vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 291, 292, 293  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ripperr

PříspěvekZaslal: út prosinec 01, 2015 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Minule som pisal, ze je tam viac ako na 160 . Realne to vidim u teba na 180. Takze ocakavam v blizkej dobe, ze to opat posunies.
Po sutazi sa pokusim atakovat nieco na 10 alebo 20 opk, motivoval si ma k tomu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
spekounP

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2015 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Paráda, gratulace k PR

spojení tebe a Magumiho jako sparingpartnerů vás oba neuvěřitelně posunulo dopředu.
Danka_angel

PříspěvekZaslal: st prosinec 02, 2015 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Parádne výkony!
Môžem len gratulovať
vlk#

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2015 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

3. prosince 2015, čtvrtek

BOWLING Celnice, cca 4 hodiny, cca 8 "sérií", výsledky nemá smysl psát, celou dobu jsem učil získat kontrolu nad dráhou koule, což se nepovedlo Co jsem to hrál naposledy, tak je to snad více než pět let a celkově v životě by se dalo spočítat na prstech Ale baví mě to a mít ta hra větší smysl než ukrácení chvíle, tak to chodím i trénovat

- mají certifikované dráhy, úvod nám dával dvojnásobný mistr ČR, když nám ukazoval techniky, tak tam dával strike pravou, levou, obouruč...
- mají univerzální koule, resp. univerzální díry na prsty, takže do menší než 11 kg jsem nedal palec a přitom by se mi s lehčíma líp učila technika
- že je dráha naolejovaná ze dvou třetin, po kterých koule klouže a teprve v té závěrečné se stočí byla pro mě novinka, stejně jako že ten poměr se mění a na soutěžích se to ví a podle toho se háže
- postupně bylo od oleje všechno, takže by se hodilo magnézko, protože koule v ruce klouzaly... nevím, jak to řeší profíci ;)

užil jsem si to, když jsem to hrál poprvé někdy před patnácti léty, tak mi to šlo bodově podstatně lépe, asi už nemám tu energii a dynamiku ;)

kontrolu nad dráhou jsem nezískal, ale aspoň jsem se naučil - i když ne vždy to vyšlo - koule "šúchat" po dráze, ne házet, což mělo příznivý vliv na zamýšlený směr.

rychlost, jakou měli kluci, co to hrají, jsem nedosáhnul, ale naučil jsem se, že to není ve svalech, ale ve švihu.

kolena mám na kaši... boty, co dávali podle obvyklých velikostí, byly tak o jedno až dvě čísla menší, podrážky moc stability nenabízely.

mám jednu ruku dlouhou....

už se těším na zítřejší trénink v Areně, i když to zatím vypadá, že to bude komornější, ale tak budeme míň kecat a víc makat ;)

ripperr napsal:
Minule som pisal, ze je tam viac ako na 160 . Realne to vidim u teba na 180. Takze ocakavam v blizkej dobe, ze to opat posunies.
Po sutazi sa pokusim atakovat nieco na 10 alebo 20 opk, motivoval si ma k tomu

to bychom museli ještě hodně dřepovat, abych tam během příštího roku poslal 180... ale třeba budeme ;) jsem zvědavý, jaký challenge 10-20 op. tam pošleš... určitě nějaká těžká kláda :)

spekounP napsal:
spojení tebe a Magumiho jako sparingpartnerů vás oba neuvěřitelně posunulo dopředu.

je to tak a zpočátku mě to ani nenapadlo, ale funguje to, domluvené tréninky, které jenom vyjímečně musíme zrušit a tréninkový plán, který se snažíme držet, aby nás to motivovalo a bavilo... a protože to zlepšení je objektivní, tak budu rád, když ta aliance ještě dlouho vydrží ;)

Danka_angel napsal:
Parádne výkony!
Môžem len gratulovať

díky za podporu, o ty výkony ani tak nejde, s těma bych nikde na světlo nemohl a ani to neplánuju, ale baví mě ladit výkon a zkoušet, jestli ještě lze nějakou tu sílu a hmotu vybudovat ;)
Magumi

PříspěvekZaslal: pá prosinec 04, 2015 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkně jsi pocvičil, to musela být legrace. :)

Musím potvrdit, že takhle dobře se mi ještě netrénovalo, jsi naprosto fantastický parťák.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: so prosinec 05, 2015 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5. prosince 2015, sobota , předvečer mikulášský...

