|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Blackoff

|
Zaslal: po prosinec 21, 2015 9:20 pm Předmět: |
|
|
21.12.2015
Diana..
TGU: na obě
1x36kg
Benchpress: stopky
6x3x80kg
Dřep: zadní, atg, stopka
1x140kg
+hromada kruhů, bradel, madel, a já nevím čeho všeho  Zkrátka jsem tam byl přes tři hodiny  Prostě mě to baví a měnit to nehodlám..
Jinak jeden z mých cílů bylo dát tgu s koulovou činkou (viz foto), která má 36kg. Dnes to padlo v klidu na obě
Další tréning bude tuším až za týden a pak další až po novém roce, což je asi dobře.. beru to jako takový deload, navíc cítím, že na mě dnes něco leze (možná to je tím, že cca týden nejedu cčko  ), tak tam bouchnu jeden Samahan a půjdu spát  Od ledna začnu zase podle rozpisu, kterej sem šoupnu asi příště. Bude to klasika, tři cykly po pěti týdnech, ale nebudu to moc hnát do síly, ale spíš do kvality. howgh _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: út prosinec 22, 2015 10:52 am Předmět: |
|
|
Moc se mi ty tvoje tréninky líbí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: po prosinec 28, 2015 9:38 pm Předmět: |
|
|
28.12.2015
Diana..
Swing:
2x20x16kg
Tgu:
2/2x16kg
Trh silou:
5x5x40kg
5x5x70kg
Dřep: zadní, atg, stopky
5x5x110kg
Kruhy:
3x3 shyby s podržením, první op s upažením na obě strany
Veslování na kruzích/kliky na úzko na bradýlkách:
3x10
Takže mě to skolilo. Skoro celý týden jsem se tak nějak snažil léčit, ale dnes tam musel padnou lehčí tréning. Vše šlo docela v pohodě, až na dřep. Dlouho jsem nezažil, že by protestovaly hamy.. myslím, že zítra bude asi slušná svalovka.. ani si nepamatuju, jaké to je
Magumi: díky, ale zrovna ten prosinec byl dost lážo plážo.. měl jsem toho hodně a když už jsem se dostal na tréning, tak jsem spíš jen tak tři hodiny blbnul.
Od příštího týdne opět najíždím na klasický systém. Silově 3x týdně po třech cvicích. Až bude chvilka, tak sem asi hodím rozpis. Ale dnešní tréning je zhruba klasické pondělí a na těchto vahách bych chtěl startovat. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: po prosinec 28, 2015 9:59 pm Předmět: |
|
|
Dodatek:
Jelikož přišel tak nějak čas to zase někam posunou, tak ode dneška opět najíždím na rozumný jídelníček (který jsem opustil asi tak v říjnu). Příští rok bych chtěl těch devadesát kilo mít.
K vánocům jsem dostal nějaké doplňky, takže po třech letech cvičení to vidím na protejn po tréningu  po tréningu taky glukopur, bcačka a creatin.. jinak každý den dávat cčko a vápník, hořčík, zínek. Dnešní jídelníček ještě nebyl úplně tipťop, ale už tam nejsou žádné vánočky, cukroví a podobné chujoviny
_________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2015 6:37 pm Předmět: |
|
|
31.12.2015
Doma.. konečně jsem nainstaloval kruhy
Dřep na jedné noze: atg, stopky
5x3
+ v pauze L-stojka nohy na parapet, výdrž 15-20s, celkem 5x
Shyby: na kruzích, až na hrudník, podržené, negativ
5x3
Dipy: na kruzích, hodně hluboko, stopky
5x3
Veslování na kruzích/kliky na hladítkách:
4x10
Kvalitka, konečně kruhy visí, tak jsem musel zablnout. U všeho maximálně striktně, podržené, stopky atd.. V sobotu dám asi to samé, od pondělí zase klasika. Jinak vysmrkávám zbytky nemoci, tak už to bude snad ok. Váha se pohybuje stále na 85kg, ale počítám, že do jara tam pár kilo přibude. A jelikož už mám na čem doma viset, tak od zítřka "The Hanging Month" , jsem na to zvědavej. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: so leden 02, 2016 9:44 pm Předmět: |
|
|
2.1.2015
Doma..
Takže nějaké cvičení proběhlo, ale spíš to bylo takové tříhodinové válenísepozemi. Padly i shyby a dřepy na jedné noze. Jinak dnes mám za sebou druhý den visení - celé dlaně a prsy dost namaděru  Bych nevěřil, jak je to náročné. Včera padaly 30sec intervaly a dnes 50,50,50,50,50,50,40,40,40 sec. Těch 50 je tak zatím maximum. Docela bída  Dále nácvik stojky čelem ke zdi. Zatím se se snažím dostat do správné liniie. Ramena jsou už docela blízko, řekl bych, ale dost se prohýbám v bederní oblasti. Snažím se na tom pracovat, ale moje hypersupertruperlordóza tomu moc nepomáhá  To je asi tak vše _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: so leden 02, 2016 10:16 pm Předmět: |
|
|
jsem zvědavej, jestli ti to visení něco dá, mně to odpálilo úchop a asi po 20ti dnech jsem to ukončil _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: so leden 02, 2016 10:56 pm Předmět: |
|
|
Jo, toho se taky bojím.. při první náznaku obtíží se šlachama na to kašlu. Na nějaký zátět rozhodně nemám chuť _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: ne leden 03, 2016 8:23 pm Předmět: |
|
|
Takže od zítřka nový program (staré věci v novém kabátě.. aneb je tomu potřeba dát řád  )
Rozpis a váhy pro první týden jsou zde:
Před tréningem nějaké swingy a TGU, po trénigu takový "finišer", co dělám skoro vždy - veslování na kruzích a kliky na bradýlkách na úzko.
Tréning jsem koncipoval jako čistě "kondiční". Mikrocyklování jen na dřepy, makro na vše. Nejde mi ani tak o to, abych posunul maximálku, nebo tak, ale jako spíš cvičit v pohodě a maximální technikou. Občas hodím videa pro kontrolu.
Jinak jídlo bue 3400kcal+ snad každý den. Týden si píšu na kalorických tabulkách a moc se mi to zatím nedaří
_________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: po leden 04, 2016 9:08 pm Předmět: |
|
|
4.1.2016
Diana..
Trh silou:
5x5x40kg
5x5x70kg
5x5x110kg
Vše.. nestíhačka, celej den ve škole, málo času na tréning, nebylo to úplně ono. Ve středu to už snad bude v pohodě. To jsem to pěkně započal  Teď ještě musím doviset, co jsem přes den nestihl.. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út leden 05, 2016 10:37 am Předmět: |
|
|
Ten program vypadá pěkně, těším se na tvé pokroky. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: st leden 06, 2016 9:12 pm Předmět: |
|
|
6.1.2016
Diana..
Swing:
2x20x16ktb
TGU:
1x16ktb
1x20,30kg velká osa
Silové přemístění + výrazový tah:
5x5x50kg
Shyb: hruď na hrazdu s podržením
5x5+0
5x2x130kg
Shyb: na kruzích s podržením a negativ + první op rozpažení
5x2
Dip: na kruzích, maximální hloubka, stopky
5x2
Veslování na kruzích + kliky na nadstavcích:
3x10
Bolí mě hlava docela nepěkně, ale odcvičil jsem. Teď dám horkou koupel, jídlo a deset hodin spánku
Magumi: program není úplně pokrokovej.. respektive to teď nepoženu na nějaké maximálky, ale 15 týdnů chci cvičit tak nějak na pohodu (kromě dřepu, tam tomu trošku dám, proto jako u jediného cykluju intenzitu i během týdne). U všeho se snažím maximálně striktně, stopky, negativ a tak.. svým způsobem to asi taky bude pokrok, ale ne na vahách na čince _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: pá leden 08, 2016 8:48 pm Předmět: |
|
|
8.1.2016
Diana...
Swing:
2x20x16ktb
TGU:
2x1x33kg jč
Pozved: polosumo
5x5x100kg
Bradla:
5x5+10kg
6x3x120kg
Shyb: na kruzích s podržením a negativ + první op rozpažení
5x2
Dip: na kruzích, maximální hloubka, stopky
3x2
3x10
Zkouším polosumo, docela to sedělo, uvidím, jak to půjde dál. _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: po leden 11, 2016 8:38 pm Předmět: |
|
|
11.1.2016
Diana..
Trh silou: nějak mi to dnes nesedlo
5x5x42,5kg
Benchpress: stopky, maximální dynamika
5x5x72,5kg
Dřep: zadní, atg, stopky, lepší než minule 110
5x5x112,5kg
Shyby nakruzích: falsegripem do natažených! rukou
5x3
4x10
Docela to šlo.. na to, že jsem vstával brzo a měl ve škole dvě zkoušky (ale taky dva obědy  ). Vis jsem v sobotu vzdal, protože moje kočka má zdravotní potíže a bydlí teď pod kruhama a hrazdou, tak ji nechci moc obtěžovat. Brzy se ale pokusím navázat... _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
Zaslal: pá leden 15, 2016 9:02 pm Předmět: |
|
|
15.1.2016
Diana..
Swing:
2x20x16ktb
TGU:
1x30kg vč
40kg zvedl jsem se, ale dolů už to nešlo, špatně jsem si chytil činku a převažovala se na jednu stranu, ale za chvíli to padne.
Pozved: polosumo
5x5x102,5kg
Klik na bradlech:
5x5x12,5kg
Dřep: atg, zadní, stopky
6x3x122,5kg
a konec. Tento týden mám za sebou tři zkoušky, takže jsem se ve středu nedostal. Příští týden mám ještě dvě a jestli to dopadne, tak měsíc volno  Zítra asi dorazím zbytek na kruzích a budu pořádně papat.. dnes jsem totiž upekl dvoukilovou flákotu z jelena _________________ 180/80
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|