|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ryvaru

|
Zaslal: so leden 16, 2016 9:02 am Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | dík ale prostě přijde mi, že se vůbec nezlepšuju (abych uplně nekecal, tak třeba dnešní výkon jsem dal poprvé a překvapilo mě, že jsem to zvládnul) ale prostě vždycky, když se podívám třeba k seeya a jeho bratrovi, tak se mi chce brečet, mám vztek a cítím nenávist, jsem plný zloby a nasraný na celý svět, sice jim to přeju ale jsou to svině
jo a mimochodem, dneska jsem si uvědomil, že mam extrémně malý bicáky, sice nemám rád nějaké poměřování ale dnes jsem se tak trochu rozhlížel po posilovně a i kluci o 10 let mladší maj fakt obrovský pracky oproti mně a zvedaj třeba s EZ 50 kg, já to občas trochu napumpuju pětikilovkama na kladiva a moc mi to asi nedává, v neděli zkusim trochu naložit, jenže víc jak 30 kg stejně nedam |
hele ty shyby máš fakt dobrý... 4x4 s 35kg je fakt dobrej výkon a bicák neřeš, ten je jenom doplněk když jdu v tričku do fitka tak na mně každej kouká co tam dělám, že mám ruce pomalu jak holka... no pak jdu na dřepy a všichni koukaj, co to ten prcek bere, že dřepuje tolik
pokud bys chtěl bicák zlepšit, tak za mně doporučuju klasický zdvihy s nějakou větší váhou a klidně cheatingem a pak to dopumpovat jednoručkama s nějakou nižší váhou, dej to třeba po dřepech nebo mrtvolách, zabere to jenom pár minut mně to docela funguje, na to že bicák cvičím tak jednou měsíčně
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Cmeni

|
Zaslal: ne leden 17, 2016 9:04 pm Předmět: |
|
|
| ryvaru napsal: |
no pak jdu na dřepy a všichni koukaj, co to ten prcek bere, že dřepuje tolik
|
a tohle je právě ryvaru ten problém, u mě si řeknou, hale takovej tlustoch a dřepne hovno
Včera jsem byl s kamarádem na pivu. 3 litry plzenského a musim říct teda, že kdyby bylo o litr mín, tak by to bylo mnohem lepší, nějak mi to nesedlo, dopoledne mě bolela hlava, celej den taková divná pachut v puse k tomu jsem potkal dvě spolužačky z gymplu. Byly totálně na šrot, když jsem je přišel pozdravit, tak jedna se svalila na zem a druhá mi řekla, že mam hlas jako buzík, obě se začali hrozně tlemit a šly někam do rytě. Nejsem nějakej citlivka ale musim přiznat, že mě to trochu vykolejilo. 7 let je člověk nevidí a ony z něj udělaj buzeranta?? Nehledě na to, že jsme s kamarádem z vedlejší třídy zorganizovali petici na jejich podporu, protože je údajně zařízli u maturity. Dostaly šanci před nějakou krajskou komisí, kde shořely jak papír a já jsem byl potom za naprostýho debila
Na druhou stranu jsem rád, že jsem je potkal, alespon mi připomněly, že jsem měl vyznamenání a ony leda tak hovno
17.1. Neděle - Nefunkční softcore trenink 37
Posilka
Energetická bilance: -2 % (kafe +4 %, absence žvýčkačky -1 %, sobotní večer -5 %)
Dřepy
6x4 100 kg PR
-starty každých 3:00
Shyby podhmat
1x40 kg
1x50 kg
1x55 kg PR OH MY GOD
3x3 40 kg
8x20 kg
Kliky na bradlech
4x6 30 kg
Biceps
Triceps
Strečink
Roztrhnul jsem si opět trochu tričko ale seru na to!!! Já jsem stroj!!!
JSEM NEJLEPŠÍ SHYBAŘ V NAŠÍ ČTVRTI VY MRDKY ZKURVENÝ
25 % BF, špeky jako svině, čtyři brady ale vole mrdat fock you 55 kilo
Dneska jsem čerpal sílu ze vzteku a nenávisti. Jednou za čas to asi není uplně špatný ale celkově je to špatná cesta. Od příště už opět harmonie, klid a mír a zejména pozitivní energie. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
Naposledy upravil Cmeni dne ne leden 17, 2016 9:08 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: ne leden 17, 2016 10:24 pm Předmět: |
|
|
carabasi napsal bych ti, že jsi svině ale dokážu kontrolovat návaly vzteku a nenávisti, takže ti jen řeknu, že každý jsme nějaký a já si svůj hlas nevybral
přemejšlim o koupi darth vaderovský masky, která by mi upravovala hlas na drsnější, docela se mi líbí i ta jak má kylo ren...měl bych u kočiček větší šanci co myslíte?
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne leden 17, 2016 10:26 pm Předmět: |
|
|
Neber si to tak, na ženské miesto hrubého hlasu aj tak skôr zaberie hrubá peňaženka _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: út leden 19, 2016 9:38 pm Předmět: |
|
|
19.1. Úterý - Nefunkční softcore trenink 38
Posilka
Energetická bilance: -3 % (žvýkačka +7 %, hodně lidí -10 %)
Mrtvolný tah
10x10 100 kg PR
-starty každých 2:00
Military press
4x6 40 kg
L-sit pull ups
5x5
Kladkostroj vertical row
Jč ve stoj na ramena tlak
Strečink
Dneska jsem přišel z procesu docela promrzlej, okolo poledne jsem si totiž sundal bundu, protože mi bylo cekem teplo, jenže jak se čas blížil ke třetí hodině, tak se začalo dramaticky ochlazovat. Bohužel bunda byla pěkně studená, takže jsem jí na sebe nedokázal obléknout a musel jsem to doklepat do čtyř v mikině  Ale doma jsem dal horkou sprchu a bylo mnohem líp.
Kromě hořčíku, který už ted jedu víceméně pořád jsem začal dávat každý den pilulku vitamínu C, takže imunita ted jede jako švýcarský stroj.
Abych nezapomněl, tak mrtvola bylo uskutečnění mého dávného snu. Ke konci to bylo dost náročný na dýchání ale jelikož jsem to čítoval pomocí Touch and go, tak to šlo. Úchop klasika nadhmat celkem v pohodě, což mě překvapilo. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út leden 19, 2016 10:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út leden 19, 2016 10:47 pm Předmět: |
|
|
Sorry, človek nemusí ani zhybovať, aby ťa podhmatom prezhyboval, daj to nadhmatom, striktne, natoč to a potom uznám, že ozaj si  brontosaurík _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út leden 19, 2016 10:52 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | Sorry, človek nemusí ani zhybovať, aby ťa podhmatom prezhyboval, daj to nadhmatom, striktne, natoč to a potom uznám, že ozaj si brontosaurík |
Sorry, člověk ani nemusí trénovat aby dával na tréninku to, co ty teď.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út leden 19, 2016 10:53 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Turakam napsal: | Sorry, človek nemusí ani zhybovať, aby ťa podhmatom prezhyboval, daj to nadhmatom, striktne, natoč to a potom uznám, že ozaj si brontosaurík |
Sorry, člověk ani nemusí trénovat aby dával na tréninku to, co ty teď. |
Inak dnes som nato tiež myslel, že to je asi so mnou iná bieda, keď by som diamondovi na tréningu mohol akurát kotúče nakladať hehe _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: út leden 19, 2016 11:10 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | Sorry, človek nemusí ani zhybovať, aby ťa podhmatom prezhyboval, daj to nadhmatom, striktne, natoč to a potom uznám, že ozaj si brontosaurík |
to že na to nemusíš trenovat ty, neznamená, že na to nemusím trenovat já, to je důležité si uvědomit _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st leden 20, 2016 8:16 am Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: |
Shyby podhmat
1x55 kg PR OH MY GOD
JSEM NEJLEPŠÍ SHYBAŘ V NAŠÍ ČTVRTI VY MRDKY ZKURVENÝ
25 % BF, špeky jako svině, čtyři brady ale vole mrdat fock you 55 kilo
. | Cha! To neni zlý. Až se trochu rozshybuju tak možná taky zkusim :o) a s těma špekama vítej v klubu. Byly doby kdy jsem měl podezření že to fakt zdvihám sádlem :o))
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: st leden 20, 2016 8:45 am Předmět: |
|
|
D.L: dík, neni to žádný mega výkon ale mam z něj upřímnou radost...udělalo mi to opravdu radost
výzva pro turakama:
-60 kg podhmat
-z plného visu
-na dotek krkem hrazdy
-bonus budou natažené nohy ale chápu, že někde jsou hrazdy nízko, takže mohou být trochu pokrčené
-když bez treningu tak do týdne
jestli to dáš, tak máš můj hluboký respekt _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: st leden 20, 2016 8:54 am Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Turakam napsal: | Sorry, človek nemusí ani zhybovať, aby ťa podhmatom prezhyboval, daj to nadhmatom, striktne, natoč to a potom uznám, že ozaj si brontosaurík |
Sorry, člověk ani nemusí trénovat aby dával na tréninku to, co ty teď. |
Co to je za debilní haterskej příspěvek? Příště si to nech od cesty.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|