Je to možné...a dost pravděpodobné.
Někdy jím cokoliv a nic, jindy stačí trocha a je to průser. Budu se nad tím muset zamyslet a vyvodit z toho nějaký zdravější způsob stravování. Dost taky dělá stres - to je můj každodenní průvodce.
A jake mista? Ja mel do puberty loziska kolena, krk, momentalne sem se toho plus minus zbavil , doma mam stale belogent ktery pouziju na oblicej max 2x mesicne
_________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
V 18ti poprvé a jen loketní záhyb. Pak roky klid. Poslední rok i oční výčka, vlasová část hlavy, krk.
Od léta je to spíš horší. Občas to zmizí (ale ne zcela) a pak při sebemenší příležitosti vyskočí. Je to dost nepříjemné-zejména ten obličej. Doufám, že se toho nějak rozumně zbavím. Nerad bych do sebe cpal antihistaminika a kortikoidy. Blbé je, jak je to ve vlas. části hlavy, že mnohem víc padají vlasy jak je ta pokožka podrážděná. Načetl jsem, že po odeznění ataky vlasy dorůstají (takže je to reverzibilní), jenže se toho nemůžu zbavit. To je ale kosmetický problém, který se dá vyřešit strojkem:o) Spíš mě mrzí ta extrémní citlivost kůže. V létě jsem musel chodit s 50kou krémem - dřív jsem se prakticky nemazal a nic. Těd se spálím po pár minutách:o (
Každopádně to má x souvislostí a kromě genetiky je jednou z nich stres. Další životospráva. Další pak prostředí kde žiju. Tyto věci bych snad dovedl ovlivnit, i když to znamená vyřadit úplně pečivo, mléčné výrobky, alkohol, sladkosti...apod. Jelikož se to jeví, že projevy sami od sebe neodezní, tak to holt zkusím a uvidím. Nerad bych byl na kortizolu.
Ocni vicka a vlasy jsou problem, to jsem si zazil obdobi minuly rok, je to nevyzpitatelne z niceho nic clovek behem 2dnu je uplne v hajzlu, na hlave jsem se toho zbavoval skoro rok, ted uz mam par mesicu klid, ale jak rikas, polovina vlasu v hajzlu
_________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
shyby na hrazdě s nadlehčením 7x6
přítahy nezávislých kladek zespodu v sedě 5x10
hammer zeshora 5x12
hyperextenze 3x10
bicepsový zdvih na scottově lavici 20x6, 30x6, 40x6, 50x5 , 40x6, 40x6, 40x6, 30x6, 30x6, 20x6
bicepsový zdvih s jednoručkami ve stoji 5 x 20 x 6 + 10x6
stroj břicho spodní 4x všechno x 8
stroj břicho horní 3x všechno x 8
zkracovačky 3x15
Dnes lehce v nenáladě díky atopii. Fakt to není nic příjemného - fyzicky ani psychicky.
I přesto padlo slušné číslo na scottovce a pořád myslím, že nějakých 5-10 kg navíc je do jara reálných.
Jídelníček:
trénink nalačno
V průběhu tréninku 40 g BCAA
Po tréninku: 400 ml šťávy z 1,5 mrkve, 2 hrušek, 1/2 řepy, 1/2 hlávky červeného zelí (dalo se to vypít- jen ten bordel v kuchyni- vše bylo fialové:o) trocha kokosového tuku (cca 5 g).
Svačina: 50 g dýňových semínek, voda
Svačina 2: 400 ml šťávy z 1,5 mrkve, 2 hrušek, 1/2 řepy, 1/2 hlávky červeného zelí
Večeře: 400 ml šťávy z 0,75 mrkve, 1 hrušky, 1/4 řepy, 1/4 hlávky červeného zelí
Večeře 2: 2 plechovky tuňáka rio mare
Za dnešek 35 tablet kravin, které bych být zdravý asi nejedl. Takže když to vezmu kolem a kolem, tak je to prakticky raw strava, takže asi se nedá nic dělat, zítra se polepím leukoplastí, od dcery půjčím kšiltovku s Hello Kity - dám kšiltem dozadu, fixkou napíšu na rameno superior 14, půjčím si od ženy Sko tričko, abych to měl obtažené jako nějakej buzík, párkrát hodím činkou po fitku a začnu jak blbej omílat že crossfit je ta jediná správná cesta - to je v prdeli.
Co bych dal za to cpát se steaky, pít pivo a mít od všeho toho klid:o)
Trénink
seated legpress LF 10x up to maximum stroje x 15 opakování
přednožování 5x všechno x 8
zanožování v sedě 55x10, 65x10, 75x10, 85x10, 95x10
glut raise 3x55x10
výpony v sedě 12x up to 80 x 8
Snídaně: Tvaroh, domácí jahodová marmeláda
V průběhu tréninku: 40 g BCAA
Po tréninku: 600 g mletého hovězího s 300 g zeleninové směsi, trocha kečupu
Večeře: 2 odměrky hydro do vody
Večeře 2: Tvaroh, trocha marmelády
Suplementace: chlorella, Pangamin, saw pallmeto, ZMA, omega 3, vit. C 1000 mg, biosil plus, vit. D3, methionin, maca....kraviny, ale třeba to pomůže.
Vyhovuje mi spíš např. 2x denně půl kila masa a mezi to protein a šluš, než se drbat s jídlem co dvě hodiny. Víc se najím a nemusím pořád myslet, že už je čas:o)
Co se týká tréninku, tak odjeto na tvarohu - moc se mi nechtělo, ale šlo to. Maxima překonávám prakticky každý týden. Zítra volno nebo delší chůze/běh na pásu.
Zítra jdu na kožní pro další tunu zodacu a kortikoidů - to není udržitelná cesta.
Zkusím to chvíli bez lepku a mléka (kromě kefíru a tvarohu -to by mělo být ok).
Sladkosti taky na nule - tam cítím, že to nedělá dobrotu.
Tělo neroste tak jak by mohlo, resp. nedokážu vytežit z tréninku co bych mohl. Škoda - něco s tím udělám.
Moc neřeším jídlo, takže hmotnost stagnuje. Zdá se mi ale, že jsem na sebe nalepil nějaké to deko svalů. Uvidíme na inbody.
Trénink:
tlaky hlavou nahoru na hammeru 3x8
benchpress na multipressu 10 x 100x6
+ shyby na hrazdě s nadlehčením 10x6
kliky na bradlech s fixovanými kotníky 5x112,5x10
přítahy nezávislých kladek v sedě ze spodu 5x10
hyperextenze 3x10
upažování v sedě na kladce 5x8 (pauzy do 10 s).
Trochu změna - příště budou samostatně ruce, které rostou docela rychle. V den 1 jsem měl 40 cm biceps. Po měsíci 43 cm a pokud půjde vše dobře, tak do Vánoc tam možná těch 45 cm bude.
Aerobka: běh 5 km na páse za 33:40 v pohodovém tempu a prokládáno záměrně chůzí.
Jídelníček:
Snídaně: tuňák
Oběd: 500 g kuřecích prs, 100 g domácích hranolek nasucho, kečup, Rauch džus
svačina 1: 20 g BCAA
Svačina 2: sachr a kafe - začíná sezona návštěv a nejsem fanatik žvýkající před ostatními ovesnou tyčinku - to mi může...
Večeře: 1 odměrka Scitec protein delite ananas-vanilka (chuťově úžasné).
....jinak asi 30 tablet chlorellou a pangaminem počínaje, pupalkovým olejem a omega 3 kyselinami konče.
Zítra vánoční trhy v Krakowě a v neděli ráno ruce a odpoledne s malou do kina na Malého prince a odpoledne bruslit a do divadla.
Dnes volno-nestihl jsem to. Zítra v den své začínající dovolené 800 km pracovně v autě + samozřejmě kromě toho řízení taky nějaká ta práce. Beru s sebou věci do fitka a pokud to jen trochu půjde - v nějakém městě si cestou zajdu zacvičit. No, zatím to na nějaký větší předvánoční relax nevypadá:o (
Bicepsový zdvih s EZ na scot. lav. 20x6, 30x6, 40x6, 50x6, 52,5x5 , 40x6, 30x6, 20x6
bicepsový zvih s jednoručkami 4x 20x6 + 10x6
bicepsový zdvih s lanem na kladce 3x15
triceps seated dips 5x celé x 12
tricepsové stahování nezávislých kladek 5x12
tricepsové stahování lana 5x12
spodní břicho 3x vše x 8
horní břicho 3x vše x 8
zkracovačky 3x15
Dnes od čtyř na nohou. Přes 800 km v autě + práce. Ve fitku jsem byl docela na upadnutí, tak jsem si dal nutrend deluxe panacotta tyčku. Jestli to pomohlo nevím. Třepali se mi nohy první dva cviky. Pak ani nevím.
Aerobku jsem si odpustil-bych tam usnul.
Jídelníček:
4:00 v autě activia nápoj
12:00 na firmě menu oběd...děsná bída.
17:30 protein deluxe tyčka
19:00 1 odměrka protein delite v mléku
21:00 vepřové maso, jasmínová rýže, kukuřice
cca 0:00 Tvaroh s bio marmeládou
Zítra nohy. Dnes se chci hlavně pořádně vyspat. Posledních 100 km se mi několikrát "podařilo" málem usnout:o (
seated legpress 10 x up to maximum stroje x 15
přednožování 5x65x15
zanožování v sedě 5x55x15
glute reise 3x35x15 ...maxko na počet opakování
výpony v sedě 10x40x15 ...maxko na počet opakování
Hotovo za něco málo přes půl hodiny.
Aerobka: běh 5 km za 31:50, 620 Kcall ...jsem na běh moc těžkej. Kila musí pryč. Kondice je tragická
Jinak spokojenost. Permici mám do dvacátého, takže pak dám asi dva týdny lehce - tak 3x týdně nebo to úplně vypustím a něco málo poběhám.
Trénink
benchpress na hammeru 3x8
benchpress na multipressu 50x5, 80x5, 110x5, 125x5 , 110x5, 110x5, 110x5, 110x5, 110x5, 110x5, 80x5, 50x5
triceps seated dips 5x celé x 8
tricepsové stahování nezávislých kladek 5x15
tricepsové stahování lana 5x12
upažování v sedě na kladce 5x10
Pauzy kromě benchpressu cca 30 sekund. U ramen 10 sekund.
Asi jsem něco málo nabral. Paže jsou + 4 cm oproti dnu 1.
Jídelníček:
Snídaně: tvaroh se šípkovou marmeládou
Svačina: 250 g kuřecího masa s mexickou směsí
V průběhu tréninku: 40 g BCAA
Po tréninku: 400 g hovězího
Večeře: 250 g kuřecího s mexickou směsí
Večeře 2: Tvaroh, 3 dl mléka
Docela to jde. Jsem mizerný benchař, ale i na tom pitomém multipressu to docela jde. Nevěřil bych, že ještě někdy zatlačím nad 50 kg. Hodně mě trápí imunita. Asi si zajdu na testy - doufám, že to nebude nic vážného :o ( ( (
Shyby na hrazdě s nadlehčením 10x6
přítahy spodních nezávislých kladek v sedě 5x8
hammer zeshora 5x10
hyperextenze 3x10
bicepsový zdvih na scot. lav. 20x6, 30x6, 40x6, 50x6, 40x6, 30x6, 20x6
bicepsový zdvih s jednoručkami 20x6, 20x6, 20x6, 20x6, 20x6
bicepsový zdvih na kladce- lano ze spoda 3x15
spodní břicho 4x8
horní břicho 4x10
přítahy kolen v sedě 3x10
Jídelníček
Snídaně: 3 vejce a 2 plátky schwarzwaldské šunky
Svačina: 250 g kuřecího se zeleninou
Během tréninku: 40 g BCAA
Po tréninku: 1 odměrka scitec delite do 0,5 l 4 % mléka
Svačina: rio mare tuňák
Večeře: jdeme do divadla-tak to vidím na cheese cake a kafe
Večeře 2: ještě nevím-dopíšu.
Dnes lehký trénink. Cítím se docela unaveně. Je to dost i tou mojí prací/ dovolenou. Pod deset hodin se nedostanu ani náhodou. Zítra to ale odpoledne utnu.
Jinak "díky" lékům jsem za asi tři dny natáhl přes 5 kg...snad vody (pas je stejný), takže mám cca 117 kg aniž bych prasil. Snad to vše odteče, až ty blbý kortikoidy vysadím.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru