Military press (žiadny záklon, stál som ako Eifelovka):
1x10x20kg
1x6x40kg
5x5x60kg
Hodnotenie tréningu: Dnes pomalší tréning, bol som s kolegom, ktorý chcel vidieť sumo mŕtvolu a drepy, lebo dlhú dobu nemohol cvičiť nohy a rád by sa k tomu vrátil.
Verím, že si toho odniesol dosť A zajtra si na mňa spomenie.
Mŕtvola super, tri dvojky s 200 po sebe, pekné to bolo. Nabudúce medzi ne skúsim primiešať nejakú tú trojku, nech to ide hore. Potrebujem vybudovať základ, aby som mohol postupne navyšovať váhu Technika, dovolím si povedať, stále fajn. Aj keď niektoré opáčko bolo pomalšie, chrbát stále rovný, žiadne cukanie. Všetko položené, nie touch&go.
Drepy by som rád venoval všetkým, čo nedrepnú 125 kilo S láskou odo mňa. K Vianociam.
Nechcelo sa mi ísť do váh, tak som to zriešil takýmto kardiom, zhadzované, nohy to pekne bralo, príjemná zmena, dlhšie som nič také nepodnikol. Z nedele som mal nohy ešte také neohrabané, ale nejaké zvyšky síl sa našli a po mŕtvolách akurát stačilo.
A potom už len niečo na chrbát a úplne na záver military. Pri tom som si dal záležať, stál som stoporený ako pubertálna erekcia, žiadny záklon, poctivá technika, no belt, samozrejme. Silovo to bolo stále rovnako, uvidíme, ako to pôjde tak s 80kou...
Dnes zas banda Smutných chlapcov, ešte smutnejší ako tí pôvodní. Ale tréningový plán im asi robí rovnaký borec Hrudník + biceps forever Hrôza nad hrôzy.
Funkční chlapci vyhlásili mobilizáciu a ukradli z fitka všetko, čo sa dalo, odniesli to do TRX miestnosti a tam s tým ktoviečo robili. Nevyzerali ani spotení, ani zadýchaní, ktovie, čo za orgie tam páchali.
A objavil sa aj jeden stratený vrabčák, takže dnes kompletka osadenstvo.
Oh a nejakému borcovi som robil spottera na benchi, prekvapil, keď to držal nie že bezpalcovo, ale aj bezprstovo (mal činku položenú na zavretej pästi), potom sa mu samozrejme šmýkalo, tak počas série začal zrazu meniť úchop a potom ho to zadlávilo Pomáhal som len tak tradične - prštekom som ťukal zdola do činky, pretože tvrdil, že dá sám 12 opakovaní, ale on zrazu beznádejne vypol a začal chrčákom s vypleštenými očami hovoriť veci ako: "ber to" a "ťahaj" a potom povedal "díky" a už nikdy odo mňa support chcieť nebude
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Pol litra čokoládového pudingu s mandarínkami pred spaním spraví svoje Tak extrémne debilné sny som nemal už ani nepamätám
Našťastie ma všetky sny prešli, keď som sa zobudil na tak brutálny kŕč v hamstringu, až som skoro z*ebal z postele Polospánkový strečing poležiačky v strede noci pri tlmenom svetle, dopadajúcom do izby zvonku, vedľa chrápajúcej rozvalenej Soraye má svoje vianočné čaro
Pekné Vianoce plné cheat meals, regenerácie, rastu svalstva, hojenia kĺbov a jaziev po operáciách, pošramoteného ega zo slabých výkonov, spisovania nových tréningových plánov, uzdravovania z chorôb, tešenia sa z nových kompresných oblečení a hlavne rodinnej pohody a komerčných srágor v TV vám všetkým praje
that good old fuckin' hater Carabas
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Parádne video, finále napínavé jak prase, ale s trochou zaujatosti musím povedať, že mám dojem, že Adamovi celkom darovali disciplíny po posledných dvoch prehrách street workoutistov... Adam vraj na túto session moc netrénoval a bol na dovolenke, ale myslím, že ak by na drepoch pridali 10-20 kilo, bolo by to zaujímavejšie
tak je jasný, že dřep museli dát takový, aby ho i Adam zvládnul, kdyby tam měl 140 kg, tak ani nemuseli soutěžit
Jinak hodně lidí řiká, že to bylo vůči Romanovi nefér, protože tam byly dvě workout disciplíny vs jedna powerlifterská. Nějaký lidi bych hned jebnul po palici, stačí se podívat na jakéhokoli nevypasené trojbojaře a zeptat se kolik dávají na bradla. Všichni dávaj takový bomby, že si to 99 % workouterů nedovede ani představit.
To samé se dá říct i o shybeh (i když tam beru, že je to víc workshit movement), vždyt se stačí podívat na takového rippera tady na foru kolik shybuje...
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
tak je jasný, že dřep museli dát takový, aby ho i Adam zvládnul, kdyby tam měl 140 kg, tak ani nemuseli soutěžit
Jinak hodně lidí řiká, že to bylo vůči Romanovi nefér, protože tam byly dvě workout disciplíny vs jedna powerlifterská. Nějaký lidi bych hned jebnul po palici, stačí se podívat na jakéhokoli nevypasené trojbojaře a zeptat se kolik dávají na bradla. Všichni dávaj takový bomby, že si to 99 % workouterů nedovede ani představit.
To samé se dá říct i o shybeh (i když tam beru, že je to víc workshit movement), vždyt se stačí podívat na takového rippera tady na foru kolik shybuje...
To, že Romano zhybuje je jedna vec, ani Adamovi nikto nebráni drepovať
Nesťažujem sa, že by boli disciplíny také, či onaké, Romano s nimi súhlasil a šiel do toho dobrovoľne, len sa mi zdá, že oproti predošlým street workoutistom Adama málinko zvýhodnili po ich posledných prehrách (zložením aj poradím cvikov, toho prvého černocha odpálili hneď prvou disciplínou, ktorou bol bench). Tak či tak to Romano v závere riadne zdramatizoval a nemať 4 faily pri zhyboch, mohlo to vyzerať inak a ako sme to pozerali s kamošmi včera, revali sme, ako keby sme tam naozaj boli, čo sme mu všetci fandili. Pri každom zabzučaní failnutého zhybu sme sklamane lomili rukami a kričali "Romanoooooo"
Aby som bol fér, niekde som videl zmienku, že Raw na to moc netrénoval a bol dokonca na dovolenke, či čo. Hodne ľudí pod videom ovšem tvrdí, že pre nich je víťaz Romano, lebo dodrepoval skôr, akurát sa nejak zamotal pri skladaní činky a nestihol zazvoniť.
Whatever, pre mňa pekný súboj a obaja zúčastnení sú machri. České strength wars (či už ukradnuté alebo inšpirované, nechám na názore každého) sa ešte majú čo zlepšovať - minimálne si Nemci ošetrili kvalitu prevedenia každého cviku pravidlami a vizuálne a prezentačne to je úplne iný vesmír.
A ty Cmeni sa nerozhorčuj a zlepšuj drepy, keď prídem nabudúce do Prahy, aby si ma rozdupal
Adam tu přípravu moc nehrotil, protože podle jeho názoru to není o tom předvést jednou za rok nějaký mimořádný výkon, je to o tom aby člověk své maximálky nebo submaximlky mohl předvádět neustále. Je to o celoživotním treninku a to je filosofie, která se mi hodně líbí.
Jinak já si prostě myslím, že to bylo opravdu ferově nastavené, aby mohl vyhrát, kterýkoli z nich, což bylo i vidět, samozřejmě tam mohli dát 150 kg na dřep, přidat bench nebo mrtvolu a Romano mohl drtivě zvítězit ale měl by z toho sám Romano radost???
Podle mě možná nejlepší souboj dosavadních SW a těšim se na odvetu, protože oba borci jsou neskutečný mašiny a je radost se na ně koukat.
Jo a kromě přání všeho nejlepšího do nového roku ti carabasi slibuju, že až přijedeš příště do Prahy, tak tě rozdrtím v dřepovací soutěži.
Já budu dřepovat a ty benchovat
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
finále bylo super a kdo sestavoval ten workout, tak to trefil hodně dobře, asi by nebylo zajímavé dívat se na předem rozhodnutou bitvu, Romano je fakt borec a super motivace... když mu nedarovali ty shyby, tak si nasadil své jedničkové tempo a nenechal se rozhodit. a ten závěr, kdy Adam dřepoval na hranici sil a teď před něj naběhl Romano a začal to tam sázet jak chleba do pece... :) jo, to muselo být náročné. stejně mi ta poslední dvě opáčka nebyla jasná, jak se Adam hecnul... škoda, že nebylo přímé srovnání ze dvou kamer. oba jsou frajeři, že to dali.
Včerajší tréning len tak ľahúčko pim pam Ramená/Ruky
Military press:
1x6x40kg
1x3x60kg
6x3x70kg
1x3x60kg
Biceps na kladke:
1x8x50kg
5x6x60kg
1x8x50kg
Upažovanie - kladka:
5x10x10kg
Triceps na kladke:
5x10x50kg
Hodnotenie tréningu: Prežraný a lenivý ako voš, nacucaný ako kliešť, takže len minimalizmus. Navyše ma tlačil čas a šiel som pozerať novú tarantinovku.
Military press stále technicky a bez záklonu, bez opasku. Pocitovo to už začína byť ťažšie, ale učím sa tlačiť ruky dozadu hneď za hlavu. Hádam si rýchlo zvyknem. Ale som spokojný, silovo sa to zlepší a techniku zatiaľ držím, ako som plánoval
Zvyšok tréningu ako vidieť len šmrdlung, ale potreboval som skončiť do 40 minút vrátane rozcvičky, čo sa podarilo
Dnes budú drepy, to už sa hecnem lepšie, samozrejme
V posilke sa objavili nejakí posviatoční chudnúci neboráci (toto je tam rok čo rok. Nešťastník žerie ako nezavretý, potom sa pozrie do zrkadla a uteká mi rýchlo zavadzať do fitka ) a bude horšie. Po Novom roku sa to tam bude hemžiť tetuškami v stredných rokoch, posadnutými heslom "Nový rok, nová ja!", ktoré tak mesiac sa budú motať, obsadzovať rotopedy a kladky a potom to zabalia, lebo čuduj sa svete, po 1500 brušákoch na fitlopte nemajú štíhlejšie stehná a menšiu prdel
A teraz ma ospravedlňte. Mám tu nejaké koláče na šrotovanie A zemiakový šalát tiež sám od seba nezmizne!
Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x3x110kg
1x3x140kg
1x3x150kg
1x3x160kg
1x4x170kg som si jeden pridal
1x2x180kg
1x1x185kg
3x3x160kg
Čelné drepy:
5x3x110kg
Legpress každá noha zvlášť:
5x8x140kg
Benchpress:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x80kg
5x5x100kg
Lýtka v stroji:
6x10x110kg
Hodnotenie tréningu:
Ko-neč-ne nožky
Obžratý po sviatkoch, celý deň polihujúci na gauči, podriemkavajúc so slintajúcou Leelou na hrudi, prípadne na hlave, mal som energie za tri vedrá.
Vletel som na trojky a tááák tajne som dúfal, že aj 170ku drepnem trikrát. Nakoniec, ako vidieť, padla 4krát a myslím, že jedno vydreté opakovanie by ešte vošlo. Celkovo som mal dobrý setup, dobrý štart zdola, kolená vôbec neboleli, skrátka parádne podmienky. Po veľa týždňoch sa stalo, že som bol najmenší v gyme, žiadne ženské, žiadni vrabčáci. Neviem, čo sa stalo potom, ale puf a zrazu prázdny gym a dovalili sa Teplí bratia
Našťastie sa ku mne neozývali a pre samé prsia a bicepsy si ma ani nevšimli.
Čelné drepy stále skôr ľahko, nech si na ne zas zvyknem a môžem niečo prihodiť. Ale cítil som ich po klasických drepoch. Legpress na dorazenie.
Bench ľahký a pohoda, stopky som nedával, už sa mi nechcelo byť v posilke Takže v rýchlom tempe docvičiť a šup šup domov, dostať zjebávku od Soraye, kde sa tak dlho flákam (ona zachrápala na gauči, ale to ma neospravedlňuje a mal som byť doma skôr! ) a že sme mohli ísť do sauny. Saunu kašlem, jak som prežraný, je mi aj tak vkuse horúco
Keď som končil drepy, dovalil sa nejaký bacuľatý vrabčák. Neviem, či sa chcel niečo spýtať alebo čo, ale motkal sa tam okolo mňa, pozeral a skúmal, tak neviem, čo si o tom myslieť. Hádam sa časom nejak prejaví, zatiaľ to len bolo creepy.
Ale inak super tréning, ani neviem, ako zbehol, fakt som si ho užil a sily bolo tiež plno!
Protismerky:
5x10x20kg ale extra pomalé negatívky a podržané
Príťahy v predklone s Vč:
5x10x60kg technika, že by Orava utrel slzu šťastia
Biceps kladka vleže:
5x10x50kg
Triceps kladka:
5x10x50kg
Hodnotenie tréningu:
Osobák, la la la. Konečne sa podelané kozy pohli Pretože sa s tlakovou silou trápim ako Stephen Hawking pri skoku do výšky, poteší ma každý miniprogresíček. A ten dnes nastal, 120ku som konečne (a naozaj technicky a pekne) vypučil 4krát. Popukali mi pri tom síce žilky v oku, napätím v svaloch sa potrhala koža okolo bradaviek a zošediveli mi vlasy na spánku, ale stálo to za to. Radostne som si hopsal po okolí a vyzeral ako šťastný spitý írsky škriatok v Deň sv. Patrika. Takže som si dal ešte dvojku so 125kou a už len pumpičky na záver.
S hrudníkom nafúknutým som sa prechádzal gymom ako nadržaný holub v ruji a zvoľna sa pretlakovával tréningom. A tak som sa postupne prepracoval až k príťahom. Tie som poňal striktne technicky, až som sám seba obdivoval, ako krásne dokážem cvičiť Poťapkal by som sa hrdo po chrbte, ale držal som činku.
Jéj, dnes sa ukázala tlupa DžastinBíbrov alebo SWAGerov, tí boli tak zúfalí, že sa z nich - a to nepreháňam!!! - smiali aj Smutní chlapci a Vrabčáci Plandavé široké tepláčky zvoľna omotkané okolo špilkovitých nožičiek, hore náznak kôz a bicákov (ako inak ), sporo zahalené v tielku typu Arnold is Numero UNO, na hlave načesané ananásy. Zlepšili mi náladu Mám ich rád a nemať Leelu, vezmem si ich domov.
Smutní chlapci pritvrdili, začínajú makať nejak viac, čochvíľa z nich už budú len Chlapci
Oh a objavila sa nejaká Zrzka, síce trochu bacuľka, ale makala tvrdo, až sa jej bledé líca červenali a lialo sa z nej, huckal som na ňu sparinga, ale je to hanblivý nešťastník
Príťahulóza predklónia s veľkou činkulózou:
5x10x80kg
Hodnotenie tréningu: V inom gyme s inými ľuďmi!
Pretože keď sa blíži novoročná chlastačka a nikomu sa nechce pracovať na recepcii posilňovne, bol som nútený ísť do iného gymu a holy fuck!, to bol zážitok teda. Ale pekne poporiadku
Laždá os bola tuším omotaná ostnatým drôtom, takže z mojich dlaní ostali len žalostné zvyšky ako z grónskeho ľadovca alebo heterosexuálnej komunity v umeleckých kruhoch. V živote som nevidel také zubaté činky, bolo to ako cvičiť s rukami v žraločej papuli.
Tak či onak, mŕtvy ťah aj šiel, hoci ma už dva dni nejak pobolieva chrbát. Ale Voltaren a beast mode vypli bolesť rúk aj chrbta a bol som schopný odťahať aspoň svoj štandard.
Keď som začal nakladať, zas som mal ten nedobrý feeling, že mi celé fitko čumí na chrbát... On sa ten pocit potom celkom premietol do reality, lebo ten srandovný malý gym je obložený kol dokola zrkadlami a tak som reálne videl, ako po mne štamgasti zazerajú Keď som tam už mal 200 kilo, v miestnosti bolo cítiť ruch a trochu paniku, ako keď sa okolo stáda bizónov začne sťahovať kruh vlkov Ešte to nie je zbesilý úprk, ale samci už nervózne pohadzujú hlavami, lebo niečo je inak
Drepy boli tragické, tá os bola tvrdá ako život v Bronxe, nešlo s tým manipulovať a každý drep ma klincoval k zemi. Ale nejaké smutné dvojky som s tým vyrobil, no... Škoda, v pláne boli trojky, ale fitness boh bol proti.
Pri zhyboch ma fakt rozbolel chrbát a tak len také homo zhybíky s 10kou na opasku. A navyše, prekvapenie preveľké, hrazda bola oblepená rozdrveným sklom a tak som vždy po sérii zoskočil z hrazdy a za mnou spŕška krvi a zvyšky prstov. Ale snaha bola o striktný hore podržaný zhyb a samozrejme brada nad hrazdu, žiadne cukanie.
Inak som úplne zabudol, aké to je v INÝCH gymoch. Ten môj home gym je fakt asi nejak výnimočný, tu sa našli všetky možné stereotypy, ktoré u nás chýbajú, alebo nie sú aspoň také výrazné:
1, Ten veľký chlap v obtiahnutom čiernom tričku, ktorý má bicáky a tučné brucho, na krku zlatú reťaz a prechádza sa ako gorilí alfa samec, je hlučný a pokiaľ môže, telefonuje
2, Ten drsný chlap, ktorý má krk ako môj pás, ale nohy ako moje ruky, preto má plandavé tepláky, ale hore tielko, aby bolo nabušený hrudník, chrbát a pracky a samozrejme tetovanie po celom hrudníku, chrbte a čele (bez zjebu, fakt mal kérku z chrbta až na plešaté čelo...) a samozrejme kvalitné šťavnaté jebáky zo sypky po ramenách
3, Ten funkčný chlap, ktorý má kompresné trenky a podkolienky, ale necvičí nič, k čomu by mu ich bolo treba a tak len šmrdlá bicák
4, Ten smutný chlapec, ktorý raz bude zabijak, ale zatiaľ len túžobne pozerá na moje mŕtve ťahy
5, Tí starší chlapíci, ktorí sú celí v teplákoch s opaskami navrch, ktorí každému na počkanie hovoria príhody o 300kilových benchoch za mladi a ako jedli 12 kíl tvarohu denne, ale že tiež mŕtvy ťah je nebezpečný a hlboký drep kurví kolená
6, Majiteľ na recepcii, ktorý podozrievavo pozerá na magnézium, na mŕtvy ťah, na pitie vlastnej vody, na nosenie tašky do priestoru posilky, na slúchadlá a vôbec tak nejak na mňa
7, Pekná slečna, ktorá by cvičila dobre, keby sa jej niekto venoval rozumne, miesto toho, aby jej osoby 1 až 5 čumeli na prdel
Takže emergency tréning, síce splnil plus mínus svoj účel, ale celkovo sa mi necvičilo bohvieako, teším sa do svojho SKUTOČNÉHO gymu.
Plandavé široké tepláčky zvoľna omotkané okolo špilkovitých nožičiek, hore náznak kôz a bicákov (ako inak ), sporo zahalené v tielku typu Arnold is Numero UNO, na hlave načesané ananásy.
Hej co mas proti Ananasom???
_________________ Nie som povinný byť taký,aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl,nie moje zlyhanie. (R.P.Feynman)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru