Zajímavý video, na tomhle linku je cardio vs. hiit vysvětleno trochu víc "vědecky" a i s tím zrychleným metabolismem po HIIT cardiu to prej líp nevychází, pokud se bavíme čistě o hubnutí a spálených kaloriích. Ale ano, bere to míň času, je to "zábavnější" a pokud nejde o tlustýho člověka ale o namakance s trochou tuku, tak se to hodí víc.
Sice me ten clovek trosku irituje, ale vlastne popisuje muj rezim, byt ve vyrovnanem energetickem prijmu, a podle inbody, jak sem uz nedavno psal, schazuju mesicne 0.5kg tuku a nabiram 0.5kg svalu s fullbody 2x tydne, ale tenhle rezim sem si vybral protoze se byl rad ze sem jednorazove schodil 10kg a to mi stacilo.
Já myslím, že tebou navržený model současného nabírání svalové hmoty a spalování tuku by mohl fungovat jen tehdy, pokud by všechno probíhalo za ideálních podmínek - ideální načasování živin, ideální příjem energie, ideální hormonální prostředí, ideální regenerace, ideální tréninkový plán, stálý progress v tréninku, který je u pokročilého cvičence stále těžší a těžší.
Všechno tohle zajistit je strašně těžké a drtivá většina lidí toho z různých důvodů není schopná, protože to vyžaduje opravdovou disciplínu a těžkou práci.
Ale na druhou stranu musím říct, že během doby mého posilování se přesně o tento postup, tj. nabírání takřka čisté svalové hmoty pokouším také a s odcvičenými roky je to čím dál těžší a těžší právě kvůli výše uvedeným podmínkám.
Diamonde - jen se rozepiš :)
Luki - není zač a věřím tomu, že když i on to přežene s kcal, tak bude :)
Minikorbič - Podle mě je to nejrozumnější a nejzdravější pro tělo být v cca vyrovnaném režimu.
Princi - to máš pravdu, vše musí být tip ťop a bude to těžký, věřím ale, že to za to stojí a dlouhodobě se takto právě poznají rozdíly ..
Jak připravit ochucenou RÝŽI NATURAL | Nejkvalitnější zdroj sacharidů
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru