|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hypertenzia

|
Zaslal: so leden 23, 2016 8:23 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | vase problemy na moju hlavu :D
apropo uz by sa hodilo priznat ze +10 kil asi nedosiahnem a zmenit to na nieco zmysluplnejsie haha |
mal by si viacej žrať, veľa veľkých porcií :D
Slanina, jaternice, klobásy, a zapíjať to kačacou masťou
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: so leden 23, 2016 8:35 pm Předmět: |
|
|
to mi pripomina ze by sme mohli skocit na all you can eat najblizsie co povies? :D _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po leden 25, 2016 9:29 pm Předmět: |
|
|
jc na sikmej:
5x10
5x22
5x32
5x37
6x42
6x42
bench:
5x60
6x80
6x80
lytka vypony v sede:
4 serie
bradla:
5xbw
5xbw+20
5xbw+30
5xbw+30
biceps jc v sede:
5x10
5x17
5x22
5x22
beh 15 minut mierne stupajuca rychlost
Plan bol lahsi trening, nieco ako aktivna regeneracia co sa nie uplne podarilo (bench) takze neviem co to presne bolo. Mozno pasivna degeneracia, keby som to mal hodnotil iba na zaklade toho benchu ktory je stale tazky jak zemegula aj s prilahlymi druzicami.
Potesili jednorucky, pridal som jednu seriu a aj jedno opakovanie. Tie jednorucky mi idu subjektivne lepsie ako bench a aj cicky z nich citim neporovnatelne lepsie.
Bradla tazke, povodne som chcel ist 5x40 ale nebudem kvoli cislu pouzivat nejaku ohavnu techniku.
Beh dobry, myslim ze kondicka isla hore jak to zaradujem trochu pravidelne. Zacal som na 10.5 a koncil na 13kmh. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po leden 25, 2016 9:39 pm Předmět: |
|
|
tiez mi to pride trochu zvlastne, asi je to tym ze bench som hodne dlho flakal..vlastne stale mam tak trochu antipatiu nanho. Posledne tyzdne ho zaradujem tak snad s tym o par kil pohnem...casom. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st leden 27, 2016 9:41 pm Předmět: |
|
|
military:
up to 82.5 ...pri odkladani do stojanu som amatersky povolil core a trochu ma pichlo v krizoch
5x60
drepy:
..
..
1x90 pichlo ma v krizoch, koniec
zhyby v adapter:
up to 2x60
6x40
zakopy:
4 serie
legpress:
vynechal som
pokus o pritahy vc, citil som krize
rotatory:
2 serie
nodopici!
dufam ze sa z toho vylizem. Samozrejme ako spravny spartan som sa okazmite vydrbal na vsetko co by mi mohlo nejak pohorsit.
Inak military fajn, 82.5 islo velmi slusne az na ten zaver. Hlavny cvik mali byt drepy a to som chcel ist konecne nejaky objem uhm...
asi karma ze som si robil z braska prdel heh _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt leden 28, 2016 9:59 am Předmět: |
|
|
konecne dosli lyze, teraz ked je 10 stupnov mi to fakt pomoze :D ale aj tak sa tesiiim
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so leden 30, 2016 9:20 pm Předmět: |
|
|
Semi cg ben na sikmej multipres:
4 pracovne 60+konstrukcia
Predkopy:
4x10x100
Dotlaky na sikmej multipress cg 20cm (?):
2 pracovne 90 + konstrukcia
Lytka vypony v sede:
4 serie
Tlaky na sikmej time under tension paralel:
3 serie
Biceps scotovka:
2x8x38 prac
Pritahy v sede s oporou hrudnika aka harlej dejvidson:
4x8
Krize sa zlepsuju ale to neznamena ze tam nadrbem plnu zataz, takze dnes inspiracia v cmeniho nefunkcnych softcore teningoch a bolo to skvele :D citil som sa ako merkelova obklopena 1000 dojatymi imigrantami
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po únor 01, 2016 9:07 pm Předmět: |
|
|
Drepy:
5x60
5x80
8x5x90
Bench:
8x40
5x60
6x5x70
Horizontal legpress:
4x10x170
Zakopavacky:
5x25
5x35
4x5x40
Tlaky jc na sikmej:
5x22
5x32
5x37
5x42
Pritahy vc podhmat:
8x60
10x80
10x80
Zhyby nadhmat:
2x10xbw
Teraz este dostatocne zrat aby to nevyslo navnivoc _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út únor 02, 2016 11:41 am Předmět: |
|
|
vypadá to, že jsi navýšil počty pracovních sérií... jedeš na objem? ;) pěkný trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út únor 02, 2016 12:19 pm Předmět: |
|
|
tak tak, trochu som navysil objem s dostatocnym priestorom na prihadzovanie. Viac opakovani, vacsi pocet doplnkovych cvikov a nieco co by sa zlahka mohlo podobat na split. Nejake skoky nemam sancu uzrat jak sa poznam takze urcite nic co by sa podobalo na tvoj (bear rutine)^2 :D Snad sa podari pribrat nejake kilecko dve.
Inak presne som si hovoril vcera ze "fajn objem" a potom ked si citam tvoj log tak opat smutok haha _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st únor 03, 2016 9:40 pm Předmět: |
|
|
Mrtvola sumo pracovne:
8x3op x140
Bench cg stopky pracovne:
8x3x80
Bradla:
5x5xbw+20
Pritahy vc podhmatom:
5x5x90
Vyklus 15min
Na hamsy a prdel riadna svalovka z posledneho trenalu.
Krize nechavam este v protected mode takze mrtvola s jemnou rezervou heh. Uzky bench fajn, tiez ziadne utrpne dvihanie. Inak bench a mrtvola v superseriach na preskocku.
Bradla som necitil nejaku extra silu takze iba tak iizi piizi.
Pritahy lepsie jak minule, prvy krat po dlhej dobe citim ze je to prijemne lahke ale opat...nikam sa nemusim nahanat, vahy pridu...je to chrbat, napokon.
Neprijemne prekvapil beh, tak ako to bolo minule krasne uvolnene a lahkonohe, dnes som sa pechoril jak cigani do neba...hruuuza _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá únor 05, 2016 8:20 pm Předmět: |
|
|
Lyzovanie schnitzelland, odpanovanie novych lyzi, fajn
Jedna vec je ista, mal som najkrajsie lyze siroko daleko a v prilahlom vesmire hehehe _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: pá únor 05, 2016 8:31 pm Předmět: |
|
|
zrovna dneska jsem ti chtěl napsat, jestli už jsi je otestoval
nahraj nějaké fotky, kde budou pořádně vidět
mimochodem já mam od lonského února nové a ještě jsem je neodpanil _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so únor 06, 2016 10:13 pm Předmět: |
|
|
Military do 2x70
Zhyby v ad do 4x50
Jc sikme tlaky do 6x42
Pritahy VC podhmat do 5x110
Pas 20 min 10-13kmh
Mentalne som nedokazal zaostrit, military nemalo zmysel skusat viac a tlaky s jc tiez hrozne tazke. Tahy o nieco lepsie a beh na pase ok
Na to ze som sa brutalne prespal vcera a aj dnes poobede, cakal som lepsie. V poslednej dobe zerem brutalne vela cokolady a orechov. Vacsinou to kombinujem.
Cmeni uz som si obhryzal nechty kedy ich konecne testnem. Trochi som sa bal ze 178cm ohrebla budu prilis dlhe ale absolute no problem. Treba ist ked sa da. Za par rokov bude sneh uzkoprofilovy tovar. Su to dynastar cr74 fluid x. To 74 je sirka pod patkou.
Som lenivy vytiahnut fotak takze mierne znizena kvalita..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|