|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pokedex
|
Zaslal: čt prosinec 03, 2015 8:00 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Asolo Sasslong - pokud máš užší nohu. Případně něco od Zamberlan (model 1050).
Meindl Island - pokud širší.
Osobně bych šel do Meindl Perfect, ale to je céčková (moc krásná) bota. Cena je taky "krásná". Možná už zbytečné.
Islandama nic nepokazíš. Já asi půjdu do Asola. |
díky za rychlou reakci , věřím že ty boty jsou super jen ta cena je pro mě hodně vysoká proto bych viděl strop +- 2000,-
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt prosinec 03, 2015 8:05 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Deadlift dne čt prosinec 03, 2015 8:10 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: čt prosinec 03, 2015 8:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt prosinec 03, 2015 8:11 pm Předmět: |
|
|
Není zač. Za plnou cenu bych to nekoupil, ale za 1900 Kč je to super nabídka. Adidas je třeba kupovat tak o dvě čísla větší. Teda pokud jde o pohoru. Dělají to nějaký malý kluci vietnamští:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2015 10:05 am Předmět: |
|
|
Byl tady někdo na dovoleny v norsku ? jde mi o prirodni krasy (troli jazyk atd..) hledam nejaky rady na cestu planuji jet nejdrive v cervnu 2016 , ale letenky bych booknul uz tedka
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po prosinec 07, 2015 4:24 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: |
Lukáši-potrénuj a příští rok se chystám na B7 a nemám parťáka. Takový výšlap pro masochisty ve svižném tempu v krásném prostředí Beskyd:o) |
Tak co, jdeme do toho ?
Myslel jsem na to, že se kvůli registraci musím před koncem roku sem do vlákna ozvat, tak jsem moc rád, že jsem si vzpomněl. Natrénováno mám
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po prosinec 07, 2015 5:17 pm Předmět: |
|
|
Já jdu každopádně:o) Natrénováno nemám, ale natrénuji:o) Na registraci je ještě brzy. Občas mkrnu na jejich web a dám vědět:o)
Chystám se příští rok víc chodit v Tatrách-to by mělo být přenositelné :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po prosinec 07, 2015 11:37 pm Předmět: |
|
|
Prave, ze registrace je kazdy rok vzdy 1. ledna a behem nekolika hodin je plno :-) Proto jsem to chtel resit vcas :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po červen 27, 2016 8:00 pm Předmět: . |
|
|
Ahoj, tak si dovolím před začátkem léta topic turistika trošku oživit a zároveň se i malinko pochlubit  . Minulu sobotu jsme s bývalým závodníkem v kondiční kulturistice Martinem Háze (viz. http://kulturistika.ronnie.cz/c-17342-gp-ronnie-cz-2013-videoreport.html , 33. minuta) dokončili náš první ultratrailový pochod a běh Krakonošova stovka , trať K55 - 58 km s převýšením 2539 m včetně Polska a výstupu na Sněžku, čas 10:53  Dovolím si Vás pozvat na report :-)
http://www.coolturistika.cz/krakonosova-stovka-report-k55/
| ygg napsal: | To nevymyslíš, to je prostě mrtvá zóna.
Dvě auta a samozřejmě to bude pakárna, ale je to jediná alespoň trochu reálná možnost. |
Nakonec jsme (sice o rok později :) ) ten přechod celých Krkonoš vymysleli a v rámci přípravy na K100 (a kvůli tomu autu) ty Krkonoše přešli s Martinem hned dvakrát za jeden víkend, trasa: Portášky - Sněžka - Luční bouda - Sněžné jámy - Labská bouda - Harrachov - Čertova hora - Dvoračky - Špindl - Výrovka - Pec p. S. - Portášky , dohromady něco přes 70 km a bylo to super, spali jsme v Harrachově u olympionika Pavla Ploce :-) , viz fotogalerie:
https://www.facebook.com/coolturistika.cz/photos/?tab=album&album_id=1783012601910376
| Deadlift napsal: | Já jdu každopádně:o) Natrénováno nemám, ale natrénuji:o) Na registraci je ještě brzy. Občas mkrnu na jejich web a dám vědět:o)
Chystám se příští rok víc chodit v Tatrách-to by mělo být přenositelné :o) |
Tak jak Ti to nakonec dopadlo s registrací na B7 :-) ? Já jdu s kamarádkou, tak Tě tam případně moc rád uvidím
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po červen 27, 2016 8:19 pm Předmět: |
|
|
Koukám Frei, že se toho nebojíš! Pěkný! _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po červen 27, 2016 8:19 pm Předmět: |
|
|
Gratuluju.
Já letošní turistiku zahájil rodinným výletem na Malou Fatru. V sobotu teploty vysoko nad nulou, výsledkem spálená záda snoubenky, prochozených 70% naplánované trasy (ale díky tomu jsme došli na penzion 10 min před slušným slejvákem a po relax sprše na pokoji jsme u večeře sledovali zmáčené zoufalce trousící se po cestě do Štefanové), v neděli díky děšťům komplet storno a cesta domů.
Na podzim bude repete i s šestiletým synem, tak snad bude počasí lepší _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt červen 30, 2016 5:29 pm Předmět: . |
|
|
Doufám, že se na mě Martin nebude zlobit, že tady sdílím odkaz na svoji novou stránku o turistice (která není, věřím, v rozporu s pravidly), ale tenhle rozhovor s nejpopulárnějším závodníkem Spartan Race (a s nejsvalnatějším turistou, jakého znám) by se Vám mohl hodně líbit Hlavně jako odpověď na otázku pro ty, kteří se bojí pěších výletů do přírody a hor, aby nespálili svalovou hmotu. Roman dlouhodobě krásně kombinuje vysoké hory a silové sporty (DL 250 kg, dřep 225 kg) a v rozhovoru říká, jak se např. i na túrách stravovat a nebo co si natvrdo myslí o "náročnosti" Spartan Race, mrkněte na to :-) Je tam i hodně inspirace na výlety!
Roman Kala: "Extrémní podmínky mi svědčí."
http://www.coolturistika.cz/roman-kala-extremni-podminky-mi-svedci/

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt červen 30, 2016 5:55 pm Předmět: |
|
|
Nebylo to špatný, ale hlavně doufám, že to nečte nikdo z TANAPu:-))).
Zas nás tam budou mít o něco raději. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt červen 30, 2016 6:04 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Nebylo to špatný, ale hlavně doufám, že to nečte nikdo z TANAPu:-))).
Zas nás tam budou mít o něco raději. |
Já vím, probíral jsem to s ním, ale chtěl to tam dát, takže řekněme, že jeden z nich byl horský průvodce a měl na ten Kriváň v zimě povolení Resp. ještě jinak, on to Roman sdílel už v zimě na svém FB, kde má XY lidí a asi se mu to nevymystilo, tak se to rozhodl risknout i tady v rozhovoru
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá červenec 01, 2016 9:35 am Předmět: |
|
|
Ať si každej chodí kam chce, ale když ho zavalí lavina i přes zákaz túr v dané oblasti, neměli by počítat, že je tam půjde kdokoli zachraňovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|