Tohle byl takový poslední sranda trénink. Druhý trénink jsem v týdnu nestihnul kvůli služebce a od zítra se zase trochu vrátím do silovky, ale zatím v klidu a pomalu. První závody jsou na začátku dubna, tak je zatím čas to nějak moc hrotit.
Poslední dobou jsem trochu nestíhal zapisovat kvůli služebkám a hromadě práce na konci roku, tak to teď mám konečně čas trochu dohnat, tak tady všechny tréninky co jsem nestíhal napsat.
Tak teď trochu další info k závodění a tréninku :)
Od českého svazu jsem dostal povolení k hostování tady v Německu, takže si teď vyřizuju registraci.
První závody budou RAW 9.4. - Dolnosaské mistrovství.
Můj cíl pro tyhle závody je dát 700 Total RAW. Je to pro mě taková magická hranice a vlastně i totální ztrapnění mých Equip výkonů :D
Další závody na které bych se chtěl připravit je v půli června Dolnosaské mistrovství v mrtvole, kde bych chtěl alespoň zkusit si šáhnout na 300.
Co se tréninku týče tak chystám vytáhnout z šuplíku ten trénink Dietmara Wolfa od Norské reprezentace a opravdu ho celý zkusit, tak uvidíme jak to půjde. Ještě ho tedy budu konzultovat tady s lidma, ale myslím že zůstane nezměněn.
Jinak na závody plánuju zase nějakých 116-118 kg, ale jelikož se nějak nemůžu přehoupnout z těch 116 tak uvidíme :D Tréninky tento týden a příští jsou takový relax, příprava začne 12 týdnů před závody 18.1.
Co se přípravy týče tak budu se snažit psát to opravdu poctivě a s menším časovým zpožděním než poslední dobou :D
Dlouho jsem sem nedával video z tréninku, tak tady je těch 3x200 z deficitu. Zkoušel jsem to pořádně poprvé a věřím, že to bude mít velký přínos pro můj RAW mrtvý tah.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru