomáhá, hlavně kvůli technice a hloubce... ale Magumimu je to jedno, ten by dřepoval i v noci a se zavázanýma očima :)
a těch 15x120 zase tolik nebylo... každý dokáže dřepovat s váhou, která je mu na hrbu příjemná... ale dýchal jsem pak, jako bych běžel dvoustovku sprintem :)
Minule som pisal, ze je tam viac ako na 160 . Realne to vidim u teba na 180. Takze ocakavam v blizkej dobe, ze to opat posunies.
Po sutazi sa pokusim atakovat nieco na 10 alebo 20 opk, motivoval si ma k tomu
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru