Mně z toho vyplývá, že jsem anketu vyhrál já, tudíž jsem tě totálně zesměšnil. A to, že jsem profesionální trenér a poloprofesionální kulturista tě neomlouvá
Dobrá zpráva, že mi 175ka přišla lehká a blbá, že už to ze záhadných důvodů neudržím nadhmatem. 165ku jsem dokonce nedal ani dvě opáčka nadhmat a u 175 jsem pořádně nelocknul. Asi to bude tím přechodem z polosuma na sumo.
Přítahy VČ s V držákem
6x70kg
6x70kg
6x70kg
6x70kg
Shyby
8x5kg
8x5kg
8x5kg
8x5kg
Stahování kladky za hlavu
12x60kg
12x60kg
12x60kg
Triceps
Kliky mezi lavičkami
6x60kg
6x60kg
6x60kg
Tlaky s JČ ve stoje
10x26kg
10x26kg
10x26kg
Hodnocení tréninku: Rychlej trénink, jak na to tak koukám, tak tam mám podezřele málo sérií. Asi ještě na základní cviky přidám jednu střední na 7op.
Hodnocení tréninku: No na to, že trval hodinu jsem byl po něm dobře v píči Lehnul jsem si na tatami a málem usnul. Trénink o hodinu kratší jak ten předchozí, ale zničí mě dvakrát tolik. Jo a jako první ze třídy mám hotový všechny zkoušky, takže #staymazánek a #dvaroky (týdny)prázdnin.
Video:
Po tý sérce jsem našel válet se zarážku na zemi, takže buďto mi nefungoval mozek a já si nepamatoval, jak jsem jí sundal a nebo to ve skutečnosti bylo 142.5kg
Edit: Kurva, už jí tam vidím v tom videu - no dobře, tak to bylo 142.5kg - srát na to
koukám, že na dřepu máš poslední dobou konečně nějaký progressy, jen tak dál to s tou zarážkou mi něco připomíná... kámoš jednou šel nadhoz a na jedný straně měl o 5kg víc než na druhý a taky si toho vůbec nevšimnul zjistil to až když sem mu to řekl
koukám, že na dřepu máš poslední dobou konečně nějaký progressy, jen tak dál to s tou zarážkou mi něco připomíná... kámoš jednou šel nadhoz a na jedný straně měl o 5kg víc než na druhý a taky si toho vůbec nevšimnul zjistil to až když sem mu to řekl
To se mi taky stalo, ale u bicepsových jednoruček. Máme v posilce jeden druh činek, co vypadá skoro stejně od 10-20, vzal jsem si do jedný ruky 17,5, do druhý 15 a dal jsem s tím asi 8 opak. Ani mi nepřišlo divný, že tou jednou rukou je to trošku těžší, protože mam obecně jednu ruku malinko silnější. Přišlo mi to jako normální série :) Aneb síla je kolikrát jen v hlavě :) Ono když člověk ví, že už něco takovýho někdy zvednul, tak si věří. Teď už jen najít způsob, jak si tam dát nadmaximálku a myslet si, že tam máš míň :D
Nasralo mě, že tam byly dost malý rezervy - max. těch 2.5kg, takže příští týden to ještě dám a pak uvidíme. Na druhou stranu všechny moje plány jsou dělaný tak, že v průběhu toho sílím.
Hodnocení tréninku: Dneska jsem měl nějakou dobrou náladu na trénink a dost mě to bavilo. Sice to trvalo trochu delší dobu než ty předchozí tréninky z důvodu spotování, ale i tak to bylo tak hodina a čtvrt, což ještě jde. Uvidíme co přinesou další týdny.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru