|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2015 9:51 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Snazim se nemichat, beru to jako vykonove sportovce,kde jejim jedno jak to vypda a primarni jsou vykony
Nevyluvis mi,ze hmotnost na cince a hmotnost cvicence jsou linearne umerne
Vzdycky se najde lehci vhovka,coby se neztratila ani o teidu vejs |
Zkus se nad tím, co jsem napsal zamyslet ještě jednou pořádně. Možná pochopíš, jak jsem to myslel.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ryvaru

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2015 10:00 am Předmět: |
|
|
někdo třeba nemůže (nechce) nabírat, kvůli váhový kategorii...  pro výkonový sportovce jako jsou powerlifteři, vzpěrači, strongmani,...je primární kolik člověk zvedá na svojí kategorii a dobře vypadat je případnej bonus
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2015 11:24 am Předmět: |
|
|
aji bambi to pochopil, viz jeho log _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2015 12:08 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | aji bambi to pochopil, viz jeho log |
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2015 2:35 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Nemíchal bych crossfit se vzpíráním.
PU - výhoda být menší je minoritní záležitost. Možná u žokejů apod. Chápu proč to píšeš:o) |
Myslím si, že to není pravda. Podle mě je lepší být lehčí hlavně ze zdravotního hlediska. Zejména pokud chce člověk žít kvalitně i ve vyšším věku. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2015 3:15 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | | Deadlift napsal: | Nemíchal bych crossfit se vzpíráním.
PU - výhoda být menší je minoritní záležitost. Možná u žokejů apod. Chápu proč to píšeš:o) |
Myslím si, že to není pravda. Podle mě je lepší být lehčí hlavně ze zdravotního hlediska. Zejména pokud chce člověk žít kvalitně i ve vyšším věku. |
To ano ale tuhle argumentaci si vetsinou vytahne chlapik co ma 70kg v objemu _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2015 8:19 pm Předmět: |
|
|
6.12 - Posilovna (Eagle fitness)
"Trojboj" (3.týden)
Mrtvý tah
10x70kg
5x100kg
3x140kg
3x160kg
3x160kg
3x160kg
Už to bylo celkem těžký, ale rezerva na 165kg by tam měla být určitě
Dřepy
10x60kg
5x80kg
3x100kg
4x115kg
4x115kg
4x115kg
4x115kg
Jo - to bylo na pohodu
Bench
20x20kg
10x60kg
5x80kg
5x100kg
5x100kg
5x100kg
5x100kg
5x100kg
Druhá a třetí série pomalé negativky se stopkama - docela mě překvapilo, že to nebylo zas tak těžký. Decarabas hodně překvapil, jak to tam sázel.
Doplňky: Záda + Prsa
Záda
Částečně shyby
8x25kg
8x25kg
8x25kg
8x25kg
Síla totálně v hajzlu - v poslední sérce jsem už jen stahoval ramena dolů. Účel ten cvik nicméně plní.
Přítahy JČ v předklonu
6x55kg
6x55kg
6x55kg
6x55kg
Rozpažování v předklonu
12x15kg
12x15kg
12x15kg
Prsa
Tlaky s JČ decline
8x37.5kg
8x37.5kg
8x37.5kg
To mě překvapilo, že to ani nebylo tak těžký
Dolní protisměrky
12x22.5kg
12x22.5kg
12x22.5kg
Na závěr jsem si převrátil nějakou pneumatiku, která měla nejspíš jen 200kg, takže výkon o hovně, ale vyzdvihnul bych 100kg kufry, se kterýma jsem po tomhle tréninku ušel 20m.
Hodnocení tréninku: Rozbitej totálně na sračku - po tréninku jsem byl tak v píči, že jsem se motal a vysadila mi totálně pamět (zapomněl jsem něco ve fitku). Teď to není o moc lepší a jsem kurevsky rozbitej, ale trénink to byl dobrej a výkony mě překvapily. Je to strašně znát, když člověk trénuje sám nebo když trénuje se sparingama.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po prosinec 07, 2015 6:43 am Předmět: |
|
|
Ale jo,dobre si šiel. Ja som čakal ktovieako debilnú techniku a ono úplne na pohodu. Len ma prekvapuje tá rozbitosť,na tak mladého borca máš nejakú pomalú regeneráciu.
Asi si v tom Egypte nakúpil nejaký shit _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po prosinec 07, 2015 3:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|