|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Milda18
|
Zaslal: po leden 18, 2016 3:06 pm Předmět: |
|
|
| tobias92 napsal: | To je slušná cena a rozhodně lepší varianta než ten hrachovej :)
Já se totiž jen dostal do stádia kdy zjišťuju, že po letech utrácení za protein zaznamenávám daleko lepší progres když jsem jednoduše začal pořádně žrát. |
To je ale dechberouci
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tobias92
|
Zaslal: po leden 18, 2016 3:23 pm Předmět: |
|
|
To teda, když si teď zpětně spočítám kolik by za ty proteiny bylo hovězího :D:D:D Tak se mi chce brečet.
Samozřejmě protein dávám také, spíš tak nějak asi ze zvyku, ale nevím no. Je tam hodně otazníků pro mě
|
|
| nahoru |
|
 |
B.é.d.a.
|
Zaslal: po leden 18, 2016 9:38 pm Předmět: |
|
|
Tak konečně jsem našel ten vámi doporučovaný CFM za 220,-/1kg od 4Fitness. Vypadá to dost zajímavě takhle samotný protein bez příchutě s možností namíchat si příchuť vlastní.
Míchal bych to teda s vločkama k snídani. Je tam alespoň nějaká ta kvalita tý suroviny?
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: po leden 18, 2016 10:04 pm Předmět: |
|
|
Co se tyče využitelnosti, rozhodne je na tom lépe než nejaky protein z hrachu nebo rýže. Kvalitou bych řekl je na tom podobně (stejně) jako dražší proteiny
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po leden 18, 2016 10:50 pm Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | Asi všechny proteiny (nejednom ty, ale i potraviny) pro Vegany (tzn. z rostlinných zdrojů) mohou být dobře využitelné, ale pouze v přímé kombinaci s jiným zdrojem bílkovin - maso, mléčná bílkovina.
Nicméně je to věc, kterou většina normálních idí nemusí vůbec řešit, takže nevidím důvod kupovat rostlinné proteiny, pokud není člověk vegan. A pokud je člověk vegan, tak bych radši ani necvičil, protože pokud to nemá co se týče stravy úplně vychytané, většinou končí se zdravotnímy problémy.
Tolik můj názor :o) |
Nejsem vegan ani nic podobnýho a nechci je nějak obhajovat, ale myslím že to je celkem jedno.. stejně většina populace co jsou "masožrouti" žerou takový sračky a tak nekvalitně, že nakonec jsou na tom snad ještě hůř než ti vegani
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: po leden 18, 2016 11:11 pm Předmět: |
|
|
To ano  ale mluvím například o nedostatku železa, vit. B v těle atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po leden 18, 2016 11:30 pm Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | To ano ale mluvím například o nedostatku železa, vit. B v těle atd. |
Což stejně není důvod, proč by neměli cvičit. Pokud se veganem nestane debil, tak by si měl složit potravu, která bude zdravotně v pořádku. Tudíž cvičit samozřejmě může a měl by. Co se železa a vitamínu B týče, musí prostě papat špenát a pít pivo
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út leden 19, 2016 1:27 am Předmět: |
|
|
Veganství je (a to teď nemluvím o tom, když si to někdo zvolí z morálního přesvědčení, to je každýho věc) kokotina a snad nikdo nemůže obhajovat, že to nemá zdravotní rizika oproti jezení i živočišné stravy.
|
|
| nahoru |
|
 |
B.é.d.a.
|
Zaslal: út leden 19, 2016 7:38 am Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | Co se tyče využitelnosti, rozhodne je na tom lépe než nejaky protein z hrachu nebo rýže. Kvalitou bych řekl je na tom podobně (stejně) jako dražší proteiny |
Trochu mě zaskočila (příjemně) ta cena, tak trochu pochybuju o tý kvalitě, ale to se dá zase jednoduše odůvodnit že jo - prodává se to jako čistá surovina, bez příchutě, bez dalších přidaných složek, žádná marže velkých značek atd. Takže do toho půjdu, namíchám si vlastní příchuť a na snídani s vločkama si myslim, že to uplně stačí.
|
|
| nahoru |
|
 |
B.é.d.a.
|
Zaslal: út leden 19, 2016 10:05 am Předmět: |
|
|
Takže teď už jenom dotaz přímo na ty co testují/testovali CFM 80 od 4Fitness: Jak je na tom rozpustnost v shakeru - nedělá hrudky? Stravitelnost - nenadýmá atp.? A používali jste ty jejich dochucovací tablety?
Kdyžtak díky za případné reakce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: út leden 19, 2016 2:07 pm Předmět: |
|
|
Mel jsem jen instantni verzi. Ta je naprosto bez problemu.
Co se tyce tablet, tak s nimi mam problem. Pokud hodis tabletu jen tak do sejkru, tak se nikdy nerozpusti. Ani kdyz s tim sejkrem mlatis jako blazen. A to jsem mel asi 8 platicek a vsechny to delaly stejne. Proste vzdycky minimalne pulka nerozpustena zustane. Jedina moznost je proste tu tabletu rozmacknout mezi prsty nebo rozdrolit.
|
|
| nahoru |
|
 |
B.é.d.a.
|
Zaslal: út leden 19, 2016 3:02 pm Předmět: |
|
|
| Lord_Ivory napsal: | Mel jsem jen instantni verzi. Ta je naprosto bez problemu.
Co se tyce tablet, tak s nimi mam problem. Pokud hodis tabletu jen tak do sejkru, tak se nikdy nerozpusti. Ani kdyz s tim sejkrem mlatis jako blazen. A to jsem mel asi 8 platicek a vsechny to delaly stejne. Proste vzdycky minimalne pulka nerozpustena zustane. Jedina moznost je proste tu tabletu rozmacknout mezi prsty nebo rozdrolit. |
Aha, takže vezmu radši jenom jedno platíčko na zkoušku a jinak bude lepší když vezmu těch 20 g prášku na ochucení, díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út leden 19, 2016 3:22 pm Předmět: |
|
|
tos nemusel hledat, stačilo napsat PM, nejmenoval jsem, abych nedělal reklamu...
aktuálně mám nakoupeny tři verze:
neinstantní - to je ta za levno, chuť v pohodě, rozpustnost horší - nepoužívám šejkr, rozmíchávám, ale nevadí mi to, stravitelnost sleduji - zatím je mi po tom trochu těžko, tak sleduji souvislosti a jestli si zvyknu, ale po strávení už v pohodě. určitě jedno balení na zkoušku stojí za to, každý tráví jinak.
instantní - zatím jsem netestoval, je o polovinu dražší, očekávám lepší chuť, rozpustnost i trávení... pak už jen, jestli to bude odpovídat poměru cena/výkon.
noční - jiné využití, takže se s výše uvedenýma netluče, chutná mi a vyhovuje - od něj jsem odvodil vlastnosti toho instantního, který jsem ještě nezkoušel.
ochucovadla nejsou nutná, ale pro zpestření proč ne. nezkoušel jsem, mám prášek, ale zatím jsem ho nepoužil.
|
|
| nahoru |
|
 |
B.é.d.a.
|
Zaslal: út leden 19, 2016 5:09 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | tos nemusel hledat, stačilo napsat PM, nejmenoval jsem, abych nedělal reklamu...
aktuálně mám nakoupeny tři verze:
neinstantní - to je ta za levno, chuť v pohodě, rozpustnost horší - nepoužívám šejkr, rozmíchávám, ale nevadí mi to, stravitelnost sleduji - zatím je mi po tom trochu těžko, tak sleduji souvislosti a jestli si zvyknu, ale po strávení už v pohodě. určitě jedno balení na zkoušku stojí za to, každý tráví jinak.
instantní - zatím jsem netestoval, je o polovinu dražší, očekávám lepší chuť, rozpustnost i trávení... pak už jen, jestli to bude odpovídat poměru cena/výkon.
noční - jiné využití, takže se s výše uvedenýma netluče, chutná mi a vyhovuje - od něj jsem odvodil vlastnosti toho instantního, který jsem ještě nezkoušel.
ochucovadla nejsou nutná, ale pro zpestření proč ne. nezkoušel jsem, mám prášek, ale zatím jsem ho nepoužil. |
Díky za zapojení do diskuze. Zkusim ten neinstantní kvůli jeho ceně, jestli mi bude vyhovovat zůstanu u něj. S rozmícháváním v šejkru snad nebude takový problém, uvidíme. Pokud u mě bude špatná stravitelnost, tak se přesunu na ten instatní, zatim ale rozhodně zkusim ten neinstantní. Na zkoušku vezmu i ochucovací tablety a prášek, nic moc špatnýho v nich neni a navíc jsou za pár korun, takže za zkoušku to stojí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út leden 19, 2016 5:16 pm Předmět: |
|
|
tabletu je nejlepsi rozpustit ve vode samostatne
a pak teprve pridat protejn
ale neni to nic hrozneho
ja piju i sojovej bez prichute _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|