|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: st leden 06, 2016 7:57 pm Předmět: |
|
|
100 kilovy ektomorf _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st leden 06, 2016 8:18 pm Předmět: |
|
|
A co myslíš teda, že jsem, když ne ektomorf.
Při okolo cca. 3 500Kcal kde jedinej výdej je 3 - 5x týdně posilka jinak žádné kardio a žádná jiná fyzická zátěž vypadám takhle:
Jinak to váhu jsi strefil dobře - zrovna jsem navážil 100kg
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st leden 06, 2016 9:18 pm Předmět: |
|
|
slusna zamienka hodit sem foto :D
Z mojho pohladu ked niekto bez vacsieho usilia pribere za par mesiacov 10+ kil tak to uz neni tak uplne ektomorf. Alebo z druhej strany, existuju ludia co toho zozeru aspon tolko co ty a maju pri rovnakej vyske o 20 kil menej (nechcem menovat ehm). To su potom co? Hyperektomorfovia? :D _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st leden 06, 2016 9:34 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | slusna zamienka hodit sem foto :D
Z mojho pohladu ked niekto bez vacsieho usilia pribere za par mesiacov 10+ kil tak to uz neni tak uplne ektomorf. Alebo z druhej strany, existuju ludia co toho zozeru aspon tolko co ty a maju pri rovnakej vyske o 20 kil menej (nechcem menovat ehm). To su potom co? Hyperektomorfovia? :D |
Tak asi něco dělaj blbě.
Stačí se kouknout ke mně na profil a tam si můžeš shlédnout všechny galerie jak vypadám od 14ti let doposud a jakou mám stavbu těla. Nejblíže mám k ektomorfovi.
P.S. předtím jsem neposiloval nohy, ten váhovej přírůstek je z největší části na nich.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st leden 06, 2016 9:40 pm Předmět: |
|
|
Díval jsem se do galerie na Tvoje foto z 12/2014 a to není ektomorfní postava. Je to někde mezi ekto-mezomorfem. Čistý ektomorf nejsi ani náhodou - jen máš ne úplně typickou stavbu těla. Tozn., že tam prostě nějaký potenciál na nějakých pár kg ještě je:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st leden 06, 2016 9:46 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Díval jsem se do galerie na Tvoje foto z 12/2014 a to není ektomorfní postava. Je to někde mezi ekto-mezomorfem. Čistý ektomorf nejsi ani náhodou - jen máš ne úplně typickou stavbu těla. Tozn., že tam prostě nějaký potenciál na nějakých pár kg ještě je:o) |
Souhlasím, ale blíž mám k ektomorfovi než k mezo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: st leden 06, 2016 10:42 pm Předmět: |
|
|
| nickname33 napsal: | | Už delší dobu sleduji tvůj log a po X měsících pořád nemůžu pochopit, proč vlastně cvičíš. 9 z 10 tréninků bylo na hovno, pořád na tebe něco leze, nebo jsi zraněný...a to jsi nedávno psal, jak ti nic není a tvůj trénink ti vyhovuje, i když ti to hodně lidí kritizovalo. Fakt by mě teda zajímalo, co tě k tomu vede a čeho chceš dosáhnout za takovou cenu. Samozřejmě tě neznám osobně a můj názor / otázka ti může být ukradená.. |
nesmíš to brát tak vážně, někde ho trošičku píchne a už to sem píše
jinak si všimněte, že když se blíží náš společný trenink, tak začíná hledat výmluvy a plánuje půl roční pauzu, protože se bojí, že ho totálně zesměšnim _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st leden 06, 2016 10:45 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | | nickname33 napsal: | | Už delší dobu sleduji tvůj log a po X měsících pořád nemůžu pochopit, proč vlastně cvičíš. 9 z 10 tréninků bylo na hovno, pořád na tebe něco leze, nebo jsi zraněný...a to jsi nedávno psal, jak ti nic není a tvůj trénink ti vyhovuje, i když ti to hodně lidí kritizovalo. Fakt by mě teda zajímalo, co tě k tomu vede a čeho chceš dosáhnout za takovou cenu. Samozřejmě tě neznám osobně a můj názor / otázka ti může být ukradená.. |
nesmíš to brát tak vážně, někde ho trošičku píchne a už to sem píše
jinak si všimněte, že když se blíží náš společný trenink, tak začíná hledat výmluvy a plánuje půl roční pauzu, protože se bojí, že ho totálně zesměšnim |
To bych si nenechal ujít ani kdybych si zlomil obě ruce a nohy
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st leden 06, 2016 11:21 pm Předmět: |
|
|
Tak hlasujte - Je to mezi Cmenim a mnou. Kdo vyhraje, tak totálně zesměšní toho druhého.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt leden 07, 2016 3:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá leden 08, 2016 5:24 pm Předmět: |
|
|
8.1 - Posilovna (Eagle fitness)
"Láďa Hruška" (0.týden)
Nohy + Záda + Triceps
Nohy
Čelní dřepy
20x20kg
10x50kg
10x60kg
10x60kg
10x60kg
Legpress
12x100kg
12x100kg
12x100kg
12x100kg
Snožování + Výpady s VČ
10x60kg + 10x30kg
10x60kg + 10x30kg
10x60kg + 10x30kg
10x60kg + 10x30kg
Záda
Stahování kladky
12x50kg
12x50kg
12x50kg
Přítahy JČ v předklonu
12x35kg
12x35kg
12x35kg
Rozpažky na břiše
12x5kg
12x5kg
12x5kg
Triceps
Tlaky s JČ na rovné
8x9kg
8x12.5kg
8x12.5kg
Kick back
12x7kg
12x7kg
12x7kg
Hodnocení tréninku: Flákárnička na pohodičku
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: pá leden 08, 2016 10:24 pm Předmět: |
|
|
Jdeš do trháku...svině
Je to ale dost možná tim, že tvůj log sledujou jenom tvoji kámoši a ti se tě bojej. To je jasný. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá leden 08, 2016 10:42 pm Předmět: |
|
|
ja to sleduju taky _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: so leden 09, 2016 11:04 am Předmět: |
|
|
Tohle jsem k tomu našel.
| citace: | | Conventional deadlift. Conventional deadlifts place more emphasis on the back and spinal erectors (posterior chain). If you have a very strong lower back there is a good chance that you will be able to deadlift more using a conventional stance. (Body structure will also come into play) |
| citace: | | Sumo deadlift. Sumo deadlifts shift some of the emphasis to glutes, hamstrings, quads, hips and upper traps. If you are experiencing lower back issues, or have a history of lower back problems, sumo deadlifts may be a better option. |
| citace: | | Quadriceps muscle activity is greatest in the order sumo > conventional > stiff-legged |
A teď si to přeberte jak chcete :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|