Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 31, 32, 33  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2016 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ryvaru napsal:
[
.....když jdu v tričku do fitka tak na mně každej kouká co tam dělám, že mám ruce pomalu jak holka....
mně to docela funguje, na to že bicák cvičím tak jednou měsíčně

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2016 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
ryvaru napsal:
[
.....když jdu v tričku do fitka tak na mně každej kouká co tam dělám, že mám ruce pomalu jak holka....

Přesně takhle jsem mu to tam chtěl citovat, ale pak jsem si to v poslední chvíli rozmyslel, že nebudu zlej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cmeni

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2016 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dave1913 napsal:
DiamonD123 napsal:
Turakam napsal:
Sorry, človek nemusí ani zhybovať, aby ťa podhmatom prezhyboval, daj to nadhmatom, striktne, natoč to a potom uznám, že ozaj si brontosaurík

Sorry, člověk ani nemusí trénovat aby dával na tréninku to, co ty teď.

Co to je za debilní haterskej příspěvek? Příště si to nech od cesty.

Tento příspěvek není debilní a ani haterský. Přijde mi vtipný ale lehce rejpavý ve stylu původního příspěvku.

U mě v logu nebude nikdo nikomu říkat co se tu smí a nesmí psát, včetně mě. Je tu naprostá volnost všech názorů, myšlenek a proudů.
ryvaru

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2016 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
ryvaru napsal:
[

asi si to nepochopil úplně dobře... progress tam je i když mám ruce furt slabí oproti zbytku

mám geneticky ruce fakt těžce podprůměrný (+ je k tomu moc necvičím), takže mám ruce celkově nic extra, ale s tím co jsem psal vidím progress (obzvlášť na to, že to cvičím tak málo často), takže jsem mu to poradil, protože mu to třeba může fungovat taky

krom toho jsem jako obvykle přeháněl... moc holek asi 39 přes ruku nemá
Turakam

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2016 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kucharkina dcera ma vzdy viac, nato pametaj.
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2016 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:

U mě v logu nebude nikdo nikomu říkat co se tu smí a nesmí psát, včetně mě. Je tu naprostá volnost všech názorů, myšlenek a proudů.

Za chvíli tu máš Tommyho s reptiliánama
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2016 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Cmeni napsal:

Za chvíli tu máš Tommyho s reptiliánama

Svůj příspěvek jsi napsal 20 . ledna 2016 2 : 23

2 x 23 = 46
20 + 46 = 66

jsou 3 dny do 24. ledna - 24. ledna 1848 bylo nalezeno v Kalifornii první zlato a začala tím zlatá horečka.

umažeme tedy první tři čísla z 2016 -> 6

6 66 -> 666

666

Náhoda???

Nemyslím si...
Turakam

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2016 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prijal som tvoju výzvu, vid. môj log, vyhral si.
Cmeni

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2016 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21.1. Čtvrtek - nefunkční softcore trenink 39
Posilka

Energetická bilance: síla v rovnováze

Přední dřepy + shyby nadhmat
5x60 kg + 5x25 kg
5x60 kg + 5x25 kg
5x60 kg + 5x25 kg
5x60 kg + 5x25 kg
5x60 kg + 5x25 kg
-starty každých 3:00

Push press
3x4 60 kg
2x70 kg 3. fail
4x60 kg

Přitahy vč v předklonu
do 5x90 kg

Bench
5x5 80 kg
-starty každých 2:00

Strečink

Dřepy se shybama katastrofa, přední je pro mě největší zlo, hrozně mě to dusilo a shyby pak moc nešly ale každopádně z nich mam lepší pocit než ze dřepů.
PP katastrofa jednou jsem si dal i do brady
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2016 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Posilka

5x60 kg + 5x25 kg
5x60 kg + 5x25 kg
5x60 kg + 5x25 kg
5x60 kg + 5x25 kg
5x60 kg + 5x25 kg

Push press
3x4 60 kg
2x70 kg 3. fail
4x60 kg

Přitahy vč v předklonu
do 5x90 kg

Bench
5x5 80 kg

Strečink

Dřepy se shybama katastrofa, přední je pro mě největší zlo, hrozně mě to dusilo a shyby pak moc nešly ale každopádně z nich mam lepší pocit než ze dřepů.

21.1.2016 - Den, kdy jsem totálně zesměšnil Turakama.
Turakam

PříspěvekZaslal: čt leden 21, 2016 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Cmeni napsal:
Posilka

5x60 kg + 5x25 kg
5x60 kg + 5x25 kg
5x60 kg + 5x25 kg
5x60 kg + 5x25 kg
5x60 kg + 5x25 kg

Push press
3x4 60 kg
2x70 kg 3. fail
4x60 kg

Přitahy vč v předklonu
do 5x90 kg

Bench
5x5 80 kg

Strečink

21.1.2016 - Den, kdy jsem totálně zesměšnil Turakama.

ehm, diamonde, ja som to bral ako srandu a mám rád cmeniho humor, preto som podobne poňal aj reakciu na výzvu, neviem však k akému zosmiešneniu došlo heh, dať pomaly bez zameraného tréningu +50kg strikntý zhyb, a keď sa pozrieš dobre a stopneš si video, tak z vystretých rúk, ti príde ako zosmiešnenie, osobne som prekvapil aj seba, tak sa upokoj
Cmeni

PříspěvekZaslal: so leden 23, 2016 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakama zase to tak neprožívej...jak svět plyne, někoho zesměšníš, někdo zesměšní tebe...

23.1. Sobota - Nefunkční softcore trenink 40
Posilka

Energetická bilance: zapomněl jsem jí spočítat

Mrtvolný tah
1x60 kg military press
1x80 kg přemístění
1x150 kg
4x4 125 kg

Military press
4x8 35 kg

Shyby nadhmat bezpalcově
do 1x45 kg

Military press
4x8 35 kg

Kliky na bradlech
5x5

Strečink

Bezpalcový úchop mi nesedí, bez zátěže celkem ok, bere to i trochu jinak ale jakmile začnu přidávat, tak mam problém se udržet a přenést sílu. Vhodné leda tak pro Diamonda, protože si své dlouhé pařáty může několikrát obtočit kolem hrazdy.
Cmeni

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska začnem z vesela a skončíme smutkem.

Včera nebyl čas na posilovnu, takže jen takové šolíchání doma. Nějaké shyby, dipy na kruzích, "nácvik" front lever a pistole a další píčoviny na hrazdě. Hlavně jsem přišel na nový cvik, kterej fakt BERE . Koukal jsem totiž u cvičení na videa arm wrestlerů a zaujal mě hrozně jeden borec. Devon Laratt , naprosto brutální mašina, skvělá vizáž, z fleku by mohl hrát supermana, být ženská tak si od něj nechám udělat dítě

Bomba, dal jsem si několik seriíí po třiceti, fakt pecka a šel jsem spát s hrozně dobrym pocitem, že jsem armwrestler a pořád jsem zatínal bicáky a ted přicházíme do další části...

...sedim v hospodě a naproti mně sedí nějakej hrozně narvanej chlap ale vůbec nevim kdo to je, já nejsem vlastně uplně já, vypadam totiž jako Devon Laratt a samozřejmě dáváme páku. Naprosto mega zápas, vůbec ho nemůžu přetlačit ale na druhou stranu ani on mě ne...rvu to tam naprosto největší silou co mam, zkouším fígly, které jsem se dozvěděl u vlka v logu, nic nepomáhá...kurva...tlačim víc a víc...víííííííííííííc...
probouzím se...do píče vždyť to byl SEN....mam na ruce skříň kurva kurva kurva...začnu sebou škubat jak zběsilej na všechny strany, lomcuju s rukou a popadají mě záchvaty paniky...hrozná bolest v rameni jako by mě někdo do něj bodnul nožem....přestávám bojovat....

začínám si uvědomovat realitu...do prdele žádná skříň....vytahuju ruku....jsem mokrej až na prdeli, celé pyžamo naprosto durch...koukám na svojí ruku a pomalu mi dochází co se stalo

mam trochu odsunutou postel ode zdi kvůli zásuvce a v noci mi tam zapadla ruka, takže jsem pákoval celou noc proti mojí posteli

byla by to celkem fajn historka ale něco jsem si udělal s ramenem neni to nic strašnýho ale při určitých pohybech to sviňsky bolí a občas to bolí i v klidu ach jo

nedalo se nic dělat, v práci jsem to nějak přežil, chvílema to bolelo, chvílema ne ale dneska jsem se hrozně těšil do posilovny, takže jsem zapnul ryvaru mode a šlo se na věc

25.1. Pondělí - Nefunkční softcore trenink 41
Posilka

Dřepy
5x5 100 kg

Shyby podhmat
1x50 kg jak nic
0x60 kg video
1x50 kg fííííha jen tak tak, mega těžký video

Kliky na bradlech
5x5 35 kg

Strečink

Dřepy hrozně těžký, kdybych se tak nebál totálního zesměšnění, tak si vemu pásek.
Shyby...nevim jestli k tomu mam vůbec něco řikat, jsem prostě srrrááááááááááčka no je mi to jedno fock you zmrdi.
Potom se naprosto vytratila jakákoli energie a nadšení, původně v plánu byl ještě bic a tric pořádně napumpovat ale nešlo to, zklámání bylo ohromné, připadal jsem si jako by měl nastat konec světa, já byl jediný člověk co tomu mohl zabránit a zklamal jsem...

Během cvičení jsem rameno necítil, teď už zase jo :/

Za sprostá slova se omlouvám a to že vám nadávám neberte vážně, mam vás rád.

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Balbi mode padnul, ať žije Ryvaru mode!
Cmeni

PříspěvekZaslal: po leden 25, 2016 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

na nějakeho starého fotra balbiho sere kakající psík, teď je tu nová krev, mládí a testosteron vpřed

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 31, 32, 33  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: