|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 4:00 pm Předmět: |
|
|
Nevěřil bych, že to kdy napíšu-ale fakt dobrý!
Ještě, kdybys to příště nefotil brokolicí, bylo by to úplně super.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 4:03 pm Předmět: |
|
|
nic moc, bambi zveda vic a to je o 30kg lehci _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 4:06 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | nic moc, bambi zveda vic a to je o 30kg lehci |
Jo a já se vždycky budu smát lidem, který mi budou tvrdit, že nechtěj mít velký svaly, ale velkou sílu a že jim je jedno, jak vypadaj, hlavně, že hodně zvedaj
Pokrytci
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 6:26 pm Předmět: |
|
|
Já nevím, neber si to špatně, ale podle mě to na kulturistiku nikdy nebude, jestli budeš naturál.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 6:37 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Já nevím, neber si to špatně, ale podle mě to na kulturistiku nikdy nebude, jestli budeš naturál. |
No tak v mužích asi ne, ale v juniorech v tý klasice by to mohlo do těch třiadvaceti jít na dobrý umístění.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so prosinec 05, 2015 8:21 pm Předmět: |
|
|
5.12 - volno
Zítra teda přehozenej trénink z pondělka v eaglu. Kdo se chce přidat, tak Darkkiller, já a Decarabas tam budeme v 15:00.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so prosinec 05, 2015 9:21 pm Předmět: |
|
|
A Nabuko _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so prosinec 05, 2015 9:55 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | A Nabuko |
A Katarina
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: so prosinec 05, 2015 11:12 pm Předmět: |
|
|
Nooo pěkně jsi se zvětšil, hlavně na prsou a rukou. Kolik že jsi to nabral?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2015 12:00 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Tom3 napsal: | | nic moc, bambi zveda vic a to je o 30kg lehci |
Jo a já se vždycky budu smát lidem, který mi budou tvrdit, že nechtěj mít velký svaly, ale velkou sílu a že jim je jedno, jak vypadaj, hlavně, že hodně zvedaj
Pokrytci |
nekdy je vyhoda byt mensi, treba pri prepoctu bodu
to by jsi mohl to same dit o lifterech, ze je ti k smichu, ze nechteji byt vysekani
a rekni mi, proc existuji crosfitaci, vzperaci a dalsi?
to jsou zneuznani kultici? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne prosinec 06, 2015 12:57 am Předmět: |
|
|
Nemíchal bych crossfit se vzpíráním.
PU - výhoda být menší je minoritní záležitost. Možná u žokejů apod. Chápu proč to píšeš:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2015 2:20 am Předmět: |
|
|
Snazim se nemichat, beru to jako vykonove sportovce,kde jejim jedno jak to vypda a primarni jsou vykony
Nevyluvis mi,ze hmotnost na cince a hmotnost cvicence jsou linearne umerne
Vzdycky se najde lehci vhovka,coby se neztratila ani o teidu vejs _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2015 9:36 am Předmět: |
|
|
| shooter napsal: | | Nooo pěkně jsi se zvětšil, hlavně na prsou a rukou. Kolik že jsi to nabral? |
Zatím moc ne - největší hmotnost zatím byla 95kg a teď to je nějakých 97kg po ránu. Ale jinak od tý doby co jsem seknul s kanoistikou to je +13kg za cca nějakých 15 měsíců.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|