|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: so leden 02, 2016 10:43 pm Předmět: |
|
|
150 pri vahe 92 ale to nebol drep ale goodmorning. A teraz mam aj o chlp lesiu hlbku. Vsetky tie kravinky na nohy co robim, robim aby som aspon trochu zlepsil techniku drepu. U mna je to na dlho.. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: po leden 04, 2016 9:14 pm Předmět: |
|
|
Military:
5x20
5x30
2x40
2x50
2x60
2x70
1x80
1x80
Zakopy unilat:
4 serie na kazdu po 5
Lytka unilat:
3 serie kazda
Bradla:
5xbw
8xbw+20
8xbw+20
8xbw+20
Hyperextenzie unilat:
3x8 na kazdu
Zhyby nadhmat:
2xbw
2xbw+10
2xbw+20
2xbw+30
2xbw+40
1xbw+50
Rotatory v stoji unilat:
2 serie kazda
Behaci mlyncek:
15min
Fajn, objem minimalny, bez stresu. Na pase som sa ni moc nezadychal. Nejake chlapcisko tam robilo mrtvolu div mi krv z oci nevytryskla, nastastie tam nemal prilis velku vahu tak snad to tie jeho platnicky v zdravi prezili uhm..
Na drepovacom seminari ma zaujal rozbor sil posobiacich pri predklonenom a normalnom drepe. Zo slajdu vyplyva ze pri predklone je tak nevyhodny pomer pakovych sil ze zlepsenie je prakticky nemozne. Aspon to je moja interpretacia heh. Preto ma vyznam sustredit sa na techniku. To len aby som doplnil myslienku co som nacrtol minule.
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st leden 06, 2016 8:05 pm Předmět: |
|
|
drepy:
up to 3x2x120
jc na sikmej:
up to 3x6x37
horizontalny legpress:
10x150
10x200
10x230
15x200
cg bench:
5x40
5x60
3x80
3x80
hang power clean:
5x40
5x60
5x60
step up vmo:
3 serie na kazdu s 22jc
bajseps jc v sede:
up to 5x22
zapazky:
3 serie
Sily nebolo, hlava pobolievala, ale zacvicil som si aj tak celkom pekne. Vzhladom na to ake tazke su pre mna tie uzke benche by som sa mal zamyslet ci je vobec realne sa zlepsit na military bez toho aby som rapidne zlepsil bench. Uchop pouzivam rovnaky.
Citim mierne pretazene krize, myslim ze je to z drepov, asi v snahe zabranit butt winku chodim do tazkej hyperlordozy co neni moc zdrave.
vaha nieco pod 82 _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá leden 08, 2016 10:36 pm Předmět: |
|
|
Military:
5:20
5x40
2x50
2x60
8x2x70 kazdu minutu
Drepy:
5x40
5x60
2x80
2x100
5x2x120
Bradla:
5xbw
5xbw+20
5x5xbw+30
Split squaty:
5xbw
3x5xbw+40
Na kazdu nohu
pritahy vc nadhmat/podhmat:
8x60
3x8x80
20 minut beh pas
stale neni sila, drepy utahane, military utahane (trochu menej), bradla celkom fajn na pocudovanie. Pri splitoch som prisiel na vychytavku ze uplne prepnem zadnu nohu aj prdel, je to ovela lepsie, konecne mam pocit ze som dosiel na slusnu techniku.
Pritahy uplne zle, boli ma slacha zapestia, chronicky problem ale vacsinou je to pri podhmatoch znesitelne. Dnes to bolo dost zle tak som dal aj nadhmat. Beh som neplanoval takze som behal v svojich neodpruzenych teniskach s tvrdou podrazkou, zasa budu pluzgiere (puchyre) uhm _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so leden 09, 2016 6:56 pm Předmět: |
|
|
2h korcule cela pereput _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út leden 12, 2016 9:35 pm Předmět: |
|
|
Drepy:
Up to 2x130
Jc na sikmej:
Up to 5x42
Mrtvola sumo:
Up to 200x1
Zakopavacky unilat:
4 serie na kazdu
Hyperky unilat:
2 serie na kazdu
Zhyby v adapter:
Up to 1xbw+65
Externe rotacie:
3 serie na kazdu
Kratky strec
dalsi prijemny trening. Potesilo ze som sa osmelil po dlhej dobe na tie 42 jednorucky a ani to nebolo take hrozne
Mrtvola velmi tazka uz od 180, proste som si odvykoo od vah, ale raz za cas je to nevyhnutne aj ked sa mi chce len drepovat.
Dvojka so 130 je na moje pomery ok na drepoch.
Zhyb plny rozsah z hangu, myslim ze ked budem vela papat tak sa bude dat prihodit par kileciek.
Celkovo prijemny minimalisticky trening. V piatok by som mal ist lyzovat ak sa nic nepokazi. Tesim sa jak decko na stolverku. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út leden 12, 2016 9:42 pm Předmět: |
|
|
pekné _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út leden 12, 2016 9:58 pm Předmět: |
|
|
Heh dik, staci ze mi dve decka zacnu vrieskat okolo hlavy a mam tu dost autenticku kulisu pralesa. Sak uvidim ci sa daco zadari, zhyby berem skor ze ked sa zadari tak fajn, ken nie plakat nebudem. Rad by som rozbehol konecne nejaky rozumny objem na drepy ked sa varim..to je vyzva _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út leden 19, 2016 10:18 pm Předmět: |
|
|
bench cg stopky:
..
..
..
2x90
2x92.5
2x92.5
pritahy v sede unilat:
3 serie na kazdu
jc na sikmej stopky:
..
4x37
4x37
4x37
4x37
pritahy vc podhmatom:
..
8x90
8x90
bradla:
..
6xbw+20
6xbw+20
6xbw+20
6xbw+20
vyklus 15min
Po tyzdni opat v posilke, nohy necham este vychladnut, pocasie vyslo pekne, na svahu -12, uzili sme si to cela rodina a tych par samostatnych jazd co som absolvoval som si maximalne vychutnal :D Za par dni mi pridu nove lyze, uz teraz som jak male decko co sa tesi na jeziska hehehe.
Inak co sa tyka posilky, neviem co sa to dnes porobilo ale tolko sypacov na jednej kope sa len tak nevidi. Asi nejaky sypackovy zraz lol. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt leden 21, 2016 9:51 pm Předmět: |
|
|
Drep:
Up to 1x130
Split squats s vc:
4x8x40 na kazdu nohu
Zakopy:
5x5 unilat
Vmo:
4 serie na kazdu
Hyperky unilat:
3 Serie na kazdu
Rotatory o koleno:
3 serie na kazdu
Fuuha tusim som sa ocitol medzi splitermi :D nevadi, aj tak fajn trening hehe _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so leden 23, 2016 4:37 pm Předmět: |
|
|
Military:
2x60
2x70
1x80
1x82.5
Jc v sede:
2x5x32
Mrtvola sumo:
Up to 2x10x160
Zhyby nadhmat:
Up to 2x3x40
Jc v stoki unilat:
2x8x22 na kazdu
Vyklus 20 minut - uplna katarzia
Mno..opat sa potvrdilo ze som nocny tvor, sympatikus bol oproti parasympatiku v tazkej defenzive
Ale stacilo to aj tak na military o kilecko tazsie ako je moja bw
Mrtvola tak akurat aby som este vladal odbehnut 20 minut. Na to ze mam solidnu svalovku na nohy tak ok.
Zhyby fok, tazke, dnes nist.
Zena mi dnes nalozila ze som vraj len 2d nech nieco so sebou robim lol _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so leden 23, 2016 8:14 pm Předmět: |
|
|
vase problemy na moju hlavu :D
apropo uz by sa hodilo priznat ze +10 kil asi nedosiahnem a zmenit to na nieco zmysluplnejsie haha _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|