vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 291, 292, 293  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Nabuko

PříspěvekZaslal: so leden 09, 2016 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po takej dlhsej pauze si do toho celkom vletel nezavidim ti tu zajtrajsiu svalovku , ale len tak dalej ty sa do toho dostanes raz dva
vlk#

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2016 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10. ledna 2016, neděle

World Class Celnice - sólo přípravný trénink na začátek cyklu, který jsem předběžně a optimisticky naplánoval na úterý, ale v pátek jsem zjistil, že výpadek je větší, než jsem čekal a pokud chci začít a přežít, tak ještě musím zabrat

a když už jsem to nakousnul... Magumi nám sestavil propracovaný plán na další cyklus. z předchozích cyklů nám zatím vyšlo, že objemové tréninky nám jdou líp, ale tenhle tedy bude extra objemový! proto ty přípravné tréninky... abychom vůbec zapsali ten první což o to, Magumi je dříč a už si to natrénoval... a když je něco v plánu, tak na konci tréninku musí být zeleně napsáno "podle plánu" ale mně to dalo dost práce nastavit si ten začátek... vyrobil jsem chytrou tabulku, aby se nám lépe plánovalo, stačí dosadit výchozí váhy, Magumi doladil programování a je možné si projít všechny tréninky včetně cílových, zda to nebude někde drhnout... když pominu ty závěrečné, které znamenají zlepšení a prozatím tedy teorii, tak mně to drhne každý trénink už od začátku tak jsem se snažil to podseknout, co to jde... protože mě to baví, když se na tréninky těším

MOBILITA cca 15 minut + protahování s osou cca 10 minut

Dřepy:

"naše" platforma byla obsazená... celkem udělaný borec (hořejšek - předek) v žlutém triku, si na dlouhé spodní zarážky položil osu (Magumi to vidí před sebou), naložil desítky nebo patnáctky a... začal trénovat biceps. nesledoval jsem, jestli zvládl jednu nebo dvě série, ale většinu času trávil se svým mobilem, tak jsem nečekal a šel do racku, což mi tak nevadí, hlavně, že byl volný

5x osa... s osou zatím hluboko nezadřepnu :/
3x 60 kg
3x 80 kg
12x 100 kg, test dvanáctky, jde to, ale neodhadnu, kolik takto dám sérií
12x 110 kg, pořád to jde
12x 120 kg, pomalejší, šlo to, ale větší než malý počet sérií bych nedal

stačilo, na úterý musím být ready, ověřil jsem si, že začínat nový cyklus na 100 by bylo náročné, resp. bych spíše nezapsal, takže zřejmě snížím na 90, i tak bude "cílová částka" zajímavá a pro mne dostatečné zlepšení

Šikmý bench-press:

když jsem dřepoval, tak benč obsadil stejný borec ve žlutém triku, co předtím "naši" platformu. naložil si tam 80 kg, pak si sednul na lavici a věnoval se svému mobilu. opět jsem nestihl, jestli zvládnul jednu sérii nebo dvě, ani kolik opáček, ale když odcházel, tak jsem zjistil, že ve frontě jsou i další a že se tam nedostanu. no co, jsem operativní

8x 20 kg, tlustá osa... ale dobře se mi drží, budu muset přesvědčit Magumiho ;)
8x 40 kg, ozvalo se pravý rameno :/ jsem zvědavý, jak budu v cyklu dělat tlaky, benč, klokov...
8x 50 kg, rozhodnul jsem se, že to překonám... přede mnou začala před zrcadlem dřepovat jedna pohledná dívčina :)
8x 60 kg
8x 70 kg
5x 80 kg, a dál už to nešlo, uvidím, jestli to bude stačit na základ na rovném benči.

Mrtvý tah SUMO:

5x 60 kg
5x 100 kg
8x 130 kg, nadhmat, bída, destíka tam zatím není.
5x 130 kg, střídavý úchop, nepomohlo to... problém není v úchopu, ale nohách : (

s tímhle do cyklu nemůžu... Magumi bude startovat na 160, takže rozdíl kotouče je max. 2x20, což je 120 kg a i tam se budu trápit... co se dá dělat, budu muset rychle zesílit nebo padnout :)

EDIT 14.01.2016 13:40: zapomněl jsem...

Roto.ped cca 10 minut - musím se osedět Gluteus

Sauna - vydržel jsem celé přesýpačky :) Vířivka byla plná a pára nefungovala.

Váhovka: 95.8 kg

Nabuko napsal:
Po takej dlhsej pauze si do toho celkom vletel nezavidim ti tu zajtrajsiu svalovku , ale len tak dalej ty sa do toho dostanes raz dva

a víš, že jsi měl pravdu? že by měla přijít svalovka mě ani nenapadlo, přece "trénujeme pořád" a svaly jsou zvyklé... ale byla ta pauza znát i to oslabení "nemocí"

EDIT: 11.01.2016 16:00 zkráceno

Naposledy upravil vlk# dne út leden 26, 2016 5:29 pm, celkově upraveno 5 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: ne leden 10, 2016 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja som na vas, chlapi, fakt zvedavy

To vazne pojdete 12ky na drepoch? To nezavidim, to by som umrel

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
spekounP

PříspěvekZaslal: po leden 11, 2016 7:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Držím palce a těším se na zápisy.
Jsem zvědavý, jak vám to půjde.
ryvaru

PříspěvekZaslal: po leden 11, 2016 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
sorry za dlouhý zápis, ale čím méně trénuji, tím více píšu...

mně se to líbí, pokračuj dále v dlouhých zápisek rád si přečtu o tom, jak ti to zrovna šlo a nebo o pěkný dřepařce hodně štěstí do novýho cyklu a ať se brzo dostaneš zpátky ohledně toho suma, tak tam je to hodně o tom si aspoň trochu zvyknout na tu techniku... dej tomu pár tréninků a bude se ti tím tahat dobře
e-witch

PříspěvekZaslal: po leden 11, 2016 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
Mrtvý tah SUMO:
8x 130 kg, nadhmat, bída, na desítku jsem neměl...

ale měl, osmička je u desítek prostě krizová ... přestaň si hlídat výraz královny a dáš to :)
Magumi

PříspěvekZaslal: po leden 11, 2016 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc hezký report. :))) Bude to zítra legrace, už se začínám bát. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
sovajs

PříspěvekZaslal: po leden 11, 2016 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi okopíruju vaše tréninky kluci, váhy hodím na půlku a půjde to
vlk#

PříspěvekZaslal: út leden 12, 2016 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

12. ledna 2016, úterý

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Celnice, začínáme nový cyklus

MOBILITA cca 15 minut + protahování s osou cca 5 minut

Dřepy:
3x 60 kg
3x 80 kg
12x 100 kg, 1. pracovní, v tempu, nahoře minimální pauza, nádech cestou dolů
12x 100 kg
12x 100 kg
12x 100 kg, 4. pracovní, v osmém došla šťáva a nahoře jsem prodýchával
12x 100 kg, 5. pracovní, volněji, nahoře vždy plný nádech, poslední série, na kterou jsem si věřil
12x 100 kg
12x 100 kg
12x 100 kg, 8. pracovní, po šestém došla šťáva a v desátém už se ani nedařilo zpevňovat břicho
12x 100 kg, 9. pracovní, trochu jsme si orazili, beast mode on, v tempu, závěr trochu drhnul
12x 100 kg, 10. pracovní, beast mode on, v devátém beast mode off, any mode off, ale stačilo už jen pár dřepů :)
no, pěkně jsme se zapotili, jen co je pravda, Magumi si ještě navíc naložil +20 a dřel jak stroj, nevím kde tu energii sbíral... ale zase jsme si moc nepokecali ;)

Bench-press:
5x 60 kg
10x 82,5 kg, 1. pracovní, v tempu, nahoře bez stopek, trochu jsem si oddychl, že to tak jde
10x 82,5 kg
10x 82,5 kg, 3. pracovní, v šestém došla šťáva, zbytek už stopky nahoře a hodně tuhly svaly
8x 82,5 kg, 4. pracovní, no lift : (, to už mi bylo jasné, že vytuhnu, do šestého se stopkama nahoře a pak už nadoraz
dopadlo to líp než jsem čekal, i když teda ne podle plánu, ale to jsem už tušil, že desítky jsou na mě moc. ale budu se snažit držet zuby nehty :) Magumi je tlako-mašina, tak to tam nasázel i +20.

Přítahy VČ k pasu:
10x 82,5 kg
10x 82,5 kg
10x 82,5 kg
10x 82,5 kg
podle plánu, těžší než jsem čekal, pořád mě tahá levé předloktí, Voltaren to moc nebere... to ta proklatá páka před vánocema ;)

Váhovka: 97.0 kg

na první trénink v cyklu to docela vyšlo, ale svaly budou muset rychle sílit, abychom zvládli pokračovat. po měsíční pauze začínám opět suplovat kreoš, protože tady jde do tuhého už od začátku ;)

Naposledy upravil vlk# dne út leden 26, 2016 5:30 pm, celkově upraveno 1 krát
Magumi

PříspěvekZaslal: út leden 12, 2016 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bude to ještě legrace. Ale cvičil jsi dneska jako stroj, to zvládneme.

vlk#

PříspěvekZaslal: út leden 12, 2016 11:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
To vazne pojdete 12ky na drepoch? To nezavidim, to by som umrel

změna, ať dáme svalům nový stimul ;) ale to jenom na začátku, pak ubereme :)

spekounP napsal:
Držím palce a těším se na zápisy. Jsem zvědavý, jak vám to půjde.

díky, taky jsem zvědavý, jak nám to půjde, jestli se na to adaptujeme ;) a Tobě držím palce, ať se z toho rychle vykřešeš!

ryvaru napsal:
ohledně toho suma, tak tam je to hodně o tom si aspoň trochu zvyknout na tu techniku... dej tomu pár tréninků a bude se ti tím tahat dobře

dám tomu celý cyklus a pak budu hodnotit, ale prozatím mi to moc nejde :)

e-witch napsal:

ale měl, osmička je u desítek prostě krizová ... přestaň si hlídat výraz královny a dáš to :)

máš samozřejmě pravdu :) začnu u toho suma na 120 a zkusím to vydřít... škoda, že si tam nelze na stěnu promítat motivační videa :D

Magumi napsal:
Moc hezký report. :))) Bude to zítra legrace, už se začínám bát. :)

legrace jsme si příliš neužili, ale do těla jsme si dali ;)

sovajs napsal:
Asi okopíruju vaše tréninky kluci, váhy hodím na půlku a půjde to

klidně se přidej, budeme rádi za další postřehy z našeho cyklu ;) začínáme na 60 % maximálky.

Magumi napsal:
Bude to ještě legrace. Ale cvičil jsi dneska jako stroj, to zvládneme.

tak to jsem zvědavý, jestli ještě kdy bude čas si zažertovat :) ale půjdeme do toho a budeme spolíhat, že tělo si s tím poradí ;)
ryvaru

PříspěvekZaslal: út leden 12, 2016 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
začnu u toho suma na 120 a zkusím to vydřít... škoda, že si tam nelze na stěnu promítat motivační videa :D

si přines vlastní projektor a ntbk a můžeš promítat co chceš

hodně štěstí do novýho cyklu, vy dva šílenci bolej mně nohy jenom z toho zápisu těch dvanáctek
vlk#

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2016 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13. ledna 2016, středa

World Class Celnice - sólo kompenzační pim-pam trénink 13:00-14:30

včera jsme si s Magumim slušně naložili - Magumi tedy výrazně více, a dala se čekat reakce, tak se snažím nohy pravidelně protahovat, aby netuhly a svalovka je zatím příjemná - jasně, "dosedy" jdou ztuha, ale to je asi normál... a protože jsem měl hned zpočátku roku dobrý zdravotní výpadek a začátek cyklu je náročný, dal jsem si dnes další kompenzaci, abych se do toho rychleji dostal.

MOBILITA cca 15 minut + protahování s osou cca 10 minut

Dřepy:
5x 20 kg
3x 60 kg
3x 100 kg
3x 120 kg
3x 130 kg
3x 140 kg
3x 150 kg, stále drobná rezerva
1x 160 kg, nakonec s jistotou, ale i se strachem, že to půjde přes hlavu...
co cvičím s parťákem, tak jsem ztratil potřebnou jistotu, že to tam musí jít, protože mi nikdo nepomůže... naštěstí mám něco odcvičeno a adrenalin udělá svoje.
BELT ON - průběžně se na něj budu adaptovat
3x 160 kg, pak už byly slabé nožičky...
BELT OFF
spokojenost, blížím se zhruba tam, kde jsem byl před začátkem roku, to bylo sice pět opáček a pak ještě 4x10x120 než mi něco ruplo v boku, což bych dnes nedal, ale nějaká jedničková síla už tam je.

EDIT 14.01.2016 13:40:
zrovna jsem si šáhnul na hlavu a vzpomněl, z čeho mě bolí... při jednom nandávání kotoučů, jak mi tam překážela cvičenka na peck-decku, tak jsem byl tak blízko stojanu, že jsem se praštil do jedné tyče... rozbitá hlava nebyla, ale šupa pěkná. takže jsem teď praštěný :)

Military press:
5x 20 kg
5x 40 kg
5x 50 kg
5x 60 kg
3x 70 kg, tak nic jsem slabý jak čaj a pořád překáží to levé předloktí

dřepy i tlaky jsem dělal v racku proti zrcadlu - líp se mi kontroluje usazení činky na střed, rovnováha osy v průběhu dřepu, hloubka dřepu... a už od půlky dřepů se kolem pohyboval cvičenec ve žlutém trikotu, sem tam vběhl na peck deck, sem tam se někde protáhl... až jsem nabyl dojmu, že čeká, až uvolním stanoviště. docela si počkal, než jsem skončil dřepy - to já už bych byl dávno jinde, zvláště, když dřepovací platforma byla volná. ale nic neříkal, tak jsem plynule přešel na military. pokud čekal, tak jsem teď očekával já, že už to zabalí... vydržel až do poslední série a když jsem činku složil a odstrojil, tak už byl fuč, úplně na jiném stanovišti a už se sem nevrátil, ani když bylo volno. tak netuším, jaký má tréninkový plán.

Shyby nadhmat + Kliky na bradlech:
5x BW + 8x BW, první série šla dobře, což mě potěšilo
4x BW + 8x BW, ale pak už to šlo do kopru :/
3x BW + 8x BW

Bazén 10x cca 250 m + Vířivka na prohřátí

Váhovka: 96.5 kg

Příjemný trénink, už se "těším" na pátek, protože ani čelňáky ani tahy jsem v přípravě nedal, takže to bude veselé trápení ;)

ryvaru napsal:
bolej mně nohy jenom z toho zápisu těch dvanáctek

tak až si budeš chtít odpočinout od těch vysokých vah, tak vyzkoušet... dva ze dvou "powerlifterů" doporučují ;) nahoď si tam šedesát procent maximálky a směle do toho :D

Naposledy upravil vlk# dne čt leden 14, 2016 1:42 pm, celkově upraveno 1 krát
Magumi

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2016 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty jsi k neutahání, já jsem rád, že sedím a ty jdeš cvičit. Uff. Síly máš očividně pořád dost, už se bojím těším, jak mě v pátek proženeš.

vlk#

PříspěvekZaslal: st leden 13, 2016 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Ty jsi k neutahání, já jsem rád, že sedím...

...já jsem rád, když dosednu ale dokud funguje rege, tak musím makat, když vidím, jak jsi to tam včera pěkně no-belt nasázel

Magumi napsal:
...a ty jdeš cvičit. Uff. Síly máš očividně pořád dost, už se bojím těším, jak mě v pátek proženeš.

to nebylo cvičení, jenom takové protažení... sílu musím obnovit, už mám objednaný kreoš, proteiny
a céčko (už žádné zdravotní pauzičky), z minula mi ještě zbyly bcaa a gluťas, Alavis mám už dlouho, ale znovu jsem ho začal brát, protože mi kolena občas dají najevo, že při těch dřepech dostávají kapky, zvláště, když už je člověk unavený a sem tam nějaké opáčko nedá striktně - to mi kazí radost z těch hi-reps/hi-series tréninků, protože tam se to hůře uhlídá, než když se při vysoké intenzitě soustředíš na tři opáčka.

v pátek prohánění nebude - čelňáky dám s vyplazeným jazykem, shybování mezi sériema je fajn, ale dost mi to protahuje nástup na další sérii, tak to zvažuji, no a na sumo mrtvém tahu se vytrápíme oba - já, že mi to zatím netahá ani malé váhy a Ty, že sis tam naložil takový balík a předepsal tolik opáček a sérií

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 54, 55, 56 ... 291, 292, 293  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: