|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Cmeni

|
Zaslal: út prosinec 22, 2015 11:12 pm Předmět: |
|
|
Tenhle systém je úžasnej v tom, že během posledních čtyř treninků jsem udělal víc dřepů než za poslední rok a jelikož potřebuji v následujících týdnech nahnat co největší objem, abych tě mohl zadupat do země a totálně zesměšnit, tak se ho snažím pořádně zneužít.
Už ted je mi tě líto.
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: st prosinec 23, 2015 5:41 pm Předmět: |
|
|
carabas und diamondo: si myslíte, že vam zadarmo řeknu co brát ne? nasypal jsem do toho spouty peněz, času a zdraví, takže jestli chcete poradit, tak nejdřiv zaplatte.
Hodnocení nových SW.
4/10 Sračka _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st prosinec 23, 2015 5:45 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | carabas und diamondo: si myslíte, že vam zadarmo řeknu co brát ne? nasypal jsem do toho spouty peněz, času a zdraví, takže jestli chcete poradit, tak nejdřiv zaplatte.
Hodnocení nových SW.
4/10 Sračka |
Díky, definitivně jsi mě utvrdil, že si počkám na Brrip
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: st prosinec 23, 2015 6:20 pm Předmět: |
|
|
zase tě nechci nijak odradit, mně se nelíbí skoro žádný (zejména nový) filmy
ted jsem koukal na csfd a 84 %  a filmy co se mi hodně líběj, tak tam maj většinou okolo 50-60 %
co mi vadilo: trapnej recyklovanej příběh, k žádný postavě jsem si neudělal vztah, hromada nelogičností, celou dobu jsem čekal, kdy mě film vtáhne do děje a nepovedlo se to ani na chvilku
A nejhorší na tom je, že jsem neviděl ani trailery a absolutně jsem od toho nic nečekal, takže film mohl jenom překvapit. Vyhozené dvě kila. Radši jsem si je měl dát do kasičky na clenbuterol. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: st prosinec 23, 2015 6:57 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | A nejhorší na tom je, že jsem neviděl ani trailery a absolutně jsem od toho nic nečekal, takže film mohl jenom překvapit. Vyhozené dvě kila. Radši jsem si je měl dát do kasičky na clenbuterol. |
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st prosinec 23, 2015 7:00 pm Předmět: |
|
|
Ještě mi zbylo něco z egypta, tak pak písni PM až budeš chtít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: so prosinec 26, 2015 7:39 pm Předmět: |
|
|
D: něco by to chtělo
26.12. Sobota - Nefunkční softcore trenink 28
Posilka
Mrtvolný tah
3x3 160 kg
-zámečnický úchop, skoro jsem to neodlepil od země
Shyby nadhmat naširoko
5x5
-stopky dole a hore
Military press
5x5 40 kg
Kliky na bradlech
20/20/20
Strečink
Všechno hrozně těžký. Mrtvola uplně extremně. To byl strop, jsem slabej jak špageta.
No nic jdu do hospody, šance že se brutálně vožeru se limitně blíží 1. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2015 1:30 pm Předmět: |
|
|
Vožral jsem se jako snad nikdy, ještě v pondělí jsem na sobě cítil následky, bylo to hrozně divoký, ztratil jsem mobil, choval jsem se hrozně, mam uplně fialovej nehet na palci u nohy a špatně se mi chodí...už bych na to radši zapomněl, jako trest mi byla odebrána má veškerá síla a to málo svalů se rozpustilo v tuk.
Až dneska jsem našel odvahu zajít do posilovny.
31.12. Čtvrtek - Nefunkční softcore trenink 29
Posilka
Dřep
do 5x80 kg
Bench
do 2x90 kg
Shyby nadhmat
do 5x30 kg
Největší úbytek síly jsem cítil na dřepech, už jenom dřep s osou byl utrpením. Bench také totální katastrofa. Shyby byly na tu bídu velice dobré. Dále jsem ještě chtěl zkusit dipy ale poté co jsem dal vytrápených 10, jsem sklopil hlavu a šel domu.
Mimochodem Maerlyn0 kde je tvůj bench? _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: pá leden 01, 2016 9:21 pm Předmět: |
|
|
1.1. Pátek - Nefunkční softcore trenink 30
Posilka
Mrtvolný tah
1x160 kg shoes off
1x180 kg
4x4 110 kg shoes on
-zámečnický, no belt as always
-starty každých 3:00, cíl 4x4 150 kg
Shyby nadhmat naširoko
5x5 10 kg
-stopky dole hore, SL
Kliky na bradlech
-hodně serií po hodně opakováních, v tuto chvíli mě začal obtěžovat guruhonza svou přítomností
Píčoviny
Strečink
Dobrý, síla se vrací. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: so leden 02, 2016 4:53 pm Předmět: |
|
|
2.1. Sobota - Nefunkční softcore trenink 31
Posilka
Energetická bilance: +1 % (žvýkačka +7 %, černý čaj +2 %, guru -3 %, lehká svalovka -5 %)
Dřep
1x132.5 kg belt
4x4 100 kg
-starty 3:00
Bench
5x5 70 kg
1x100 kg
-starty 2:30, lehké stopky
Tlaky s jč na ramena ve stoj
do 8x15 kg
Břicho
Strečink _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne leden 03, 2016 12:31 am Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | Mimochodem Maerlyn0 kde je tvůj bench? |
Já teď ani nechodím posilovat, jen boxovat Nejlepší dřepař na světě ze mě sice už nebude, ale aspoň budu moct někomu šlápnout na držku
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: po leden 04, 2016 12:53 pm Předmět: |
|
|
4.1. Pondělí - Nefunkční softcore trenink 32
Posilka
Energetická bilance: -8 % (žvýkačka +7 %, masivní svalovka břicha -15 %)
Shyby podhmat
4x35 kg
4x35 kg
3x35 kg
3x35 kg
K liky na bradlech
6x6 20 kg
Kladkostroj - vertical row
Biceps a triceps
Tak to tu ještě nebylo, ze soboty mam takovou svalovku břicha, že se skoro nedalo cvičit. Když jsem šel do posilovny, tak to ještě šlo ale jakmile jsem se začal hýbat, tak všechno špatně. Při shybeh ukrutná bolest a to se snažim mít nohy natažené  i bez závaží jsem hrozně cítil břicho, jakmile jsem přidal zátěž, tak jako by mi vrazil carabas šavli do břicha a začas s ní rejdit sem a tam. Chtěl jsem dát military ale už rozcvičování s osou to bylo jako by mě kopnul do břicha kůň, takže jsem radši zkusil dipy a bylo to mnoooooohem lepší. Dále jsem potupně musel přejít na kladkostroj jako nějaký mrzák ale bylo to fajn, tohle byl jediný cvik, kdy bylo všechno naprosto v pohodě  . Biceps taky v klidu, na triceps jsem chtěl takový ten kladkostroj s taháním lana ale opět hrozná bolest, tak jen šmrdlání s lehounkou jednoručkou ve stoj.
V plánu byly hlavně přední dřepy ale o ně jsem se radši ani nepokoušel...[/b] _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|