|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Notrax
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne prosinec 06, 2015 10:19 pm Předmět: |
|
|
Potěšilo mě, že u WOW jdou přehazovat jazyky. Teď se pokouším do mé tupé hlavy nacpat španělštinu, rozehrál jsem na pár měsíců Warcraft a přehodil ho do španělštiny. Teď se jí budu učit i při hraní
Názvy jako "Embajador del Vuelo Verde" jsou kapku nezvyklé
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne prosinec 06, 2015 11:14 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | Jak moc dobře/špatně umíš špaňělsky? |
Domluvím se. Dohodnu se, na čem je potřeba. Ale když jsem se pokoušel kecat v hospodě o fotbale, narazil jsem na limity. A ty potřebuji přerazit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po prosinec 07, 2015 9:46 am Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | Potěšilo mě, že u WOW jdou přehazovat jazyky. Teď se pokouším do mé tupé hlavy nacpat španělštinu, rozehrál jsem na pár měsíců Warcraft a přehodil ho do španělštiny. Teď se jí budu učit i při hraní
Názvy jako "Embajador del Vuelo Verde" jsou kapku nezvyklé |
Si i na španělském severu? Myslím že jsou takové, tak můžeš být i ve španělské guildě a kecat přímo s rodilýma mluvčíma zadarmo, pokud ti nebude vadit, že většině je -náct
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po prosinec 07, 2015 10:23 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Mablung napsal: | Potěšilo mě, že u WOW jdou přehazovat jazyky. Teď se pokouším do mé tupé hlavy nacpat španělštinu, rozehrál jsem na pár měsíců Warcraft a přehodil ho do španělštiny. Teď se jí budu učit i při hraní
Názvy jako "Embajador del Vuelo Verde" jsou kapku nezvyklé |
Si i na španělském severu? Myslím že jsou takové, tak můžeš být i ve španělské guildě a kecat přímo s rodilýma mluvčíma zadarmo, pokud ti nebude vadit, že většině je -náct |
To mě nenapadlo. To je dobrý nápad. Hodně dobrý
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po prosinec 07, 2015 2:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: pá leden 08, 2016 8:03 pm Předmět: |
|
|
Hrajete nekdo Hearthstone? Docela zavislacim posledni dva tydny, dnes sem koupil naxx, tak si hraju _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá leden 08, 2016 8:42 pm Předmět: |
|
|
Zaklínač 3 - najlepšie rpg všetkých čias zatiaľ, a to som aktívnym hráčom žánru okolo 20 rokov. Neskutočne plný a rozsiahly svet, originálne questy, kde neraz vedľajšie úlohy ústia do krásne spracovaných príbehových kapitol, boj a príprava na naň, scenérie a grafika, proste všetko, Poliaci ukuchtili skutočný skvost. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: pá leden 08, 2016 9:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: pá leden 08, 2016 9:52 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Zaklínač 3 - najlepšie rpg všetkých čias zatiaľ, a to som aktívnym hráčom žánru okolo 20 rokov. Neskutočne plný a rozsiahly svet, originálne questy, kde neraz vedľajšie úlohy ústia do krásne spracovaných príbehových kapitol, boj a príprava na naň, scenérie a grafika, proste všetko, Poliaci ukuchtili skutočný skvost. |
Nesouhlasím...pro mě je W3 hodně přehypované. Jo, asi do poloviny hry super, ale pak už přišla nuda...pro mě až taková, že jsem to po čase vůbec neměl snahu ani zapnout. Graficky pecka, to jo...ale nejlepší rpg? Pro mě ne. Ale sto lidí, sto chutí. Možná tomu dám někdy ještě šanci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá leden 08, 2016 10:33 pm Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Turakam napsal: | | Zaklínač 3 - najlepšie rpg všetkých čias zatiaľ, a to som aktívnym hráčom žánru okolo 20 rokov. Neskutočne plný a rozsiahly svet, originálne questy, kde neraz vedľajšie úlohy ústia do krásne spracovaných príbehových kapitol, boj a príprava na naň, scenérie a grafika, proste všetko, Poliaci ukuchtili skutočný skvost. |
Nesouhlasím...pro mě je W3 hodně přehypované. Jo, asi do poloviny hry super, ale pak už přišla nuda...pro mě až taková, že jsem to po čase vůbec neměl snahu ani zapnout. Graficky pecka, to jo...ale nejlepší rpg? Pro mě ne. Ale sto lidí, sto chutí. Možná tomu dám někdy ještě šanci. |
Žiadne doteraz neponúklo to, čo tetí Zaklínač a nespomínaj mi tu Skyrimi, fallouty, dokonca ani Buldurs gaty atd., všetky som hral a mám ich rád, toto si ich dáva na raňajky ako chudobných príbuzných. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: pá leden 08, 2016 10:57 pm Předmět: |
|
|
Tak pokud bych měl vyzdvihnout něco z toho cos zrovna napsal, tak mě osobně více nadchnul Morrowind (tím pro mě ES skončilo) a fallout 2, ke kterému se i dnes vracím a dá mi více zábavy než w3... neříkám, že je špatný, to vůbec ne. Ale rozhodně to není nej rpg (z mého pohledu). Ale to je můj osobní názor a každý může mít jiný...ten můj to ale nezmění.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|