|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mentzers boy

|
Zaslal: so leden 02, 2016 11:08 am Předmět: |
|
|
UPDATE 4.ledna!!!
Jelikož v práci dostávám zdarma permanentky buď na masáže nebo na fitko a je mi líto to nechat propadnout,tak jsem se rozhodl pro pondělní celotělový trénink ve fitku.Budu používat cviky,které nebudou provedeny do selhání,ale 1-3 opakování před selháním stylem HIT 1 set=1 cvik zaměřený na kontrakci svalů v kadenci okolo 2-2-2.
Nyní mám za sebou více než 3 měsíce konsolidované minimalistické rutiny,začal jsem s ní v polovině září,žádné přímé cvičení na ramena,bicepsy.Většinou každé 3 měsíce cvičení měním,takže,během neděle jsem si ještě pohrával s myšlenkou,že bych mohl vyzkoušet vyšší frekvenci cvičení celotělový trénink+1 trénink na specializaci na bicepsy+předloktí.
Celotělový trénink nebudu cvičit do selhání,ale chtěl bych držet alespoň jedno opakování před pozitivním selháním,tím bych se mohl vyvarovat přetrénování,ale zároveň mi to umožní trénovat častěji,na maximum jen sobotní tréninky.Bicepsy už si ani nepamutuju kdy jsem naposledy cvičil,takže na to jsem zvědavý jaká bude změna.
Takže to bude vypadat takto.
1.týden sobota-> (doma)
mrtvý tah (do selhání)
kliky na bradlech (do selhání)
2.týden sobota
dřepy (do selhání)
pullover (do selhání)
3.týden sobota (fullbody-fitko Relax všechny cvičení do selhání a za selhání)
!!!V následujícím týdnu po sobotním Fullbody do a za selhání volno od celotělových tréninku v pracovním týdnu,jen specializovaný trénink v úterý platí!!!
neděle -> volno
pondělí -> celé tělo - ne do selhání,rezerva alespoň 1 op.,důraz na kontrakci svalů
rychlost 2-2-2, (fitko-Frenštát)
Zakopy
Předkopy
Leg press
Tlaky špiček na Leg pressu
Výpony ve stoje
Kladka na hrudník úzký-paralelní úchop
Přítahy na spodní kladce
Tlaky na hrudník v sedě na stroji
Tlaky na ramena v sedě na stroji
Zkracovačky na stroji
úterý -> specializace biceps+předloktí
zdvihy s rovnou osou ve stoje
koncentrované zdvihy
klopení zápěstí nadhmatem
klopení zápěstí podhmatem
zdvihy s rovnou osou ve stoje (vysoký počet op.)
středa -> volno
čtvrtek -> celé tělo - ne do selhání,rezerva alespoň 1 op.,důraz na kontrakci svalů
rychlost 2-2-2, (fitko-Frenštát)
Zakopy
Předkopy
Leg press
Tlaky špiček na Leg pressu
Výpony ve stoje
Kladka na hrudník úzký-paralelní úchop
Přítahy na spodní kladce
Tlaky na hrudník v sedě na stroji
Tlaky na ramena v sedě na stroji
Zkracovačky na stroji
pátek -> volno
Co se týče jídleničku,tak ten jsem ještě tak kvalitní snad neměl,proto jsem zvědavý na výsledky (skladba jídel je maso,losos,ořechy,řecký jogurt,vajca,kokosový olej,máslo)
Držte mi palce.
InBody měření bude 17. března
Jinak všem přejí do nového roku hodně svalů,štěstí a hlavně pevné zdraví.
Naposledy upravil mentzers boy dne po leden 04, 2016 7:19 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mentzers boy

|
Zaslal: so leden 02, 2016 11:12 am Předmět: |
|
|
Může mi někdo poradit jak upravit název logu?Díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so leden 02, 2016 11:19 am Předmět: |
|
|
Myslim ze cez EDIT prveho prispevku v logu... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: so leden 02, 2016 11:24 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Myslim ze cez EDIT prveho prispevku v logu... |
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: po leden 04, 2016 7:17 pm Předmět: |
|
|
Pondělí
4.1.
Celé tělo-> fitko Frenštát,rychlost op. 2-2-2,
Všechna cvičení NE DO SELHÁNÍ (1-2 op. před selháním)
Stroje TUFF STUFF PERFORMANCE
Zákopy 54.4kg x 14
Předkopy 54.4kg 19
Leg press 145.2kg x 14 (rychlost op. 3-3)
Tlaky špiček na Leg pressu 145.2kg x 21
Výpony ve stoje 72.6kg x 14
Kladka na hrudník úzký-paralelní úchop 62.5kg x 9
Přítahy na spodní kladce 40.8kg x 8
Tlaky na hrudník v sedě na stroji 45.4kg x 14
Tlaky na ramena v sedě na stroji 27.2kg x 9
Zkracovačky na stroji 22.7kg x 13 DO SELHÁNÍ
Celkový čas 25 minut 31 vteřin
Vše o tréninku příspěvek výše.
Naposledy upravil mentzers boy dne pá leden 08, 2016 4:40 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: út leden 05, 2016 5:01 pm Předmět: |
|
|
úterý
5.1.
Specializace->biceps+předloktí,vše DO SELHÁNÍ
zdvihy s rovnou osou ve stoje 30kg x 10 (rychlost op. 4-2-4)
koncentrované zdvihy vsedě o koleno 10.5kg x 7 (2-2-2)
klopení zápěstí nadhmatem 15kg x 8 (2-2-2)
klopení zápěstí podhmatem 25kg x 10 (2-2-2)
zdvihy s rovnou osou ve stoje 15kg x 26 (1-2-1)
Celkový čas 11 minut 36 vteřin
Naposledy upravil mentzers boy dne pá leden 08, 2016 4:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: út leden 05, 2016 7:14 pm Předmět: |
|
|
Dnešní jídlo během dne->
1.jídlo v 11:00
maso (krůtí) 300-350g
50g arašídu
domácí dresing (řecký jogurt 200g,1 vajco,okurek kyselý,česnek,trocha hořčice,kečup bez cukru)
2. jídlo cca 90 minut po tréninku
proteinová palačinka (3 vajca+odměrka proteinu)
proteinový puding (smícham 1 odměrku s vodou a holandským kakaem a trochou pernikového koření,vytvoří se mi konzistence od pohledu jako puding a potřu palačinku
3.jídlo cca 19:00
hovězí falešná svíčková 250g
2 vajca
50g vlašských ořechů
mražená zelenina hrášek a fazolky 300g na másle cca odhadem 10g
na posypání sýr chedar (někdy eidam nebo gouda)
Takhle jim 6x v týdnu jen střídam večer hovězí z lososem a taky 1. jídle střidám hovězí,kuřecí a krutí.Sobotu mám volnější a jím na co mám chuť.
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: čt leden 07, 2016 4:19 pm Předmět: |
|
|
čtvrtek
7.1.
Celé tělo-> fitko Frenštát,rychlost op. na všechny cviky 2-2-2,
Všechna cvičení NE DO SELHÁNÍ (1-2 op. před selháním),tlaky na ramena DO SELHÁNÍ+REST-PAUSE
Důraz na kontrakci svalů a čas pod napětím
Stroje TUFF STUFF PERFORMANCE
Zákopy 59kg x 12
Předkopy 59kg x 16
Leg press 145.2kg x 16
Tlaky špiček na Leg pressu 154.2kg x 18
Výpony ve stoje 72.6kg x 16
Kladka na hrudník úzký-paralelní úchop 68kg x 9
Přítahy na spodní kladce k pasu 45.9kg x 8
Tlaky na hrudník v sedě na stroji 59kg x 9
Tlaky na ramena v sedě na stroji 31.8kg x 5 +1+1+1 DO SELHÁNÍ+REST-PAUSE
Zkracovačky na stroji 27.2kg x 12 DO SELHÁNÍ
Celkový čas 21 minut 37 vteřin
Takové tréninky mě baví,maximální soustředění na sval,rychlost 2-2-2 přirozenější než např. 4-2-4 takže budu pokračovat,čas tréninku dokonce o 4 minuty rychlejší,je to také tím,že mi vše vycházelo a stroje byly volné.
Potréninkové jídlo cca 75 minut po tréninku->
proteinové palačinky-3 vejce,ALLMAX ALL WHEY 1 odměrka,Psyllium 10g,plnotučné mléko
proteinový puding-ALLMAX ALL WHEY 1 odměrka,hol. kakao,perníkové koření,voda
arašidové máslo
Naposledy upravil mentzers boy dne pá leden 08, 2016 4:42 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt leden 07, 2016 8:30 pm Předmět: |
|
|
že Ti do toho nekonstruktivně kecám, ale vteřina je úhlová míra. Pokud chceš vyjádřit nějakou jednotku času, bude to asi sekunda. Pardon  (vím, vím - jde o nic, ale rve mi to oči:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt leden 07, 2016 8:42 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | že Ti do toho nekonstruktivně kecám, ale vteřina je úhlová míra. Pokud chceš vyjádřit nějakou jednotku času, bude to asi sekunda. Pardon (vím, vím - jde o nic, ale rve mi to oči:o) |
Vsichni vime, ze jsi vzdelany clovek, ale udelala ti ted tahle poznamka nejakym zpusobem dobre? :) Jen me to tak zajima, nic ve zlem , ale osobne bych si to asi odpustil :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt leden 07, 2016 8:46 pm Předmět: |
|
|
Je to na palici, ale používá se to všude takhle _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt leden 07, 2016 9:05 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Deadlift napsal: | že Ti do toho nekonstruktivně kecám, ale vteřina je úhlová míra. Pokud chceš vyjádřit nějakou jednotku času, bude to asi sekunda. Pardon (vím, vím - jde o nic, ale rve mi to oči:o) |
Vsichni vime, ze jsi vzdelany clovek, ale udelala ti ted tahle poznamka nejakym zpusobem dobre? :) Jen me to tak zajima, nic ve zlem , ale osobne bych si to asi odpustil :) |
No je to prostě blbě. Prostě popisuje něco zcela jiného. Vím, že jsem s tím děsnej, ale jsou to dvě naprosto rozdílné věci - úhel a čas. Ono ostrý úhel a půl hodiny jsou zcela odlišné záležitosti. Dobře mi dělají jiné věci než vypisování na forech.:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt leden 07, 2016 9:08 pm Předmět: |
|
|
Jenže se to historicky používalo a hovorově používá dosud, takže v použití na fóru v tom nevidím vůbec žádnej problém, když to každej velmi snadno z kontextu pozná. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt leden 07, 2016 9:35 pm Předmět: |
|
|
On se taky používal historicky věrtel nebo sáh. Je tomu již 41 let co je to špatně ve smyslu použitém výše. Nevím, zda je potřeba století k tomu, aby byl zažit správný význam:o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
mentzers boy

|
Zaslal: pá leden 08, 2016 4:50 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | že Ti do toho nekonstruktivně kecám, ale vteřina je úhlová míra. Pokud chceš vyjádřit nějakou jednotku času, bude to asi sekunda. Pardon (vím, vím - jde o nic, ale rve mi to oči:o) |
Zrovna,že vy budete řešit takovou prkotinu,jeden z těch rozumnějších tady na ronnie....já nevím,ale od většiny alespoň v mém okolí slyším vteřina,já taky raději používám např. 1 vteřina,protože 1 se kunda mi prostě zní divně,mě spíš rve oči když někdo nepoužívá znaménka jako např. háčky ve slově,ale pokud se to někomu tak lépe píše tak proč ne no.Myslím,že každý pochopí,že se nejedná o nějaké souřadnice,ale čas.Na druhou stranu je vidět,že jste pozorný čtenář .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|