Turistika

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Turistika  Úvodní stránka -> Ostatní -> Turistika
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: po září 28, 2015 8:19 pm    Předmět: . Odpovědět s citátem

Ahoj, taky zkusím obnovit tenhle topic. Nedávno mi tady a na FB přišly nějaké dotazy ohledně destinací, vybavení atd., tak tady snad nejsem jediný, kdo vyráží na hory. Popravdě jsem tomu hodně propadl, jen za léto 3x Krkonoše, Šumava, Alpy a minulý týden jsem byl ve Vysokých Tatrách, kde se mi podařilo ve 4 dnech po sobě udělat 4 nádherné výstupy ze Štrbského plesa (1 300 m.n.m): středa - sedlo Bystrá lávka (2 314 m, 15 km), čtvrtek - Rysy (2 499 m, 20 km), pátek - Kriváň (2 495 m, 20 km), sobota - Predné Solisko (2 093 m, 10 km), viz. ta první selfie fotka z vrcholů

Čili otázka do placu zní, jaké další tipy na výlety a zajímavé horské túry v ČR, na Slovensku či v Alpách máte, kde jste přes léto byli a co můžete doporučit. Mně se v sprnu moc líbil i Schneeberg, ale to je oproti tomuto níže taková větší procházka :)

Naposledy upravil Freimen dne po září 28, 2015 8:25 pm, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Pokedex

PříspěvekZaslal: po září 28, 2015 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

paráda :-) , ja se přidám s dotazem ohedně přespání na luční boudě v krkonoších , prý se tam dá spát zadarmo v přízemí ve vlastnim stanu nevite o tom nekdo neco ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Freimen

PříspěvekZaslal: po září 28, 2015 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokedex napsal:
paráda :-) , ja se přidám s dotazem ohedně přespání na luční boudě v krkonoších , prý se tam dá spát zadarmo v přízemí ve vlastnim stanu nevite o tom nekdo neco ?

Je pravda, že jsem to tam viděl, když jsem šel kolem, ale jinak tam je tuším slušné ubytování i v turistických noclehárnách, tedy mají nabídku pro všechny cenové kategorie, takže by se dalo v pohodě asi i přespat na posteli.
ygg

PříspěvekZaslal: po září 28, 2015 8:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokedex napsal:

Tak v přízemí ve stanu asi sotva:-).
Pokud se tedy na Luční nezačaly dít vskutku věci nevídané, pár let jsem tam už nebyl, poté co tam bylo draho a jídlo na dvě věci. Osobně si to v té ratejně nedovedu moc představit.
A ve spacáku se to velmi nedoporučuje zkoušet, byla z toho před léty na turistických fórech docela aféra, protože jeden magor to tak zkoušel a dopadl docela na hubu a bečel pak po celém netu:-).
ygg

PříspěvekZaslal: po září 28, 2015 8:53 pm    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Freimen napsal:

Čili otázka do placu zní, jaké další tipy na výlety a zajímavé horské túry v ČR, na Slovensku či v Alpách máte, kde jste přes léto byli a co můžete doporučit. Mně se v sprnu moc líbil i Schneeberg, ale to je oproti tomuto níže taková větší procházka :)

Koukni na hiking.sk, tam je řada fajn tůr ... hlavně T+A ... pak outdoorforum.cz a spřátelené weby, tj. Pohora a podobně. I na Horydoly se dá dost najít. Na o-fóru pak má celkem dost lidí v podpisu odkaz na své webovky, a tam se dá najít taky spousta zajímavých věcí.
Spazik

PříspěvekZaslal: út září 29, 2015 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokedex napsal:

Ve spacáku jo, ale za 400,-
http://www.lucnibouda.cz/ubytovani/cenik.html
Pokedex

PříspěvekZaslal: út září 29, 2015 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Pokedex napsal:

Ve spacáku jo, ale za 400,-
http://www.lucnibouda.cz/ubytovani/cenik.html

na tohle jsem koukal ale to je nekde na pokojich , ale dole v ty boude je proste kamena podlaha a prej se tam da chrapat :-)
mikex2

PříspěvekZaslal: út září 29, 2015 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrý tip je NP Podyjí + NP Thayatal z rakouské strany. Prostě území mezi Znojmem a Vranovem nad Dyjí. Takové říční údolí už jinde v ČR není.
Spazik

PříspěvekZaslal: út září 29, 2015 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokedex napsal:

na tohle jsem koukal ale to je nekde na pokojich , ale dole v ty boude je proste kamena podlaha a prej se tam da chrapat :-)

To asi dá, ale nevim jak se na tebe bude dívat personál - ale řekl bych že dost podobně jako když si rozbalíš stan před recepcí jakéhokoli jiného hotelu
Diana

PříspěvekZaslal: út září 29, 2015 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslím, že když bude hodně nahlas křičet freedom! freedom! tak mu to třeba i dovolí....
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út září 29, 2015 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tip:
1. den Ostaš a okolí
2. den Broumovské skály a okolí
3. den Adršpach a okolí
4 den Teplické skály a okolí

Vše kousek od sebe, dá se stihnout i za 2-3 dny. Všude jezdí lokálka...parádní kraj.
Kousek dál Stolové hory v PL - taky moc hezké (letos přejeto na kole).

Pro zájemce tam lze najít občas nějaký kurz lezení.

Lukáši-potrénuj a příští rok se chystám na B7 a nemám parťáka. Takový výšlap pro masochisty ve svižném tempu v krásném prostředí Beskyd:o)
ygg

PříspěvekZaslal: út září 29, 2015 9:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokedex napsal:

Nooo .... dá se .... trochu .... http://www.treking.cz/archiv/teror-na-lucni-boude.htm

Freimen

PříspěvekZaslal: út září 29, 2015 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Pokedex napsal:

Nooo .... dá se .... trochu .... http://www.treking.cz/archiv/teror-na-lucni-boude.htm

A jak to v kostce dopadlo? Resp. je ten příběh pravidivý, že si lehne ven někde k zídce a zaměstnanec Luční boudy ho vzbudí pěstí?
Pokedex

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2015 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trošku oživím , hledám dobrou trekovou botu máte nějaké doporučení ? nejlíp asi celoroční
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt prosinec 03, 2015 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asolo Sasslong - pokud máš užší nohu. Případně něco od Zamberlan (model 1050).
Meindl Island - pokud širší.
Osobně bych šel do Meindl Perfect, ale to je céčková (moc krásná) bota. Cena je taky "krásná". Možná už zbytečné.
Islandama nic nepokazíš. Já asi půjdu do Asola.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Turistika Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: