|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2015 11:27 am Předmět: |
|
|
Jojo. Já ho taky pár let zpět docela rád poslouchal, ale pak mě to nějak přešlo.
A ted se nestačím divit, co se s ním děje. Připomíná mi to knihy od Umberta Eca. Tam se taky vše překrývá, odkrývá, symboly, náznaky, vše je propojeno, jen mám pocit, že zatímco Eco to má vše spočítané, Landa už se v tom (trochu) ztrácí. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2015 11:29 am Předmět: |
|
|
Už se v tom ztratil .... komentuju mu občas něco na jeho FB stránce, ale nikdy neodpověděl :) ... Koncerty zrušil kvůli tomu, že je extrémně hledanej teroristama z IS ... včera na FB napsal, že v sobotu je Gibu fight night 2 a doufá, že tam příjde co nejvíc lidí.... první rozpor....
O tom faux pas s Chovancem a vojenskou rozvědku škoda mluvit.... vážně blbec ... nejhorší je, že spousta lidí mu to žere _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2015 12:50 pm Předmět: |
|
|
Buď mu trochu střílí pod tašky, nebo je hodně chytrej a hraje to jen aby na sebe strhával pozornost a zájem (=prachy) :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2015 1:07 pm Předmět: |
|
|
Nebylo už něco před Žitem? Nějaký templáři? Ti hádám odvrátili asteroid, který měl vyhladit lidstvo, nebo tak něco. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2015 1:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2015 5:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 12:18 pm Předmět: |
|
|
Tak si včera takhle ve 21 hodin založím krůtí vývar, le..hou..lin..ce si občas probublnul, pohodička. Plánoval jsem tak do půlnoci dělat na pc, že to vypnu. Kolem 23. hodiny začala poplakávat dcera, tak jsem si k ní lehnul, at se uklidní.
....
Otevřu oči, dvě vteřiny najížděl systém, co se jako děje, než mi to došlo. V bytě smrádek, jak když ukápně trocha mléka na plotnu. Tak jsem teda dosprintoval do kuchyně, kde se už pár minut úspěšně smažily zbytky krůtího vývaru. Na hodinách 3:56, no stihnul jsem to tak akorát. Půl litra čaje z konvice, která byla právě po ruce, zahučelo do hrnce, zasyčelo, zamrdělo. Naštěstí ani byt nijak nenačichnul.
Asi si dám od nočního vaření do ledna pokoj, jsem poslední dobou kvůli ponocování dost unavený. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 12:26 pm Předmět: |
|
|
Táhnout krůtí vývar několik hodin? A nenastane něco podobného, jako u kuřecího, že dostane takovou "mrtvolnou" chuť? U hovězího to chápu, u něho ten kolagen povoluje strašně dlouho, ale u drůbeže se mi to nějak nezdá. :) _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 12:42 pm Předmět: |
|
|
Tak záleží, co je mrtvolná příchuť. Já to nikdy nepozoroval, běžně krůťák ty cca tři hodky dělám. Pokud to opravdu jen tak lehce probublává, nevidím v tom problém. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 1:56 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Nebylo už něco před Žitem? Nějaký templáři? Ti hádám odvrátili asteroid, který měl vyhladit lidstvo, nebo tak něco. |
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 2:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 2:26 pm Předmět: |
|
|
tak co jak vám frčí vláčky
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po prosinec 07, 2015 12:04 pm Předmět: |
|
|
Na nervy mi lezou kortikoidy...:o (
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po prosinec 07, 2015 12:16 pm Předmět: |
|
|
Kortikoidy myslis kremy/masticky na kuzi? _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
sovajs
|
Zaslal: čt prosinec 10, 2015 10:05 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|