Rostlinné proteiny - hrachový, sojový, konopný, rýžový

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rostlinné proteiny - hrachový, sojový, konopný, rýžový  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Rostlinné proteiny - hrachový, sojový, konopný, rýžový
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Milda18

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2016 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tobias92 napsal:
To je slušná cena a rozhodně lepší varianta než ten hrachovej :)

Já se totiž jen dostal do stádia kdy zjišťuju, že po letech utrácení za protein zaznamenávám daleko lepší progres když jsem jednoduše začal pořádně žrát.

To je ale dechberouci
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tobias92

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2016 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To teda, když si teď zpětně spočítám kolik by za ty proteiny bylo hovězího :D:D:D Tak se mi chce brečet.

Samozřejmě protein dávám také, spíš tak nějak asi ze zvyku, ale nevím no. Je tam hodně otazníků pro mě
B.é.d.a.

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2016 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak konečně jsem našel ten vámi doporučovaný CFM za 220,-/1kg od 4Fitness. Vypadá to dost zajímavě takhle samotný protein bez příchutě s možností namíchat si příchuť vlastní.

Míchal bych to teda s vločkama k snídani. Je tam alespoň nějaká ta kvalita tý suroviny?
člověk

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2016 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se tyče využitelnosti, rozhodne je na tom lépe než nejaky protein z hrachu nebo rýže. Kvalitou bych řekl je na tom podobně (stejně) jako dražší proteiny

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Riku

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2016 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:
Asi všechny proteiny (nejednom ty, ale i potraviny) pro Vegany (tzn. z rostlinných zdrojů) mohou být dobře využitelné, ale pouze v přímé kombinaci s jiným zdrojem bílkovin - maso, mléčná bílkovina.
Nicméně je to věc, kterou většina normálních idí nemusí vůbec řešit, takže nevidím důvod kupovat rostlinné proteiny, pokud není člověk vegan. A pokud je člověk vegan, tak bych radši ani necvičil, protože pokud to nemá co se týče stravy úplně vychytané, většinou končí se zdravotnímy problémy.

Tolik můj názor :o)

Nejsem vegan ani nic podobnýho a nechci je nějak obhajovat, ale myslím že to je celkem jedno.. stejně většina populace co jsou "masožrouti" žerou takový sračky a tak nekvalitně, že nakonec jsou na tom snad ještě hůř než ti vegani
člověk

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2016 11:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To ano ale mluvím například o nedostatku železa, vit. B v těle atd.

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Mablung

PříspěvekZaslal: po leden 18, 2016 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:
To ano ale mluvím například o nedostatku železa, vit. B v těle atd.

Což stejně není důvod, proč by neměli cvičit. Pokud se veganem nestane debil, tak by si měl složit potravu, která bude zdravotně v pořádku. Tudíž cvičit samozřejmě může a měl by. Co se železa a vitamínu B týče, musí prostě papat špenát a pít pivo
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: út leden 19, 2016 1:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Veganství je (a to teď nemluvím o tom, když si to někdo zvolí z morálního přesvědčení, to je každýho věc) kokotina a snad nikdo nemůže obhajovat, že to nemá zdravotní rizika oproti jezení i živočišné stravy.
B.é.d.a.

PříspěvekZaslal: út leden 19, 2016 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:
Co se tyče využitelnosti, rozhodne je na tom lépe než nejaky protein z hrachu nebo rýže. Kvalitou bych řekl je na tom podobně (stejně) jako dražší proteiny

Trochu mě zaskočila (příjemně) ta cena, tak trochu pochybuju o tý kvalitě, ale to se dá zase jednoduše odůvodnit že jo - prodává se to jako čistá surovina, bez příchutě, bez dalších přidaných složek, žádná marže velkých značek atd. Takže do toho půjdu, namíchám si vlastní příchuť a na snídani s vločkama si myslim, že to uplně stačí.
B.é.d.a.

PříspěvekZaslal: út leden 19, 2016 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže teď už jenom dotaz přímo na ty co testují/testovali CFM 80 od 4Fitness: Jak je na tom rozpustnost v shakeru - nedělá hrudky? Stravitelnost - nenadýmá atp.? A používali jste ty jejich dochucovací tablety?
Kdyžtak díky za případné reakce.
Lord_Ivory

PříspěvekZaslal: út leden 19, 2016 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mel jsem jen instantni verzi. Ta je naprosto bez problemu.

Co se tyce tablet, tak s nimi mam problem. Pokud hodis tabletu jen tak do sejkru, tak se nikdy nerozpusti. Ani kdyz s tim sejkrem mlatis jako blazen. A to jsem mel asi 8 platicek a vsechny to delaly stejne. Proste vzdycky minimalne pulka nerozpustena zustane. Jedina moznost je proste tu tabletu rozmacknout mezi prsty nebo rozdrolit.
B.é.d.a.

PříspěvekZaslal: út leden 19, 2016 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lord_Ivory napsal:
Mel jsem jen instantni verzi. Ta je naprosto bez problemu.

Co se tyce tablet, tak s nimi mam problem. Pokud hodis tabletu jen tak do sejkru, tak se nikdy nerozpusti. Ani kdyz s tim sejkrem mlatis jako blazen. A to jsem mel asi 8 platicek a vsechny to delaly stejne. Proste vzdycky minimalne pulka nerozpustena zustane. Jedina moznost je proste tu tabletu rozmacknout mezi prsty nebo rozdrolit.

Aha, takže vezmu radši jenom jedno platíčko na zkoušku a jinak bude lepší když vezmu těch 20 g prášku na ochucení, díky.
vlk#

PříspěvekZaslal: út leden 19, 2016 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tos nemusel hledat, stačilo napsat PM, nejmenoval jsem, abych nedělal reklamu...

aktuálně mám nakoupeny tři verze:

neinstantní - to je ta za levno, chuť v pohodě, rozpustnost horší - nepoužívám šejkr, rozmíchávám, ale nevadí mi to, stravitelnost sleduji - zatím je mi po tom trochu těžko, tak sleduji souvislosti a jestli si zvyknu, ale po strávení už v pohodě. určitě jedno balení na zkoušku stojí za to, každý tráví jinak.

instantní - zatím jsem netestoval, je o polovinu dražší, očekávám lepší chuť, rozpustnost i trávení... pak už jen, jestli to bude odpovídat poměru cena/výkon.

noční - jiné využití, takže se s výše uvedenýma netluče, chutná mi a vyhovuje - od něj jsem odvodil vlastnosti toho instantního, který jsem ještě nezkoušel.

ochucovadla nejsou nutná, ale pro zpestření proč ne. nezkoušel jsem, mám prášek, ale zatím jsem ho nepoužil.
B.é.d.a.

PříspěvekZaslal: út leden 19, 2016 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
tos nemusel hledat, stačilo napsat PM, nejmenoval jsem, abych nedělal reklamu...

aktuálně mám nakoupeny tři verze:

neinstantní - to je ta za levno, chuť v pohodě, rozpustnost horší - nepoužívám šejkr, rozmíchávám, ale nevadí mi to, stravitelnost sleduji - zatím je mi po tom trochu těžko, tak sleduji souvislosti a jestli si zvyknu, ale po strávení už v pohodě. určitě jedno balení na zkoušku stojí za to, každý tráví jinak.

instantní - zatím jsem netestoval, je o polovinu dražší, očekávám lepší chuť, rozpustnost i trávení... pak už jen, jestli to bude odpovídat poměru cena/výkon.

noční - jiné využití, takže se s výše uvedenýma netluče, chutná mi a vyhovuje - od něj jsem odvodil vlastnosti toho instantního, který jsem ještě nezkoušel.

ochucovadla nejsou nutná, ale pro zpestření proč ne. nezkoušel jsem, mám prášek, ale zatím jsem ho nepoužil.

Díky za zapojení do diskuze. Zkusim ten neinstantní kvůli jeho ceně, jestli mi bude vyhovovat zůstanu u něj. S rozmícháváním v šejkru snad nebude takový problém, uvidíme. Pokud u mě bude špatná stravitelnost, tak se přesunu na ten instatní, zatim ale rozhodně zkusim ten neinstantní. Na zkoušku vezmu i ochucovací tablety a prášek, nic moc špatnýho v nich neni a navíc jsou za pár korun, takže za zkoušku to stojí.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út leden 19, 2016 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tabletu je nejlepsi rozpustit ve vode samostatne
a pak teprve pridat protejn
ale neni to nic hrozneho
ja piju i sojovej bez prichute

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Rostlinné proteiny - hrachový, sojový, konopný, rýžový Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: