Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1093, 1094, 1095 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
AHOLA

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 1:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
jak těžké (a jak drahé) je najít dobrého instalatéra, elektrikáře

Vodara, zvaraca, bagristu, studniara, chlapika na instalaciu a opravu kotlov, kozubov, atd....

Niekedy sa sam seba pytam, naco som siel na vysoku, na druhu stranu keby panbozko chcel, aby som sa zivil rukami, tak mi nenadeli obe lave...
V podstate to co reno vymenoval ani nie je nekvalifikovana sila, tam uz treba urcitu kvalifikaciu, skusenosti, atd. Tusim ked pred par rokmi Nemci pustili do sveta udaj, ze maju milion volnych prac. miest pre kvalifikovanu prac. silu, slo skor o tych zvaracov ako trebars...kunsthistorikov

Jedinou devizou ozaj nekvalifikovanej prac. sily (trebars pasova vyroba a pod.) je to, ze to nikto nechce robit ked nemusi (alebo to skratka nikto nerobi poriadne, ako ti kopaci u Koubu*5* ), zaraba sa tam na hodinach, nocnych smenach atd. Ale mozu byt lahko nahradeni strojmi, samoobsluznymi pokladnami, a pod.
Mam vsak taky pocit, ze hordy ludi z potrebnych profesii kde chybaju ludia, sa na nas nezenu zo ziadnej strany.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Makuška

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Barbar Conan napsal:
Přečti si ten Cmeniho příspěvek ještě jednou

Ty jsi příšerný.....mě to pak docvaklo....holt jednou byly ruce při psaní rychlejší než mozek u čtení...dočetla jsem po slovo "xenofobní" a pak už jsem viděla rudě.

A pak tajně doufala, že si toho jako nikdo nevšimne. Tak to neprošlo.... nevadí.... furt se můžu vymlouvat na barvu vlasů.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Chadzi napsal:
Většina lidí ani neví, jak by se na kruháči mělo jezdit...všichni se za sebe řadí do vnějšího pruhu i když klidně vyjíždějí až třetím výjezdem místo toho, aby jeli vnitřním (ten je samozřejmě prázdný :D). Málokdo ví, že vnější pruh je pro ty, kteří vyjíždějí následujícím výjezdem. Ono je to na besipu i krásně popsané, ale v autoškole to snad ani neučí...

Ono je to totiž ve většině situací nejrychlejší a nejbezpečnější, než přejíždět mezi pruhy, zejména když ty výjezdy jsou pár metrů od sebe a měnit jízdní pruhy kvůli 15m mi přijde jako kravina a zbytečné riziko.

dneska jsem potkal podobneho idiota, v Olomouci Globusu,
vyjizdel z Olomouce vyjezdem na mohelnici
ja prijizdel z obchvatu a chtel jsem stejny vyjezd, ale z vnitrniho pruhu
teoreticky nekonfliktni situace
ale ten ko**t si to v pulce rozmyslel, prejel (pres plnou a bez blinkru) prede mne do vnitrniho
brzdil jsem i ocima, sel jsem do smyku bylo to na centimetry
a o si jen tak odjel
kdybych nepospichal, tak ho dojedu (Renault Scenic proti Honde Civic nema sanci) a vysvetlim mu, jak se jezdi
asi pujdu taky kupovat kameru do auta.....
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Barbar Conan napsal:
Přečti si ten Cmeniho příspěvek ještě jednou

Ty jsi příšerný.....mě to pak docvaklo....holt jednou byly ruce při psaní rychlejší než mozek u čtení...dočetla jsem po slovo "xenofobní" a pak už jsem viděla rudě.

A pak tajně doufala, že si toho jako nikdo nevšimne. Tak to neprošlo.... nevadí.... furt se můžu vymlouvat na barvu vlasů.

tak ale jsem rád, že jsme se pochopili a nedošlo k žádným nedorozuměním jako například při bezplatných prohlídkách v německých městech na silvestra
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě nejvíc baví, jak většině lidí, kteří nejvíc vyřvávají, jak tady nechtějí uprchlíky, chybí sebereflexe, nadhled a smysl pro humor
Makuška

PříspěvekZaslal: pá leden 22, 2016 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
tak ale jsem rád, že jsme se pochopili a nedošlo k žádným nedorozuměním jako například při bezplatných prohlídkách v německých městech na silvestra

Jo jo..... tam taky prý byly ruce rychlejší než mozek - ovšem už v ne tak vtipném podání jako od tebe.
Mablung

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2016 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už jsem si zvykl na různé chlápky v tílku, kteří se nakrucují před zrcadlem. Ale vidět Grznára, jak chodí po posilce do půl těla, s pupkem větším než většina štamgastů v zapadlé vesnické putice, bylo skutečně odpuzující.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2016 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0 napsal:
Mě nejvíc baví, jak většině lidí, kteří nejvíc vyřvávají, jak tady nechtějí uprchlíky, chybí sebereflexe, nadhled a smysl pro humor

Já tady třeba nechci ekonomické migranty v lewiskách a iphonem. Ti ať táhnou bránit svoje ženy a staré co zůstali v domovině - a můžu to říct s úsměvem, vtipně, s nadhledem - jakkoliv. Nemám rád parazitování - v jakékoliv oblasti.
ygg

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2016 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

Já tady třeba nechci ekonomické migranty v lewiskách a iphonem. Ti ať táhnou bránit svoje ženy a staré co zůstali v domovině - a můžu to říct s úsměvem, vtipně, s nadhledem - jakkoliv. Nemám rád parazitování - v jakékoliv oblasti.

Čistě ze zvědavosti, před kým by ti ekonomičtí migranti to své příbuzenstvo měli jako bránit?
cipinek

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2016 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Deadlift napsal:

Čistě ze zvědavosti, před kým by ti ekonomičtí migranti to své příbuzenstvo měli jako bránit?

hezky yggu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2016 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš pravdu yggu, čistě hypoteticky, kdyby sem vrthlo nějaké vojsko - tak na to seru a s iphonem v kapse si to poštráduju do USA.
Petey

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2016 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Máš pravdu yggu, čistě hypoteticky, kdyby sem vrthlo nějaké vojsko - tak na to seru a s iphonem v kapse si to poštráduju do USA.

ygg asi narazal na to, ze su to ekonomicki migranti, takze nie vojnovi utecenci
ygg

PříspěvekZaslal: ne leden 24, 2016 10:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
Deadlift napsal:

ygg asi narazal na to, ze su to ekonomicki migranti, takze nie vojnovi utecenci

Asi tak ... ale každý máme občas slabší chvilku ... a delší vedení:-).
Mablung

PříspěvekZaslal: út leden 26, 2016 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Štve mě, jak jsou blbě seřízené semafory. Zapnuté ve dvě ráno či v jiné geniální době, kdy na silnici není ani živáčka a člověk čeká na červenou jak kokot. Tudíž jsem se rozhodl, že budu prostě a jednoduše jezdit na červenou, tam, kde vidím, že je úplně zbytečná. Samozřejmě, při zachování zdravé opatrnosti.
Mapa radarů průjezdu na červenou je tady http://kamery.praha.eu/Situace.jsp, takže vím, na jakých křižovatkách si to mohu dovolit.
Spazik

PříspěvekZaslal: út leden 26, 2016 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Štve mě, jak jsou blbě seřízené semafory. Zapnuté ve dvě ráno či v jiné geniální době, kdy na silnici není ani živáčka a člověk čeká na červenou jak kokot. Tudíž jsem se rozhodl, že budu prostě a jednoduše jezdit na červenou, tam, kde vidím, že je úplně zbytečná. Samozřejmě, při zachování zdravé opatrnosti.
Mapa radarů průjezdu na červenou je tady http://kamery.praha.eu/Situace.jsp, takže vím, na jakých křižovatkách si to mohu dovolit.

Nevim jestli bych si to troufl autem, ale pěšky je úplná blbost stát na červenou, když ze všech možných směrů není auto na 500m

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1093, 1094, 1095 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: