Trochu mě zlobí záda nicméně na lekci jsem došla a trochu potrápila nové prvky.
Bohužel to zrovna byly tzv. flexi prvky, ale co už no. Není čas ztrácet čas. Jako nový cíl si dávám aspoň semifinále MČR v Pole Sport 2017. Mám rok na přípravu, tak jdeme na to.
P.S. Jen tak pro pobavení.....takhle dopadají večírky pole dancerek.
Jo a jako náplat za neúspěch v soutěži jsem si dala profi focení na tyči. Fotky coming soon.
Vypadáš na tyči úžasně Marky. Jako fakt klobouk dolů co všechno umíš. O víkendu jsme měl možnost vidět na živo vystoupení a je to pěkná dřina, ale nádherný je to. Držím pěsti.
_________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
Dnes mi dorazila moje náplast za nepostoupení v první soutěži. Tohle prostě člověku spraví náladu. Konečně zase nemám jen fotky v bombarďákách a pod zářivkami.
Cíl potvrzen - semifinále MČR pole sport 2017 prostě musím dát.
Dám tomu všechno....na lekcích jsem musela začít tzv. otevírat Pandořiny skříňky tj. prvky, které mi zaboha nikdy nešly a tak jsem se na ně vykvákla.
Některé z nich bytelně nesnáším jako např. pákové stojky s výdržemi..... (chlapům vlajky a podobný hovadiny opravdu nezávidím)
Nebo například přechody flexibilních prvků....aneb jak se z tohoto:
dostat do tohoto:
Díky bohu za velkou podporu lektorského týmu...... někdy fakt padám po těchhle kravinách hubou napřed. Nicméně přišla jsem na to, že četba je velmi regenerační činnost, takže když nejsem na tyči, jsem v posteli se čtením. Asi stárnu nebo co....
Welcome to the Hell.......tak asi tak zní moje novoroční motto.
Před koncem roku byl nulový čas na psaní....na cvičení jakž takž....tedy úplně před Vánocemi už se tomu nedalo říkat cvičení....prostě blbnem..... (zkusila jsem to laicky sestříhat ze dvou pokusů, tak mě snad grafici a znalci omluví )
Před Vánocemi stěhování, pak dárky, Vánoce, ....klasika....cvičení nic moc.
Ale jak na Nový rok, tak po celý rok...... na Silvestra dosáhl můj absťák neměřitelného čísla, takže přišel trénink aspoň pár "silovek"
A samozřejmě hovadiny u flexi....miluju těžký strečing. (akorát mi s tímhle týráním nechce nikdo pomoct.... )
Od Nového roku.....nový trénink...zatím tomu říkám pracovně peklo na zemi:
Uvidíme uvedení do praxe....během roku se dá prohazovat jedno za druhé a v jednom ze dvou týdnů dát jeden den úplný regener. Plus rozhodující bude progres....když bude rychlejší progres ve flexi a pomalejší v posilce, nahradí se jedno flexi posilovnou. Z lekcí pole dance slevit nejde.....to je jasný. A občas do toho přijdou ještě workshopy na spinové tyči, choreografie, kombinací prvků a spol.
Najednou mi rok na přípravu přijde strááááášně málo.
Doladit je potřeba posilovnu.....jak co zkombinovat??? V tom ještě nemám úplně jasno. Dneska si mě berou do parády kluci workouťáci.....zítra nevyjdu schody. Už to vidím.
Jo a EMOM.......tak tohle sprostý slovo......to mi dokáže vyhnat tlak do nebes.....fakt že jo!!!! Kdo tohle ku**a vymyslel???
Zjištění č. 1 nového tréninku: nelze flexovat rozštěpy a placky po posilce nohou - výsledek včerejších pokusů pravděpodobně znovu natažené (doufám že už ne natržené) úpony harmstringů a kolenních ohýbačů. Skoro nechodím. Do pátku musí nohy dostat pokoj.
Konzult s mou trenérkou pole dance - v tréninku chybí regener dny (aneb "kluky workouťáky neposlouchej - jsou to magoři" ). Trénink nutno plánovat týden po týdnu a narvat do týdne 1-2dny regeneru. To mi chybělo...fakt že jo...cvičení má zlepšovat náladu.....bych v tom případě potřebovala cvičit 12x týdně a ne regener.
Nicméně opravený plán tréninku:
Pondělí 4.1. - nedokončené flexi rozštěpů (aaauuu ...fakt to bolí)
Úterý 5.1. - tyč
Středa 6.1. - posilovna vrchní polovina na strojích
Čtvrtek 7.1. - tyč
Pátek 8.1. - flexi provazy a nohy (snad to povolí)
Sobota 9.1. - regener
Neděle 10.1. - tyč + flexi celé tělo
Pondělí 11.1. - K.O. trénink doma
Úterý 12.1. - flexi záda
Středa 13.1. - Neděle 17.1. - volno od silových cvičení (jdu se tetovat)
Pátek 15.1. - flexi rozštěpy, placky
Stehenní sval mi jaksi nedovoluje lozit po tyči jak bych chtěla, protože to docela bolí, takže tyč zaměřena na horní polovinu těla....úchopy, výdrže ve visech a podobný srandy.
tzv. Air Walk
Hangman a nácvik na něj....nutná flexibilita ramen - cíl otočit hrudník ke stropu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru