Ryvaru power

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 47, 48, 49  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ryvaru power  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Ryvaru power
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: so leden 16, 2016 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
toč to z iného uhľa, takto ťažko niečo posudzovať

V GPC by mu to možná uznali. V IPF určitě ne. Navíc ty jeho dřepy s bandážema to je něco napůl raw napůl equip.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ryvaru

PříspěvekZaslal: ne leden 17, 2016 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Turakam napsal:
toč to z iného uhľa, takto ťažko niečo posudzovať

V GPC by mu to možná uznali. V IPF určitě ne. Navíc ty jeho dřepy s bandážema to je něco napůl raw napůl equip.

možná to hodím někdy z boku... jinak bandáže jsou raw ve všech federacích krom IPF, kde závodit nechci, takže to beru jako raw i když chápu že někdo to jako raw nebere... hloubku ještě určitě zlepším, zaměřím se na to v deloadu a dalším cyklu... teď mám zatím špatně mobilní kyčle a tudíž se dostanu dolů bez toho aby mně ty kyčle bolely sotva pod paralel i s nějakou normální vahou a když tam mám skoro 2kila tak mám problém si hlídat i techniku, natož hloubku v příštím cyklu to doladím
marzochi

PříspěvekZaslal: ne leden 17, 2016 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vůbec se do toho nechci montovat, je to samozřejmě tvoje rozhodnutí nezávodit v IPF. Ale můžu se zeptat co tě k tomu vede? Je tam jednoznačně největší konkurence, výkon v IPF bude vždy daleko hodnotnější než v jiné federaci, je tam šance reprezentovat českou republiku a jsou tam dopingové kontroly. Proč soutěžit ve federaci kde budete v kategorii asi tak 3 a každej si o tobě bude myslet akorát že sypeš a děláš polodřepy? V takhle mladym věku nechápu proč by se čistej a nadějnej sportovec cpal jinam než do IPF. Takovy je muj pohled a zajimalo by mě jak se na to divaš ty. Často jediny argument ktery slyšivam je, že ipf je "prostě nahovno".
ryvaru

PříspěvekZaslal: ne leden 17, 2016 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marzochi napsal:
Vůbec se do toho nechci montovat, je to samozřejmě tvoje rozhodnutí nezávodit v IPF. Ale můžu se zeptat co tě k tomu vede? Je tam jednoznačně největší konkurence, výkon v IPF bude vždy daleko hodnotnější než v jiné federaci, je tam šance reprezentovat českou republiku a jsou tam dopingové kontroly. Proč soutěžit ve federaci kde budete v kategorii asi tak 3 a každej si o tobě bude myslet akorát že sypeš a děláš polodřepy? V takhle mladym věku nechápu proč by se čistej a nadějnej sportovec cpal jinam než do IPF. Takovy je muj pohled a zajimalo by mě jak se na to divaš ty. Často jediny argument ktery slyšivam je, že ipf je "prostě nahovno".

hlavní důvod je, že jsem v oddílu metalpower nový bor (krom toho že to mám docela blízko jsou tam i super lidi) a tam se závodí ve volných federacích... i tak bych si ale nejspíš nevybral IPF, tady v ČR je to možná převládající federace, ale ve světě je většina dobrých závodníků v jiných federacích... reprezentovat ČR může člověk v jakýkkoliv federaci a upřímě mi dopingový kontroly vaděj (ne že bych sypal, ale zase ať si každej dělá co chce a přijde mi, že jsou to zbytečný problémy navíc... krom toho jednou třeba taky začnu a to že tam jsou kontroly neznemená že se tam nesype, sype se tam taky, jenom dělal že ne, což mně sere ještě víc, než kdyby prostě řekli, že sypou) ať si třeba někdo myslí že sypu a že dělám polodřepy, mně to je vcelku u prdele původně jsem chtěl vyzkoušet IPF i další federace, ale dost lidí mně od toho odrazovalo (celkem pádnejma důvodama) a hlavně by tam nikdo od nás nejezdil a jet sám závodit někam do prahy nebo kam je pro mně dost obtížný...

proti IPF nic moc nemám, je tam sice hromada zbytečných komplikací a omezení*, ale pro mně to nepřipadá moc v úvahu hlavně z praktických důvodů...

* krátký bandáže, který ani nemám, jsou tam omezení co člověk musí mít za spodky (třeba boxerky jsou zakázaný...), je tam zakázaný bít závodníka před diváky a médii debilní stojan na dřep (zlatej monolift), tričko pod dres (singlet) musí být z určených materiálů,....
ryvaru

PříspěvekZaslal: ne leden 17, 2016 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neděle 17.1. -odpočinek, za den sem se byl párkrát na chvilku projít, ale jinak vesměs dneska totálně nicnedělání vzpřimovače mám tak na sračku jako nejspíš nikdy v životě ne (moc dobře sem nespal, asi ten koffein), takže každej krok je bolest a zvednout se ze sedačky je neuvěřitelně těžký rodiče nejsou doma, tak sem večer udělal kilo kuřecího (i na zejtra a pro bráchu), to bude zas něco až se zejtra vrátěj

tenhle tejden to trochu pozměním, určitě vynechám středeční trénink a když to k tomu bude, tak dám nějaký šolíchání v pondělí... v sobotu bych si rád osahal dvoukilo na dřepu, tak dám svalům aspoň trochu času na přípravu

Turakam

PříspěvekZaslal: ne leden 17, 2016 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

úprimne, ak hentak útrpne cítiš vzpriamovače, tak bude niekde chyba...
ryvaru

PříspěvekZaslal: ne leden 17, 2016 9:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
úprimne, ak hentak útrpne cítiš vzpriamovače, tak bude niekde chyba...

chybu bych tam zase tak neviděl... záda (páteř) jsou naprosto v pohodě a bolej jenom svaly, což se dá pochopit... po dřepech jsem šel lehký mrtvoly kterejma sem to dodělal a regenerace nebyla úplně dobrá, protože jsem se nevyspal moc dobře... nic extra špatnýho mi na tom nepřijde, pokud tobě něco jo, tak to napiš konkrétněji, ne že bude někde chyba
ryvaru

PříspěvekZaslal: út leden 19, 2016 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

úterý 19.1.

benchopress -technicky
-rozcvičení
8x50
7x60
6x70
5x80
4x85
3x3x90
-furt zvykání si na "novou" techniku... už to vypadá docela dobře, ještě potřebuju doladit pár drobností (no zase tak málo jich není a zase takový drobnosti to taky nejsou ) a pak se zase vrhnu trochu do vah devadesátka každopádně celkem lehká, trojky jako nic a to sem to jel pěkně procítěně a pomalu (skoro jako tomáš lukáš )

push-press -každý opakování položený na klíční kosti
-rozcvičení
5x45
5x65
5x75
4x80
-zase po dlouhý době jsem to zkusil... technika žádnej zázrak, potřeboval bych si to párkrát zase dát než to bude dobrý, ale zase tak hrozný to (snad) nebylo 65 bylo těžší než jsem čekal, ale pak sem se na to trochu zkoncentroval a 75 bylo vyloženě lehkých... tak sem přidal rovnou na 80, kde mi nevyšly první 2 opakování moc technicky, takže pětka nakonec nepadla, ale určitě na to síla je

benchpress na úzko -cca 33cm mezi rukama
8x30
6x50
6x60
6x70
6x80
6x85
-parádička vím že pro většinu lidí je to rozcvička, ale já mám bench slabej a úzkej ještě slabší... do teď jsem šel nejvíc asi s 80 a bylo to neuvěřitelně těžký, takže když to tam padalo jako nic nevěřil jsem vlastním očím narozdíl od klasickýho benche tady mám docela dobrou techniku (dobrá poloha ramen-loktů-zápěstí, dobrý zapojení nohou,...) až tohle přenesu na klasickej bench tak to snad konečně začne trochu lítat

přítahy VČ v předklonu podhmatem
10x50
8x80
2x6x100 -trochu cheating

dneska další comnězrovnanapadlo trénink, celkem pěknej baví mně to i víc než nějaký předepsaný serky a opáčka a výkony dneska byly nakonec lepší než jsem čekal

čas tréninku 1:35 (celkově 1:45)

váha po tréninku 79,1

teď 3 dny volna a pak sobotní těžký dřepy snad se povede pěkně zregenerovat a dobře to vyjde...
ryvaru

PříspěvekZaslal: st leden 20, 2016 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

středa 20.1. -měl jsem strašnou chuť jít cvičit, tak sem dal aspoň bicák+předloktí... sice jenom taková sráčská pumpička, ale aspoň něco včerejší trénink jsem skoro necítil, jako bych vůbec necvičil... to už se mi dlouho nestalo na druhou stranu když něco nosím nebo jdu do schodů, tak cítím nohy a dolní záda... to už snad musí být tím, že si to nějak namluvím
ryvaru

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čtvrtek 21.1. -bazén+sauna tak nakonec sem zjistil, že vstup je jenom 30kč, takže mně tam teď uviděj častějc

pátek 22.1. -hovnodělání psychická příprava na zítřejší trénink
Dave1913

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kde to je prosimtě? V Blansku máme jen saunu za 100 Kč :D
ryvaru

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v rumburku, úplně na severu, prdel republiky a posilky tu jsou všechny za 40kč taky mně ale 30kč překvapilo... čekal jsem tak dvojnásob, samotnej bazén je tuším 25 nebo taky 30 je tam taky nejspíš nějaká sleva že jsem student, ale i chlapy to maj asi za 40
ryvaru

PříspěvekZaslal: so leden 23, 2016 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sobota 23.1. -lehce jsem cítil záda, ale to jsem si určitě musel nějak vsugerovat po týdnu regenerace se nemůžu vymlouvat ani kdybych chtěl

dřep -naširoko
-rozcvičení (10xosa,6x55,4x95,3x125)
2x150 pásek+bandáže
2x165
1x180
1x195
1x210 -ještě tak 2cm dolů abych byl úplně spokojenej, ale silově nečekaně úplně s přehledem rezerva určitě je, ale už sem nechtěl zkoušet víc... hlavně proto, že osu mám do 200kg a nechci riskovat její zničení+zničení dřevěný podlahy
3x200 -mrzí mně hloubka, pár cm by to určitě sneslo... jinak ale spokojenost, silově to šlo
10x150 - bez bandáží -na jisto jeden z nejhorších humusů co jsem kdy zažil... nejhorší byl ten přechod z bandáží, kde to pěkně střílí od spodu a tady najednou od spodu nic od asi 6. opáčka už sem to moc nezvládal technicky a postupně jsem ohýbal záda... nakonec sem to nějak silou vůle dodřepoval, ale málem jsem u toho umřel a ani jsem to nedokázal vrátit do stojanu a musel sem to hodit dolů... o dechu radši ani nemluvím s výkonem ale určitě velká spokojenost, je to pro mně určitě hodnotnější než těch 210 hloubka podle mně dobrá
-asi není třeba moc hodnotit po několika osobácích bych nemohl být nespokojený (to může jenom cmeni ) a dokonce jsem z toho měl velikánskou radost jinak jsem ještě chtěl původně dát 20x100 na přední, ale po těch 150 jsem měl pocit, že umřu a při představě tolika čelňáků jsem se málem zhroutil, tak jsem se na to vysral
-budou videa, ale mám přes 10G záběrů a ještě mi nějak nechce pracovat debilní movie maker a tak je dost nejistý, jestli to vyřeším ještě dneska... pokud ne, tak videa budou zítra

bench -technicky, bez pomůcek, decentní stopky
10x10
10x30
10x50
10x60
10x70
9x80 (+1 lehká dopomoc)
-nějaký technický high-reps jenom tak pro radost docela to šlo, ale nijak sem to nehrotil...

power clean -ze země rovnou na ramena... technicky
-rozcvičení s 50kg
1x70
1x80
1x85
-sparing ještě cvičil (začal o dost dýl) a ještě jsem měl náladu zvedat, tak sem si dal neplánovaně trochu cleanů nakonec PR a ještě s lehkou rezervou, takže určitě spokojenost

parádní trénink netřeba více slov

čas tréninku cca 3:00 (celkově asi 3:30) jednou za čas si to musí člověk užít

váha po tréninku 78,5 -před tréninkem jsem byl 2x na velký, takže jasenj pokles, ale stejně mi přijde že to šlo dolů co jsem dal pryč kreatin bez obsahu střev tam nebude 78 ani omylem...

btw. musím tu pochválit sparinga... až na to, že si brutálně usral akorát když jsem šel na 210, jsem fakt rád, že se mnou chodí cvičit... umí motivovat a dobře jistí (než mně činka drtí a záraží do země/lavice nepomůže ani o gram... často mně to spíš sere a mám pocit že mně chce zabít, ale aspoň jsou ty výkony reálný a bez přidaných konzervantů ) taky skvěle maká a má pěknej program (kterej si sám udělal), takže má progress téměř z tréninku na trénink a moc se mi líbí jeho technika... ne jak já a ty moje prasárny (hlavně ty ze začátků)

tímto tréninkem končím s cyklem a přichází na 14 dní deload , kde budu cvičit podle pocitu, ale nepůjdu přes 100 na dřepu a mrtvole a asi dám spíš nějaký lehký pumpičky na ruce, lýtka,... prostě flákáníčko

abych zhodnotil cyklus (+k tomu připočítám i asi měsíc technický fáze předtím), tak musím uznat, že se to určitě nepovedlo podle představ... skoro všechno se to rozpadlo a úplně do konce jsem dojel jenom dřep i tak to ale vidím pozitivně, protože nárůst síly je sice ne nějaký extra ohromný, ale určitě znatelný a hlavně jsem zlepšil svojí techniku, což je do budoucna určitě přinosnější než kdybych měl progress na síla a technika by byla na hovno mám hromadu nových poznatků, zkušeností,...

chtěl bych poděkovat všem co sem občas nakouknou na ty moje hrůzy a komentují/radí určitě jste mi dost pomohli a nasměrovali lepším směrem
Judson

PříspěvekZaslal: so leden 23, 2016 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To sem fakt zvedav, esli to dotahnes daleko, nebo nakopak brzo skoncis, jedno z toho to bude )
ryvaru

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2016 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak nakonec sem to včera nestihnul, tak dodatečně dneska

hloubky si sem vědom, zkusím tam teď dostat do dolní fáze zhoupnutí, kterým se tam dostanu... od novýho cyklu každopádně všechno hezky pod paralel (doufám)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Ryvaru power Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 47, 48, 49  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: