Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohen999

PříspěvekZaslal: čt prosinec 10, 2015 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ked sa niekedy vyskytnes v okoli hotela Permon v Podbanskom, urcite chod do ich wellness, nemaju na SVK konkurenciu. V bazeniku 4°C voda, a maju tam aj prirodne jazierko kde byva este menej - to ma vypina po 20 - 30 sekundach - a kedze tam nie je rebrik, dost blbo sa z neho po tych kamenoch lezie. Uplny adrenalin. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: st prosinec 16, 2015 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrudník ťažko / Chrbát ľahko

Benchpress:
3x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
1x8x100kg
1x5x110kg
1x1x120kg
2x1x125kg
1x4x110kg
1x3x110kg
3x6x100kg + 1x10x60kg

Incline tlaky v MP:
5x6x70kg

Decline tlaky:
5x6x80kg

Protismerné kladky:
5x10x20kg

Príťahy VČ v predklone:
1x10x60kg
5x6x90kg
1x10x60kg

Hodnotenie tréningu: Tarzanov návrat.
Po 8 dňoch konečne doma! Teda, v posilke... Nič sa tam nezmenilo (chvalabohu aj bohužiaľ). Na bench som musel ísť rýchlo, lebo Teplí bratia už krúžili okolo benchovej lavice ako prihriate ružové hladné hyeny. Takže prakticky bez rozcvičky som tam vletel a zúrivým pohľadom "I am back, bitch" ich vykázal zas do multipressu, kde im to aj tak bohato vyhovuje, pretože sa nemusia sústrediť na dráhu činky a môžu si kľudne nakladať a nakladať na činku hoci aj... 60 kíl.
Po toľkých dňoch oddychu som mal trochu dojem, že som spadol silovo aj objemovo (minimálne s tým objemom som sa mýlil, váha ukazovala stále 90 kilo a keď som zožral po druhej večeri ešte aj pol litra pudingu s mandarínkami, tak 91,6kg), ale ako sa ukázalo, bola to našťastie... pravda Aspoň silovo.
Aj keď to tak nevyzerá podľa váh na činke, ťažko sa mi hľadal setup a celkovo tá lavička je strašne úzka a môj masívny megachrbát (mám na ňom masívnu vyrážku veľkú ako Sorayina hlava) z nej proste padal raz na jednu, raz na druhú stranu. Ale nakoniec som kozy napumpoval a už som zas vyzeral ako starý dobrý ja! Tak či tak miesto debilných darčekov pre Sorayu som si mal priniesť z Prahy lavičku z arény, tá bola mega.
Zbytok tréningu som šiel tak nejak rozumne, prihodil som pár šestiek dolu aj hore hlavou, sústredil som sa skôr na prevedenie, ale chytalo to cicíky jedna radosť - po takej pauze sa niet čo diviť. Každopádne bola prestávka asi akurát dlhá - oddýchol som, nič ma nebolelo, nestihol som úplne zlenivieť a sila nepadla až tak, ako som sa bál.

Po tréningu sme skočili na steak a pár piviek. Pretože bol plný podnik, majiteľ nás zaviedol do nejakého výklenku, kde sme boli ako v salóniku. Potom sme dlhšie čakali na steak, tak nám nechal priniesť nejakú domácu nátierku a potom osobne doniesol na ochutnávku akési bavorské pivo. Sakra, tak nejak si predstavujem dobrý prístup majiteľa, ktorému záleží na vlastnom podniku.
Takže sme sa fajne obžrali a dostal som kŕč do pravej cicky a potom sme nechali veľké sprepitné a šli dom

Som happy, že som zas nazad, mám nový proteín, banánový. Vonia síce ako tie lacné nekvalitné trhajúce sa kondómy, čo som používal na strednej škole, keď som musel rozdeliť vreckové medzi šerm, pivo a frajerku, ale kým mi to pomáha v regenerácii, som spokojný.
Teraz už len poriadne sa zlepšovať v drepoch, lebo kým ja som si váľal koule, Vlk s Magumim pokračovali a začali už aj benchovať a tam asi fakt nemám šancu

Jooo ešte k tréningu - rozhodol som sa nemeniť systém. Na tomto robím najlepšie výsledky, akurát si budem strážiť objem, nech stíham dojesť a dospať

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Magumi

PříspěvekZaslal: st prosinec 16, 2015 10:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vítej zpátky. :) Těším se na všechny ty osobáky, co brzy začneš překonávat.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: st prosinec 16, 2015 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Som happy, že som zas nazad, mám nový proteín, banánový. Vonia síce ako tie lacné nekvalitné trhajúce sa kondómy, čo som používal na strednej škole, keď som musel rozdeliť vreckové medzi šerm, pivo a frajerku, ...

taky jsem rád... ty tvoje hlášky mě pořád dostávají
decarabas

PříspěvekZaslal: st prosinec 16, 2015 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
decarabas napsal:
Som happy, že som zas nazad, mám nový proteín, banánový. Vonia síce ako tie lacné nekvalitné trhajúce sa kondómy, čo som používal na strednej škole, keď som musel rozdeliť vreckové medzi šerm, pivo a frajerku, ...

taky jsem rád... ty tvoje hlášky mě pořád dostávají

No ty sa smeješ, ale potrhaný banánový kondóm mi privodil nejednu bezosnú noc, keď som čakal na frajerkine "dostala som to!" ako na Božie spasenie To je mimochodom tá kočka, u ktorej som prespával v Prahe.
Tak si to teraz budem pripomínať každým glgom toho presladeného proťáku

Ale ja som na tom bol ešte celkom dobre, stalo sa to aj spolužiakovi (ale s inou ženskou. Dúfam ) a ten celé dva týždne sedel a opakoval "som v piči, som v piči"

decarabas

PříspěvekZaslal: čt prosinec 17, 2015 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chrbát ťažko / Nohy ľahko / Ramená ľahko

Mŕtva sumovitá mŕtvolka:
1x6x70kg
1x3x110kg
1x3x150kg
1x3x180kg
1x1x200kg
3x1x205kg
1x1x200kg
3x5x150kg

Drepy:
1x6x70kg
1x3x110kg
5x3x150kg

Zhyby:
1x6xCarabas
5x6xCarabas + 10kg

Veslovanie - kladka:

5x6x90kg

Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
5x6x60kg

Sťahovanie kladky rovnými rukami:
3x12x40kg

Hodnotenie tréningu: Pim pam? Fuck it, let's go hard
Tak dnes prišla skutočná previerka toho, ako ma tá pauza vlastne dokurvila Poznámka za okraj mentálneho denníčka, zvýraznená červenou, zakrúžkovaná a kol dokola obkľúčená výkričníkmi: Nabudúce nie pauza , len deload , inak ma to načisto rozhodí a sila zmizne ako prd v tornáde
Ešte mŕtvola ako tak, nožičky sa občas síce klepali ako mokrý Muhammad Ali v prievane, ale chrbát rovný, dokonca by sa dalo hovoriť aj o nejakej tej dynamike. Ale cítil som, že odspodu to ide ťažšie, chýbala sila v špilkách, ktoré mi príroda nadelila miesto nôh (díky mami...).
Čo sa mi vlastne potvrdilo pri drepoch. Evidentne som sa z Prahy plnej podvážených kotúčov vrátil na drsný východ, kde aj 20 kilový kotúč váži 29,5kila, lebo údajná 150ka na chrbte mi zmačkala platničky medzi stavcami na hrúbku, že by cez ne presvitalo svetlo. Nehovoriac o tuhých kolenách, ktoré s tisícročným praskaním a vŕzganím práve sa prebúdzajúceho Krakena v morských hlbinách povedali: "Tebe dobre je*e!" a boleli ako keby mi do nich Nabuko zatĺkal hrdzavé klince
Skrátka, ja musím tomu telu nakladať, koľko vojde, inak vôbec nefunguje a bolí, ako keď necháte auto hrdzavieť celú zimu.
Zhyby zas potešili, ale nehrotil som, 10 kilo na opasku stačilo. Zvyšok pumpička, kladky a chujovinky, aby som nevytŕčal, ešte by mi zakázali vstup medzi miestnych šampónov alebo čo.
Ramená super, bál som sa, že tlaková sila zdochla, ale nejak sa udržala na rozumnej úrovni - uvidíme v sobotu, keď dám ťažšie military.

Dnes som sa musel pred mŕtvolami rozcvičovať (subjektívne videné) celé epochy, pretože Smutní chlapci sa rozhodli robiť padrepy. To je niečo ako podrepy, ale bonusovo úplne pokurvené. Keď som si spomenul, ako pekne drepovali chalani v Prahe (ešte aj Diamant!), tak mi skoro začali krvácať oči a otáčali sa zreničkami dovnútra hlavy, aby nemuseli sledovať tie dramatické pózy, do ktorých sa nešťastníci dostávali. Keď skončili, ten jeden mi povedal "Príjemnú zábavu". Škoda, že zábava skončila, keď prestali konečne znásilňovať drepy...
Potom tam prišiel nejaký postarší pupkáč a ten mi z nejakého dôvodu dôverne do uška pošepkal, že včera sekal drevo a že ho všetko bolí a že to bol úžasný tréning Tak neviem, či sa nemal s kým rozprávať, ale ja nie som počas tréningu moc zhovorčivý, tak som len apaticky pokrčil plecami. Alebo možno chcel naznačiť, že inokedy maká viac, len teraz je unavený? Bohvie, vďaka mojej empatii, porovnateľnej s tou Hitlerovou, rozhovor nepokračoval

Zajtra florbal, niečo mi hovorí, že budem plakať

A keď už sme pri tých bohoch:

vlk#

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2015 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

síla Ti náhodou drží pěkně... a deload se musí taky umět :D v klidu to došmrdlej do nového roku a pak jsem zvědavý na Tvůj re-born osvědčený systém ;)
decarabas

PříspěvekZaslal: pá prosinec 18, 2015 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
síla Ti náhodou drží pěkně... a deload se musí taky umět :D v klidu to došmrdlej do nového roku a pak jsem zvědavý na Tvůj re-born osvědčený systém ;)

Sám sa na to už teším!

Dnes hodina a pol brutálneho floorballu. Ako som predpokladal, po včerajšom tréningu som sa vyznačoval mrštnosťou Stephena Hawkinga, silou čerstvo narodeného mačiatka, odolnosťou čokolády pod púštnym slnkom a útočnou agresivitou spiaceho batoľaťa.
No skrátka som sa bezprízorne motal po ihrisku Paradoxne ako som mal olovené nohy, pľúca nestíhali, pred očami hmla, upotený a ulepený a skoro som si vychrčal dýchacie cesty, musel som hrať viac hlavou a tak som bol prudko taktický a narúbal som gólov za tri prdele

decarabas

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2015 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včerajší tréning:

Ramená ťažko / Ruky odfláknuté ako vždy, lebo ruky cvičia len šampóni

Military press:
1x10x20kg
1x6x40kg
1x3x60kg
1x3x70kg
1x3x80kg
1x1x85kg
1x1x87,5kg
1x1x90kg
1x1x92,5kg PR! muhehehe
1x2x80kg
3x3x70kg
3x6x60kg

Tlaky za hlavou v sede (MP):
5x10x40kg a bohato stačilo

Upažovanie v stoji:
5x8x10kg

Upažovanie vleže na šikmej:
5x10x10kg

Close grip bench:
1x6x60kg
4x5x80kg

Franc tlak v EZ:
5x6x30kg

Kick back s JČ:
4x10x10kg auajs

Biceps s EZ:
1x6x45kg
3x4x50kg skoro mi to urvalo pracky a cheatoval som
1x6x45kg

Scottovka:
4x6x20kg pomaaaaaaleeeeeeee

Hodnotenie tréningu: Tak tradičný ramenatý tréning Dobre naladený, dobrá parta, dobrá muzika (v slúchadlách, z recepcie už tradične púšťali shit z nejakého fit rádia, plného motivačných bullshitov ako "Go hard or go home" a "Perfect music for perfect workout" a potom pustia Rihannu, ktorú by som rozhodne "hard", ale to na tréning nepatrí ). Prekvapivo dobre šli military, resp. moje viper lifty Pre predstavu, ako to tlačím, Dan vám to predvedie:

Proste incline tlaky postojačky, akurát Dan má na činke nejakú váhu, zatiaľčo ja dvíham igelitku plnú peria.
Tak či tak, peria sa nazbieralo 92,5kg, podržané nad hlavou, locknuté a máme radost Vincente, lebo kto sleduje log pravidelne (ako napríklad ja), tak vie, že tlaky sú môj hlavný telesný weak point.

Aha, špagety sa mi rozvarujú...

Potom nasledovali tlaky za hlavou a priznám sa, 40 kilo na multipresse mi bohato stačili - šiel som s krátkymi pauzami a v spojení s predošlým military to bolo tak akurát. Ramená už horeli a to je fajn. Dorazil som ich nejakým mávaním pri upažovaní a šlo sa na mnou nenávidené ruky.
Tie som proste odšmrdlal, spomeniem len triceps, pri ktorom som kvičal ako prasa na porážke: superset úzkeho benchu a franc. tlaku bol prekvapivo výživný a ku koncu už sa mi skoro takmer trochu ani ako keby nechcelo to cvičiť Dal som aj nejaký ľahký kickback a ako to bežne nerobím, tiež to pekne chytalo.
OK, spomeniem aj biceps - ja proste nemôžem cvičiť s veľkou činkou alebo s EZ, tak skurvene mi to láme zápästia, že to proste nejde... No, zabojoval som a docvičil, ale bolelo to fakt hnusne a pokazilo mi to celú radosť z cvičenia bicepsu, ktorú by som aj tak vôbec necítil nabudúce (ak vôbec pôjdem bicák, tak jednoručky).

Aha, špagety sa mi stále rozvarujú...

Nabuko sa dnes skamarátil so Sebedeštruktorom, ktorý sa s ním zhováral pozerajúc do zeme alebo do steny, na strop, pod tričko, so zatvorenými očami, proste chlapča trpí extrémnou ostýchavosťou. Okrem nej trpí ešte aj ohavnou technikou pri drepoch. A potom trpia moje oči, keď sa na to musia dívať. Ale to nič, 120 kilo padrepol 6krát, takže je iste spokojný

Potom som si dal dve cigary a tri skvelé rumy (a utrpel zástavu srdca, keď mi priniesli účet), nato som skočil na tataráček a pivko a videl tyvoledoprdeletosnáďniejemožnétennajlepšíženskýzadoknacelomsveteachcemtakýmaťajdoma! veľmi peknú slečnu, ktorá rozhodne DREPUJE a rada to dokazuje nosením legín. Brutál, keby bol Ježiš žena, má presne takýto zadok

Darkkiller

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2015 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulace, už máš stejný maxko jako já .

Měl si sem dát místo Greena tohle:
19:00

decarabas

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2015 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lenže ty si mladý perspektívny borec a ja som starý zdochliak nad hrobom, čiže máš výhodu Ale to maxko sedí, veď sme úplne rovnako nevytlačili log v eagli

Ten Dan tu je kvôli záklonu, ktorý robím podobný, ten hajzel Klokov to dal úplne pekne

Magumi

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2015 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratuluji k osobáčku. :) Už se těším, jak to bude lítat po tom odpočinku.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2015 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkné zlepšení, pak že Ti šla po odpočinku síla dolů víme, víme, proč si pro ilustraci vybral zrovna Dana
decarabas

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2015 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Gratuluji k osobáčku. :) Už se těším, jak to bude lítat po tom odpočinku.

Nehneval by som sa, keby to už začalo trochu lietať Zatiaľ nepozorujem žiaden blahodárny vplyv pauzy, takže to bude asi len komerčne pretláčaná záležitosť bez skutočného efektu. Niečo ako Justin Bieber alebo zdravá strava.

Nohy ťažko / Hrudník ľahko / Lýtka

Drepy:
1x6x70kg
1x3x110kg
1x3x140kg
1x1x150kg
1x1x160kg
1x1x170kg
1x1x180kg
1x1x185kg
3x3x150kg

Čelné drepy:
5x10x70kg minimálne pauzy, kardio jak sviňa

Legpress - každá noha zvlášť:
5x8x140kg

Lýtka v stroji:
5x12x100kg

Benchpress:
1x10x20kg
1x6x60kg
5x6x80kg všetko dlhé stopky

Hodnotenie tréningu: Dnes od rána taký nejaký nijaký, nerozhýbaný, podozrievam počasie, že má na mňa zlý vplyv. Ale neviem mu to dokázať a keďže stále platí prezumpcia neviny, môžem si akurát tak... urobiť dlhšiu rozcvičku, rozhýbať sa a vletieť na DREPY !!!
Tak či onak, na nejaké veľké opakovania to nebolo a tak som zvolil previerku sily ťažkými jednotkami. A čuduj sa svete, sila bola
Až po 180ku to boli parádne hlboké bezproblémové drepy alá Prág Až 185ka oťažela a trochu som sa s ňou potrápil, ale hĺbka stále dobrá. Snáď by som tam nejak vytlačil aj súčasné maxko - 190 kilo, ale nechcel som to zbytočne riskovať. Radšej pomalšie a precízne
Na záver 3x3x150 kilo len ako dopumpovanie, alebo ako to nazvať. Šlo to pekne, asi aj so 160kou by sa to dalo v pohode.
Potom čelné. Kamoš si chcel dať pár rozhýbavacích sérií klasických drepov so 70 kilami, tak som mu navrhol striedanie a tým pádom som neprehadzoval kotúče a pridal na opakovaniach. Tempo bolo vražedné, raz jeden, raz druhý a tak to nakoniec bolo ťažšie, než to vyzerá napísané. Ale aj tak som čelňáky teraz flákal a lepšie začať s nižšou váhou a zvykať si.
Legpress pridané z bežných 120 na 140 na každú nohu. Chodidlá vysoko a pekne ponaťahovať hamstringy, bol to rachot.
Benchpress totálna pohoda, tam je kde pridávať, pekné stopky a technika.

Chlapec z recepcie - kultík - mal dnes cheat day. Spravil si osobný rekord, vraj zožral pizzu za 30 sekúnd Nevidel som to, došiel som už v čase, keď obhrýzal krabicu od pizze, kým sa mu zohreje ryža

Inak sa nič zaujímavé počas celého cvičenia nestalo, len G.I.Joe, aka Páv hypnotizoval samého seba v zrkadle celé hodiny. Asi bol spokojný, lebo potom sa len tak ponevieral a sem tam hodil nečakaný pohľad do zrkadla, či mu nezmizli svaly. Nezmizli.

A niečo z mojej zbierky, na čom teraz fičím. Áno. Počúvam pomaľovaných čudných ľudí, z ktorých sa dokonca jeden nechal prerobiť na ženskú. Ale aspoň nerobia crossfit!

spekounP

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2015 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratuluju k tomu osobáku na MP. Moc pěknej výkon.

Nechci hejtovat, ale s tou tvojí technikou MP by to chtělo něco udělat. Když jsem tě viděl v Aréně, tak jsem si říkal, jak pěkně jedeš technicky všechny cviky, ale u toho tlaku nad hlavu mi tak trochu zatrnulo. Podle mě je to dlouhodobě cesta k průseru. Ta páka na spodní záda se při tom záklonu s každým přidáním váhy strašně zvyšuje.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 99, 100, 101 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: