|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Magumi

|
Zaslal: út prosinec 22, 2015 2:02 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | | vlk# napsal: | WEIGHT: BW + 10 lb (4.5 kg)
|
Co to znamená?
Co znamená OTM?
Proč 67 serií?
děkuji
pěkný výkon |
OTM jsou nástupy každou minutu, tzn. pauzy do 60 sekund. Původně to mělo být na hodinu, což odpovídá 60 sériím, ale pak se Vlk rozhodl, že to zaokrouhlíme na 201 opakování celkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: út prosinec 22, 2015 2:31 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | | vlk# napsal: | WEIGHT: BW + 10 lb (4.5 kg)
|
Co to znamená? |
ty seš mi nějaký zvědavý to znamená, že na čince jsem měl vzhledem ke své aktuální hmotnosti naloženo BW (aktuální váha cca 95.5 kg) a ještě 10 liber (cca 4.5 kg) - libry čistě proto, že to vychází kulatě , taky bych mohl napsat cca 1,05x BW nebo 59 % 1 RM (170 kg). Magumi tam měl vzhledem ke své BW samozřejmě více...
zbytek už Magumi vysvětlil... je jedno, jak dlouho se s tou sérií crcáš, nástup na další každou celou minutu (On The Minute), když to zmákneš rychleji, máš delší pauzu.
a těch 200 opakování v souhrnu mě napadlo až někdy po padesáté sérii, když to vypadalo, že tu hodinovku zmákneme... tak abychom zmákli ještě další metu... jenom jsem to musel opatrně říct Magumimu, aby to nezazdil
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá prosinec 25, 2015 2:18 pm Předmět: |
|
|
25. prosince 2015, pátek
World Class Celnice, sólo povánoční trénink, Magumi měl zřejmě jiné plány...
svalovka z úterního tréninku se během včerejška naplno rozvinula... nečekali jsme to ;)
MOBILITA cca 10 minut + protahování s osou cca 10 minut
Čelní dřep + Shyby nadhmat: dynamika, hloubka, pauzy na vydýchání
3x 60 kg
3x 90 kg + 3x BW, 1. pracovní
3x 90 kg + 3x BW
3x 90 kg + 3x BW
3x 90 kg + 3x BW
3x 90 kg + 3x BW
3x 90 kg + 3x BW
3x 90 kg + 3x BW
3x 90 kg + 3x BW
3x 90 kg + 3x BW
3x 90 kg + 3x BW, 10. pracovní
s hloubkou jsem byl spokojený, dynamika by mohla být lepší, osu jsem si většinou naložil moc na krk a pak nemohl dýchat :)... to musím poladit. shyby takové co-to-šlo, pořád cítím předloktí - a to už jsou dva týdny, v průměru jsem to tahal tak po nos, ale aspoň to vydrželo do konce. na svalovku jsem si ani nevzpomněl ;)
Bench-press:
5x 20 kg
5x 60 kg
10x 80 kg, 1. pracovní, v sérii bez stopky nahoře
10x 80 kg, opět v sérii
8x 80 kg, šest v sérii a na další dvě komplet výtuh
6x 80 kg, pět v sérii a šesté opět výtuh a odložení
6x 80 kg, totéž...
takže pět pracovních stačilo, už v úterý jsem měl pocit, že jsem si z těch dřepů namohl i prsa... a dnes to tak vypadalo ;) na nějakých 10x10 byť s takto lehkou váhou jsem radši zapomněl.
Mrtvý tah SUMO:
3x 60 kg
3x 100 kg
3x 120 kg
3x 140 kg, potud nadhmat, ale už problém to udržet
1x 160 kg, střídavě a šmytec... nejsem zvyký a tohle je základní maximálka
budu to zkoušet dále, protože se k tomu lépe dole poskládám, ale zpočátku tedy výrazně lehčí váhy než klasika. Magumi plánoval trojky kam to půjde a šel by určo přes dvěstě ;)
Biceps, JČ ve stoje:
12x 12 kg
12x 12 kg
12x 12 kg
lehké, kvůli předloktí, až to přejde, tak přidám
Triceps, stahování kladky:
12x 64 kg (140 lb)
12x 64 kg (140 lb)
12x 64 kg (140 lb)
taky lehce, samotnému se mi na franc. tlak nechtělo.
Vířivka, pohoda, svalovku trénink výborně zamaskoval :)
Váhovka: 95.4 kg
Prioritou teď bude snížit váhovku, čemuž obětuju nějaké ty maximální výkony, ale už to nutně potřebuji.
Pod stromečkem jsem našel pwl opasek, žádný hi-tec, ale abych se s ním naučil, tak bude určitě stačit. Jsem totiž zvědavý na přímá srovnání sérií v jednom tréninku, jak se mi s tím pojede. A taky co na to záda, v posledních měsících jsem si je už dvakrát přetáh a to už je moc často.
Cestou z fitka do schodů se svalovka opět připomněla, že si dala jenom pauzu ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: so prosinec 26, 2015 3:59 pm Předmět: |
|
|
Promiň, já měl z nějakého důvodu doteď pocit, že pátek je dneska, nějak se mi posunuly dny. Hezký trénink sis dal. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne prosinec 27, 2015 9:44 pm Předmět: |
|
|
27. prosince 2015, neděle
World Class Celnice - relax trénink, v plánu rozumné military a znovu nácvik sumo mrtvoly, ale... nevyšlo to
MOBILITA cca 10 minut + protahování ramen s osou cca 10 minut
Military press:
5x 20 kg
5x 40 kg, špatný, levý předloktí furt natažený a limituje, nevím, jestli přes to chodit...
5x 50 kg, měl jsem to položit, jinak to nedoléčím... ale vedle začala benčovat zrzka docela pěknou technikou ;)
3x 60 kg, houby pětka, musel jsem to potupně hodit na stojan
2x 60 kg, ani napodruhé, balím to
po tomhle fiasku už se mi na sumo mrtvolu nechtělo a napadlo mě, že když nejdou volné váhy... tak zabaví stroje :)
Předkopky:
12x 55 kg
12x 55 kg
12x 55 kg
svalovka z úterka je stále cítit, takže jsem musel hodně ubrat a i tak to bylo výživné.
Zákopky:
12x 55 kg
12x 55 kg
12x 55 kg
byl čas na zkoumání, takže jsem objevil celkem 4 polohování... nějak jsem to nastavil, odcvičil, pak tam naklusal borec a pochopil jsem, jak se to nastavuje správně :) pěkně to bere hamstringy.
Snožky (addukce):
12x 55 kg
12x 65 kg
6x 85 kg
Roznožky (abdukce):
12x 55 kg
12x 55 kg
12x 55 kg
Glute:
12x 45 kg na každou nohu
12x 45 kg
12x 45 kg
bezva stroj, neznal jsem, stoj s oporou hrudníku, chodidlo na opěrku a zatlačit dozadu do protažení.
Záda, střední delty: přítahy vsedě nadhmatem
12x 40 kg
12x 40 kg
12x 40 kg
a to pro dnešek stačilo, když se bude časově dařit, budu si k úterním a pátečním tréninkům přidávat i tenhle doplňkový, případně místo cviků, které teď nedám zařadím nějaké stroje.
Váhovka: 97.2 kg, po dvou dnech vánočních svátků, dvou návštěvách... a to jsem to nepřeháněl a cukroví nejím ;)
| Magumi napsal: | | Promiň, já měl z nějakého důvodu doteď pocit, že pátek je dneska, nějak se mi posunuly dny. Hezký trénink sis dal. :) |
trénink neva, hlavně, že jsi v pořádku ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út prosinec 29, 2015 2:49 pm Předmět: |
|
|
29. prosince 2015, úterý
World Class Celnice - sólo trénink, Magumi se z technických důvodů omluvil... takže jsem ráno nevstával a šel až na poledne ;)
přes poledne více lidí než obvykle, ale vypadalo to, že jedno stanoviště by mohlo vyjít... a více lidí = i více holek, zrzka z neděle tam něco tahala... ale pak k ní přišel "kamarád" :/ no nic, nový objev/objekt - "volejbalistka", dobrý metr devadesát, nemusel jsem koukat "do zdi", když jsem se rozcvičoval... taky k ní přišel "kamarád", zdál se vyšší než Carabas, ale i tak byl znatelně menší než ona, prostě žirafka :)
MOBILITA cca 15 minut + protahování ramen s osou cca 5 minut (byla docela mobilní, asi z neděle)
rozvičku mi trochu kazil odér v celém rozcvičovacím rohu... tipoval jsem toho borce jak funěl na pásu, že měl k obědu topinky s česnekem... no ale přežil jsem to. "naše" platforma byla zabraná - "kamarád" od zrzky tam tahal něco k osmdesátce... asi cvičil dynamiku, tak jsem musel do racku k zrcadlu a zrcadlo jak známo přidává +10 kg :D tam jsem zjistil, že topinky měla zřejmě ta paní, která se rozcvičovala na žíněnce vedle mě, protože teď byla vedle na peck-decku a tak tři metry kolem sebe měla auru :) chodil jsem to rozdýchávat do rohu.
Dřepy:
5x 20 kg do hloubky jedině, když dole udělám good morning :)
3x 60 kg, lepší, to už mě trochu přimáčkne
3x 80 kg
3x 100 kg
3x 120 kg
3x 140 kg, lepší dynamika než minule, možno jít na overload
1x 160 kg, s jistotou, možná bych vydřel ještě jedno, ale to dnes nebyl plán
na dnešní leg-day jsem se těšil jak děcko :) i když síla šla dolů, cítil jsem se dobře, supple jsem omezil už od mikuláše, kreoš vůbec, pouze něco málo před a po tréninku na rege, začnu zase brát v lednu, až se trošku dostaneme na váhy ;)
no ale hlavně jsem si dnes vzal do fitka opasek, co mi byl naježen :) na "mikulášském" trojboji jsem dostal od Pajase cenné rady, že to bude "žvejkačka" a že dva bodce se blbě utahují... jenže z těch běžně dostupných jsem nic lepšího neviděl, do speciálních obchodů nechodím, jsem začátečník... tak si nejprve vyzkouším, jestli mám jít do něčeho hi-tec ;) kůže, šířka 10 cm, tlouštka 8 mm, dva bodce, zapnu na druhou dírku od konce, jsem tlusťoch, ale větší nechci, bude to motivace ;)
BELT ON
5x 160 kg (PB max reps) úplně poprvé s opaskem... a ani to moc nebolelo :D
BELT OFF
NO TY KRÁÁÁ...SO!!! to je support v předklonu jak sviňa  že už dole nemůžu, poznám tak, že se musím trochu předklonit... nohama to vytáhnu a pak se srovnám. taková rezerva, po které odkládám činku. jenže je to nápor na záda a nesmím se překlonit moc. a tenhle opasek ten předklon úplně luxusně vykryl, mohl jsem zabrat nohama a s jistotou to vytáhnout :) pět opáček stačilo, pak už jsem byl unavený, osobáčky se budou dělat až na konci cyklu ;)
bál jsem se toho, nekecám, vůbec jsem nevěděl, jestli mi to něco přidá nebo naopak, jestli se zvednu, nadával jsem si, že jsem nezačal opatrněji na nižší váze... ale dopadlo to výborně! zvykneme si na sebe a nohy budou dostávat ve vyšší vahách větší kapky :D pokud použiju opasek, tak to vždy uvedu. podpis si upravím ;)
10x 120 kg, 1. pracovní, Magumi měl v hlavě takový challenge, tak jsem ho chtěl zkusit...
10x 120 kg, 2. pracovní, ale asi to nepůjde, v tom závěru už moc tuhnu
10x 120 kg, 3. pracovní, nástupy cca 4 minuty
10x 120 kg, 4. pracovní, při 6. opáčku prudká bolest vlevo kolem pánve, každé další bolest a nejistota, ale chtěl jsem to dorazit
a šmytec... byl jsem v racku, takže tu sérii jsem dorazil, kdyby něco, tak to shodím, ale jak jsem odložil činku a povolil svaly, tak bylo jasné, že další série už nebudou... a vlastně ani další trénink. velký problém se ohnout s přenesením váhy na levou stranu, včetně dřepu... pracovně jsem to nazval "natažený levý ohybač", ale netuším, co to je. veškeré pohyby musím kompenzovat břichem a pravou stranou a s tím se cvičit nedá. škoda... i když tak trochu vysvobození, protože bych vypotil možná ještě jednu sérii a pak bych musel kapitulovat :) předávám štafetu Magumimu, na mě je tenhle challenge moc.
Váhovka: 96.0 kg
kratší trénink a smíšené pocity... z opasku obrovská radost, ale další zdravotní omezení ze závěru tréninku zamrzí... příště budu muset zkoumat, co ještě půjde cvičit... snad aspoň benč. do příštího roku vstoupím jako "kripl a válečný invalida"  no co už... naštěstí začne nový cyklus a bude čas to rozhýbat.
Naposledy upravil vlk# dne st leden 13, 2016 3:03 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út prosinec 29, 2015 2:56 pm Předmět: |
|
|
Škoda toho zdravotného obmedzenia.
Dobré je, že opasok pomáha. Keď sa s ním naučíš robiť, myslím, že uvidíme veľké veci. Ak sa dovtedy dáš nejako dokopy _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út prosinec 29, 2015 3:51 pm Předmět: |
|
|
Hezký trénink; já ti celou dobu říkal, že jak si jednou zkusíš opasek, přestanu ti stačit. :) Držím palce, ať se dáš brzy do pořádku.
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út prosinec 29, 2015 11:16 pm Předmět: |
|
|
S opaskom ci bez, uff, to je palba jak z aurory, namaz konskou mastou a na novy rok si znova jak ryba _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st prosinec 30, 2015 11:40 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Dobré je, že opasok pomáha. |
to je hodně dobré... jako bych dostal další převodový stupeň :) konečně se taky podívám na level 2 mezi vás, powerliftery, a až se příště uvidíme, tak budu moci i přeřadit a nestát v koutě ;)
| Magumi napsal: | | ...já ti celou dobu říkal, že jak si jednou zkusíš opasek, přestanu ti stačit. :) |
ale kdepak, takové svaly a sílu nemám... ale aspoň si sáhnu na dospělé váhy :D
| ripperr napsal: | | No uz pri 5x160kg je urcite na 180kg. |
jo tak to by bylo fajn... ale nejsi sám, na koho ty přepočty nesedí :D každopádně na konci dalšího cyklu, někdy o čarodějkách, bude tahle meta s páskem povinnost a už se těším ;)
| seeya napsal: | | S opaskom ci bez, uff, to je palba jak z aurory, namaz konskou mastou a na novy rok si znova jak ryba |
jasná věc, co tě nezabije, to tě zocelí :D hlavně je potřeba si toho "svého" opraváře předcházet, abych stihl poruchy opravovat rychleji, než se začínají tvořit ;)
a palba to moc není... ripperr si nedávno střihnul dřepy 4x10 170 kg bez pásku, zatímco já teď zapsal pouze 4x10 120 kg, což je propastných 50 kg... nevím, jak to ten chlap dělá, ale budeme do toho muset příští rok s Magumim šlápnout, ať to trochu stáhnu ;)
tož chlapi (a dívky), užijte si zítra hezkého Silvestra, moc to nepřehánějte, jak na Nový rok... však to znáte "uvidíme" se zase v roce 2016, ať vám to tahá, zvedá, tlačí, nabírá, hubne, rýsuje, hojí se... jak kdo potřebuje a bude to rok přestupný, takže máme jeden trénink k dobru
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne leden 03, 2016 11:16 pm Předmět: |
|
|
Magumi už má splněný kvalifikační limit a může začít nový cyklus... a já se o to nepokusil ani dnes, když už jsem se včera omluvil ze společného tréninku :/ a jak to bude v úterý...
*** a teď se sebe budu dělat tu chudinku, takže není nutno číst ;) ***
záda sice lepší - mažu Voltarenem, ale nevím, na kolik pomáhá, jenom, že se to pomalu zlepšuje, ovšem větší brzda je nachlazení a rýma, které jsem si přivezl ze Silvestra : ( ono jak je člověku dobře, tak chlad tolik nevnímá a zvláště, když se jde už za mrazu, byť mírného, po půlnoci odpalovat rachejtle :) tady musím souhlasit se svou kamarádkou, že to není příliš bezpečné... jedna nám slušně řachla až chytlo šáší, které bylo tak pět metrů daleko. jinak naštěstí nic, ale mohli jsme teda stát dále. ovšem jak jsme se vydali to hasit, byla noc, a já že neznám terén... tak jsem zahučel do jedné tůňky - viz foto - a měl velké štěstí, že byla jenom půl metrů hluboká :) vydařený silvestr, společnost jsem musel opustit ve čtyři ráno - únava z předchozích dnů se nasbírala, ale potěšilo, že už před jedenáctou jsem byl na nule (CA 2000 je už dobrý tester) a mohli jsme tak v klidu vyrazit autem domů :)
takže fajn nový rok, až na to, že do sebe liju čaj s citronem a zázvorem (obojí naturál), prozatím je to ve fázi zhoršuje-se-to, často musím odpočívat a to jsem nedávno ťukal na dřevo, jak se nám ty nemoce vyhýbají, co cvičíme a suplujeme :) což teď už vlastně nedělám a to vyřazení céčka určitě nebyl dobrý nápad... no, vyřazení, došlo ;) do toho se ozval zub, tak jsem si vzpomněl na Pajase a jak si celý podzim slibuji, že na tu kontrolu dojdu, protože podezření bylo, ale pak to dopadne "až se ucho utrhne...". zatím to držím na uzdě, netluču hlavou do zdi a zítra už je naštěstí pracovní den, tak buď rovnou za svou zubařkou nebo objednat co nejdříve. rozjezd tedy pomalejší, ale až všechny tyhle drobnosti zafixuju, tak to bude lítat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po leden 04, 2016 7:13 am Předmět: |
|
|
železo ... voda, oheň ...
všestranně akční :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po leden 04, 2016 8:25 am Předmět: |
|
|
To se ti to tedy sešlo. : ( Ale neboj, nic ti neuteče. Zítra určitě nechoď, to nemá cenu, potřebuješ se vykurýrovat; až zase začnem, rychle se do toho dostaneš zpátky. K léčení - doporučuju s céčkem zkombinovat glutamin, bude se ti rychleji obnovovat střevní flóra a tudíž i imunita, a za pár dní budeš jako rybička.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá leden 08, 2016 10:15 am Předmět: |
|
|
8. ledna 2016, pátek
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Celnice
poprvé v letošním roce a to už je osmého... zdravotně ještě nejsem úplně ready, ale včera už jsem mohl a dnes musel. ze svalů se mi stává tvaroh :) po delší době jsme se s Magumim sešli na tréninku ;)
MOBILITA cca 15 minut + protažení s osou cca 10 minut
a to by mi pro dnešek úplně stačilo, byl jsem hezky prohřátý, unavený... :)
Čelní dřepy + shyby podhmat:
3x 60 kg
3x 80 kg
6x 100 kg + 5x BW, 1. pracovní, je to těžké :/ shyby podhmat jsou lehčí než nadhmat
6x 100 kg + 5x BW
6x 100 kg + 5x BW
vynechávám, nezvládám...
6x 100 kg + 5x BW
vynechávám
uff, těžší než jsem čekal, to bude hodně práce vrátit se k normálu.
Klokov press:
5x 40 kg, jedno rameno není úplně ready, musím shodit
10x 20 kg
10x 30 kg, tahle váha mi dnes sedla nejlíp
10x 30 kg, dobrý
opatrnější začátek, Magumi tam dával desítky se 60.
Mrtvý tah SUMO:
5x 60 kg
5x 100 kg
3x 140 kg, 1. pracovní, zámkový úchop
3x 140 kg
3x 140 kg
3x 140 kg
1x 160 kg, stále zámek, více opáček tam není
1x 160 kg
1x 160 kg
1x 160 kg
velký kus cesty přede mnou, silově slabé, při zámku dost trpěl palec, ovšem záda úplně v pohodě, tak na tom něco bude :) Magumi šílený objem, desítky se 160... jsem na 10 % jeho výkonu :D
Glute stroj:
10x 45 kg na každou nohu na protažení
Vířivka
Váhovka: 95.0 kg
Začátky jsou těžké, tak to teď bude chvíli nuda. Potěšilo, že záda se za 10 dní opravila - vím o nich, ale při cvičení nevadila, uvidím ještě v úterý na dřepech.
Naposledy upravil vlk# dne út leden 26, 2016 5:29 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|