Zpátky z mikulášské procházky s rodinkou, mně se ty davy lidí nelíbí, no ale děti si zase užily čertů a Mikulášů a ještě jsme stihli nějakou fire-show na Míráku

ALL BLACKS já, Magumi, Carabas, Nabuko, Pajas, Olejnas... ARENA PK

Nejupovídanější člen naší sestavy už svůj log zapsal jako první, takže víte... je to dnešní borec nakonec, Magumi, který ze svého objemového tréninku vyždímal každé deko a nasázel tam tolik osobáků... že až o Velikonocích budeme končit další cyklus tak to bude velká challenge

Hostující členové se ovšem nenechali zahanbit. (de)Carabas přijel s formou, která plně odpovídala výkonům a progresu v jeho logu a pokud tímhle tempem hodlá pokračovat... tak dvěstě na dřepu nebude příští rok jeho poslední meta

Nabuko se nechal perfektně vyhecovat a "doma" bude mít zase co překonávat Snad jsme mu aspoň ukázali, že má ještě dost a dost času se zlepšovat

Pajas (SpekounP) je buldozer... a bylo mi ctí mu spárovat při dřepech 3x3 190 kg (pokud se nepletu) tam nasázel standardně s pěknou hloubkou a naprosto bez dopomoci, i když jsem nechápal, čím to třetí opáčko zvedá Jsem rád, že dorazil, i když se to nezdálo jisté, a že jsem ho poznal. (A od ledna už můžeš lámat rekordy za masters, Pájo ;)

Olejnase jsem ještě neznal... ale poznal měl by si začít vést log. na to, jak je velký a samá ruka samá noha, tak slušně zatlačil na benči a na dřepy, když už jsme se půlhodiny zahřívali, tak si dal základ stošede

BYLO to odpoledne se skvělou atmosférou a perfektním hecováním... sám jsem si maximálky zapsal už v závěru cyklu a dnes jsem to plánoval na pohodu... vlastně škoda, že jsem místo toho radši netočil a nefotil... bylo co! ... ale houby, to budu moci dělat i v důchodu dneska jsem si to parádně užil a vyrovnal si i maximálky, které jsem si zatím zapsal pouze jednou v životě ono když kolem vás stojí šest sedm lidí a řvou na vás, tak se snažíte tu činku přetlačit

A BYLO to odpoledne plné FAILŮ... 2-3 faily na chlapa byly plánované ztráty Nehráli jsme si na slečinky a když byla v posledním pokusu ještě nějaká rezerva... tak jsme do toho šli a neřešili, jestli zůstaneme pod činkou. Vyjmu teda Pajase, který měl svůj standard trénink a faily tam neměl předepsané

S klukama jsem se musel rozloučit, když hodiny ve fitku ukazovaly půl páté, což bylo dýl než jsem plánoval a až na zastávce jsem zjistil, že to bylo teprve půl čtvrté... že tam ještě mají letní čas Ale to neva, after-party jsem s nima stejně dnes nestíhal, tak někdy příšte. Prý že za rok na Pajasově narozeninovém tréninku

MOBILITA cca 20 minut + protahování ramen s osou cca 10 minut

Dřep:
5x 60 kg
3x 80 kg
3x 100 kg
3x 120 kg
1x 130 kg
1x 140 kg
1x 150 kg
1x 160 kg
1x 165 kg už jsem zabrzdil, ale ještě čistý zdvih
1x 170 kg (PB nižší BW) šlo to přes záda, ale... tolik lidí mě hecovalo, že jsem to zved ;)
3x 160 kg (PB max reps nižší BW), další tam nebylo
5x 150 kg
no-belt as usual

Magumi šel podle očekávání až na 195, což bylo super zlepšení, ale na těch 200 ještě kilo dvě chybělo, protože technika byla dobrá. Holt ta decimální soustava má kulatá čísla, která se ne vždy daří spárovat s realitou

Carabas má full-respect, protože co to šlo - a šlo to dlouho - tak plná krásná hloubka dřepu, o které si nechávám ráno před tréninkem zdát Ale ani maximálky nešidil... sedá do toho krásně a stehna má jak držitel žlutého trikotu v Tour de France

Military press:
3x 60 kg
1x 70 kg
1x 80 kg
1x 85 kg vyrovnaný osobák
0x 87.5 kg FAIL, takový práce nám to dalo posbírat těch 2.5 kg a stejně to nešlo ;)

vyzkoušel jsem si black-out, s tou poslední činkou jsem se přetlačoval tak dlouho, že jsem ji ještě odložil na stojan, ale pak jsem se regulérně musel několik sekund držet stojanu, abych nešel k zemi Magumi byl v jiném levelu, Carabas předvedl zajímavou techniku a Pajas tam sázel počty opáček, že mě to unavovalo se jenom dívat

Bench-press:
5x 90 kg
3x 100 kg
3x 110 kg
1x 120 kg
1x 125 kg a to už na mě bylo moc, tak jsem dál nešel.

to byla mimořádka, čekali jsme, až se uvolní pozice na tahy... zbytečně. na to, že to necvičíme, tak spokojenost. osa byla fakt nahouby.

Mrtvý tah:
3x 60 kg
3x 100 kg
1x 140 kg
1x 160 kg nadhmat
3/4x 180 kg pokus o nadhmat (bez zámku), ale neloknul jsem to... i tak spokojenost, bylo to +20, co jsem kdy dal
1x 200 kg střídavý úchop a bylo to fakt těžké a vydřené
0x 210 kg FAIL, tak centimetr jsem to odlepil, ale bylo už to moc těžké
0x 210 kg FAIL, a pro velký úspěch ještě jednou :)
no-belt as usual

doufal jsem, že 210, osobák, bych mohl dorovnat, ale prostě to nešlo, možná měkká podložka, nebo jsme byli unavení z dřepů... nevím. Magumi tak rozhodně nevypadal, když si zatáhl dost neuvěřitelné osobáky

Váhovka: 96.2 kg

Určitě hodně motivující trénink, je fajn potkat lidi z masa a kostí a ne jen virtuální reality. Credit pro Carabase, že se fakt sebral a do té Prahy dojel. A že nenapsal, že s ním trénovali "smutní chlapci"

Naposledy upravil vlk# dne ne prosinec 06, 2015 9:39 pm, celkově upraveno 1 krát
decarabas

PříspěvekZaslal: ne prosinec 06, 2015 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je tým,že tam fakt žiadni smutní chlapci neboli. Fakt rešpekt ku všetkým,ešte aj miestni crossfiťáci boli tak badass,že som sa im nemohol chechtať. No,len taký ten starší plešatý udýchaný mal UA kompresné šortky naruby

Inak blackou si zmákol ako pán,ja som videl,že v strede slova ti zrazu odišli nohy,pohľad sa rozostril,ale než som si to uvedomil,bol si nazad v pohode

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: út prosinec 08, 2015 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8. prosince 2015, úterý

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Celnice

MOBILITA cca 15 minut + protahování ramen s osou cca 10 minut

Dřep: cca 60%, dynamika a rychlost odspoda
3x 60 kg
3x 80 kg
3x 105 kg, 1. pracovní, dost těžká, chvíli jsme zvažovali, že 5 kg shodíme... ale pak jsme si řekli ne, žádné shazování :)
3x 105 kg, upřesnil jsem si, že dole to můžu prosednout a využít k cestě nahoru... a pak už to šlo :)
3x 105 kg
3x 105 kg
3x 105 kg, 5. pracovní, teď už to bylo easy, jenom jsme se soutředili na techniku a rychlost
3x 105 kg
3x 105 kg
3x 105 kg
3x 105 kg
3x 105 kg, 10. pracovní, hotovo, sotva jsem se stihl zahřát
nástupy tak OTM - nečekali jsme a jenom se střídali, příště asi na stojan přilepím vteřinovku, abychom viděli

Bench-press:
3x 60 kg, stopky
3x 80 kg, stopky
5x 100 kg, 1. pracovní stopky
5x 100 kg, 2. pracovní stopky a už nadoraz
5x 100 kg, 3. pracovní, pouze poslední stopka
že stačí... i tak to bude bolet :)

Biceps, EZ ve stoje:
5x 45 kg (cca, 40 kg + osa)
3x 45 kg
divná osa, na mě moc široký úchop, jsem zvyklý na lepší EZety, příště uberu váhu

Triceps, franc. tlak vleže EZ:
8x 45 kg
5x 45 kg
tady to tak nevadilo, ale jsem při tomhle úchopu nějaký slabší, musím potrénovat

Přítah VČ v předklonu k pasu:
10x 60 kg
10x 60 kg
tohle bylo lehoučké, příjemné, 0 % cheating

Ramena, rozpažky:
8x 11 kg
5x 11 kg
na mě moc těžké, ale v tomhle fitku nemají lehké jednoručky... prostě mají na všechno stroje.

cca 35 minut, fofr trénink, ale že stačilo

Váhovka: 97.5 kg (PB) a to jsem to o víkendu nijak nepřeháněl

Kratší než jsem čekal, ale příjemný trénink, na který jsem se těšil, protože jsem věděl, že pojedeme nízké váhy a dynamiku. Uvidíme, jak budeme regenerovat, když tak se do toho opřu více :) Mikulášský trénink byla super motivace do toho zase pořádně šlápnout ;)
decarabas

PříspěvekZaslal: út prosinec 08, 2015 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jooo, na drepy 105ky. Uz sa tesim, ako to o par tyzdnov budu 190ky

Inak vahovka - po hladnej ceste vlakom, kedy som zjedol len 2 bagety a vypil trochu vody som prisiel domov a este stale vazil 91 kilo (kilo hore od soboty) V Prahe medzi tymi steakmi, hermelinmi, kackami, knedlikmi a pivami nie je tazke robit objemovku

vlk#

PříspěvekZaslal: út prosinec 08, 2015 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Jooo, na drepy 105ky.

náš tajný plán říká Magumi, že jsme staří a pomalí a musíme dole získat rychlost, jinak s těma těžšíma váhama nepohneme... tak jsme to napočítali kolem 60 % (no belt 1RM) a začali to střílet... a dokud to nebude lítat... což nevím, protože já se ze dřepu nezvednu rychle ani bez činky ale skákat a lá Grznár prý nemusím, ovšem když tak nad tím přemýšlím no ale dáme tomu dva, či spíše tři týdny, orazíme si a zkusíme tu rychlost pak udržet i v těžších trojkách.

na pátek totéž čelňáky, military a mrtvý tah... a když jsem se zeptal, kolik bude lehce na mrtvolu, tak že prý něco kolem 140... tak to nevím, jak to půjde dohromady s rychlostí
ripperr

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2015 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nabuduce dorazi aj ja a taktiez gratulujem k osobaku. Rad by som zatrenocal s Vami (ty, magumi, spekounP a aj dalsi😊). Buduci rok
vlk#

PříspěvekZaslal: pá prosinec 11, 2015 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

11. prosince 2015, pátek

World Class Celnice - sólo polední trénink

Včera večer mimořádná akce, ze které jsem nestihl včas odejít... ráno jsem sice vstal, ale objektivně vyhodnotil denní výhled - trénink by nestál za nic, práce by nestála za nic, ani večer ne, poslal Magumimu SMS a šel zase do postele. Po dalších dvou hodinách už to bylo lepší.

MOBILITA cca 15 minut + protahování ramen s osou cca 10 minut

Čelní dřep: max dynamika + shyby nadhmat
5x 60 kg + 3x BW
3x 80 kg, 1. pracovní + 3x BW
3x 80 kg + 3x BW
3x 80 kg + 3x BW
3x 80 kg + 1x BW a konec shybování, mám namožené předloktí a nejdeto
3x 80 kg
3x 80 kg
3x 80 kg, 7. pracovní, konečně jsem chytnul lepší setup
3x 80 kg
3x 80 kg
3x 80 kg, 10. pracovní
nástupy tak OTM, zpočátku bída na to, že tam nic nebylo, cítil jsem se slabý a do dalšího tréninku se mi moc nechtělo

Klokov press:
0x 50 kg, no way, s tím předloktím jsem to ani nenazdvihnul

Mrtvý tah: nadhmat, max dynamika
5x 60 kg
3x 100 kg
3x 120 kg, 1. pracovní
3x 120 kg
3x 120 kg
3x 120 kg
3x 120 kg, 5. pracovní
docela to lítalo, problém dostat ramena více dozadu, špatná mobilita

Klokov press:
0x 40 kg, snaha byla, ale tohle dnes nepůjde

Biceps JČ ve stoje:
0,5x 15 kg, tohle taky nepůjde :/ ani nevadí, že tam s EZ někdo pumpoval

Triceps, rozpažky jsem rovnou vypustil

čistý čas tak 30 minut

Váhovka: 95,8 kg, dehydratace po včerejšku

Slabší trénink, ale jsem rád aspoň za ty dva hlavní cviky. Bez Magumiho to nebyla taková zábava, vedle se rozcvičovala "Bridget Jones", všude samé holky... když jedu s Magumim, tak ani není čas se rozkoukávat :)

Včerejší večer bych ani nekomentoval, je fajn se vidět s lidma po delší době a pokecat, ale taky je potřeba včas zvednout kotvy :) Ráno jsem přemýšlel, od čeho mě bolí předloktí a po chvíli jsem si vzpomněl... co tak asi napadne chlapy/kuky po pár pivech v hospodě? Že je dobrý nápad si dát páku...

No nechtělo se mi, z nějakého důvodu nabyli dojem, že když cvičím trojboj, tak musím být silný i v páce, ale první borec to bral jako věc cti, 195 cm a 110 kg, necvičenec, tak jsem si vzpomněl na target="_blank" class="postlink">Magnuse Samuelsona a šel na to. Naštěstí měl slabé zápěstí, takže se už pak bránil jenom v závěru - asi by to chtělo ty podložky, protože těch poslední pár čísel na stůl dlouho nešlo a dost vyčerpalo. Další borec na mě nastoupil levou rukou, 80 kg, cvičenec, zakládal si na tom, že na to nevypadá a levačkou skládal těžší borce. Ten už bohužel znal všechny "triky", které jsem se naučil od target="_blank" class="postlink">Magnuse, takže bylo potřeba použít hrubou sílu... techniku měl dobrou, ale mých +15 kg a zapojení zad udělalo svoje. Jenže mu to vrtalo hlavou a šlo se na další kolo opět levou. To už jsem ho měl prokouknutého, ale tak se zabejčil, že jsem ho v závěru musel zvednout i s židlí :) Ale jak nejsem zvyklý... tak to odneslo předloktí. Příště se zas nechám ukecat...

ripperr napsal:
nabuduce dorazi aj ja a taktiez gratulujem k osobaku. Rad by som zatrenocal s Vami (ty, magumi, spekounP a aj dalsi😊). Buduci rok

to by bylo super... odkoukali bychom ty triky na dřepy a tahy

Naposledy upravil vlk# dne pá prosinec 11, 2015 2:45 pm, celkově upraveno 1 krát
decarabas

PříspěvekZaslal: pá prosinec 11, 2015 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
Ráno jsem přemýšlel, od čeho mě bolí předloktí a po chvíli jsem si vzpomněl... co tak asi napadne chlapy/kuky po pár pivech v hospodě?

Priznam sa, ze som sa celkom vylakal spociatku

Magumi

PříspěvekZaslal: pá prosinec 11, 2015 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skvělý, že jsi šel; mladí by si z tebe měli vzít příklad, taková cvičební morálka se jen tak nevidí. :)

Gratuluju k vítězství v páce. :) Já bych asi dostal na budku, naposledy jsem se přetlačoval na základce a neznám žádné triky.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: pá prosinec 11, 2015 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
vlk# napsal:
Ráno jsem přemýšlel, od čeho mě bolí předloktí a po chvíli jsem si vzpomněl... co tak asi napadne chlapy/kuky po pár pivech v hospodě?

Priznam sa, ze som sa celkom vylakal spociatku

no jo, vy mladí...

Magumi napsal:
Skvělý, že jsi šel; mladí by si z tebe měli vzít příklad, taková cvičební morálka se jen tak nevidí. :)

mladí by se asi mnohem rychleji zregenerovali a nedopadli jako já

Magumi napsal:
Gratuluju k vítězství v páce. :) Já bych asi dostal na budku, naposledy jsem se přetlačoval na základce a neznám žádné triky.

to těžko s tvým hořejškem a rameny... ty bys mohl být ten černý skinny-kůň, na kterého by se dobře sázelo a těch triků taky moc neznám, viz odkaz, ale překvapivě to často rozhoduje na misce vah ale co znám Vencu, tak si radši každého, byť i light-weight, pákaře trochu oťuknu, než abych se nechal zmrzačit

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 51, 52, 53 ... 291, 292, 293  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: