[
.....když jdu v tričku do fitka tak na mně každej kouká co tam dělám, že mám ruce pomalu jak holka....
mně to docela funguje, na to že bicák cvičím tak jednou měsíčně
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
[
.....když jdu v tričku do fitka tak na mně každej kouká co tam dělám, že mám ruce pomalu jak holka....
Přesně takhle jsem mu to tam chtěl citovat, ale pak jsem si to v poslední chvíli rozmyslel, že nebudu zlej
[
asi si to nepochopil úplně dobře... progress tam je i když mám ruce furt slabí oproti zbytku
mám geneticky ruce fakt těžce podprůměrný (+ je k tomu moc necvičím), takže mám ruce celkově nic extra, ale s tím co jsem psal vidím progress (obzvlášť na to, že to cvičím tak málo často), takže jsem mu to poradil, protože mu to třeba může fungovat taky
krom toho jsem jako obvykle přeháněl... moc holek asi 39 přes ruku nemá
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Přední dřepy + shyby nadhmat
5x60 kg + 5x25 kg
5x60 kg + 5x25 kg
5x60 kg + 5x25 kg
5x60 kg + 5x25 kg
5x60 kg + 5x25 kg
-starty každých 3:00
Push press
3x4 60 kg
2x70 kg 3. fail
4x60 kg
Přitahy vč v předklonu
do 5x90 kg
Bench
5x5 80 kg
-starty každých 2:00
Strečink
Dřepy se shybama katastrofa, přední je pro mě největší zlo, hrozně mě to dusilo a shyby pak moc nešly ale každopádně z nich mam lepší pocit než ze dřepů.
PP katastrofa jednou jsem si dal i do brady
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
5x60 kg + 5x25 kg
5x60 kg + 5x25 kg
5x60 kg + 5x25 kg
5x60 kg + 5x25 kg
5x60 kg + 5x25 kg
Push press
3x4 60 kg
2x70 kg 3. fail
4x60 kg
Přitahy vč v předklonu
do 5x90 kg
Bench
5x5 80 kg
Strečink
Dřepy se shybama katastrofa, přední je pro mě největší zlo, hrozně mě to dusilo a shyby pak moc nešly ale každopádně z nich mam lepší pocit než ze dřepů.
21.1.2016 - Den, kdy jsem totálně zesměšnil Turakama.
5x60 kg + 5x25 kg
5x60 kg + 5x25 kg
5x60 kg + 5x25 kg
5x60 kg + 5x25 kg
5x60 kg + 5x25 kg
Push press
3x4 60 kg
2x70 kg 3. fail
4x60 kg
Přitahy vč v předklonu
do 5x90 kg
Bench
5x5 80 kg
Strečink
21.1.2016 - Den, kdy jsem totálně zesměšnil Turakama.
ehm, diamonde, ja som to bral ako srandu a mám rád cmeniho humor, preto som podobne poňal aj reakciu na výzvu, neviem však k akému zosmiešneniu došlo heh, dať pomaly bez zameraného tréningu +50kg strikntý zhyb, a keď sa pozrieš dobre a stopneš si video, tak z vystretých rúk, ti príde ako zosmiešnenie, osobne som prekvapil aj seba, tak sa upokoj
"Conor Bless"
Mrtvolný tah
1x60 kg military press
1x80 kg přemístění
1x150 kg
4x4 125 kg
Military press
4x8 35 kg
Shyby nadhmat bezpalcově
do 1x45 kg
Military press
4x8 35 kg
Kliky na bradlech
5x5
Strečink
Bezpalcový úchop mi nesedí, bez zátěže celkem ok, bere to i trochu jinak ale jakmile začnu přidávat, tak mam problém se udržet a přenést sílu. Vhodné leda tak pro Diamonda, protože si své dlouhé pařáty může několikrát obtočit kolem hrazdy.
Včera nebyl čas na posilovnu, takže jen takové šolíchání doma. Nějaké shyby, dipy na kruzích, "nácvik" front lever a pistole a další píčoviny na hrazdě. Hlavně jsem přišel na nový cvik, kterej fakt BERE . Koukal jsem totiž u cvičení na videa arm wrestlerů a zaujal mě hrozně jeden borec. Devon Laratt , naprosto brutální mašina, skvělá vizáž, z fleku by mohl hrát supermana, být ženská tak si od něj nechám udělat dítě
Bomba, dal jsem si několik seriíí po třiceti, fakt pecka a šel jsem spát s hrozně dobrym pocitem, že jsem armwrestler a pořád jsem zatínal bicáky a ted přicházíme do další části...
...sedim v hospodě a naproti mně sedí nějakej hrozně narvanej chlap ale vůbec nevim kdo to je, já nejsem vlastně uplně já, vypadam totiž jako Devon Laratt a samozřejmě dáváme páku. Naprosto mega zápas, vůbec ho nemůžu přetlačit ale na druhou stranu ani on mě ne...rvu to tam naprosto největší silou co mam, zkouším fígly, které jsem se dozvěděl u vlka v logu, nic nepomáhá...kurva...tlačim víc a víc...víííííííííííííc...
probouzím se...do píče vždyť to byl SEN....mam na ruce skříň kurva kurva kurva...začnu sebou škubat jak zběsilej na všechny strany, lomcuju s rukou a popadají mě záchvaty paniky...hrozná bolest v rameni jako by mě někdo do něj bodnul nožem....přestávám bojovat....
začínám si uvědomovat realitu...do prdele žádná skříň....vytahuju ruku....jsem mokrej až na prdeli, celé pyžamo naprosto durch...koukám na svojí ruku a pomalu mi dochází co se stalo
mam trochu odsunutou postel ode zdi kvůli zásuvce a v noci mi tam zapadla ruka, takže jsem pákoval celou noc proti mojí posteli
byla by to celkem fajn historka ale něco jsem si udělal s ramenem neni to nic strašnýho ale při určitých pohybech to sviňsky bolí a občas to bolí i v klidu ach jo
nedalo se nic dělat, v práci jsem to nějak přežil, chvílema to bolelo, chvílema ne ale dneska jsem se hrozně těšil do posilovny, takže jsem zapnul ryvaru mode a šlo se na věc
Shyby podhmat
1x50 kg jak nic
0x60 kg video
1x50 kg fííííha jen tak tak, mega těžký video
Kliky na bradlech
5x5 35 kg
Strečink
Dřepy hrozně těžký, kdybych se tak nebál totálního zesměšnění, tak si vemu pásek.
Shyby...nevim jestli k tomu mam vůbec něco řikat, jsem prostě srrrááááááááááčka no je mi to jedno fock you zmrdi.
Potom se naprosto vytratila jakákoli energie a nadšení, původně v plánu byl ještě bic a tric pořádně napumpovat ale nešlo to, zklámání bylo ohromné, připadal jsem si jako by měl nastat konec světa, já byl jediný člověk co tomu mohl zabránit a zklamal jsem...
Během cvičení jsem rameno necítil, teď už zase jo :/
Za sprostá slova se omlouvám a to že vám nadávám neberte vážně, mam vás rád.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru