|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: po září 28, 2015 8:19 pm Předmět: . |
|
|
Ahoj, taky zkusím obnovit tenhle topic. Nedávno mi tady a na FB přišly nějaké dotazy ohledně destinací, vybavení atd., tak tady snad nejsem jediný, kdo vyráží na hory. Popravdě jsem tomu hodně propadl, jen za léto 3x Krkonoše, Šumava, Alpy a minulý týden jsem byl ve Vysokých Tatrách, kde se mi podařilo ve 4 dnech po sobě udělat 4 nádherné výstupy ze Štrbského plesa (1 300 m.n.m): středa - sedlo Bystrá lávka (2 314 m, 15 km), čtvrtek - Rysy (2 499 m, 20 km), pátek - Kriváň (2 495 m, 20 km), sobota - Predné Solisko (2 093 m, 10 km), viz. ta první selfie fotka z vrcholů
Čili otázka do placu zní, jaké další tipy na výlety a zajímavé horské túry v ČR, na Slovensku či v Alpách máte, kde jste přes léto byli a co můžete doporučit. Mně se v sprnu moc líbil i Schneeberg, ale to je oproti tomuto níže taková větší procházka :)
Naposledy upravil Freimen dne po září 28, 2015 8:25 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pokedex
|
Zaslal: po září 28, 2015 8:22 pm Předmět: |
|
|
paráda :-) , ja se přidám s dotazem ohedně přespání na luční boudě v krkonoších , prý se tam dá spát zadarmo v přízemí ve vlastnim stanu nevite o tom nekdo neco ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po září 28, 2015 8:39 pm Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | | paráda :-) , ja se přidám s dotazem ohedně přespání na luční boudě v krkonoších , prý se tam dá spát zadarmo v přízemí ve vlastnim stanu nevite o tom nekdo neco ? |
Je pravda, že jsem to tam viděl, když jsem šel kolem, ale jinak tam je tuším slušné ubytování i v turistických noclehárnách, tedy mají nabídku pro všechny cenové kategorie, takže by se dalo v pohodě asi i přespat na posteli.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po září 28, 2015 8:46 pm Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | | paráda :-) , ja se přidám s dotazem ohedně přespání na luční boudě v krkonoších , prý se tam dá spát zadarmo v přízemí ve vlastnim stanu nevite o tom nekdo neco ? |
Tak v přízemí ve stanu asi sotva:-).
Pokud se tedy na Luční nezačaly dít vskutku věci nevídané, pár let jsem tam už nebyl, poté co tam bylo draho a jídlo na dvě věci. Osobně si to v té ratejně nedovedu moc představit.
A ve spacáku se to velmi nedoporučuje zkoušet, byla z toho před léty na turistických fórech docela aféra, protože jeden magor to tak zkoušel a dopadl docela na hubu a bečel pak po celém netu:-). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po září 28, 2015 8:53 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: |
Čili otázka do placu zní, jaké další tipy na výlety a zajímavé horské túry v ČR, na Slovensku či v Alpách máte, kde jste přes léto byli a co můžete doporučit. Mně se v sprnu moc líbil i Schneeberg, ale to je oproti tomuto níže taková větší procházka :)
|
Koukni na hiking.sk, tam je řada fajn tůr ... hlavně T+A ... pak outdoorforum.cz a spřátelené weby, tj. Pohora a podobně. I na Horydoly se dá dost najít. Na o-fóru pak má celkem dost lidí v podpisu odkaz na své webovky, a tam se dá najít taky spousta zajímavých věcí. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út září 29, 2015 11:23 am Předmět: |
|
|
Ve spacáku jo, ale za 400,-
http://www.lucnibouda.cz/ubytovani/cenik.html
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: út září 29, 2015 1:16 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Pokedex napsal: | | paráda :-) , ja se přidám s dotazem ohedně přespání na luční boudě v krkonoších , prý se tam dá spát zadarmo v přízemí ve vlastnim stanu nevite o tom nekdo neco ? |
Ve spacáku jo, ale za 400,-
http://www.lucnibouda.cz/ubytovani/cenik.html |
na tohle jsem koukal ale to je nekde na pokojich , ale dole v ty boude je proste kamena podlaha a prej se tam da chrapat :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: út září 29, 2015 2:06 pm Předmět: |
|
|
Dobrý tip je NP Podyjí + NP Thayatal z rakouské strany. Prostě území mezi Znojmem a Vranovem nad Dyjí. Takové říční údolí už jinde v ČR není.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út září 29, 2015 2:25 pm Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: |
na tohle jsem koukal ale to je nekde na pokojich , ale dole v ty boude je proste kamena podlaha a prej se tam da chrapat :-) |
To asi dá, ale nevim jak se na tebe bude dívat personál - ale řekl bych že dost podobně jako když si rozbalíš stan před recepcí jakéhokoli jiného hotelu
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út září 29, 2015 3:41 pm Předmět: |
|
|
Já myslím, že když bude hodně nahlas křičet freedom! freedom! tak mu to třeba i dovolí.... _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út září 29, 2015 3:47 pm Předmět: |
|
|
Tip:
1. den Ostaš a okolí
2. den Broumovské skály a okolí
3. den Adršpach a okolí
4 den Teplické skály a okolí
Vše kousek od sebe, dá se stihnout i za 2-3 dny. Všude jezdí lokálka...parádní kraj.
Kousek dál Stolové hory v PL - taky moc hezké (letos přejeto na kole).
Pro zájemce tam lze najít občas nějaký kurz lezení.
Lukáši-potrénuj a příští rok se chystám na B7 a nemám parťáka. Takový výšlap pro masochisty ve svižném tempu v krásném prostředí Beskyd:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út září 29, 2015 9:39 pm Předmět: |
|
|
A jak to v kostce dopadlo? Resp. je ten příběh pravidivý, že si lehne ven někde k zídce a zaměstnanec Luční boudy ho vzbudí pěstí?
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: čt prosinec 03, 2015 7:46 pm Předmět: |
|
|
trošku oživím , hledám dobrou trekovou botu máte nějaké doporučení ? nejlíp asi celoroční
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt prosinec 03, 2015 7:53 pm Předmět: |
|
|
Asolo Sasslong - pokud máš užší nohu. Případně něco od Zamberlan (model 1050).
Meindl Island - pokud širší.
Osobně bych šel do Meindl Perfect, ale to je céčková (moc krásná) bota. Cena je taky "krásná". Možná už zbytečné.
Islandama nic nepokazíš. Já asi půjdu do Asola.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|