mentzer's boy ''HIT HARD'' :-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 19, 20, 21  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - mentzer's boy ''HIT HARD'' :-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> mentzer's boy ''HIT HARD'' :-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hulkie

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2015 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

aspoň že tam má ty dvě lžíce rumu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mentzers boy

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2015 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
cvičíš jak buzna, žereš jak buzna, vypadáš jak buzna.
sorry ale ty bydlíš v cukrárně? chlapi žerou maso a vajíčka... neřeknu dát si jednou za čas něco sladkýho, ale žrát to pětkrát denně?

Podívej,pokud ses tady rozhodl vyjadřit svůj názor tak to je v pořádku,ale pokud se neumíš chovat slušně tak zde prosím nepřispívej,stojím jen o slušnou diskuzi.Kdybys dobře četl tak mám 1x v týdnu volný den a v ten jím vše na co mám chuť a rád,tzn. i kdybych jedl hovna tak potom ti nic.

takhle jím 6 dnů v týdnu tedy Ne až Pá
(1800 -> vajca 6ks+hovězí zadní mleté 400g + arašídy hrst + dressing z řeckého jogurtu 200g + Eidam 100g + čerstvá zelenina + zelenina na másle (hrášek,baby karotka).......HOWGH

Hulkie

PříspěvekZaslal: ne prosinec 20, 2015 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechal jsem se unést. Sorry:)
Každopádně, 1800 kcal je na dietu, ne na objem. Ale cokoliv je stejně házení hrachu na zeď.
mentzers boy

PříspěvekZaslal: so prosinec 26, 2015 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26. prosince 2015
Sobota

FULLBODY se sparingem ve Fitness Relax Vsetín

1.ZAKOPÁVÁNÍ V LEŽE (LAX NEW GENERATION) (rychlost op 4/4)
pracovní série
11 + 3 dopomoc + 2 negativní x 36kg

2.PŘEDKOPY (LAX NEW GENERATION) (rychlost op 4/2/4)
pracovní série
11 + 3 dopomoc x 36kg

v supersérií s

3.SQUAT LEG PRESS (LAX NEW GENERATION) (rychlost op 4/4)
pracovní série
8 + 4 dopomoc x 120kg + konstrukce stroje

4.VÝPONY VE STOJE (LAX NEW GENERATION) (rychlost op 2/2/2)
pracovní série
12 + 5 negativní + 1 statické x 48kg

5.ROZPAŽOVÁNÍ S JČ NA MÍRNĚ NAKLONĚNÉ LAVICI (rychlost op 4/4)

pracovní série
9 + 2x20kg jednoručky

v supersérií

6.INCLINE TLAKY NA STROJI (LAX NEW GENERATION) (rychlost op 4/2/4)
pracovní série
8 x 56kg + 5 X 32kg

7.VRCHNÍ PŘÍTAHY NA ZÁDA (LAX NEW GENERATION) (rychlost op 4/2/4)
pracovní série
8 + 3 negativní x 40kg

v supersérií

8.PŘÍTAHY S OPOROU HRUDNÍKU (LAX NEW GENERATION) (rychlost op 4/2/4)
pracovní série
6 + 2 dopomoc x 32kg

9.SHYBY S DOPOMOCI (LAX NEW GENERATION) (4/2/4)
4 x -36kg + 2 x -44kg

10.UPAŽOVÁNÍ V SEDĚ S JČ (rychlost op 4/2/4)
pracovní série
11 x 2x4kg

v supersérií

11.TLAKY NA STROJI (LAX NEW GENERATION) (rychlost op 4/2/4)
pracovní série
8 + 2 dopomoc x 28kg

12.ZKRACOVAČKY NA STROJI (LAX NEW GENERATION) (4/4)

pracovní série
1.série 6 x 20kg
2.série 8 x 16kg

Celkem 13 sérií .Obrovská spokojenost s časem tréninku.

Délka tréninku 33 minut 47 vteřin

Fantastický trénink,opět musím vyzdvihnout skvělé stroje firmy LAX NEW GENERATION (jednoznačně lepší než Hammer Strength).Příšti sobotu trénink A.
Dneska měl být záznam z tréninku,bohužel z důvodu nemoci se včera omluvil člověk,který měl vše natáčet,tzn. buď jsme mohli točit jen ve dvou,tím by ale odpadla dopomoc+negativní opakování což jsem nechtěl,takže za tři týdny je pokus záznamu č. 2.

Naposledy upravil mentzers boy dne so leden 02, 2016 11:40 am, celkově upraveno 1 krát
Marky V.

PříspěvekZaslal: so prosinec 26, 2015 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co to proboha je, trénink jednou za týden a ještě k tomu mizerný? Moje osmiletá dcera, která závodně plave a trénuje 3x týdně, je silnější a svalnatější než ty!

Nezlob se na mě M-boyi, ale až jednou zestárneš, tak si řekneš: mohl jsem dobrý a silný, kdybych pořád nevymýšlel pí.oviny, kdybych pořádně žral a pořádně trénoval.
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: so prosinec 26, 2015 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechci být mentzer's boyům advokát, ale nesuďte jeho život jen podle výřezu tréninku. Možná žije úžasné dny plné radosti a štěstí a ten trénink k tomu jen příspívá. Není v životě důležité dřít jako mezek. Podle toho se život nehodnotí. Ani tříhodinové tréninky o životě nic nevypovídají, nebo možná ano a možná mnohem víc, než toto.

Já mentzer's boyovi v tomto fandím, i když si nemyslím, že je to nejlepší trénink, tak v podstatě ho budu vždy hájit :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
mentzers boy

PříspěvekZaslal: so prosinec 26, 2015 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V. napsal:
Co to proboha je, trénink jednou za týden a ještě k tomu mizerný? Moje osmiletá dcera, která závodně plave a trénuje 3x týdně, je silnější a svalnatější než ty!

Nezlob se na mě M-boyi, ale až jednou zestárneš, tak si řekneš: mohl jsem dobrý a silný, kdybych pořád nevymýšlel pí.oviny, kdybych pořádně žral a pořádně trénoval.

Já se nezlobím.....můj cíl není kulturistika,chci jen získat maximum ze svého gen. potenciálu,ale o tom se nemá smysl bavit.Můj život se netočí primárně kolem tréninku.Rád čtu Mentzerovy,Jonesovy,Sahliho články a dalších co se zabývají HIT,je to prostě můj životní styl,prokletí.....prostě jednoduše hltám vše co se týka HIT/HD tréninku a věřím tomuto stylu.Za psolední dobu co cvičím 1x týdně se zlepšuju z tréninku na trénink,pomalu ale postupně,vždy dbám na techniku ikdyž u těch posledních opakování to někdy není tak jak by to mělo vypadat.Prostě tím žiju...jednoduše mám svůj svět.

Nikdy jsem netvrdil že trénink 1x týdně je pro závodní kulturisty,ale intenzivním tréninkem 2x v týdnu se připravuje dost HIT cvičenců a vypadají slušně,např. Drew Baye trénoval jen 2x týdně a měl famozní formu viz. jeho web baye.com takže 2x týdně je plně dostačující.
Já jen říkám,že velká spousta lidí chodí cvičit aby byli fit,zdraví atd. a přesně púro tyto lidi HIT splňuje budou mít atletickou postavu (samozřejmě za předpokladu správneho jídleničku) budou zdraví a pro tento cíl stačí obětovat týdně 40 správně zvoleného HIT tréninku.Já nikdy jsem nic tady nikomu nic nevnucoval a taky nikdy jsem nikomu nevstupoval do logu hloupými komenty jen kvůli tomu,že někdo cvičí jinak než já, nemyslím teď tebe,ale reaguju na příspěvky výše .Nevím jestli máš představu jak takový dnešní trénink co jsem se sparingem odjel vypadá.
Myslím,že jsme tady všichni na jedné lodi a spíš bysme se měli slušně vzájemně povzbuzovat a ne naopak jak někteří jedinci výše v příspěvcích.Někteří lidi by se měli nad sebou zamyslet.

To je vše co na to můžu říct.
Jinak je super,že dcerka sportuje,to se dnes u dětí nevidí.

Tady je o tom zajímavé čtení.
mentzers boy

PříspěvekZaslal: so prosinec 26, 2015 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Nechci být mentzer's boyům advokát, ale nesuďte jeho život jen podle výřezu tréninku. Možná žije úžasné dny plné radosti a štěstí a ten trénink k tomu jen příspívá. Není v životě důležité dřít jako mezek. Podle toho se život nehodnotí. Ani tříhodinové tréninky o životě nic nevypovídají, nebo možná ano a možná mnohem víc, než toto.

Já mentzer's boyovi v tomto fandím, i když si nemyslím, že je to nejlepší trénink, tak v podstatě ho budu vždy hájit :-)

Děkuju,vážím si toho,jak jsem psal výše,pokud se někomu můj trénink nelibí a má stím problém,tak ať to napíše slušně a nebo když ho to nezajímá tak ať nepřispíva,myslím si,že jsem se tady vždycky choval slušně a to taky žádám od jiných,měli bychom držet spolu a ne být proti sobě,protože v konečným pohledu děláme to stejné co nás baví jen každý máme jiný styl,cíle...............DĚKUJI.
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: so prosinec 26, 2015 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne se to nahodou libi. Je videt, ze i pri relativne malem mnozstvi prace, se da dosahnout slusna postava. A to je to, co by se melo propagovat v dnesni uspechane dobe :).
RaptorMira

PříspěvekZaslal: so prosinec 26, 2015 11:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mentzers boy napsal:
...můj cíl není kulturistika,chci jen získat maximum ze svého gen. potenciálu...

Hulkie

PříspěvekZaslal: ne prosinec 27, 2015 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:

Nikdo nesoudí jeho život, jen trénink, o kterém tu tvrdí, že je nejlepší a nejvhodnější pro naturály, a jeho tvrzení o neustálém výkonnostním růstu. Mimochodem je docela zvláštní obdivovat se výkonnostnímu kulturistovi, trénovat podle něj, tapetovat log jeho obrázkama a citátama a zároveň tvrdit, že mi to nic neříká? Není to spíš rezignace?
ryvaru

PříspěvekZaslal: ne prosinec 27, 2015 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mně vážně vrtá hlavou, proč tu píšeš, že chceš dostat maximum ze svého genetického potenciálu a už X let cvičíš stejný debilní trénink... tím se maximu potenciálu ani zdaleka není možný přiblížit i kdyby to byl geniální trénink (což rozhodně není), tak jakožto naturální cvičenec se nemůžeš do nekonečna zlepšovat na stejném tréninkovém plánu...
mně je to vcelku jedno, co budeš trénovat a že ty výsledky mít nebudeš, ale aspoň tu nepiš takový sračky jako že je to nejlepší trénink pro naturáli atd.

btw: mentzer dal v 15ti letech 150 na bench (to asi víš, když je to tvůj oblíbenec), takže musel mít takovou genetiku, že můžeš trénovat jeho plán klidně 100 let, ale nikdy nebudeš ani zdaleka zvedat a vypadat jako on... krom toho než přišel s takovou kravinou, tak jel pořádný tréninky na kterých nabral ty výsledky, který pak při HD spíš udržoval, než že by měl nějaký zázračný progressy

a s tím prokletím si to nejspíš docela trefil...
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne prosinec 27, 2015 3:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie: za jakých okolností bys označil mentzer's boyův trénink jako pro něj správný?

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Hulkie

PříspěvekZaslal: ne prosinec 27, 2015 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeho trénink je správný - pro udržení svalů. Už několik let se při cvičení jednou týdně udržuje na stejné úrovni. Kdybych cvičil dvě série v sobotu, pochybuju, že bych vypadal pořád stejně - a jemu se to daří. Zdá se tedy, že Heavy Duty je program s nejmenším úsilím vyvinutý na udržení stávající svalové úrovně - u některých jedinců.
Ale pochybuju, že by to on viděl stejně:)
mentzers boy

PříspěvekZaslal: so leden 02, 2016 11:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

2. ledna 2016
Sobota (08:30)

TRÉNINK A
Mrtvý tah (pomalá kontrolovaná rychlost)
zahřívací série
1. -> 12 x 80kg
2. -> 8 x 110kg
3. -> 6 x 125kg

pracovní série s max. úsilím
5 x 160kg

Kliky na bradlech (rychlost 4/4)
zahřívací série
6 x tělesná hmotnost 91.3kg

pracovní série s max. úsilím
5 + 7 negativní x tělesná hmotnost 91.3kg + 25kg kotouče

Délka tréninku 15 minut 44 vteřin

Zatím spokojenost,síla pomalu roste na všech cvicích,tak jsem zvědavý jak to půjde dále.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - mentzer's boy ''HIT HARD'' :-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 19, 20, 21  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: